günaydın kızlar
topiğimiz hareketlenmiş,çoooook sevindim
biz daha evimizde diiliz,haftaya geçeriz artık,ben de kışlıklara başlıycam,fasulye,biber,salatalık,mısır koymayı düşünüyorum,bezelye,turşu,reçel,tarhana annemler veriyor
sevimlicim hadi bakalım selinciimle beraber büyüttünüz minik yakışıklıları
classcım eviniz hayırlı olsun
bizim de bi tayin işimiz vardı,ma iptal ettiler kızlar,biraz üzgünüz bu aralar,birkaç yıl daha doğuda kalacağız,bize de çok dua edin
günaydın kızlar
poecim Allah yardımcın olsun dua topağımıza gel sana da dua edelim
Allah razı olsun cnm
farmasi bacıma dedim,saolsun tmm dedi cnm,çok duaya ihtiyacımı var
okudum bitti bile canım allah gönlündeki dileklerini kabul etsin inşallah amin
merhaba canım çok güldürdün benitamamdir farmasi söz veriyom sevimsizlesmeyecem.
günaydın canımmmmmmmmgünaydın kızlar
pazartesilerden hele izin dönüşü ise fena halde nefret ediyorum
sağlık ve huzurla yiyin canım ellerine sağlıkgünaydın kızlar,
kışlıklardan laf açılmışken ben de dün eşimin yardımıyla konserve menemen yaptım. 7 konserve çıktı. ay nasıl mutlu oldum anlatamam.
bide pazardan biber ldım onları doğrayıp kurutucam. belki birazda domates patlıcan kuruturum :))
çok sefiyom ya böyle şeyler yapmayı. hele bide becerdiğimi görünce :))
merhaba canım çok güldürdün beni
günaydın canımmmmmmmm
sağlık ve huzurla yiyin canım ellerine sağlık
heyyy maşallah güle gülede ağız tadıyla yiyin inşallahgünaydın kızlar,
kışlıklardan laf açılmışken ben de dün eşimin yardımıyla konserve menemen yaptım. 7 konserve çıktı. ay nasıl mutlu oldum anlatamam.
bide pazardan biber ldım onları doğrayıp kurutucam. belki birazda domates patlıcan kuruturum :))
günaydın kızlar,