Canım merhaba,hoşgeldin aramıza.İş güç derken bu ara ihmal ettim topiği,bundan sonra daha sık girerim inşallah.Timur Gürgan benim doktorum,Ankara 'da Çankaya'da tüp bebek kliniği var,Gürgan klinik.Ben iki tedavimi de orada oldum,ikisin dede negatif sonuç aldım ama takdiri ilahi işte .Ben doktoruma çok güveniyorum,onlar ellerinden geleni yaptılar.Yeniden denersem yine oraya giderim.İİlk görüşmede Timur Hocayı görüyorsunuz,sonra Aygül Hoca var o yürütüyor tedaviyi,kontrolleri.Ama herşeye Timur Hoca karar veriyor,dosyayı inceleyip kullandığınız ilaca dozuna kadar.Elemanlar çok iyi,saygılı,sevecen.Ben kendimi orada çok rahat hissettim.Paradan hiç bahsedilmiyor,sorunca cevap alıyorsunuz.İlk denemenizden sonraki denemeleriniz de indirim yapıyorlar.Benim embriyomu dondurdular para da almadılar...Beğeniler görecelidir,ben tavsiye ederim.Ayrıca Timur Hoca bu alanda ilklerden ve en eskilerden biri,ben de tavsiye üzerine gittim,ayrıca çok tatlı ve pozitif.
Ben aradım,yüz yüze görüşmek istedim,o kadar dolular ki ancak mayısın dördüne randevu alabildim,ama daha erkene çekme ihtimali var.Görüşmeden sonra tabiki sonucu yazarım,bakalım ne diyecek.İnşallah bizler gibi yaş problemi olanlara umut olur.Umarım sizi aydınlatabilmişimdir,sevgiler...
nckurt, yaşıtız. :) 69 aralık doğumlu olduğum için doğumgünüme kadar 42'yim demek sanki beni rahatlatıyor. Geçen hafta olumsuz bir tedavi daha geçirdim. Bu hafta hep içimden haykırarak ağlamak geliyor. 12 yıldır uğraş veriyorum, sonuç yok. Kolay elde eden ve kıymet bilmeyenlerden nefret ediyorum. Bizi ancak biz anlarız. Kısmetimizde varsa bu iş olacaktır. Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin.
"38 yaş üstü..." başlığında 44 yaşında Alkan adlı arkadaş başardı, darısı bizlere olsun.
Ben Istanbul Avrupa yakasındayım.İlk denemem Bahçeci Tüp bebek Teşvikiyede 2010 da olmuştu.Ayrıntıya girmeyeyim,şanssızlık ve kötü bir doktora düştüm...Tabii ki olumsuz...Ancak orada bebek sahibi olan o kadar çok arkadaşım var ki.2 yıl sonra diğer doktorların da tavsiyesiyle ilk başladığınız yer sizi tanır,orada devam ettirin , onlar da ister başarılı olmak dediler ve bugün BAHÇECİ FULYA'da yeni doktorumuz genç,pırıl pırıl,inançlı,çalışkan ve hırslı ERBİL YAĞMUR'la görüştük.Biz umut oldu kısacası.İnşallak 2.denemem de artık anne olurum.Allah doktorumun ve benim yardımcım olsun.Bu arada ben 43 yaşımdayım...Ama inancım var...Allah nasip ettiyse mutlaka olur.Biz yeter ki inanalım ve vazgeçmeyelim.İlerde KEŞKELERİMİZ OLMASIN...
Canım tüm kalbimle inşallah senin için iyi olur diyorum,moralini yüksek tut,sevgiler
Hayırlı ramazanlar hepinize.bende 47 yaşndayım hale anne olma umudu içendeyim.bazen umutlarım bitiyor bazen yeşeriyor..sizler nasılsınız annne olan varmı aranızda?
Merhaba,aslında moralim çok bozuk,tutunduğum bütün dallar elimde kalıyor sanki,dün doktora gitmiştim hormonlarıma baktırdım FSH 33, e2 88 çıkmış.doktor değerler yüksek,menopoza geçiş sürecindesin bu aşamada bu değerlerle hiç deneme dedi.Bilmiyorum,daha Ankaradaki doktorumu aramadım,onlarda hiç FSH takılmıyor.Ne yapacağımı bilemiyorum,çelişkide kaldım.Bu FSH düşer mi ya da değeri yüksek olupta hamilelik yaşayan oldumu,üffffffffff canım çok yanıyor.Dhea,omega3,hayıt tohumu ,folikasit kullanıyorum,faydası olur mu acaba?Bir kez daha denesem mi kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim
canım yazdıklarını okudum ve cok ama cok uzuldum..
Allah bu mubarek ramazan ayında hayırlı yazılar yazsın ınsallah..
canım regl olmuyormusun sen ? eger oyle yada boyle regl oluyorsan menepoza falan gırmıyorsundur. Bende son aylarda ılacla regl oluyorum. Doktora menepoza mı gırıyorum acaba dedım? oda bana menepoza gırenler ılacla bıle regl olmazlar dedı. yanı fsh yukseklıgı tabı kı onemlı ama ıllakı menepoza gırıyorsun demek degıl.
burada onemlı olan regl olsak bıle kalıtelı yumurta olusması yanı yumurta gorunurde oluyor ama toplama asamasında ıcı bos cıkıyor yanıben aylardır tedavı asamasına gelmeye calısıyorum neredeyse 4 aydır ve gectıgımız hafta kayınvalıdemın ılerı derecede kanser oldugunu ogrendıgım gun regl oldum. aglaya zırlaya doktora gıttım nasılsa yumurta olmaz dıye 3 yumurta oldugunu soyledı doktor ama fsh yukseklıgı nedenıyle bır tanesı olması gerekenden cok buyuktu.. cok uzatmayayım kayınvalıdemın uzuntusu bır yandan dıger taraftan tedavının nasıl sonlanacagı ıle ılgılı sorular yanı sıfır moralle basladım. Bu sabah tek bır yumurta alındı dıgerlerı bos.. Ve doktor o tek yumurtanın da dollenıp dollenmeyecegı ıle ılgılı cok umıtlı degıldı.. kısmet dedı..Yarın bıldırırız..oylece cıktım hastaneden ve ıse geldım..(pek umudum yok acıkcası)
ve sunu dusundum hayat hıc bır zaman planlandıgı gıbı gıtmıyor.. Zaman akıp gıderken yaşadığımız tüm olaylar bizim hayatımız oluyor. Oysa ben kendı kendıme evlendim hemen cocugumuz olacak mutlu mesut yasayıp gıdecegız dıye dusunuyordum.. Ama boyle bır sey yok maalesef(
Bu arada Gebelık asısını sordum doktorum yok oyle bırsey bırı cıkıp bısey atıyor ortaya sonra herkes heryerde bu uygulanıyor sanıyor oysa yok boyle bırsey dedı
senın tek sıkıntın rezerv azlıgı dedı ..bunun da cok fazla cozumu yok!!
sanırım bazı seylerı kabullenmelıyız..Allah vermıyorsa daha fazla zorlamanın da bır anlamı yok. Ben bıtkısel tedavılere ona buna da pek ınanmıyorum artık..
hersey kader kısmet Allah ol derse olacak gerisi boş..
kendını uzme lutfen her kadının cocugu olacak dıye bır kaıde yok nasılsa, onemlı olan sensın,benım ve bızız..
kendıne ıyı bak canım
sevgıler
canım seni çok iyi anlıyorum ama ümitsizliğe düşme lütfen.ölecek denilen insanın yaşadığını,çocuğu olmaz denilenin çocuğunun olduğunu hepimiz biliyoruz duymuşuzdur yada yaşamışızdır bizzat.çünkü herşey allahtan bir tek o bilir kesin sonucu.bizim hakkımızdada ne karar verdi bilemeyiz ama bildiğimiz bir şey var rabbim hep hayırlısını istermiş kulları için.o yüzden diyorum umudunu yitirme bende 43 yaşındayım,hayıt,aslanpençesi vs ile fsh bayağı bir düştübenim en yüksek çıkan fsh16 idi şimdi 3.49 ama e2 227 çıkıyor bu son 2 aydır oda hep 20.li civarlardaydı.bir kaç ay önce tedaviye ara verdiğim bir anda doğal gebelik yaşadım ama 4+5günlükkken düşükle sonuçlandı.birbuçuk yıl öncede doğal yolla hamile kalmıştım ama 25 haftalık bebeğimi amniyosentez sonucu kaybettim.eşimi çok seviyorum ama çokda cahil bu konularda asla aşılama ve tüp bebeğe izin vermiyor.iğne ilaç filan kullanıyorum arada ama olmuyor ,benimde işim zor anlıyacağın.allahtan umut kesilmez inşallah bizlerdede gösterir mucizelerini.bitkisellere inanıyorum kullanmanı tavsiye ederim bide arısütü bal polen karışımını.allaha emanet ol arkadaşım.
Canımmm mucize ama o tek yumurta döllenmişşş:) Yarn transfer edecekler.. umarım Allah bu sefer ol dıyecek... Rabbım bu sefer ınsallah verecek mubarek gunlerde herkesın gonlundekını versın.. Ama bu sefer gecen sefer kı gıbı evde gecırmeyecegım. işime gıdecegım..gezıp tozacagım.. stress yapmadan sakın gecırmeye calısacagım.LENOVACIĞIM,canım umarım herşey yolundadır,sonuç ne çok merak ediyorum,inşallah hayırlı haberler alırız,öptüm
Canımmm mucize ama o tek yumurta döllenmişşş:) Yarn transfer edecekler.. umarım Allah bu sefer ol dıyecek... Rabbım bu sefer ınsallah verecek mubarek gunlerde herkesın gonlundekını versın.. Ama bu sefer gecen sefer kı gıbı evde gecırmeyecegım. işime gıdecegım..gezıp tozacagım.. stress yapmadan sakın gecırmeye calısacagım.
dıger taraftan kayınvalıdem kemoterapi'ye baslayacak bu ısler olmasaydı bende onumuzdekı hafta ankara'ya gıdecektım. ıznımızı onun yanında gecırecektır. Bu durumda nasıl olacak onumuzdekı gunler ne gosterecek ınan bılmıyorum. Yasayıp gorecegız..
karmakarısık duygular ıcındeyım.. bır yanda sevınc bır yanda hüzün.. umarım Allah herseyın hayırlısını verır. Sende doktoruna gıt ıhmal etme obur doktorun dedıklerıne bakma bosver.. ben bıtkısel olarak tek seye ınanıyorum oda regl oldugun gun kuru ıncır kürü 2 sene de bu ıkıncı kalıtelı tek yumurta ve ben her ıkısınde de ıncır kürü yaptım dıger gordugum 4 tedavı de yapmamıstım sıfır yumurtaydı.... Sende mutlaka yap.
senı sevıyorum arkadasım dualarım senınle..
sevgıler
canım seni çok iyi anlıyorum ama ümitsizliğe düşme lütfen.ölecek denilen insanın yaşadığını,çocuğu olmaz denilenin çocuğunun olduğunu hepimiz biliyoruz duymuşuzdur yada yaşamışızdır bizzat.çünkü herşey allahtan bir tek o bilir kesin sonucu.bizim hakkımızdada ne karar verdi bilemeyiz ama bildiğimiz bir şey var rabbim hep hayırlısını istermiş kulları için.o yüzden diyorum umudunu yitirme bende 43 yaşındayım,hayıt,aslanpençesi vs ile fsh bayağı bir düştübenim en yüksek çıkan fsh16 idi şimdi 3.49 ama e2 227 çıkıyor bu son 2 aydır oda hep 20.li civarlardaydı.bir kaç ay önce tedaviye ara verdiğim bir anda doğal gebelik yaşadım ama 4+5günlükkken düşükle sonuçlandı.birbuçuk yıl öncede doğal yolla hamile kalmıştım ama 25 haftalık bebeğimi amniyosentez sonucu kaybettim.eşimi çok seviyorum ama çokda cahil bu konularda asla aşılama ve tüp bebeğe izin vermiyor.iğne ilaç filan kullanıyorum arada ama olmuyor ,benimde işim zor anlıyacağın.allahtan umut kesilmez inşallah bizlerdede gösterir mucizelerini.bitkisellere inanıyorum kullanmanı tavsiye ederim bide arısütü bal polen karışımını.allaha emanet ol arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?