İyi eğlencelerHevesim kırılmıştı gerçekten ama şu an çok huzurluyum . Kamp alanına geldik bizde Şile de
Bence gitmelisiniz doğa sessizlik huzur sakinlik
Döndüğünüzde detaylari, öneri ve tecrubelerinizi bekliyorum, bize yakın çünkü.Hevesim kırılmıştı gerçekten ama şu an çok huzurluyum . Kamp alanına geldik bizde Şile de
Bence gitmelisiniz doğa sessizlik huzur sakinlik
Amin, inşallahHayırlı sabahlar hanımlar
Aşure günümüz mübarek olsun
merhaba canım :) önce birşey soracağım çocuğunuz var mı..Döndüğünüzde detaylari, öneri ve tecrubelerinizi bekliyorum, bize yakın çünkü.
Belki birkac gün kaçamak yaparız.
İyi tatiller.
Aldıklarını güle güle kullan canım huzurlu günlerdeİyi akşamlar kızlar , bol harcamalı bir hafta oldu benim için.. hakikatten paranın adı var sadece
Ben kenara ayırdığım 750 tl yi harcadım maalesefalışverişe gittim salı pazarına oradan inanın kendime 4 adet çorap ve alt pijama aldım onun haricinde oğluma kıyafet çorap iç çamaşır aldım koltuk ve masa örtüsü , annemede masa örtüsü anneme pijama tayt bluz , zeytin fasulye muz üzüm aldım yiğenime eşofman çorap iç çamaşır . Tanesi 5 TL’den 5 tane tabak aldım 3 ü annemindi yemek ve yol parası ile 515 tl harcandı salı günü
İş yerinden salça kırmızı biber ve nar eksisi siparişi vermiştim onlarda 120 tl tuttu. Zahter istedim 20 tl geriye kalanda cüzdanda işte
Teşekkür ederim,merhaba canım :) önce birşey soracağım çocuğunuz var mı..
çünkü bizim kamp ihtiyaçlarımız çocukların ihtiyaçlarından ibaretti o kadar ki kendime uzun kollu birşey almamışım.
eğer ki çocuksuz gidecekseniz çadırınız sağlamsa çok keyif alacağınız bir aktivite yapmış olursunuz.
yaz kampı daha rahat oluyor. yemek olayını daha pratik daha proteinli besinler ile geçirin. menemen mangal makarna kahvaltılık atıştırmalıklardan hallettik.çocuklar için tarhana çorbası evden yaptığımız bulgur pilavı ve ev yoğurdu ile geçirdik.
kamp alanından ortak kullanım alanlarını araştırın. küçük mutfak tüpü gerekli olabiliyor. ben elektrikli su ısıtıcısından dahi almıştım yanıma.
az eşya ile gitmek gerekli ama bizde dediğim gibi münkün olamadı ve çantadan kullanmadığım bir sürü eşya ilede geri döndüm.
inan bana o kadar huzurlu sakinleştrici doğa ile iç içe ben çok seviyorum doğa ile iç içe olmayı.
ateşin başında içeceğini alıp, gecenin zifiri karanlığında ortamın sesini dinlemek bile büyük bir keyif için.
geç yazdım kusura bakma internetim yok . işe geldim. ve çok şey yazmak istiyorum ama müsait olamıyorum istediğim gibi yazamıyorum.
akşam için kalın bir üst polar- üşüyorsanız daha sıcak tutacak kıyafetlerden alın. battaniye yastık çarşaf gerekli oluyor uyku tulumunuz var ise gece üşümesi çok daha az olur.
Bu yazıyı yazmışım fakat cevapla yapmamışım