selam selincim dün ögrendim eslerinize niye ous dediginizi cok güldüm ama:)lahana corbasi bildigin lahana corbasi canim hicde kötü kokmuyodu valla lahanayi severim zaten farmasi ben dua edecektim ama baska topik galiba nasil gelcem bilmiyom kizlar bi aydinlatin beni seyyah icin bende okuyum
Seyyah dogum gunun kutlu olsun,diledigin hersey gonlune Gore olsun insallah.
Asu isin ve ataman hayirli olsun.
Selin yazini okurken cok tiksindim ya .o ne bicim ev arkadasiymis oyle akillara zarar.
Ben bu siralar cok stresliyim ,son zamanlarda cogu sey Ters gitmeye basladi.tedaviydi tasinmaydi derken elimizdeki tukendi.simdide fatura ustune fatura geliyor.hep eksideyiz.birde esimin isi sallantida.bugun son gunuydu.Gene gitip konusmus bir ay daha vermisler,bir ay sonra zannetmem ki ,devam calistirsinlar.bende saglik sorunlarim yuzunden isimi birakmak zorunda kaldim,krame biraz daha calisabilseydim ama olmadi maalesef.bu kadar seyin icinde Tek iyi olan sey ,bebegimin bennimle olmasi.herseyin hayirlisi olur insallah....
neymiş kız bu ous
ayıp bişey mi yoksa:26::26:
Seyyah dogum gunun kutlu olsun,diledigin hersey gonlune Gore olsun insallah.
Asu isin ve ataman hayirli olsun.
Selin yazini okurken cok tiksindim ya .o ne bicim ev arkadasiymis oyle akillara zarar.
Ben bu siralar cok stresliyim ,son zamanlarda cogu sey Ters gitmeye basladi.tedaviydi tasinmaydi derken elimizdeki tukendi.simdide fatura ustune fatura geliyor.hep eksideyiz.birde esimin isi sallantida.bugun son gunuydu.Gene gitip konusmus bir ay daha vermisler,bir ay sonra zannetmem ki ,devam calistirsinlar.bende saglik sorunlarim yuzunden isimi birakmak zorunda kaldim,krame biraz daha calisabilseydim ama olmadi maalesef.bu kadar seyin icinde Tek iyi olan sey ,bebegimin bennimle olmasi.herseyin hayirlisi olur insallah....
yok yok ayıp diil de ous un hikayesi komik biraz cnm
Altın yükselir mi Eylül de sizce :26:
Kizlar bisey soracagim,:)simdi ben bugun acili ezme yapmayi dusunuyorum yarin icin.bu ezmeyi bir gun onceden yapinca tadinda degisme felan olurmu.daha once Hic yapmadigim icin ,emin degilim.denemis olanlardan acele cevap bekliyorum :)
Kizlar bisey soracagim,:)simdi ben bugun acili ezme yapmayi dusunuyorum yarin icin.bu ezmeyi bir gun onceden yapinca tadinda degisme felan olurmu.daha once Hic yapmadigim icin ,emin degilim.denemis olanlardan acele cevap bekliyorum :)
hiç bir fikrim yok:44::44:
Altın yükselir mi Eylül de sizce :26:
bunun cevabını net bilen kişinin zaten burada işi olmazdı diye düşünüyorum
yatırım yapmak herşeyden önce sabır gerektirir
bugün aldım yarın fırlasın çok zengin olayım hayatta hiç zarar etmeyeyim
yok öyle bir şey
Cevabı olsun olmalııinşallah yükselir amin amin amin