yazın şu son günlerinde paramızda pek olmadığından eşimle kardeşmin yanına ufak bir tatile geldik bartın-amasraya...
ben giremesemde denize öyle azcıkda olsa ferahladımmm.....
eve gidince son gaz turşu yapımına ve temizliğe yüklenicem zira okullar açılınca yapacak zamanım olmayacak...
altındaaa yükselişte oleyyyyyyyyyyyy diyorumkiii aldığmız altın kışınnn 96tlden idi 1 hafta sonra 106 olmuştuda satmadığmıza yanarımmmm da yanarım neyse şimdi şu zarar payından bir çıkabileydikkkkhayırlısı diyorum....
bu ayyy kenara köşeye bir takım birikim koydum farmasicannnn tabi 4 güne bitirmesssem onlarııı bildirim yapcammmherkeseee bol hazırlıklı kazançlı günler diliyorum... kirli çıkılar kış hazırlığa hızla devam ediyorrrrrrrrrrr......
amasra mııı gökçe çok seviyorum ben amasra yı ve çok özledim
dört senedir gidemiyoruz
ondan önce fırsat buldukça giderdik
yine gidelim inşallah
Memleket ozlemi bir baska degilmi,ben gecen yaz Kac seneden sonra gidince ,yollar bitmek bilmiyor.hep rerum memleketimin kokusu bike bir baska.allah tez zamanda gitmeyi nasip etsin insallah
Ellerine saglik darksea,bende menemen yapacam insallah.ozellikle bu sene tursu kurmak istiyorum.gecenlerde nette dolanirken karnabahar tursusu yapanlari gordum,hatta bu forumda da okumus olabilirim:) o nasil olur acaba,tadini begenirmiyiz,kiz kardesimle annem gecen sene yapmislar,cok guzeldi dedi,baska deneyeniniz var mi?
yazın şu son günlerinde paramızda pek olmadığından eşimle kardeşmin yanına ufak bir tatile geldik bartın-amasraya...
ben giremesemde denize öyle azcıkda olsa ferahladımmm.....
eve gidince son gaz turşu yapımına ve temizliğe yüklenicem zira okullar açılınca yapacak zamanım olmayacak...
altındaaa yükselişte oleyyyyyyyyyyyy diyorumkiii aldığmız altın kışınnn 96tlden idi 1 hafta sonra 106 olmuştuda satmadığmıza yanarımmmm da yanarım neyse şimdi şu zarar payından bir çıkabileydikkkkhayırlısı diyorum....
bu ayyy kenara köşeye bir takım birikim koydum farmasicannnn tabi 4 güne bitirmesssem onlarııı bildirim yapcammmherkeseee bol hazırlıklı kazançlı günler diliyorum... kirli çıkılar kış hazırlığa hızla devam ediyorrrrrrrrrrr......
darkseaa benim yerimede gez tatil gibisi varmi demi bende fasulye koydum menemen yaptim domates koydum buzluga tursu kurdum baska ne yapsam bilemedim:44:
sağol canım. hepimiz inşallah. huzurlu, güzel ağız tadıyla bir kış geçirelim.....
Gokce tatilinin tadini cikar,kis hazirliklariydi,ev temizligiydi derken enerjiye ihtiyaci var insanin,hadi bakalim kolay gelsin hepimize...
Bu arada bade nerelerde,coktandir gormedim.aklima dustun kiz bade nerelerdesin :)diger arkadaslarda pek ugramiyor,tatiller bitsede canlansa buralar..
TURŞUSUSZZ BİR YAZ BİR KIŞ DÜŞÜNEMİYORUMM....Ellerine saglik darksea,bende menemen yapacam insallah.ozellikle bu sene tursu kurmak istiyorum.gecenlerde nette dolanirken karnabahar tursusu yapanlari gordum,hatta bu forumda da okumus olabilirim:) o nasil olur acaba,tadini begenirmiyiz,kiz kardesimle annem gecen sene yapmislar,cok guzeldi dedi,baska deneyeniniz var mi?
evettttttttttt vaalllamııı üzüldümmmm bacımm..inşallah şu sınavın istediğin gibi olurda evine yuvana yerleşirsinde tatillere çıkarsındaaa yazın birlikte kışlıkları kurarızda eşinle yersindeeee ne diyimm İNŞALLAAAHHH... bir ara sana dua edek :)amasra mııı gökçe çok seviyorum ben amasra yı ve çok özledim
dört senedir gidemiyoruz
ondan önce fırsat buldukça giderdik
yine gidelim inşallah
öyleeee bunu pek tatilden saymıyom ben 3 günlüğneee... eşimi bıraksam kalacakdaaaa izinli ben duramıyommm... evde var kardeşmin arabası altımızda amaaa yokkk ben evimi özledimmm daha biber turşusu kurcammmm o duryor... pazara çıkmamm gerek son işlemleri yapmamm içinnn bakalımmGokce tatilinin tadini cikar,kis hazirliklariydi,ev temizligiydi derken enerjiye ihtiyaci var insanin,hadi bakalim kolay gelsin hepimize...
Bu arada bade nerelerde,coktandir gormedim.aklima dustun kiz bade nerelerdesin :)diger arkadaslarda pek ugramiyor,tatiller bitsede canlansa buralar..
oyy öyle bir yazmışım ki memleketim gibi duruyor değil mi
amasralı değilim ben aslında
Ankaralıyım ama çok severim o ayrı
amin diyorum o yüzden
ohh sefan olsun be yaa. gezip yeni yerler görmek gibisi var mı....
bizde zafer bayramı tatilini değerlendirip 3 gün bodrum yapalım diyoruz.
hep iş için mi gidecem bi de tatil amçlı gideyim
kızlar arka bahçeye giremiyom yaaa, sirkeci ve derfat ne yapyorrrr onlarla pek karşılaşamaz oldumm..hadi derfatın araba derdi vardı ne etti sattılarmı hayırlısıyla yine ondan haberim var azz çok amaa sirkenciii yok uzun süredir yokkk nirelerde..
arka bahçede görürüseniz selamımı deyin....
ha birde pepeti bacım:) sende ne var ne yok tayin ne durumdaaa
seyhan gökçe royem dua topiğine de katılmak istemez misiniz
T
evettttttttttt vaalllamııı üzüldümmmm bacımm..inşallah şu sınavın istediğin gibi olurda evine yuvana yerleşirsinde tatillere çıkarsındaaa yazın birlikte kışlıkları kurarızda eşinle yersindeeee ne diyimm İNŞALLAAAHHH... bir ara sana dua edek :)
kızlar merhaba nasılsınız. uğrayamadım uzun süre..
bişey sorcam:) bn şimdi evime buzdolabı ve çamaşır makinası alcam..
kimisi ikinci el al dedi. bnde almak istemiyorum. alırım ikinci el bozulur falan sıkıntı yaşamayayım
buzdolabı bundan alayım diyorum. iki kişiye rahat yeter. bekar evi çokta donanımlı olması gerek yok sizce? 350 falanmış. ikinci el almaktan mantıklı.
çamaşır makinası da ikinci el 250 300 falan.. sıfırda 600 bulabilirim. bunu da sıfır alayım diyorum..
ev çarşı merkeze uzak. ikinci el bozulursa servis şuymuş buymuş tek başıma uğraşmam zor olur
sizce
Eki Görüntüle 787110