Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

Canım merhaba,hoşgeldin aramıza,inşallah birgün tanışırız neden olmasın,sevgiler...

Canımmmmmmm,aldım mesajını ama ben seni bir türlü ekleyemedim bu yüzden de yazamadım bu gün tekrar denerim eve geçince ve en kısa sürede yazarım kendine iyi bak,kocaman öptüm seni,görüşürüz

Canım merhaba,hoşgeldin aramıza,inşallah birgün tanışırız neden olmasın,sevgiler...

İstanbul da yaşıyorum, bankacıyım sizleri tanımadan seviyorum ev yakın hissediyorum, mail adresim sbgiray@mynet.com banka mailimi vermem sakıncalı olur diye veremedim buraya yazarsanız sonra daha detaylı konuşuruz inşallah

Canım merhaba,biz burda kocaman bir aile olduk ve birbirimizi en yakınlarımızdan daha çok anlıyoruz.Hakkımızda hayırlısı,inşalah en kısa sürede hepimiz bebişlerimize kavuşuruz,sevgiler...

arkadaşlar
önce konuyu açan arkadaşımızı tebrik ediyorum. ilk başlarda yaşamış oldu azim sonrasında yaşadığı hayal kırıklıkları hatmin edebiliyorum. bakıyorum ki zaman geçincede kendini toparlamış ve hatta arkadaşlara moral veriyorsun.
10 aradan sonra 3 aşılama 1 tüp bebek denemesinden şuan 3 yaşı bitmiş yakışıklı bir oğlum var. ( behlül halt etmiş oğlumum yanında)
oğlum iki yaşına gelincede ben bi şeytan dürttü kan tahlili yaptırdım ve HAMİLEYİM. çarşı ortasında oturup hüngür hüngür ağladım. komikti yada bana öyle geldi ama ben ağlıyordum. anlatılmaz bişey.komikle ağlamak arasında gidip gelmek. kızım doğdu şuan 5 aylık.
Çok isyan oldum tedavimde. gecenin bir yarısı kalk git otobüse bin ben zonguldakta yaşıyorum.ankaraya gittim hep.bazen gün aşırı gittiğim olurdu. belim sırtım ağrırdı artık. eşimle alışmıştık artık, yada umudumuz bitmişti.ama deneyelim dedik.olmazsa evlatlık alırız. 1,2,3, aşılamalar negatif. kocaman bir hüzün.ve ağlamaklı. 1,tüp bebek denemesinden 7 gün sonra kanamam oldu .tamam dedim buda gitti.ne şans ya .millet doğurup doğurup sokağa atarken, istemeyip aldırırken bana hak mı bu dedim kendi kendime.bunları şuan yazarken bile gözlerin yaşlı.sizi ne kadar iyi anladığımın göstergesi. biz ümidi kesmiştik. eşim genede bi kan tahlili yaptıralım dedi. ÖLDÜRMEYEN ALLAH ÖLDÜRMÜYO. POZİTİF.VE YÜKSEK DEĞER. gelen kanama tutunma kanasıymış.Anladımki yaşanınca başından geçince öğreniyosun bazı şeyleri. Şuan iki çocuk annesiyim. ikiside sezeryan. evet iki doğum yaptım ama birde şunu anladım. doğurmak önemli değil bakmak önemli imiş. bir tüp bebek annesi olarak bunun altını çizmek istiyorum. yukarıda bir cümlemin altını çizdim. EVLATLIK. Siz ne düşünürsünüz bilmem ama bi laf vardır. Öz evlat annenin karnında üvey evlat annenin yüreğinden büyürmüş. eğer çocuklarım olmasaydı evlat edinecektim. çünkü anladımki ANNE kelimesini kendimden mahrum etmek heleki çocukları bu kadar severken bana haksızlık olurdu.evlat edinipte sütü gelen kadınlar biliyorum. emin olun. umut hep vardır.evlat edinip hamile kalanlarıda duymuşuzdur hep etrafımızda. ben bana kızmazsanız eğer kendinizi ANNE kelimesinden mahrum etmeyin.varsa imkanınız......siz bilirsiniz. ama bana kızmayın nolur. bazen sizin gibi arkadaşların yazılarını okur yorum yaparım. teselli vermek yanında olduğumu bilmesi yalnız olmadığını bilmesi için...
sizleri seviyorum benim kader arkadaşlarım.
Teşekkürler.......

Bizim komsu 38 yasinda, yeni dogum yapti.
Erken dogum oldugu icin bebegi suan kuvozde.
Birde akraba evliligi onunkisi. O yuzden biraz daha uzun gozetim altinda tutarlar bebegi galiba..

Bende bu topiğe ara sıra olsa yazan, tedaviden başka da yazacak birşeyi olmadığı için fazla paylaşımda bulunamayan biriyim. Ama okurum ve arkadaşlarımı takip ederim.

Öncelikle 41 maşallah diyeyim bebeklerine kavuşmuşsun. Ben şuana kadar 2 aşılama 9 tüp yaptım, arasıra çöksemde son yumurtaya kadar sanırım devam edeceğim.

Bana sorarsan pekte zor bulmamışsın bebeklerini 3 aşılama 1 tüp dediğin nedir ki ? Aşılamayı zaten ilişkiden farksız diye ifade eder hekimler, tek farkı spermler yıkanır.

Bu nasıl bir tarz, ben yardım etmeye çalıştım dersende şöyle açıklayayım, (elimden geldiğince kırıcı incitici olmamaya çalışarak) Bu aynende çocuklarına kavuşmuş birinin evlatlık alın diye ahkam kesmesi gibi birşey. Bebeklerin olmadan da bunu düşünüyor olman önemli mi tabiki değil.

Belli bir yaşa gelmiş ancak içindeki annelik ateşiyle hala uğraşan insanlara kavgada bile söylenmeyecek birşeydir evlatlık al yada donasyon yaptır demek. Sanıyor musun ki kimse bunu aklı edemiyor, sanıyor musun ki çok extrem bir örnek verdin.

Öyle evlatlık almak herkesin harcıda değildir. O evlada canı gibi bakmaktır ona bakınca olmamış çocuğunun hayalini kurmak değildir.

Asla da ben konu sahibine yazdım, size ne oluyor gibi bir savunmayı da kendi adıma kabul etmiyorum. Eğer bu topicte paylaşımım var sa - ki var - bu söz bana da gelir.

Zamana karşı yarışan insanlara yazarken az daha hassasiyet lütfen.

Son düzenleme:

Nasıl içim açıldı içime umut doldu anlatamam çok güzel bi hikaye umut hep var ve umalım ki hiç bitmesin

öncelikle azmine hayran kaldığımı belirtmek isterim....umarım inşallah kavuşursun bebeğine hayat istediğin gibi olur. canım niyetim kimseyi kırmak incitmek değildi inan. çocuklarım olmasaydıda genede evlatlık alırdım zira tüp bebek yaptıracak çok fazla paramız yoktu.en azından senin kadar azimli olsamda maddi açıdan imkanım yoktu..biz evlilik yüzüklerimizi bile sattık.
ben kendi adıma fikirlerimi paylaşmak istedim sadece. ama yanlış anlaşılmak çok üzücü. yazdıklarına gelince ben senin kadar kırıcı olmadığımı düşünüyorum.
3 aşılama yaptırdım hiçte öyle kolay bir iş değil hayatım. yumurta toplanmıyo o kadar o süreçten bende geçtim.hayatında hiç iğne olmamış biri olarak o iğneler beni mahvetti. herkesin bünyesi farklıdır.
canım konuyu uzatmaya gerek yok. sen ne düşündüğünü yazmışsın bende yazdım.dilerim beklediğin yakın zamanda girer hayatınıza.

Kızlar merhaba,topic sessiz kalmış herkes nerelerde bakalım.Ben kısa bir tatilin ardından eve döndüm,muhteşem Sarıkamış manzaraları ve anıları ile.Yeniden işe başlamak çok zor geldi.Eşim yazık sırf kafam dağılsın diye habire tatil planları yapıyor.Hepiniz iyisinizdir umarım,herkese sevgiler öptüm...

Kizlar merhabaa nasilsinizzz bende sukur iyiyimm banada cuma gunu asilama yapildi tel ilac sadece gonal f kullandim en dusuk doz ve 3 yumos oldu tabi sunu anladiki ben yuksek ilaclara ters tepki veriyormusum bakalim simdi beklemedeyiz ama ilk asilamada sans dusuk olsunn bakalim NERDESINIZ KIZLAR YAHUU

Akidecik,canım senin adına çok sevindim,inşallah o yumoşlar sana bebiş olarak geri döner,hadi bakalım seninle yüzümüz gülsün bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…