Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

herkes nerede yaaaaaa,çoktandır kimse uğramamış buraya-hadi biraz canlandıralım burayı.Ben de uzun süredir giremiyorum nete,iş yerimde güvenli internet var siteye giremiyorum evde de sorun vardı.Şimdi Ilgazdayım,arkadaşlarla bir kaçamak yaptık,dinlenme odasına giripte bilgisayarı görünce hemen atladım tabi,hepinizi merak ediyorum,herkese sevgiler...

selam kızlar

ben dun hıstereskopi oldum. doktorum ofısınde rahımdekı yapısıklıgı actı. Oldukca canım yandı ama gectı bıttı gıttı. Cıddı anlamda rahımde yapısıklık varmıs cd kaydedıldıgı ıcın hepsını gordum

ama cok sukur atlattım. Sımdı tekrar regl olmayı bekleyecegım yanı Nısan ayında tedavı dusuk doz ılaclarla baslayacak..
dheaya basladım. hayıt tohumu alıp 5 dk sıcak suda demleyerek ıcıyorum. Sogan kurune baslayacagım bır 10 gun yapayım dıyorum. Sonrada ıncır kuru yapacagım.

baharda hamıle olmayı herseyden cok ıstıyorum ınsallah bu sefer olacak:)
sevgıler

INSAALLAH bu tedavin de hersey guzel gelisir ve pozitif sonuclanir .. dilerim Yuce Rabbim emeklerini ve umutlarini bos cikarmaz...
hayit cayini uzun zamandir mi iciyorsun?

INSAALLAH bu tedavin de hersey guzel gelisir ve pozitif sonuclanir .. dilerim Yuce Rabbim emeklerini ve umutlarini bos cikarmaz...
hayit cayini uzun zamandir mi iciyorsun?

cok uzun zamandır ıcmıyorum ama ıhayıt suyunun faydalı oldugunu heryerde okuyorum.. tedavıme 1 ay var en azından az da olsa fayda eder dıye ıcmeye basladım

lenovacım canım dilerim rabbimden buca emeğinin karşılığını alırsın.

unutma başaranlar vazgeçmeyenlerdir.

Evet bende pek cok yerde okudum hayit cayinin faydasi oldugunu ...iki hafta once kapsul olarak ismarlamistim ...tadi cok kotu diyorlardi acaba mideme rahatsizlik verirmi diyede dusundum (midem biraz hassasdir da) ama kapsul daha kolay olur diye hap olarak almaya basladim ...ama hic birsey olmadi ...gecen gun sirf meraktan kapsulu acip once kokladim sonrada tadina baktim ne tadi var ne kokusu ...acaba hayitin farkli cinsi mi var yoksa bana sahte bir seymi gonderildi...neye kime guvenecegimizi sasirdik...

cok uzun zamandır ıcmıyorum ama ıhayıt suyunun faydalı oldugunu heryerde okuyorum.. tedavıme 1 ay var en azından az da olsa fayda eder dıye ıcmeye basladım

canım ben 2 aydır içiyorum hayıt çayı bazende suyunu alıyorum aktardan 35 gün olan adetim 30 oldu,düzenlediğine eminim.bide mide ağrılarınada iyi geliyor.birde aktarlarda karışım macun var içinde aslan pençesi,civanperçemi,adaçayı, hayıt vs olan ondanda deneyebilirsin.allah yardımcın olsun canım

merhaba ilk kez yazıyorum umarım doğru yere yazıyorumdur.
yazınızı okudum. mücadelenize hayran kaldım. umarım sonuç iyi olur belkide oldu şu an yazınız galiba ocak ayında yazılmış belki daha sonra yine yazdınız ama ben bulamıyorum kullanmayıda bilmiyorum
45 yaşındayım ve tüp bebek sürecindeyim paylaşmak istiyorum sizinle ama ne yapmam nereye yazmam lazım bilmiyorum??acaba biri bana yardımcı olabilir mi??

canım hoşgeldin.(38 yaş üstü genç hanımlar buraya)diye yazan bölüme gel arkadaşım,ordaki dostlarımız daha tecrübeli bu konuda ve sanada yardımcı olacaklarına eminim.

Arkadaşlar merhaba,
Forumu uzun süredir takip ediyorum. Bu topiği görünce ilk mesajımı yazmak ve kabul ederseniz aranıza katılmak istedim. Ben 43 yaşındayım. Son bir yıl içinde iki tüp bebek denemem oldu. Yaş faktöründen dolayı doktorum doğal siklusu tercih etti. İlkinde "a" kalite tek yumurtam oldu. Döllendi. Transferim oldu ama tutmadı. İkincisinde iki yumurtam oldu. İkisi de döllenmedi. İşte o gün herşeyin bittiğini düşündüm. Günlerce mutsuz oldum. Ağladım Bir de üst üste çevremdeki birkaç kişinin hamilelik haberini aldım. O zaman kendimi çok yaşlı ve işe yaramaz hissettim. Ta ki iki gün önce 45 yaşındaki arkadaşım aslan parçası gibi bir bebek dünyaya getirene kadar... Hem de tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştı. Umutsuzluğa kapılmamak; bıkmadan, usanmadan hakkımızda hayırlısı olsun diye dua etmek gerekiyor diye düşündüm doğum haberi bana müjdelendiğinde... Tamam yaşımızla ilgili bazı gerçekler var. Bunu kabul etmeliyiz ama Yüce Rabbimin mucizelerine de daima inanmak gerek...

Son düzenleme:

Canım selam ben de histereskopi olucam doktordan haber bekliyorum nerde ve kaça yaptırdın çok pahalı imiş bu operasyon sigortam da ödemiyor benim de aynen yapışıklık varmış ve açılması gerekiyor bilgi verir misin canım maaalesef son kürtajımdan oluşan kompliakasyon ama doktorlar benim hatam diye düzeltmiyo maaelesef yine bizden çıkacak

Merhaba ve hosgeldin

Ben brukselde oldum ama baya bir pahali buldum, biz 3500tl odedik ( yurt disinda 160 euros!!!) IVF 4200TL, ilaclar haric....bence sen arastir ben buradaki sigorta sistemini pek bilmiyorum, eminim ki ucuz olan merkezler var
Maalesef tup bebek isi maliyeti yuksek olan bir tedavi helede bazi doktorlar bastan attipda salama is yapiyorsa....biz cekiyoruz.

Sen bir kac tane merkezleri ara ve onlardan ogren, normalde yapisikligi gidermek icin balon yerlestiriyorlar rahimin icerisine.

Kolay gelsin sana ve insallah en kisa zamanda bebisine kavusursun

Sevgiler

canım benımkısı ofıs hıstreskopısı oldum. Benım doktorum. ofıste 2500 tl aldı normalde daha pahallıymıs ama ben bıraz pazarlık ettım:)
sıgorta zaten odemıyor hıc bır sekılde hıstereskopıyı.. sen hangı sehırdesın?

Sigortamla tekrar görüşmem neticesinde sgk geçen bi hastanede sgk dan geriye kalan tutarın ödenmesi üzerine anlaştık ama o da 3500 tl ama neyseki kürtajdan sonra oluşan komplikasyon olduğu için kabul ettiler istanbuldayım ben de inşallah bu bebek konusunda çektiğmiz çilelerin sonu aydınlık olur bakalım hepimizin

nerdesınız kızlar

40 yas ve uzerı hanımlar herkes 38 topıgınde sanırım
ama arasıra buarayada bakın :)

ben cok sık yazamıyorum ve o yuzden obur topıgıı takıp etmekte zorlanıyorum.
benı sorarsanız hıc bırsey yapmadan regl olmayı beklıyorum bazen umut dolu ıcım bazende olmayacak ugrasma dıyorum.

yakında 42 olucam dıyorum bu yastan sonra cok zor kendını kandırma dıger taraftanda 42 yasında da anne olan var dıyorum
ama ben 2 yıldır ugrasıyorum hayatımda hıc hamıle kalmadım dusuk yapmadım kurtaj olmadım vs vs yanı 42 yasına kadar bu olayları yasamayan bırının bu saatten sonrada yasayacagına (ınanmak cok ıstesemde) negatıf dusunmekten kendımı alamıyorum(
ıste boyle kızlar

sevgıler

canım bende arasıra bakıyorum yazan yok 38 topiğine geçiyorum.üzülme lütfen,bende 43 ten gün alıyorum,42 yaşındayım.uğraşıyorum hala ,bende yılıyorum,yıkılıyorum bazen ama mücadeleye devam ediyorum.lütfen sende mücadele et.çok zor ve yıpratıcı bi süreç.rabbim bir gün yüzünü güldürecek elbet ama sen vazgeçme lütfen.biz kendimizi hazır hissediyorsak yaşın önemi yok.bi tanıdığım 45 yaşında doğurdu,haberi bile olmamış,menopoza giridim sanmış garibim.rabbim ol deyince oluyor,bizede diyecek inşallah,biz istemeye devam edelim bitanem.

umarım canım umarım Allah kucagımızı bos bırakmaz. hayat gercekten anlamsız kaptırıyoruz kendımızı hayatın akısına ama aklımdan bır sanıye bıle cıkmıyor(..Allah dert verıp derman aratmasın ama yuzumuze baksın tek duam bu...
sevgıler

Canımmmm,ne haber nasılsın uzun zamandır giremiyorum topiğe,gerçekten sessiz kalmış topık. Benim hormonlar tavan yaptı herhalde,en son 6 şubatta regl oldum,mart ayında ara kanama gibi birşey oldu,üç gün süren kahverengi lekelenme şeklinde.Sonrası yok,test yaptım malum sonuç negatif.Menopoza giriyorum herhalde.
Diğer taraf çok hareketli ara sıra girdiğim için takip edemiyorum,bir de burada herkesi tanıdığım için daha sıcak geliyor burası.Arayacağım seni en kısa sürede ,kendine iyi bak sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…