Kirli Çıkılar )))

neymiş kız bu ous
ayıp bişey mi yoksa:26::26:

arkadaşım bazen insanın üzerine her şey üst üste geliyor ama bence bu geçici bir dönemdir
inşallah ikinizin de işleri bir an önce rayına oturur
bu ara da geçmiş olsun arkadaşım ne tedavisi gördün

royemcim bazen hep böyle üst üste geliyor cnm,geçer merak etme,sonra o kara bulutlar birden dağılıyor üstümüzden,Allah rast gtirsin hepimizin işini
tatilin son günleri,bugün annemlere geçicez,yarın da inşallah evimizde oluruz sağ salim

Gunaydin arkadaslar,yarina misafirlerim var.simdiye kadar bir cift,geliriz dedi.diger iki arkadastan biri gelirsem ararim,digeri kocama sorayim bir plani var mi yokmu diye.deyis o deyis SES seda yok:) arkadas dedigime bakmayin,hepsi kuzenim olurlar.biri haric digerleri gelmez galiba.genede bu aksam bir sorayim gelecekler mi diye.
Sizde oylemusiniz bilmiyorum.ben davet ettigim kisinin arkasindan kosmayi sevmiyorum.ay bir haller,bir bilmemler,bir bakarizlar.halbuki ben en gec oteki gun arar soylerim.gelip gelmeyecegimizi.tuhaf insanlar.zaten gelmezlerse birdaha davet etmeyi dusunmuyorum.

Poecim,amin allah herkesin isini rast getirsin insallah.sanada hayirli yolculuklar.sag salim,evine don insallah.
Kernek,sagol.tup bebek tedavisiydi canim.

kızlar yaz geldi çoğu birikim konusunda gevşedi sanırım o nedenle birikim bildirimlerini eylül ayının sonunda yapalım

Günaydın hanımlar iyi haftsonları olsun.Burda hava kapalı yağmur geliyo sanırım.

selamlar hatunlar.
yeni gelenlere merhaba,birikimleriniz hayırlı olsun diyeyim öncelikle.
eskilere de hal hatır sorayım.
bana gelince taşınma işlerim bitti,evimize ve yeni şehrimize alışmaya çalışıyoruz.
hayat her şekilde devam ediyor işte.

Son düzenleme:
Kizlar bisey soracagim,:)simdi ben bugun acili ezme yapmayi dusunuyorum yarin icin.bu ezmeyi bir gun onceden yapinca tadinda degisme felan olurmu.daha once Hic yapmadigim icin ,emin degilim.denemis olanlardan acele cevap bekliyorum :)

Kizlar bisey soracagim,:)simdi ben bugun acili ezme yapmayi dusunuyorum yarin icin.bu ezmeyi bir gun onceden yapinca tadinda degisme felan olurmu.daha once Hic yapmadigim icin ,emin degilim.denemis olanlardan acele cevap bekliyorum :)

@royem;

bir gün sonraya değişme olmaz.. ağırlaşma olur diye düşünme.. Adana'lıyım ben iyi bilirim

Cevabı olsun olmalıı inşallah yükselir amin amin amin

Son düzenleme:
Cevabı olsun olmalıı inşallah yükselir amin amin amin

onyüzmilyonbaloncuk dünyalık olduktan sonra ne gelene sevinirim ne de gidene üzülürüm

biz de kendi çapımızda şu fani dünyada Cenab-ı Hakk'ın bizlere bekçiliğini yapalım diye verdiklerinin ancak bekçisiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…