Kirli Çıkılar )))

selam selincim dün ögrendim eslerinize niye ous dediginizi cok güldüm ama:)lahana corbasi bildigin lahana corbasi canim hicde kötü kokmuyodu valla lahanayi severim zaten farmasi ben dua edecektim ama baska topik galiba nasil gelcem bilmiyom kizlar bi aydinlatin beni seyyah icin bende okuyum

iyi akşamlar kızlar
selincim ev arkadaşın çok betermiş cnm,ben de benimki beter zannederdim,dayanamdım ben de benimkini anltayım:KK51:
ilk atandım,doğunun bi ilçesi,nerede öyle kiralık ev bulmak,çoook zor,sonra bir arkadş benim ev arkadaşını tanıştırdı
ben de okey dedim,tabi ev kızın evi,iyi kötü düzmüş evini,sırf bu yüzden hiç bir iş yapmazdı,ben de aynı selin gibi her işe koşardım,market,temizlik,yemek,faturalar vs...:KK55:ama en çok canımı sıkan şu idi kızlar(çok özür dileyerek yazıyorum)bizim kızın ayakları leş gibi kokuyordu:KK14:,1 ay geçti 2 ay geçti dayanamadım,ya biraz ayakların kokuyor galiba dedim utana sıkıla,sen git ayaklarını kokla,ayyy evet kokuyor de ve hiç bişey olmamış gibi dizini izlemeye devam et:KK52:,3 ay zor dayandım,ev bulur bulmaz da kaçtım yanından:KK52:

iyi akşamlar kızlar
selincim ev arkadaşın çok betermiş cnm,ben de benimki beter zannederdim,dayanamdım ben de benimkini anltayım:KK51:
ilk atandım,doğunun bi ilçesi,nerede öyle kiralık ev bulmak,çoook zor,sonra bir arkadş benim ev arkadaşını tanıştırdı
ben de okey dedim,tabi ev kızın evi,iyi kötü düzmüş evini,sırf bu yüzden hiç bir iş yapmazdı,ben de aynı selin gibi her işe koşardım,market,temizlik,yemek,faturalar vs...:KK55:ama en çok canımı sıkan şu idi kızlar(çok özür dileyerek yazıyorum)bizim kızın ayakları leş gibi kokuyordu:KK14:,1 ay geçti 2 ay geçti dayanamadım,ya biraz ayakların kokuyor galiba dedim utana sıkıla,sen git ayaklarını kokla,ayyy evet kokuyor de ve hiç bişey olmamış gibi dizini izlemeye devam et:KK52:,3 ay zor dayandım,ev bulur bulmaz da kaçtım yanından:KK52:

hahaha:))))))

süpermiş:))) bizimkide böleydi önce bende utana sıkıla kirli çamaşırlarını ortada bırakmasan dedim sonuçta aynı odada yaşıoruz ve tümmmmm kirli çamaşırlarını çıkarır atardı bi kenara duymamazlığa verdi
sonna tekli koltuğun üstünde biriktirmeye başladı ama bizim yattığımız odada bi süre kalıca kokuyo tabi çamaşırda:))))) aldırmadı
gene söledim gene tık yok bende bırakmıştım cam açık yaşıyoduk:)))))
bu tiplerin genel özelliği böle bide asıl vahim olan ne biliomusun
bunların hemşire öğretmen bilmem olup insanlara bu pislikle hizmet etmesi
benim ev arkadaşım hemşireydi ve bu insan hastanede steril şartlarda hizmet etmesi gerekn bi insandı evde bölese hastannede varın siz düşünün:))))))

iyi akşamlar kızlar

niye özür diliyorsun canım
benimkiler de kokuyor:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

günaydın hayırlı cumalar kirli çıkılar

seyyahcım doğum günün kutlu olsun :KK16::KK16::KK16:

günaydın hayırlı cumalar hanımlar

seyyahım doğum günün kutlu mutlu olsun yeni yaşın sana hayırlı işler getirsin canım benim
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

iyi ki doğdum iyi ki beni tanıdınız:KK51::KK51::KK51:
hem de ne güzel bir günde doğdum
ATAM'ın da silah arkadaşlarının da ruhu şadolsun mekanları cennet olsun inşallah
bayramımız kutlu olsun

kızımla daha uzun mutlu sağlıklı başarılı BOL PARALI =) atanmış yıllarım olsun inşallah :KK52::KK52::KK52:

sabah sabah yaşadığım bi olayı naklen yayın yapcam heman:)

eşim nöbetten geldi yatarkende ben yarı uyanıktım cumaya kaldır dedi yattı sabah:)))
pekisi dedim:))))

saat 12.30 oldu mutfaktan sesleniorum erkannnn kalk hadi erkancım canım yok
erkaaaaaaaaaaannn ya kalksana duymuyor bile
gittim yanına canım dedim kalk hadi mıy mıy
dedimki hazır camiye gitmişken 2 metre 2 tane su borusu bi kiloda elyaf al dedim gittim yanından

bu sefer o geldi o ne ya napcan sen onları diye adamda sabah sabah şok etkisi yarattım nihahaha:))))

bade , tuba , sevimli , loveli hamiş kızlar minik bebeliler bakın hatunlar niler yapmış bende yapciğim
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ima-oyun-halisi-yaptim-sizce-nasil-olmus.html

basit bi yapımı var deneybilirsiniz

Seyyah dogum gunun kutlu olsun,diledigin hersey gonlune Gore olsun insallah.
Asu isin ve ataman hayirli olsun.
Selin yazini okurken cok tiksindim ya .o ne bicim ev arkadasiymis oyle akillara zarar.
Ben bu siralar cok stresliyim ,son zamanlarda cogu sey Ters gitmeye basladi.tedaviydi tasinmaydi derken elimizdeki tukendi.simdide fatura ustune fatura geliyor.hep eksideyiz.birde esimin isi sallantida.bugun son gunuydu.Gene gitip konusmus bir ay daha vermisler,bir ay sonra zannetmem ki ,devam calistirsinlar.bende saglik sorunlarim yuzunden isimi birakmak zorunda kaldim,krame biraz daha calisabilseydim ama olmadi maalesef.bu kadar seyin icinde Tek iyi olan sey ,bebegimin bennimle olmasi.herseyin hayirlisi olur insallah....

asucuğumun paylaştığı buzdolabından aklıma gelen eski günlerim bekar ve mutsuz bekar ve huzursuz bekar ve zırlak günlerim hey gibi hey:)))))
aklıma gelmişken yazim:))))))
sizde okuyun vay bea böle insanlarda varmış diyin:)))))
asucuğum korkma bu bi istisna:)

biz bu arkadaşla
iki sene aynı evde yaşadık daha doğrusu o yaşıyodu ben sığınıyodum :)))
ve yaptığım en büyük hata ilk kışımı sobalı olduğu için aynı odada geçirmke oldu
tam bi kabustu
bu arkadaşın bi huyu vardı 24 saat tv açık olcak uyurken bile kapanmıcak hep açık hep açık artık tv o kadar ısınıyoduki o nöbete gittiğinde kapatıodumki patlamasın die:)))
vede sürekli konuşurdu
inanamazsınız görseniz herşeyden herkesten halının desininden tv deki adını bile bilmediğim diziden mesela bu hiç izlemediğim dizinin bana 113. bölümünü anlatıyo halbuki anlat dememişim:)))
sırf konuşmak için:))))) ben o ara tuvalete gidiorum geliorum mutfağa gidiorum geliorum hala aralıksız konuşuo dinlemediğimi bilio tuvaletten geliorum hala devam edio arada ''hı hı'' diorum tabi bunu ilk başlarda diodum sonradan onuda demedim çünkü bi yntem buldum
bu konuşmaya başladığında tek kulağıma kulaklık takıodum elimdede kitap konsantre oldummu tamamdır:))))

kim çekçek onu hem tv açık hem o konuşuo öfffff!!!!
ilk sene 3 günde 800 sayfalık kitaplar okuduğumu bilirim işimde o kadar rhattı o kadar rahattıki iş yerinde odamda sedye vardı siesta bile yapıodum öhğm öhüm:) marifet ossun die demiorum öğle arasını değerlendirmek adına uyyodum:)))

şimdi düşünüorum neden dayandın bunca şeye ah kafam ah o zmnalar gençliğimde yani:)))))) yazar burda güler:)))) azcıkda katılır:)))
neyse daha 20 yaşıma yeni girmiştim:))))))
ha bide bu arkadaş aynı kaldığımız odada sigara içerdi kendince ama bana göre tüterdi hemde yatağın içinde:))) kışın çoğu zman yatakta hem yatar hem dizi izler hemde sigara içerdi:)))))) görüntüyü getirin bi gözünüzün önüne benden 1 yıl gitmedi o görütüntü:)))

ya ben buzdolabıyla ilgili bişe anlatcaktım nerelere geldi konu:)))))
zaten konun buzdolabıylada alakası yok:)))))

bi gün bu arkadaş nöbette ben evdeydeyim ertesi gün ben gitcem:))
sabah 9 da nöbet biter eve gelmek o zman köy lojmanında kalıoz:)))) 10 u falan bulur bende erken kalkmışım camları açtım yokluğundan istifade ruhuma sinen o sigara kokusu çıksın die havalandım
bana telefon açtı iş yerinden sevdiğim bi arkadaşım kahvaltıya gelcek ortak arkadaş onlar gelene kadar güzel bi kahvaltıtda hazırladım o arkadaşım için o sıralar yer sofrasında yiyoz yemekleri :)))
neyse kahvaltıyı yaptık bu arada çayları mutfağa koşup ben dolduruorum yerinden kalkmıo bişe lazım olsa hani sofranın küçüğüne derler ya koş git bakim die o edayla tuz eksik ben alıorum zırt pırt kalktım oturdum ki bu ilk 4-5 ay zaten tüm yemekleri ben hazırladım çünkü eve sürekli iş yerinden birilerini getirdi durdu ben hazırlamam diyemicem hizmet etcem ona diil ama gelen kişiye oda nasiplencek herneyse
kahvaltı bitti saat oldu 12 gibi öğlen vakti arkadaş evine gitti ben kapıdan uğurladım içeri geldim bu arada odamızda şu şekilde karşılıklı iki çekyat var birinde ben yatıorum birinde o tv ve soba var oda bu
içeri geldim bizimki çaydan hürrrrrrp die son yudumunu aldı hop zıpladı girdi yatağına bende sofradakileri aldım tam ilk şeyleri götürcem bana demesinmi
''bırak bırak ben şimdi yatim(nöbetten gelmiş en az 8 saat uyuycak) kalkınca toplarız birlikte'' ölürmüsün öldürümüsün
''bu sofra sneimi beklicek dedim baktım döndü totyu uyudu:))))

tabi sofrayı kaldırdım :)))) ve o kışki tüm sofraları
kaldırmamyı denemdim oda kaldırmadı sofranın ortada 1 gün beklemişliği var akşam çay yapıp getiriodum bi zahmet bardağını götür dimi yok bırakıodu yatanın kenarına bende dokunmuodum çayın küflendiğini gördü bu gözler :)))))
hadi sofra kaldıralım dedim ben sofrayı toplayana kadar o bir tabak anca getiriodu:)))
laf sokuodum sigara dumanını yüzüme üflüodu:)))))))))))
yani hiçbr yöntem hatunu dize getiremiodu:)))))

sonna ne mi oldu erteis kış sadece kanepem ve bez bi dolap gşrebilen 3 metrekare balkon büyüklüğündeki arka odaya yerleştim orda onun çenesini dumanını pisliğini çekiceme burda donarım dedim
kendime bi tane elektrikli soba aldım penceremin dışını naylonla kapladı eşim o zman nişanlımdı:)))) sonna çekyatın olduğu duvara bana soğuk gelmesin die halı asarlarya köy evlerinde bende battaniye astım o kışıda öyle geçirdim titredim hep grip gezdim hep hastaydım dondum ama ona 2. sene boyun eğmedim
sırf soba yakmayı bilio die ben bilmiorum die o ilk sene soba yaktı ben geri kalan tüm işi yaptım bulajşık yemek temizlik merdiven temizliği:))))) hayattan yediğim en büyük darbelerden biriydi 2. sene gözümü bi açtı bu hatun kişi sonna daha iflah olmadım zaten:))

canım arkadaşım Allah her yerde her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın
kötüyle baş etmek çok zor
ben senin mecburiyetten o zatta dayanmaya çalıştığını tahmin edebiliyorum
kim bilir o da senden sonra neler yaşamıştır
kimsenin yaptığı yanına kalmaz Allah bir yerden çıkarır acısını

deryacım akşam yatarken didimki sabah kalkıp deryanın şu pizzasından yapim kahvaltıya:)))

kahvaltıda pizza yiyen varmı bilmiorum ama ben bayılıorum hele ev yapımıysa:)))
yattım sabah bi kalktım ous benden önce kalkıp menemen yapımına başlamış hay böle kaderin didim yarın pizza günü yaşasın:))
benim bu hamura olan düşkünlüğüm nolcak böle:)))
acaba ousu işinden edip bi fırın açtırıp sabah akşam pide pizza lahmacun lavaş mı yaptırsam bana çalışsa sadece:)))))))

oh keyifte senin:KK3:
böyle senden önce kalkıp melemen yapanı da bulmuşsun :KK1::KK1:daha ne olsun:KK1::KK1:

X