Kırmızı acı biber sürecem, bişeycik olmaz dedi.

Kv ile yenecek bir yemeği zehir gibi acı yap.
Anne kötü şeyler düşündün ya resmen allah da senin ağzına acı biber sürmüş gibi oldudaha söyleme öyle şeyler başına ne gelir hahahaha bilinmez de.

Ah bu sendromlar. Oyun sanıyor ısırmayı sanırım bence de . Hepsi sendromlu. Bana sıra gelmiyor hiç. depresyona bile girmeye vaktim yok. Halbuki bedava demi gir çık. Yok ona bile vaktim yok.

3-2-1 yaşlarındalar. Tuvalet eğitimini vermeye başladım büyüğe iyi de gidiyor. İnşallah sömestr a kadar oturur da sistem sonra göndericem hemen. Kaç tane çocuk eğittim kendi doğurduğuma yetemedim.
Ay Allah sabır versin ama üçü de o kadar peş peşe olmuş ki.
Üçü de bebek daha.

Bebegınız travma olmuyor mu Vanga?
Nıye ıkı üç yasındakıne travma olur dıye dusunurken bebegi dusunmuyoruz
Bunun yolu bıber surmekse bıber surcez. Yapacak bsey yok laftan anlamıyorsa pedagojik yaklasımla olmuyorsa 'tekbırle anlamayanın hakkı kötektır' denmiş.
Elbette mınıcık yavruları dovmeyecegız hırpalamayacagız ama teknik degısme gerekiyorsa degıselım biber sürelim, bebege olan travmanın onune gecelim.
Yarın bırgun hatta belkı bugun bıle arkadaslarınıda ısırıyorlardır? Baska cocuklarıda koruyalım boylece

Ahahaha duman genzime kaçtı okurken. Allah seni

Zamanla geçecek, kız kardeşimin 3 çocuğu var. 2si ikiz diğeri 2 yaş büyük. Başta zarar veriyordu. Düzeldi. Benim oğlanda gidince erkekler kendi aralarında oynuyorlar. Erkek çocuklar birqz daha haşin oynuyor. Kız narin.

İkiz de var mı

Sevdiği oyuncağı alıyorum. O zaman anlıyor sanki biraz.

Olmazmı.

Bu isirma olayi 2-3 yaş çocuklar arasinda çok yaygın.
Benim oğlumuda ısırıyorlar (kreş) oda isiriyordur ama evde daha yapmadi. Vurma ve tükürme huyu başladı.
Hepsi galiba dönemsel olarak yapiyorlar.

Acı biber değilde ne bilim limon falan mı sürsen bebekede yazıl kıyamam sürekli ısırıyorlarsa ekşi tat alinca bidaha yapmaz belki

Bunu daha oncede yazdın Baska konuda.
Çok hosuma gıtmişti dun ablama anlatıyodum.

Bugun yıne yazmıssın

Ben bu mesajımı geri alıyorum sizin bebeler çok küçükmüş. 1-2-3 yaş bu taktikle kaos olur ortalık benim daha büyüktüler saç çekme huyu vardı küçükte. Ama o kadar fazla çekiyordu ki elleri sürekli ablasının kafasındaydı. Dedim kızım sen de çek. Bir iki canı yanınca tamamen bıraktı o huyunu. Siz de bunu 3 yaş anlayabilir, 2 belki, 1in umrunda olmaz

Geçen bi arkadaşım storysinde annem hep ana olacağıma dağda dana olsaydım derdi yazmış shsjsj anne olmak dengeyi kurmak gerçekten zor hele ikisi de bebek yaştaki yavrularınız varsa sizin iş daha zor Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…