Topiğin hayırlı olsun canım.
İsim güzelmiiş :90: Kirli Çıkılar ha:90::90:
yaşasınn yeni başlığımızzzz
Hayırlı olsun yeni topicimiz.. bol bol albirikim, çil çil altınlarımız olsun.. Bol bereketli paylaşımlara şahit olsun bu sayfalar [/B][/B][/B]
Yeni başlığınız hayırlı olsun Arkadaşlar kuveyttürkün altın takılarınız boş durmasın çalışıp altın kazansın falan diye bir reklamını gördüm bununla alakalı bir fikri olan var mı???
hımm ben de yeni gördüm faiz yok altını çalıştırıp kar payı veriyorlarmış ama tam bir bilgim yok işte belirli günleri var bankaya gidip bilezik kolye vs veriyoruz onu sanırım 24 ayara çeviriyorlar ama işte bu kısımda zarar falan oluyor mu onu merak ediyorum...canım ben şahsen ilk defa senden duyuyorum
hımm ben de yeni gördüm faiz yok altını çalıştırıp kar payı veriyorlarmış ama tam bir bilgim yok işte belirli günleri var bankaya gidip bilezik kolye vs veriyoruz onu sanırım 24 ayara çeviriyorlar ama işte bu kısımda zarar falan oluyor mu onu merak ediyorum...
anladığım kadarıyla takı olarak da kullanmak istiyorsun galiba eğer öyleyse işçiliksiz bilezik mantıklı canım.bugün altın aynı seviyelerdeydi, eğer düşseydi izin alıp gidip altın alıcaktımama aynı kaldı yarını bekliyorum, yarın iş çıkışı gidip alıcam.. ama bir yönde karasızım bilezikmi alsam çeyrekmi diye , arasında fark varmı kızlar.. bileziği alırsamda işçiliksiz olanlardan almayı düşünüyorum.
anladığım kadarıyla takı olarak da kullanmak istiyorsun galiba eğer öyleyse işçiliksiz bilezik mantıklı canım.
yenı topık ıcın tsk farmasıcıımm...hepımıze hayırlı olsun...ıyı bırıkımlerr