Kirli Çıkılar )))

selam selincim dün ögrendim eslerinize niye ous dediginizi cok güldüm ama:)lahana corbasi bildigin lahana corbasi canim hicde kötü kokmuyodu valla lahanayi severim zaten farmasi ben dua edecektim ama baska topik galiba nasil gelcem bilmiyom kizlar bi aydinlatin beni seyyah icin bende okuyum

iyi akşamlar kızlar
selincim ev arkadaşın çok betermiş cnm,ben de benimki beter zannederdim,dayanamdım ben de benimkini anltayım
ilk atandım,doğunun bi ilçesi,nerede öyle kiralık ev bulmak,çoook zor,sonra bir arkadş benim ev arkadaşını tanıştırdı
ben de okey dedim,tabi ev kızın evi,iyi kötü düzmüş evini,sırf bu yüzden hiç bir iş yapmazdı,ben de aynı selin gibi her işe koşardım,market,temizlik,yemek,faturalar vs...ama en çok canımı sıkan şu idi kızlar(çok özür dileyerek yazıyorum)bizim kızın ayakları leş gibi kokuyordu,1 ay geçti 2 ay geçti dayanamadım,ya biraz ayakların kokuyor galiba dedim utana sıkıla,sen git ayaklarını kokla,ayyy evet kokuyor de ve hiç bişey olmamış gibi dizini izlemeye devam et,3 ay zor dayandım,ev bulur bulmaz da kaçtım yanından

hahaha:))))))

süpermiş:))) bizimkide böleydi önce bende utana sıkıla kirli çamaşırlarını ortada bırakmasan dedim sonuçta aynı odada yaşıoruz ve tümmmmm kirli çamaşırlarını çıkarır atardı bi kenara duymamazlığa verdi
sonna tekli koltuğun üstünde biriktirmeye başladı ama bizim yattığımız odada bi süre kalıca kokuyo tabi çamaşırda:))))) aldırmadı
gene söledim gene tık yok bende bırakmıştım cam açık yaşıyoduk:)))))
bu tiplerin genel özelliği böle bide asıl vahim olan ne biliomusun
bunların hemşire öğretmen bilmem olup insanlara bu pislikle hizmet etmesi
benim ev arkadaşım hemşireydi ve bu insan hastanede steril şartlarda hizmet etmesi gerekn bi insandı evde bölese hastannede varın siz düşünün:))))))

niye özür diliyorsun canım
benimkiler de kokuyor

günaydın hayırlı cumalar kirli çıkılar

seyyahcım doğum günün kutlu olsun

günaydın hayırlı cumalar hanımlar

seyyahım doğum günün kutlu mutlu olsun yeni yaşın sana hayırlı işler getirsin canım benim

iyi ki doğdum iyi ki beni tanıdınız
hem de ne güzel bir günde doğdum
ATAM'ın da silah arkadaşlarının da ruhu şadolsun mekanları cennet olsun inşallah
bayramımız kutlu olsun

kızımla daha uzun mutlu sağlıklı başarılı BOL PARALI =) atanmış yıllarım olsun inşallah

sabah sabah yaşadığım bi olayı naklen yayın yapcam heman:)

eşim nöbetten geldi yatarkende ben yarı uyanıktım cumaya kaldır dedi yattı sabah:)))
pekisi dedim:))))

saat 12.30 oldu mutfaktan sesleniorum erkannnn kalk hadi erkancım canım yok
erkaaaaaaaaaaannn ya kalksana duymuyor bile
gittim yanına canım dedim kalk hadi mıy mıy
dedimki hazır camiye gitmişken 2 metre 2 tane su borusu bi kiloda elyaf al dedim gittim yanından

bu sefer o geldi o ne ya napcan sen onları diye adamda sabah sabah şok etkisi yarattım nihahaha:))))

bade , tuba , sevimli , loveli hamiş kızlar minik bebeliler bakın hatunlar niler yapmış bende yapciğim
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ima-oyun-halisi-yaptim-sizce-nasil-olmus.html

basit bi yapımı var deneybilirsiniz

Seyyah dogum gunun kutlu olsun,diledigin hersey gonlune Gore olsun insallah.
Asu isin ve ataman hayirli olsun.
Selin yazini okurken cok tiksindim ya .o ne bicim ev arkadasiymis oyle akillara zarar.
Ben bu siralar cok stresliyim ,son zamanlarda cogu sey Ters gitmeye basladi.tedaviydi tasinmaydi derken elimizdeki tukendi.simdide fatura ustune fatura geliyor.hep eksideyiz.birde esimin isi sallantida.bugun son gunuydu.Gene gitip konusmus bir ay daha vermisler,bir ay sonra zannetmem ki ,devam calistirsinlar.bende saglik sorunlarim yuzunden isimi birakmak zorunda kaldim,krame biraz daha calisabilseydim ama olmadi maalesef.bu kadar seyin icinde Tek iyi olan sey ,bebegimin bennimle olmasi.herseyin hayirlisi olur insallah....

canım arkadaşım Allah her yerde her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın
kötüyle baş etmek çok zor
ben senin mecburiyetten o zatta dayanmaya çalıştığını tahmin edebiliyorum
kim bilir o da senden sonra neler yaşamıştır
kimsenin yaptığı yanına kalmaz Allah bir yerden çıkarır acısını

oh keyifte senin
böyle senden önce kalkıp melemen yapanı da bulmuşsun daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…