Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

Canım allah sabır versin,kolay değil yaşadıkların,inşallah bebişin diğerleri gibi bekletmeden gelir seni uğraştırmaz,sağlıkla kucağına alırsın,sevgiler

Canım,inşallah hamilesindir,ne güzel olur bize umut olursun.Bebişin ismini çok beğendim.Ben de bu sefer o kadar umutluydum ki isim bile düşündüm,ama nedense hep kız ismi aklıma geldi ben de gülce veya ada düşünmüştüm,kısmet artık.İnşallah rabbim verir de isimleriyle çok yaşarlar,sevgiler

Canım merhaba,ne güzel yumoş büyümüş,nazar değmesin.Olsun da bir tane olsun,sen de biliyorsun,iki üç transfer yapılıp tutmayan varken tek yumoşla hem de orta kalite hamile kalan var.Bize bir tane yetiyor,tek olsun iyi olsun.Rabbim verecekse her şekilde veriyor.Gönlünü ferah tut,ben senden çok ümitliyim.Bu sefer olacak ve sen bana umut olacaksın,yeniden filizlenecek gönlümde herşey,belki sayende bir kez daha deneme gücü bulurum kendimde.Kendine iyi bak,bazı şeyler bizim elimizde değil biliyorsun,rabbim hakkımızda hayırlısını versin.Benim de adağım var senin için,inşallah güzel haberlerini alırız.Seni merak ediyorum,lütfen beni habersiz bırakma.Bugün yumoş toplanacaktı ne oldu,iyi haberlerini bekliyorum arkadaşım,allaha emanet ol,öptüm,sevgiler...

Bugün o tek yumurtam ici boş çıkarak umutlarımı tüketti. NCKURT,Canim arkadasım sanırım bizim kaderimizde anne olabilmek yok.umarim sen seytaninbacagini kırarsın ama benim artık umudunu yok doktorum istersen 2-3deneyebilecegim yol var dedi ama bilki dedi sen 2yumurtadan başka vermezsin 2yildir görmedim zaten tekrar denermiyim bilmiyorum arkadasım 69dogumlu kadından 15yumurta toplamış Allah'ın takdiri iste,öte yandan benle yaşıt bir arkadasım erkek arkadaşından hamile kalıyor pat diye sonra kürtaj oluyor bu nasıl adalet isyan etmiyorum ama neden diye sormadan edemiyorum(

sorun: sperm azlığı ve kalitesi
5 tüp bebek denemesi.
geçen süre içinde yumurtalık rezervinin azalması ve amh değerinin çok düşük olması nedeniyle daha zorlaşan bir durum..

2005- 1. deneme yumurtalık cevap vermeyince aşılama yapıldı negatif
2006 2. deneme meorial negatif
2007 3. deneme pozitif bahçeci kliniği sonra düşük
2010 4. deneme umut tüp bebek embryo yok
2011 5. deneme genart ankara 1 embryo 6 hücreli negatif..

geçen sürede artık anne olmak istiyorsam yumurta donasyonundan başka şansım olmadığını anladım.
en azından eşimin genetik mirası devam edecek..bunu sindirmek zor benim için ama anne olmak istiyorsam bu yoldan başka çare yok..
zaten evlatlık içinde yaşım geç..
"Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek" adlı forumda bu konuda deneyimli kadınlar var. okuyup süreci öğrenebilrisiniz..
sizlerle paylaşmak istedim..
üzülerek vakit kaybetmek yerine yeni bir şansı hak ediyoruz diye düşünüyorum..
şansınız ve bahtınız bol olsun..

Nckurtumm cook tesekkur ederimm dilerim hepimizin dilegi olurrrr bu arada isimler cok guzel gercekden rabbim seni kavusutursunn insallah Lenovam uzulmek yilmakk yokk yola devamm ensonun bile bir caresi var artikk sizi kocaman optumm

Efsune merhaba. Ben de 42 yasindayim, 4 denemem de negatif. Haklisin cok zor bir karar vermissin. Ama kalbin bunu soyluyorsa, en dogrusu budur. Genetik miras meselesini ben de cok dusundum, baskasinin genleri vs.. zor karar. Fakat beyin gelisimi oyle enteresan ve cocugun rahim icinde gecirdigi surece o kadar bagli ki, sonucta senden de cok sey tasiyacak. Insallah basarili olursun.

evet ben cok dusunuyorum bu konuyu cunku doktorum 5 denemeden sonra olmuyorsa donasyonu dusun dedı. Ve soyledıgı senın genetık mırasın cok mu güzel sen osmanlı soyundan mı gelıyorsun kı !! o yumurtaya can veren sensın 9 ay senın kanınla senın canınla beslenecek o senın bebegın olacak.. ;En yakın arkadasına vesıle olmus ve sımdı cocuk 9 yasındaymıs hem ılgınc sekılde annesıne benzıyormus hemde anne bu baskasının yumurtasından benım bebegım degıl gıbı bır psıkolojıde olmamıs. aksıne o konu ıbr daha hıc ama hıc acılmamıs mutlu mesut yasıyorlarmıs:) Benım eşim karsı gelıyor donasyona olmuyorsa bebegımız vardır sebebı dıyor zorlamanın anlamı yok dıyor.. Tabı sonucta donasyonla hamıle kalma sansın%70 olabılıyor ama %30 luk kısımda küçümsenmeyecek kadar büyük bir oran.Maddi olarak Enaz 10-15 Bin arası.. yanı hamıle kalamazsan maddı manevı buyuk yıkım olur.. bılemıyorum kızlar.. oldukca zor bır karar ..Bu yolda karar veren herkese Allah yardım etsın..

Ya bu doktorlar ne kadar acimasiz konusuyorlar bazen. Yani siradan bir gunde belki insana dokunmaz ama zaten kalbin kan aglarken boyle abuk sabuk konusuyorlar sinir oluyorum. Sana ne benim genetik mirasimin guzelliginden salak! Ay pardon, cok bozuluyorum cok bilen doktorlara. Tamam hakli olduklari taraf var: illa yumurta sperm demeyip, donasyon yapip sonuca uasabilirsin. Ama cok kisisel bir karar. Belki ben o guzel olmayan soyumun ileriye tasinmayacagini hazmedemedim henuz, belki illa annemin babamin, dedelerin izleri olsun istiyorum. Illa dan diye kafama vurmanmi lazim.
Bence yumurta hala varsa denemeye devam etmeliyiz. Yeni bir baslik acmis biri '41 yasinda dogurdum, sakin vazgecmeyin' diye, ustelik daha once hic hamile kalmamis senin gibi. Orayi oku mutlaka.
Ama ben de ayni seyleri dusunuyorum lenova. kalbim yorulursa bir noktada, donasyon olurmu acaba? Iki senedir asla diyordum, simdi arastirmaya basladim, hala icime sinmiyor. Aslinda galiba neden cocuk istedigine bagli. Neden? Sorunun yanitini net verebilirsen daha kolay olabilir. Cocuk seviyorum, ailemizi tamamlasin, sevgimizi cogaltsin vs donasyon bebegi ile de bunlar olacak, ayni seveceksin. Ama eger benden bir parca olsun dunyada soyum devam etsin dersen, iste orada takiliyoruz. Genetik olarak kim oldugunu bilmedigin birinden yumurta alacaksin, yani bazen insan 2-3 kusak onceki atalarinin huyunu bile aliyor. DNA fiziksel kalitim ama RNA dedigin seyle atalarinin tecrubeleri kalitima dahil oluyor falan. Ben bilmiyorum bu merkezler ne kadar bilgi veriyor donor ile ilgili. Belki de donasyon forumunda konusmaliyiz bunu, fikir veren cok olur.

Kampacim o Kadar güzel anlatmissin ki bu konular en yakınında bile konuşulmuyor cocuk sevdiğim cok net sokaktaki cocukları toplayıp eve getirirmisim küçükten her arkadaşımın cocuğuna emegim var genc yaslarda herkes gezip tozarken ben komşunun bebeğini sevmeye giderdim ama maalesef kader esimi karşıma artık evlenmem dediğimde çıkarttı şimdi Allaha yalvarıyorum bu yasa kadar baskalarının cocuklarını sevdim banada kendi bebeğimi sevdirmesi için ama cok umitsizim ruh gibiyim çok üzgünüm umarım bir çıkış yolu buluruz.sevgilr

arkadaşlar bende 2 denememi yaptığımda pgt yapışmıştı ve 7 yumurtadan 5 tanesi problemliydı.birine yapılamadı birine yapıldı.sonuç hüsran.ve ben bu denememi en iyi hastanelerden birinde yaptım.dr beni çağırdı. ona göre bu sonuçlara göre benim bebek sahibi olmam imkansız gibiydi.çünkü ne yapmalıyım dediğimde bir daha dene ama 3. denemeye yap demem dedi.yıkılmıştım.çıktığımda hüngür hüngür ağlıyordum.yumurta mı almam şart demiştim o da türkiyede yok yurt dışında yapılmakta dedi.yıl 2007. gel gör ki ben 2009 da bahçeciye gittim. şu an dünyalar tatlısı bir kızım var.6 aylıkta hamileyim.mucizeler ban hep uzak gelirdi.ama rabbim nasıp edecekse oluyor.yaşımda var.73 doğumluyum.

Canım benim,ne diyeceğimi bilemiyorum,ama bunda da vardır bir hayır diyerek sabretmemiz gerektiğini biliyorum.Ben çok ümitliydim senden.Biliyorsun durumlarımız benzer.Neden boş çıkmış.Bu çatlatma iğnesinin zamanında yapılmamasından olurmuş,ne dediler sana.Sabır arkadaşım,ben birgün anne olacağımıza inanıyorum yaaaaa,hem de hiç ummadığımız anda,kendiliğinden.Olamazsak da ne yapalım kader böyle hayırlısı deyip hayatımızı yaşamaya bakacağız.Benim eşim de bir daha denemeyi düşünmüyor,ısrar etmek istemiyorum belki böylesi hayırlı boşver hayatımızı yaşarız diyor ama ben acaba bir daha denesem mi diye düşünüyorum açıkcası.Bence eğer gücün varsa bir daha dene,menepoza girmediğimiz sürece şansımız var biliyorsun.Ben hayıt suyu ve soğan kürü deneyeceğim ve dhea kullanmaya devam edeceğim.Sen de biraz dinlenince bunları yap,hatta birlikte yapalım,birbirimize destek oluruz.Ben sana birlikte doğuracağız dedim valla ötesi yok.Hadi canım kendini toparla,biliyorum çok zor ama herkesin bir imtihanı var,en azından bir tek bu sorunumuz var.Rabbim inşallah bizim de sesimizi duyar da,üzüntümüz sevince dönüşür,sabrımızın mükafatını alırız.Donasyon işine ben de pek sıcak bakmıyorum rabbim ne verirse hayırlısını versin.Kendine iyi bak,allaha emanet ol,kendine iyi bak,sevgiler...

Canım,senin adına çok sevindim,inşallah ikinci bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın.Darısı bizim başımıza.İkinci doğal yolla mı oldu merak ettim.Sevgiler...

Canım bende ne yapacagımı bılmıyorum. aynı doktorlar bır daha denesem mı yoksa baska doktora mı gıtsem ama baska doktor demek yıne sıfırdan bır suru seyın yuzune vurulması demek yasın gecmıs yumurtan az cocuk şansın yok denecek kadar az gıbı bır suru laf duymak ıstemıyorum artık. Dhea ıctım bu tedavıyle bıraktım tam 2 ay gunde 3 tane ama maalesef hıc bır katkısını gormedım doktorumada sordum ben ınanmıyorum ama ınananlar var kanıtlanan bısey yok ıstersen ıc dedı.. yanı bılemıyorum canım yaa senle yuzyuze gelıp uzun uzun konusmayı cok ısterdım( sen ıstanbuldaydın degıl mı hangı semttesın? sogan kürüne pazartesı bende baslayacam sanırım en azından bır kist falan olmaması ıcın haftasonu da su hayıt tohumu cayını alıp baslayacam. bırde yıne topıkte okudum. bal corekotu,keten tohumu, karanfıl ve tarcın bunları karıstırıp ac karnına sabah aksam bır tatlı kasıgı alınıyormus cok faydasını goren olmus onu da denesem bılmıyorum. tabı ıncır kürü de var yapmamız gereken ben gecen sefer tek saglıklı yumurtada sadece ıncır suyu kaynatıp ıcmıstım. bu sefer dhae ıctım dıye yapmadım ama bos cıktı yumurta yanı ıncır kuru faydalı bence ufff ya kafam cok karısık ne yapıcam ne yapmayacam bılmıyorum tek bıldıgım bebek ıstedıgım evımızdekı tek eksık onun sesı ve neşesı ..(((

Canım zor bir süreç ve daha önemlisi çok zor bir karar.Ben kendi adıma düşünemiyorum,allah yardımcınız olsun.Hakkımızda hayırlısı arkadaşım,sevgiler...

Canım çok doğru söylüyorsun,doktorlar çok acımasız,artık alışmışlar onlar ,bizim duygularımız birşey ifade etmiyor.Donasyon konusunu ben de düşünmüştüm ama pek sıcak bakamadım.Eşim de hiç düşünmüyor,olmuyorsa bundada vardır bir hayır,ısrar etmek istemiyorum diyor.Bakalım zaman ne gösterecek.Hakkımızda hayırlısı,sevgiler...

arkadaslar yazdıklarınızı okuyunca ne kadar cok aynı seylerı yasadıgımızın farkına vardım. bende sızın gıbı aynı savası verıyorum.Bende Rabbimızın bizler icin bunları sınav olarak verdı , dıye dusunuyorum.Bızler herseyı belkı dıger ınsanlara gore zor elde ettık ama elde ettıgımızınde degerlerını bılenlerdenız bence....

Canım doğru söylüyorsun,bizim için sınav bunlar,zor elde edeceğiz ama hayırlısı ile kıymetini de bileceğiz inşallah.Gerçekten insan kolay elde edince kıymet bilmiyor,doğurup öldürenleri,çöpe atanları ya da hamile kalıp aldıranları,hamile olduğunu öğrenince üzüntüden ağlayanları gördük hepimiz.Rabbim bize verse neler yapar, gözümüz gibi bakarız.İnşallah isteğimiz en kısa sürede yerine gelir de mutlu sona ulaşırız,sevgiler...

Nc kurt ve lenova 71 ben de sizi tanımadan kendimi çok yakın hissdiyorum, o kadar çok paylaşacak şeyimiz varki çünkü ben artık etrafımdaki insanlar ve çok samimi dostlarım akrabalarımla bile konuşmaktan ve anlaşılamamaktan çok yoruldum.Ama özelden mesaj atamıyorum lütfen tanışırsanız beni de aranıza alın dertlerimiz çok ortak bir sinerji yaratıp hep beraber şeytanın bacağını kıralım istiyorum

Canım bende cok ıstıyorum tanısmak dedıgın gıbı bırbırımızı cok ıyı anlayacagımızı bılıyorum.
Sen neredesın hangı sehır ve hangı semtte? nckurt canım sana ozelden maıl adresımı attım gordun mu bana yazdın mı?

kocaman sarılıyorum hepınıze...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…