Kirli Çıkılar )))

günaydın kızlar:KK16:
topiğimiz hareketlenmiş,çoooook sevindim
biz daha evimizde diiliz,haftaya geçeriz artık,ben de kışlıklara başlıycam,fasulye,biber,salatalık,mısır koymayı düşünüyorum,bezelye,turşu,reçel,tarhana annemler veriyor

sevimlicim hadi bakalım selinciimle beraber büyüttünüz minik yakışıklıları
classcım eviniz hayırlı olsun
bizim de bi tayin işimiz vardı,ma iptal ettiler kızlar,biraz üzgünüz bu aralar,birkaç yıl daha doğuda kalacağız,bize de çok dua edin

poecanım kirli çıkının temel taşları her yeri şenlendiriyor sen merak etme

burayı, arka bahçemizi ,yeni açtığımız dua topağımızı :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

yeni gelen arkadaşlar ve topağın diğer eski sakinleri 1. sayfaya diğer kuralların dışında eklenen yeni kurallara lütfen göz atınız .... paylaşımlarınızı ona göre yapınız

Son düzenleme:
merhabalar herkese sayfalar hizlanmis sevindim farmasi birikimim cogalacak insallah niye dersen kizimin okul taksidi bitiyoda bundan sonra beni kimse tutamaz yani insallah bu arada sikintili arkadaslarin allah yardimcisi olsun

yeni gelen arkadaşlar ve topağın diğer eski sakinleri 1. sayfaya diğer kuralların dışında eklenen yeni kurallara lütfen göz atınız .... paylaşımlarınızı ona göre yapınız

günaydın kızlar,
kışlıklardan laf açılmışken ben de dün eşimin yardımıyla konserve menemen yaptım. 7 konserve çıktı. ay nasıl mutlu oldum anlatamam.
bide pazardan biber ldım onları doğrayıp kurutucam. belki birazda domates patlıcan kuruturum :))
çok sefiyom ya böyle şeyler yapmayı. hele bide becerdiğimi görünce :))

tamamdir farmasi söz veriyom sevimsizlesmeyecem.
merhaba canım çok güldürdün beni :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
günaydın kızlar
pazartesilerden hele izin dönüşü ise fena halde nefret ediyorum
günaydın canımmmmmmmm :KK19:
günaydın kızlar,
kışlıklardan laf açılmışken ben de dün eşimin yardımıyla konserve menemen yaptım. 7 konserve çıktı. ay nasıl mutlu oldum anlatamam.
bide pazardan biber ldım onları doğrayıp kurutucam. belki birazda domates patlıcan kuruturum :))
sağlık ve huzurla yiyin canım ellerine sağlık :KK34:

yazın şu son günlerinde paramızda pek olmadığından eşimle kardeşmin yanına ufak bir tatile geldik bartın-amasraya...
ben giremesemde denize öyle azcıkda olsa ferahladımmm.....
eve gidince son gaz turşu yapımına ve temizliğe yüklenicem zira okullar açılınca yapacak zamanım olmayacak...
altındaaa yükselişte oleyyyyyyyyyyyy diyorumkiii aldığmız altın kışınnn 96tlden idi 1 hafta sonra 106 olmuştuda satmadığmıza yanarımmmm da yanarım neyse şimdi şu zarar payından bir çıkabileydikkkk :KK43: hayırlısı diyorum....

bu ayyy kenara köşeye bir takım birikim koydum farmasicannnn tabi 4 güne bitirmesssem onlarııı bildirim yapcammm :KK66: herkeseee bol hazırlıklı kazançlı günler diliyorum... kirli çıkılar kış hazırlığa hızla devam ediyorrrrrrrrrrr......

günaydın kızlar,
heyyy maşallah güle gülede ağız tadıyla yiyin inşallah

günaydın kızlar,

Ellerine saglik darksea,bende menemen yapacam insallah.ozellikle bu sene tursu kurmak istiyorum.gecenlerde nette dolanirken karnabahar tursusu yapanlari gordum,hatta bu forumda da okumus olabilirim:) o nasil olur acaba,tadini begenirmiyiz,kiz kardesimle annem gecen sene yapmislar,cok guzeldi dedi,baska deneyeniniz var mi?

amasra mııı gökçe çok seviyorum ben amasra yı ve çok özledim
dört senedir gidemiyoruz :KK43:
ondan önce fırsat buldukça giderdik
yine gidelim inşallah

X