BENCEDEEE ARTIK DAHA ÇOK YAPMAN GEREK BACIMM...gökçecim seni tebrik ederim :))))))
ben bu sene aslında yapmıcaktım bişe ama bebişim kışın ek gıdaya geçice için sırf onun için yapmaya karar verdim
bu pazartesi diil ama önümüzdeki pazartesi günü bi pazar yapıcam tam yapıcam:)))))
yaptıklarımı yazim önce,
5 kilo bezelyeyi ayıkladım poşetledim 12 poşet çıktı
bizim orda amasyada yani OLCA salça bir numaralı salçadır burdaki bi yemek kaçığı olcanın bi tatlı kaşığına bedel ve çooooook lezzetli vede küflenmiyor nasılsa artık
gelirken 10 kilo salça aldım son kullanım tarihi 3 yıl daha var :))))))
kabuk tarhana aldım memleketten 2.5 kilo toz tarhana gibi diil bizimki ekşi yoğurttan yapılıyo
yapcaklarıma gelince
3 kilo şeftali alıp kabuklarını soyup dilimleyip dondurucuya atcam çıkarınca püre yapıp bebişe yedirmek için
5 kilo taze fasulye alcam.bildiğimiz yemeğini yapıorum ben taze fasulye soğuyuncada yarım kilo olcak şekilde paketleyip hop dondurucuya atıorum geçen sene 1 kilodan denedim süperdi
kışın çıkarıp sadece tencereye koyup ısıtıorum
4 kilo yeşil biberi 4 kiloda kırmızı biberi çekirdeklerini ayıklayıp yıkayıp yemeklip ince ince doğrayıp paketliorum
kışın soteye pizzaya yemeklere koyyorum geçen sene 2 şer kilodan yaptım daha ocak bitmeden bitti:)))))
10 tane mısırı pişirip ayıklayıp poşetlicem pizzalar için:)))))
salatada dondurulmuş mısır sevmiorum marketten konserve almak daha lezzetli gelio
1 kilo slatalıı rendeleyip suyunu sıkıp poşetlicem cacık için belki 2 kiloda yapabilirim:))))
1 kilo kabağı küp küp doğrayıp poşetlicem bebişin sebze çorbaları için
son olarak domates bu sene küp küp doğrayıp koycam geçen sene konserve yapmıştım konservenin kendine has ekşimsi bi tadı olurya onu sevmedim:)))))
gokçe bacım dondurma amaçlı kullandıgın pasta kalıplarının fotosunu koyar mısın.
bir de şeftaliyi nasıl koymayı düşünüyorsun
Hayırlı olsun sevımlıcım dısınız.. 2.5 yaşına kadar sureklı dıs meselesıyle ugrasacaksınız 20 tane cıkacak kolay degıl
Valla helal olsun ya nasıl bebekten vakıt bulup yapıyorsunuz ben çok tembelım temızlık konusunda hele kı benım kız yarım gun krese başlayınca ıyıce tembelledım bakıcı ablamız o saatlerde evı toparlayıp temızlıkle uğraşıyor, bana bı şey kalmıyor ev hep duzenlı derlı toplu ama detay çekmece dolap işi bile gözümde büyür oldu.
Oturma odasına guzel bır dolap yaptırıcam ortada fazlalıkları kaldırmak ıcın.. Dolapla beraber kadın cağırıcam o kaba temızlığı yapar cam kapı bız ablayla detay temızlık yaparız..halılar da gıdecek off çok işim var
merhaba hanımlar altın yükselişte
yakında 91 den aldığım 5 gr lık altında ettiğim zarardan kurtulcam gibi görünüyor
arkadaşım
herkes birşey söylüyor
bazılarıda düğün mevsimi satın almak için sonbaharı bekle diyor
kızlar ne yapmak lazım
Kernek kadın az almana tasarruf diyelim cimrilesmek degil de insan bazen e işi yapmayı özlüyor demek ki ben koca docentlerin yalancisiyim ben ozlemem çünkü :)
Kernek kadın az almana tasarruf diyelim cimrilesmek degil de insan bazen e işi yapmayı özlüyor demek ki ben koca docentlerin yalancisiyim ben ozlemem çünkü :)
size çok saçma gelcek belki ama ben stresimi iki şekilde atıorum
mühim bi karar verceksem , bişeye acayip sıkıldıysam , sevindiysem bazen zevk için
temizlik yapıorum ama hoşuma gidio yani buna sadece ev temizliğ olarak bakmayın mesela e-mailimi temizliorum , cam siliorum ,
takı kutumu temizliorum , kaşlarımı alıorum:)))))) yadaaaaa
işte bu en fecisi bişe soyyorum daha doğrusu yolmak diyebiliriz ve en önemlisi dudak tınaklarımla bildiğiniz çatır çatır derisini yoluorum:)))) tırnak yemek gibi bişe elimde diil:))) yada vücudumda bi yara varsa ve o yaranında bi kabuğu varsa hele bide canım sıkkınsa offff o kabuk belki 10 kere soyulur ama farkına varmıorum yaptıktan sonna yada canım yanınca farkediorum
yada güneşte yanınca deri soyulurya ben deliriorum ona
ortaokula falan giderken soycak bişe bulamadığımda elime uhu sürüp onu soyardım:)
buna mahal vermemk içinde genelde kendimi temizliğe falan veriorum enerjimi orda atıorum yoksa o ruh halim bitene kadar dudaklarım yara içinde geziorum:))))))
siz genede böle yazdıma bakmayın görünüşte normal görünüorum bide her zman yapmıorum tetiklenmem lazım:)))))
size çok saçma gelcek belki ama ben stresimi iki şekilde atıorum
mühim bi karar verceksem , bişeye acayip sıkıldıysam , sevindiysem bazen zevk için
temizlik yapıorum ama hoşuma gidio yani buna sadece ev temizliğ olarak bakmayın mesela e-mailimi temizliorum , cam siliorum ,
takı kutumu temizliorum , kaşlarımı alıorum:)))))) yadaaaaa
işte bu en fecisi bişe soyyorum daha doğrusu yolmak diyebiliriz ve en önemlisi dudak tınaklarımla bildiğiniz çatır çatır derisini yoluorum:)))) tırnak yemek gibi bişe elimde diil:))) yada vücudumda bi yara varsa ve o yaranında bi kabuğu varsa hele bide canım sıkkınsa offff o kabuk belki 10 kere soyulur ama farkına varmıorum yaptıktan sonna yada canım yanınca farkediorum
yada güneşte yanınca deri soyulurya ben deliriorum ona
ortaokula falan giderken soycak bişe bulamadığımda elime uhu sürüp onu soyardım:)
buna mahal vermemk içinde genelde kendimi temizliğe falan veriorum enerjimi orda atıorum yoksa o ruh halim bitene kadar dudaklarım yara içinde geziorum:))))))
siz genede böle yazdıma bakmayın görünüşte normal görünüorum bide her zman yapmıorum tetiklenmem lazım:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?