Kirli Çıkılar )))

Gokce tatilinin tadini cikar,kis hazirliklariydi,ev temizligiydi derken enerjiye ihtiyaci var insanin,hadi bakalim kolay gelsin hepimize...
Bu arada bade nerelerde,coktandir gormedim.aklima dustun kiz bade nerelerdesin :)diger arkadaslarda pek ugramiyor,tatiller bitsede canlansa buralar..

amasra mııı gökçe çok seviyorum ben amasra yı ve çok özledim
dört senedir gidemiyoruz
ondan önce fırsat buldukça giderdik
yine gidelim inşallah

Memleket ozlemi bir baska degilmi,ben gecen yaz Kac seneden sonra gidince ,yollar bitmek bilmiyor.hep rerum memleketimin kokusu bike bir baska.allah tez zamanda gitmeyi nasip etsin insallah

Son düzenleme:
Memleket ozlemi bir baska degilmi,ben gecen yaz Kac seneden sonra gidince ,yollar bitmek bilmiyor.hep rerum memleketimin kokusu bike bir baska.allah tez zamanda gitmeyi nasip etsin insallah

oyy öyle bir yazmışım ki memleketim gibi duruyor değil mi
amasralı değilim ben aslında
Ankaralıyım ama çok severim o ayrı
amin diyorum o yüzden

sağol canım, eve gidince konuştum onlarla, sevdim konservelerimi :))) oyy kızlarım benim diye diye. yemeye de kıyamam ben onları ya :26:
benim oğlan da; anne biz onları kar yağınca yiyecez değil mi? iyide yavrucuğum muğlaya hiç kar yağmıyo ki :))))

karnabahar turşunu ilk kez duuyorum, dur bir araştırayım netten....

ohh sefan olsun be yaa. gezip yeni yerler görmek gibisi var mı....
bizde zafer bayramı tatilini değerlendirip 3 gün bodrum yapalım diyoruz.
hep iş için mi gidecem bi de tatil amçlı gideyim

darkseaa benim yerimede gez tatil gibisi varmi demi bende fasulye koydum menemen yaptim domates koydum buzluga tursu kurdum baska ne yapsam bilemedim:44:

darkseaa benim yerimede gez tatil gibisi varmi demi bende fasulye koydum menemen yaptim domates koydum buzluga tursu kurdum baska ne yapsam bilemedim:44:

ben bi cesaret domateste kurutmayı düşünüyorum. ya nasip diye yapacam bakaım olacak mı?
kışın kuru biber ve domatesi bol soğanlı salçalı kavuruyorum. allahım o nasıl bir lezzet öyle. onun üstüne yemek tanımam. nam nam nammm...
turşu için erken değil mi seyhancım?
ben geçen yıl herifimle birlikte yaptım. ben bi yandan sebzeleri yıkarken oda suyunu hazırlıyodu. tabi benim arkam dönük görmüyorum. nese işte ben 1 bardak tuz koyacan dediğimde, temiz su bardağı kalmadığından beyimiz havuz gibi bir kupaya tuz doldurup koymuş meğerse. hiiç yiyemedik onları. ama atmayada kıyamadım. ta yaza döktüğümde hala taş gibiydi sebzeler

Son düzenleme:

buralardayım canım :)

TURŞUSUSZZ BİR YAZ BİR KIŞ DÜŞÜNEMİYORUMM....

KIŞIN KARNIBAHAR KIRMIZI LAHANA YEMEKLİK sadığım lahanadan kalannn lahanalarrr vs.... şiddddetle tavsiye ederim yapın ama onun sezonu aralık sonu :) şimdi yaz turşuları zamanııı bacımm...karnı baharda harika oluyor hattaaaa uydurmasyon gelen nedense hep öyle genetiği oynannık gelir bana brüksel lahanası varyaaa ondan bile turşu yapmışlığım var sofraya zenginlik katyor işte çeşit iyidir... helede boğazlı bir kocası olanlarrr yapsın....

amasra mııı gökçe çok seviyorum ben amasra yı ve çok özledim
dört senedir gidemiyoruz
ondan önce fırsat buldukça giderdik
yine gidelim inşallah
evettttttttttt vaalllamııı üzüldümmmm bacımm..inşallah şu sınavın istediğin gibi olurda evine yuvana yerleşirsinde tatillere çıkarsındaaa yazın birlikte kışlıkları kurarızda eşinle yersindeeee ne diyimm İNŞALLAAAHHH... bir ara sana dua edek :)
öyleeee bunu pek tatilden saymıyom ben 3 günlüğneee... eşimi bıraksam kalacakdaaaa izinli ben duramıyommm... evde var kardeşmin arabası altımızda amaaa yokkk ben evimi özledimmm daha biber turşusu kurcammmm o duryor... pazara çıkmamm gerek son işlemleri yapmamm içinnn bakalımm

oyy öyle bir yazmışım ki memleketim gibi duruyor değil mi
amasralı değilim ben aslında
Ankaralıyım ama çok severim o ayrı
amin diyorum o yüzden
tüm ankara amasrada zatennnn denize en yakın yer... ki biz ilkgün inkumu sonra tarla ağzı sonra amasra ve yine tarlaağzı en iyi deniz ordaaaa öyle

ohh sefan olsun be yaa. gezip yeni yerler görmek gibisi var mı....
bizde zafer bayramı tatilini değerlendirip 3 gün bodrum yapalım diyoruz.
hep iş için mi gidecem bi de tatil amçlı gideyim
herkeseeee sefalar olsunnnn bodrum bodrumm şarkısını armağan ediyorummm bacım....sizlerede iyi eğlenceler şimdidennnn...

kızlar arka bahçeye giremiyom yaaa, sirkeci ve derfat ne yapyorrrr onlarla pek karşılaşamaz oldumm..hadi derfatın araba derdi vardı ne etti sattılarmı hayırlısıyla yine ondan haberim var azz çok amaa sirkenciii yok uzun süredir yokkk nirelerde..
arka bahçede görürüseniz selamımı deyin....

ha birde pepeti bacım:) sende ne var ne yok tayin ne durumdaaa

gökçe arka bahçeye gel oyun oynuyoruz ( çok hızlı akıyor muhabettin dibine vuruyoruz )

pepeti ve helinim 08 in tayinleri bugün açıklanacak hayırlısı diyoruz dua et gökçe gönüllerine göre hayırlı bir yer olsun

sirkecan da fransa ve çevresi Marmaris derken evine döndü

seyhan gökçe royem dua topiğine de katılmak istemez misiniz

Son düzenleme:
seyhan gökçe royem dua topiğine de katılmak istemez misiniz

Sagol Farmasi,tabiki katilmaxi isterim.ilk firsatta ugrarim.
Bade buralarda olmana sevindim.:)
Gokce sende ne maharetler var oyle,bruksel lahanasi iyi fikirmis,porsiyonluk lahana,soyle bir canlandi gozumde ,neden olmasin.:)
Seyyancim sagolasin,attik kendimizi yeni eve cok sükur,bilirsin buralarda tasinmak baxagi pahaliya mal oluyor.äh äh bir evim olsun istiyorum,kocaman 100mk olmasada olur.bana kadar yetsin benim evim diyeyim,Boyle kucuk ama sicacik,Huzur dolu olsun.bizde saglikli olalim ,daha da ne ollsun.insallah birgun gelir o gunler.Allah herkesin gonlune Gore versin insallah...

Son düzenleme:
herkese selam kızlar

gökçe beni sormuşsun ben bu pazar gecesi döndüm dün de işbaşı yapıp işlere daldım sen de kışlık hazırlıklar yapmışsın ne güzel. Benim ev tam takır kuru bakır bugün pazar yapmam lazım.

kızlar merhaba nasılsınız. uğrayamadım uzun süre..

bişey sorcam:) bn şimdi evime buzdolabı ve çamaşır makinası alcam..
kimisi ikinci el al dedi. bnde almak istemiyorum. alırım ikinci el bozulur falan sıkıntı yaşamayayım

buzdolabı bundan alayım diyorum. iki kişiye rahat yeter. bekar evi çokta donanımlı olması gerek yok sizce? 350 falanmış. ikinci el almaktan mantıklı.

çamaşır makinası da ikinci el 250 300 falan.. sıfırda 600 bulabilirim. bunu da sıfır alayım diyorum..

ev çarşı merkeze uzak. ikinci el bozulursa servis şuymuş buymuş tek başıma uğraşmam zor olur
sizce

sıradayım zaten gökçecim sınava yakın dua isteyeceğim herkeslerden

merhaba Berfin, aynı yollardan geçiyoruz :)
ben bir süre balkonu dolap gibi kullanmıştım (şehir soğuk olduğundan) ve bir süre çamaşırları elimde yıkayıp bir kısmını da biriktirip memlekete gittiğimde yıkıyordum.
ikinci el mbilya beyaz eşya, hepsini düşündüm... mini dolap da düşündüm.
deneyimlerimden yola çıkarak evlendiğinde kullanacağın bir dolap ve makine almanı tavsiye ediyorum.
diğerleri iş görecek gibi değil.
ben mobilyalarımı bile bekar evine alıyorum diye sıfır ama ucuz, beğenmediğim şeyler almıştım. şu an mecburen kullanıyorum ve keşke evlendiğimde kullanmak isteyeceğim şeyler alsaymışım diye geçiriyorum içimden, zaman zaman.
gözün aydın, hayallerinden birine kavuştun

taşınırken bekarken aldığım oturma takımını annemlere bırakmanın hevesine düştüm mesela 1600 liram boşa gitti gibi, annemlerin işine yarayacak olsa da, belki ekstra taşıma fiyatı ve onlara da kullanılmış eşya vermenin külfetleri olacak...
maddi olarak zorlanacaksın. yavaş yavaş almaya bak canım ve içine sinsin hepsi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…