- 21 Ağustos 2013
- 256
- 12
canım sen altını yarın bozdrumıcan ki
var mı acele işin
al bence dursun kenarda
dua topiğine geldin mi
cuma günü bana dua etmeye gelsene
asucum benim bekar evimdede kullandığım buzdolabı buydu:)))kızlar merhaba nasılsınız. uğrayamadım uzun süre..
bişey sorcam:) bn şimdi evime buzdolabı ve çamaşır makinası alcam..
kimisi ikinci el al dedi. bnde almak istemiyorum. alırım ikinci el bozulur falan sıkıntı yaşamayayım
buzdolabı bundan alayım diyorum. iki kişiye rahat yeter. bekar evi çokta donanımlı olması gerek yok sizce? 350 falanmış. ikinci el almaktan mantıklı.
çamaşır makinası da ikinci el 250 300 falan.. sıfırda 600 bulabilirim. bunu da sıfır alayım diyorum..
ev çarşı merkeze uzak. ikinci el bozulursa servis şuymuş buymuş tek başıma uğraşmam zor olur
sizce
Eki Görüntüle 787110
selamlar canlar asmunikal önce hosgeldin sonra gözün aydin darisi seyyah ve tüm isteyenlerin basina . farmasi dua topiginede gelirim tabi birikimin hertürlüsüne varim canim kilo haric kizlar bi haftadir lahana corbasi diyeti yaptim veeee 3 kilo gitmis sudur o demeyin gitsinde beni motive etsin demi seyyahcigim ben yeni ev almistim hatirlarsan ondan takriben 4 ay önce falan ayni blokta ayni standartda bir ev daha bulmustuk hatta mutfagi filan daha kücük ama 4 cocukla kücük evde o kadar bunalmistimki ayrinti falan aramadim sonra anlastigimizin ertesi günü kadin satmaktan vazgecti sudan sebeplerle ben üzüldüm cok agladim falan son ümidimdi dedim sonra bu evden haberimiz oldu daha güzel daha ucuz 16000 euro gibi bi fark düsün yani diyecegim oki fazla üzülme canim olmuyorsa eger daha iyisi olacagi icindir sartlar olgunlasmamistir sadce.
asucuğumun paylaştığı buzdolabından aklıma gelen eski günlerim bekar ve mutsuz bekar ve huzursuz bekar ve zırlak günlerim hey gibi hey:)))))
aklıma gelmişken yazim:))))))
sizde okuyun vay bea böle insanlarda varmış diyin:)))))
asucuğum korkma bu bi istisna:)
biz bu arkadaşla
iki sene aynı evde yaşadık daha doğrusu o yaşıyodu ben sığınıyodum :)))
ve yaptığım en büyük hata ilk kışımı sobalı olduğu için aynı odada geçirmke oldu
tam bi kabustu
bu arkadaşın bi huyu vardı 24 saat tv açık olcak uyurken bile kapanmıcak hep açık hep açık artık tv o kadar ısınıyoduki o nöbete gittiğinde kapatıodumki patlamasın die:)))
vede sürekli konuşurdu
inanamazsınız görseniz herşeyden herkesten halının desininden tv deki adını bile bilmediğim diziden mesela bu hiç izlemediğim dizinin bana 113. bölümünü anlatıyo halbuki anlat dememişim:)))
sırf konuşmak için:))))) ben o ara tuvalete gidiorum geliorum mutfağa gidiorum geliorum hala aralıksız konuşuo dinlemediğimi bilio tuvaletten geliorum hala devam edio arada ''hı hı'' diorum tabi bunu ilk başlarda diodum sonradan onuda demedim çünkü bi yntem buldum
bu konuşmaya başladığında tek kulağıma kulaklık takıodum elimdede kitap konsantre oldummu tamamdır:))))
kim çekçek onu hem tv açık hem o konuşuo öfffff!!!!
ilk sene 3 günde 800 sayfalık kitaplar okuduğumu bilirim işimde o kadar rhattı o kadar rahattıki iş yerinde odamda sedye vardı siesta bile yapıodum öhğm öhüm:) marifet ossun die demiorum öğle arasını değerlendirmek adına uyyodum:)))
şimdi düşünüorum neden dayandın bunca şeye ah kafam ah o zmnalar gençliğimde yani:)))))) yazar burda güler:)))) azcıkda katılır:)))
neyse daha 20 yaşıma yeni girmiştim:))))))
ha bide bu arkadaş aynı kaldığımız odada sigara içerdi kendince ama bana göre tüterdi hemde yatağın içinde:))) kışın çoğu zman yatakta hem yatar hem dizi izler hemde sigara içerdi:)))))) görüntüyü getirin bi gözünüzün önüne benden 1 yıl gitmedi o görütüntü:)))
ya ben buzdolabıyla ilgili bişe anlatcaktım nerelere geldi konu:)))))
zaten konun buzdolabıylada alakası yok:)))))
bi gün bu arkadaş nöbette ben evdeydeyim ertesi gün ben gitcem:))
sabah 9 da nöbet biter eve gelmek o zman köy lojmanında kalıoz:)))) 10 u falan bulur bende erken kalkmışım camları açtım yokluğundan istifade ruhuma sinen o sigara kokusu çıksın die havalandım
bana telefon açtı iş yerinden sevdiğim bi arkadaşım kahvaltıya gelcek ortak arkadaş onlar gelene kadar güzel bi kahvaltıtda hazırladım o arkadaşım için o sıralar yer sofrasında yiyoz yemekleri :)))
neyse kahvaltıyı yaptık bu arada çayları mutfağa koşup ben dolduruorum yerinden kalkmıo bişe lazım olsa hani sofranın küçüğüne derler ya koş git bakim die o edayla tuz eksik ben alıorum zırt pırt kalktım oturdum ki bu ilk 4-5 ay zaten tüm yemekleri ben hazırladım çünkü eve sürekli iş yerinden birilerini getirdi durdu ben hazırlamam diyemicem hizmet etcem ona diil ama gelen kişiye oda nasiplencek herneyse
kahvaltı bitti saat oldu 12 gibi öğlen vakti arkadaş evine gitti ben kapıdan uğurladım içeri geldim bu arada odamızda şu şekilde karşılıklı iki çekyat var birinde ben yatıorum birinde o tv ve soba var oda bu
içeri geldim bizimki çaydan hürrrrrrp die son yudumunu aldı hop zıpladı girdi yatağına bende sofradakileri aldım tam ilk şeyleri götürcem bana demesinmi
''bırak bırak ben şimdi yatim(nöbetten gelmiş en az 8 saat uyuycak) kalkınca toplarız birlikte'' ölürmüsün öldürümüsün
''bu sofra sneimi beklicek dedim baktım döndü totyu uyudu:))))
tabi sofrayı kaldırdım :)))) ve o kışki tüm sofraları
kaldırmamyı denemdim oda kaldırmadı sofranın ortada 1 gün beklemişliği var akşam çay yapıp getiriodum bi zahmet bardağını götür dimi yok bırakıodu yatanın kenarına bende dokunmuodum çayın küflendiğini gördü bu gözler :)))))
hadi sofra kaldıralım dedim ben sofrayı toplayana kadar o bir tabak anca getiriodu:)))
laf sokuodum sigara dumanını yüzüme üflüodu:)))))))))))
yani hiçbr yöntem hatunu dize getiremiodu:)))))
sonna ne mi oldu erteis kış sadece kanepem ve bez bi dolap gşrebilen 3 metrekare balkon büyüklüğündeki arka odaya yerleştim orda onun çenesini dumanını pisliğini çekiceme burda donarım dedim
kendime bi tane elektrikli soba aldım penceremin dışını naylonla kapladı eşim o zman nişanlımdı:)))) sonna çekyatın olduğu duvara bana soğuk gelmesin die halı asarlarya köy evlerinde bende battaniye astım o kışıda öyle geçirdim titredim hep grip gezdim hep hastaydım dondum ama ona 2. sene boyun eğmedim
sırf soba yakmayı bilio die ben bilmiorum die o ilk sene soba yaktı ben geri kalan tüm işi yaptım bulajşık yemek temizlik merdiven temizliği:))))) hayattan yediğim en büyük darbelerden biriydi 2. sene gözümü bi açtı bu hatun kişi sonna daha iflah olmadım zaten:))
Herkese merhabalar; konuyu uzun suredir takip ediyordum uye olmadan. En basindan okudugum icin halen 500.sayfalardayim :) Danismak istedigim bir konu var. Ev dusunuyorum ama banka kredisi istemiyorum. İstanbul'da 1+1 dahi olur onerebileceginiz kooperatif vs. var mi acaba? Yatirimlik dusunuyorum, bekarim, tum masraflar (kira, faturalar, harclik vs. ) dustukten sonra aylik birikim icin ayirdigim rakam 1000-1250 civari.
asucuğumun paylaştığı buzdolabından aklıma gelen eski günlerim bekar ve mutsuz bekar ve huzursuz bekar ve zırlak günlerim hey gibi hey:)))))
aklıma gelmişken yazim:))))))
sizde okuyun vay bea böle insanlarda varmış diyin:)))))
asucuğum korkma bu bi istisna:)
biz bu arkadaşla
iki sene aynı evde yaşadık daha doğrusu o yaşıyodu ben sığınıyodum :)))
ve yaptığım en büyük hata ilk kışımı sobalı olduğu için aynı odada geçirmke oldu
tam bi kabustu
bu arkadaşın bi huyu vardı 24 saat tv açık olcak uyurken bile kapanmıcak hep açık hep açık artık tv o kadar ısınıyoduki o nöbete gittiğinde kapatıodumki patlamasın die:)))
vede sürekli konuşurdu
inanamazsınız görseniz herşeyden herkesten halının desininden tv deki adını bile bilmediğim diziden mesela bu hiç izlemediğim dizinin bana 113. bölümünü anlatıyo halbuki anlat dememişim:)))
sırf konuşmak için:))))) ben o ara tuvalete gidiorum geliorum mutfağa gidiorum geliorum hala aralıksız konuşuo dinlemediğimi bilio tuvaletten geliorum hala devam edio arada ''hı hı'' diorum tabi bunu ilk başlarda diodum sonradan onuda demedim çünkü bi yntem buldum
bu konuşmaya başladığında tek kulağıma kulaklık takıodum elimdede kitap konsantre oldummu tamamdır:))))
kim çekçek onu hem tv açık hem o konuşuo öfffff!!!!
ilk sene 3 günde 800 sayfalık kitaplar okuduğumu bilirim işimde o kadar rhattı o kadar rahattıki iş yerinde odamda sedye vardı siesta bile yapıodum öhğm öhüm:) marifet ossun die demiorum öğle arasını değerlendirmek adına uyyodum:)))
şimdi düşünüorum neden dayandın bunca şeye ah kafam ah o zmnalar gençliğimde yani:)))))) yazar burda güler:)))) azcıkda katılır:)))
neyse daha 20 yaşıma yeni girmiştim:))))))
ha bide bu arkadaş aynı kaldığımız odada sigara içerdi kendince ama bana göre tüterdi hemde yatağın içinde:))) kışın çoğu zman yatakta hem yatar hem dizi izler hemde sigara içerdi:)))))) görüntüyü getirin bi gözünüzün önüne benden 1 yıl gitmedi o görütüntü:)))
ya ben buzdolabıyla ilgili bişe anlatcaktım nerelere geldi konu:)))))
zaten konun buzdolabıylada alakası yok:)))))
bi gün bu arkadaş nöbette ben evdeydeyim ertesi gün ben gitcem:))
sabah 9 da nöbet biter eve gelmek o zman köy lojmanında kalıoz:)))) 10 u falan bulur bende erken kalkmışım camları açtım yokluğundan istifade ruhuma sinen o sigara kokusu çıksın die havalandım
bana telefon açtı iş yerinden sevdiğim bi arkadaşım kahvaltıya gelcek ortak arkadaş onlar gelene kadar güzel bi kahvaltıtda hazırladım o arkadaşım için o sıralar yer sofrasında yiyoz yemekleri :)))
neyse kahvaltıyı yaptık bu arada çayları mutfağa koşup ben dolduruorum yerinden kalkmıo bişe lazım olsa hani sofranın küçüğüne derler ya koş git bakim die o edayla tuz eksik ben alıorum zırt pırt kalktım oturdum ki bu ilk 4-5 ay zaten tüm yemekleri ben hazırladım çünkü eve sürekli iş yerinden birilerini getirdi durdu ben hazırlamam diyemicem hizmet etcem ona diil ama gelen kişiye oda nasiplencek herneyse
kahvaltı bitti saat oldu 12 gibi öğlen vakti arkadaş evine gitti ben kapıdan uğurladım içeri geldim bu arada odamızda şu şekilde karşılıklı iki çekyat var birinde ben yatıorum birinde o tv ve soba var oda bu
içeri geldim bizimki çaydan hürrrrrrp die son yudumunu aldı hop zıpladı girdi yatağına bende sofradakileri aldım tam ilk şeyleri götürcem bana demesinmi
''bırak bırak ben şimdi yatim(nöbetten gelmiş en az 8 saat uyuycak) kalkınca toplarız birlikte'' ölürmüsün öldürümüsün
''bu sofra sneimi beklicek dedim baktım döndü totyu uyudu:))))
tabi sofrayı kaldırdım :)))) ve o kışki tüm sofraları
kaldırmamyı denemdim oda kaldırmadı sofranın ortada 1 gün beklemişliği var akşam çay yapıp getiriodum bi zahmet bardağını götür dimi yok bırakıodu yatanın kenarına bende dokunmuodum çayın küflendiğini gördü bu gözler :)))))
hadi sofra kaldıralım dedim ben sofrayı toplayana kadar o bir tabak anca getiriodu:)))
laf sokuodum sigara dumanını yüzüme üflüodu:)))))))))))
yani hiçbr yöntem hatunu dize getiremiodu:)))))
sonna ne mi oldu erteis kış sadece kanepem ve bez bi dolap gşrebilen 3 metrekare balkon büyüklüğündeki arka odaya yerleştim orda onun çenesini dumanını pisliğini çekiceme burda donarım dedim
kendime bi tane elektrikli soba aldım penceremin dışını naylonla kapladı eşim o zman nişanlımdı:)))) sonna çekyatın olduğu duvara bana soğuk gelmesin die halı asarlarya köy evlerinde bende battaniye astım o kışıda öyle geçirdim titredim hep grip gezdim hep hastaydım dondum ama ona 2. sene boyun eğmedim
sırf soba yakmayı bilio die ben bilmiorum die o ilk sene soba yaktı ben geri kalan tüm işi yaptım bulajşık yemek temizlik merdiven temizliği:))))) hayattan yediğim en büyük darbelerden biriydi 2. sene gözümü bi açtı bu hatun kişi sonna daha iflah olmadım zaten:))
günaydın hanımlar
ay selin o nedir öyle iyi dayanmışsın yahu
asu bir süre idare et
yabancılığın gidince ailen de tek kalmana bişi demez muhtemelen
anlaşamazsan azıcık da duygu sömürüsü yaparsın şöyle zor böyle zor
siz gelip rahat kalamazsınız arkadaşım var gibilerden
evet canım
aa ne güzel olmuş yakınsın en azından
sık sık gider gelirsiniz yabancılık çekmezsin de
inşallah huzurlu rahat mutlu günlerin olur orada
artık maaşın var kirli çıkılığa son hız devam
ne işle meşgulsün ?
amin inşALLAh. ben sakaryaya huzur bulmaya geldim. inşALLAH aradığımı bulurum..
öncedende çalışıyodum. ozamanda kirli çıkıktım:)
son sürat devam:)
Ayy benim memleketim, kendi memleketim diye demiyorum çok güzeldir...Aradığın huzuru bulursun inşallah.
gerçek değildir diye kaç kez geçirdim içimden bilemedim:)
Rabbim esirgesin, geçmiş tüm ev arkadaşlarıma tüm eziyet ve sıkıntılarına rağmen şükrettim:) çünkü ben hiç küflenen çay görmedim elhamdülillah
bunca şeye dayanmışsın hayat sana hiçbir türlü koymaz artık:) Rabbim hiçbir kulunu böyle sınamasın çin işkencesi halt etmiş yanında
En güzeli yalnız olmak milletin derdi çekilmiyor, aileler korkuyor belki ama ömür de başkasının pisliğini temizlemekle geçmez ki