How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

canım bende arasıra bakıyorum yazan yok 38 topiğine geçiyorum.üzülme lütfen,bende 43 ten gün alıyorum,42 yaşındayım.uğraşıyorum hala ,bende yılıyorum,yıkılıyorum bazen ama mücadeleye devam ediyorum.lütfen sende mücadele et.çok zor ve yıpratıcı bi süreç.rabbim bir gün yüzünü güldürecek elbet ama sen vazgeçme lütfen.biz kendimizi hazır hissediyorsak yaşın önemi yok.bi tanıdığım 45 yaşında doğurdu,haberi bile olmamış,menopoza giridim sanmış garibim.rabbim ol deyince oluyor,bizede diyecek inşallah,biz istemeye devam edelim bitanem.

Canım ya seni çok iyi anlıyorum,ben de ekimde 43 yaşıma gireceğim.En son negatiften sonra peşini bırakmıştım ama şimdi kıpırdanmaya başladı içim yeniden.Nisan gibi yeniden gideceğim doktora bakalım ne olacak.Rabbim hepimize muradını en kısa sürede verir inşallah,sevgiler

canım bende arasıra bakıyorum yazan yok 38 topiğine geçiyorum.üzülme lütfen,bende 43 ten gün alıyorum,42 yaşındayım.uğraşıyorum hala ,bende yılıyorum,yıkılıyorum bazen ama mücadeleye devam ediyorum.lütfen sende mücadele et.çok zor ve yıpratıcı bi süreç.rabbim bir gün yüzünü güldürecek elbet ama sen vazgeçme lütfen.biz kendimizi hazır hissediyorsak yaşın önemi yok.bi tanıdığım 45 yaşında doğurdu,haberi bile olmamış,menopoza giridim sanmış garibim.rabbim ol deyince oluyor,bizede diyecek inşallah,biz istemeye devam edelim bitanem.

Canım ya seni çok iyi anlıyorum,ben de ekimde 43 yaşıma gireceğim.En son negatiften sonra peşini bırakmıştım ama şimdi kıpırdanmaya başladı içim yeniden.Nisan gibi yeniden gideceğim doktora bakalım ne olacak.Rabbim hepimize muradını en kısa sürede verir inşallah,sevgiler

Benim net kafayı yedi herhalde,bir önceki mesajı tekrar tekrar göndermiş.Çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı kusura bakmayın kızlar,hepinizi öptümmmmmm...

Canım sağol paylaşımın için ben de haberlerde dinledim Timur GÜRGAN benim tedavimi yürüten doktor.Bu ay kontrole gideceğim.O zaman konuşacağım bakalım bende de uygulanabilir mi diye soracağım.Eğer uygulanabilirse tekrar tüp denemeyi düşünüyorum.Hadi bakalım rabbim yüzümüze bakar inşallah...

İnşallah uygulanır ve olumlu sonuç alırsın arkadaşım.doktor görüşmenden sonra yazarsan çok sevinirim.sanırım Ankara da bu doktor.acaba istanbuldada yapan var mı?zaman içinde heralde diğer tüp bebek merkezleride yapar. :)

Canım sağol paylaşımın için ben de haberlerde dinledim Timur GÜRGAN benim tedavimi yürüten doktor.Bu ay kontrole gideceğim.O zaman konuşacağım bakalım bende de uygulanabilir mi diye soracağım.Eğer uygulanabilirse tekrar tüp denemeyi düşünüyorum.Hadi bakalım rabbim yüzümüze bakar inşallah...

herkese merhaba,şöyle bir gezinirken sizlerinarasında gördüm kendimi iyikide girmişim topiğinize:-)) bende timur gürkanla ilgili haberi araştırıyordum.yaş olarak da bende 40lardayım.3.tüp denemesi için merkez araştırıyordum.gürkan timurla ilgili haberi görünce araştırmaya başladım.konuşursanız bizide bilgilendirirmisiniz. timur beyi öncedende tanıyorsunuz anladığım kadarıyla şov yapan biri değildir sanırım.yaş dolayısıyla yumurta rezerv azlığı yaşayanlara ve kaliteli embriyo yerleştirildiği halde tutunma olmayanlarada bunu uyguluyormuymuş ve ek olarak ne kadara mal oluyormuş bunlarıda öğrenip buradan bizlerle paylaşırsanız sevinirim.allah kucağımızı bebeğimizle doldurur inşaallah

kimse yokmuuu!!! nckurt merak ettim gürkan beyle görüştünmü aşı konusunu. sen gürkan beyde tedavi olduğuna göre merkez konusundada daha iyi bilgin vardır.nasıl memnunmusun bizlere önerirmisin? aşı konusunda öğrendiklerini bizlerele paylaşabilirsen seviniriz.inşaallah herşey gönlünüzce olsun...

ay canım arkadaşlarım,
yazıklarınızı henüz okumadım vaktim yok diye hemen yazayım dedim,:)

arkadaşlar hiç korkmayın biz çocuk sahibi olacağız :))), bakın şimdi,
bu ay regl gecikmiştiya, meğer 2 tane çatlamayan yumurta olmuş kiste dönüşmiş ve biri çatlamış ondan da regl olmuşum, ancak dr um, tüm kantahlilerini yeniden istedi o gün, fsh, t3 t4 e2, felan,

şimdi sıkı durum, fsh benim 18 lerdeydi kaça düşmüş biliyormusunuz 2.2. ye, inanamadık hemşire bile şaşırdı, süper dedi, eğer e2 de biraz düşük olsyadı bana tedaviye başlıyordu, ancak kistten ötürü e2 biraz yüksekti, dr um ginera verdi bu ay bununla kistik oluşumu yok ederiz muhtemelen dedi, öbür ay birdaha tahlil yapmaya gerek yok dedi, kist kaybolduğunda başlarız dedi,
senin durumununa öyle bu ay git öbür ay gel dedmk olmaz bir yığın ilçalar var hepsi bir şekilde denenecekki doğrusunu bulunacak dedi her ay takip gerekli dedi,
benim ca sımde çok hastanız var mı hocam nedır durumum dedi, tabiki var dedi, 40 , 42 hiç zor yaşlar değil gayet uygun yaşlar dedi, doğum yapanda var dedi, geçen ay 46 yaşındaki birisi tedaviyle ikiz yapmış:))))),
bu arada hoca ya anlattım ne yedim ne içtim, aynen devam dedi, ben inanırım bitkisel doğal yöntemlere dedi, kendini nasıl iyi ihissediyorsan öyle yap devam dedi, ister meditasyon ister dua, ister otlar karışımlar ,ama stress yok dedi,

şimdi benim fsh dahil diğer tüm hormonlar süper çıktı ya, size de söyleyim neler yaptımı,

bakın, ankarada olanlar için, ulusda istanbul baharattan dan tahlilinizi götürüp mustafa amca dan durumunuza özel karışım ve çaylarınızı alın, bana kargo yaptılar,
çaylar özellikle, hayıt, civanperçemi, biberiye, kırkkılıt otu, adaçayı meyan kökü, sarıkantaron, böğürtlenyaprağı, karışımda bal ve pekmezlerle kudret narı , polen arı sutu,ve özel tohumlarla yaptığı birşey , ki kudret narı süper birşey

istanbulda olanalr için, osmanbeyde tam metronun köşesinde zencefil adında bir baharat var,o da özel kaçkar balı ile, polen ginsneg, hayıt çörek otu karanfil, çakşır, birkaç şey daha var hazırladı,

şimdi bu karışımları sabah akşam aç karnına, çayları günde en fazla 3 defa tok karna içiyorum,
proteın ağırlıklı besleniyorum, ve kızlar eğer gaz probleminiz yoksa lütfen keçi sütü alın, yarım yağlı, gaz problemi olan, laktsozsuz süt içsin,
ve günde 1.5 litre su içilecek evet kılo verilecek bende de var fazlalık :),

işte durum bu şekerler, ama ben su an iiyim artık stress yok inanıyorum,

bu arada beklerken gelen hanımlarla konuştum özellikle, nedır durum diye,
birisi 30 yaşında evlenmiş , prolkatın çok dengesizmiş hamile kalamıyormuş 5 sene uğraşmış aşılama felan olmamış, ümit hocayı bulmuşlar, ilaçlarla o düzene sokmuş ve normal hamile kalmış , şimi de 2.ciye hamileymiş,:)
birisi 20 yaşında evlenmiş, doku zedelemesi varmış adet dahi olamıyormuş, samsundan gelmiş , çocugun olmaz boşa uğraşma demiller, ümit hocayla önce ader görmeye başlamıi sonra ilk aşılamada hamile kalmış, şimdi 27 yaşındaymış,
birisinin kocasında şekil bozukluğ hat safhadaymış, o da 2. tedavide hamile kalmış, bunlar kontrole gelenlerdi, birisnin hem kocada hemkendinde çocukken hastalık geçirmiş adam ondan sperm bulunamıyormuş meğer kadının da yaşı ileri bizim gibi, o da ümit hoca ile devam etmiş test günüm diye bekliyordu,
bunları da sizler için öğrendim, ve dedimki o zaman bizimde olacak ama biraz zahmetli olacak:))))),

nkurt geldiğine çok sevindim, hiç umudu kaybetmek yok, bak bana rozaline çok güzel moraller verdi burda,
hepimiz birlikte aşıcaz burada:))))) çok ama çok sevgilerrrrrrrrrr
o sizin gözünüüzn önünde hazırlıyor ben birde ordan hazırlattım, özel kaçkar balı ile, içine,

Merhaba Benim de yaş ileri yumurta yetersizliği var bu Ümit hocayla ilgili bilgi verirmisiniz. telefon ya da nerededir. tşk ederim.

Benim mart'a tedavim olmustu Bruksel'de ama gecen hafta sonucu aldim maalesef negatif.
Tedavim cok guzel gecmisti, Bruksel ve Yucel Bey'den cok cok menmun kalmistim....dolayisiylada cok umitliydim. Iki adet 1 kaliteli 2.gun 4 hucreli embryolar transfer edilmisti, embryolar tras edilmisri tutunmasinda yardimci oluyor birde IMSI kulanismisti .....hysteroskopi olmustum, yani hersey bizden yana gibi gorunuyordu ama olmadi. Icim ezik, sanki depresyondayim gibi hic bir sey yapmak gelmiyor icimden....

Su an bilmiyorum tekrar yapip yapmiyacagimi....esim yapariz diyor ben bilmiyorum artik bende bir basarisizlik sendromu olusur gibi oluyor. Birde biz yurt disinda oldugumuz icin bazi engeller var, islerden izin almak gibi, kolay kolay alamiyorsun hende sinirli izin gunleri, 3 haftadan fazla gidemiyorsun...

Sizlerde ne haber var.
Lenovacim basladinmi tedavine?
Nckurt, sen naptin?

Herkese bol sans, sabir, guc diliyorum ve Allahim emeklerimizi bosa cikartmasin, her gun dua ediyorum

Sevgi ile kucakliyorum hepinizi:54::54:

herkese merhaba,şöyle bir gezinirken sizlerinarasında gördüm kendimi iyikide girmişim topiğinize:-)) bende timur gürkanla ilgili haberi araştırıyordum.yaş olarak da bende 40lardayım.3.tüp denemesi için merkez araştırıyordum.gürkan timurla ilgili haberi görünce araştırmaya başladım.konuşursanız bizide bilgilendirirmisiniz. timur beyi öncedende tanıyorsunuz anladığım kadarıyla şov yapan biri değildir sanırım.yaş dolayısıyla yumurta rezerv azlığı yaşayanlara ve kaliteli embriyo yerleştirildiği halde tutunma olmayanlarada bunu uyguluyormuymuş ve ek olarak ne kadara mal oluyormuş bunlarıda öğrenip buradan bizlerle paylaşırsanız sevinirim.allah kucağımızı bebeğimizle doldurur inşaallah

Canım merhaba,hoşgeldin aramıza.İş güç derken bu ara ihmal ettim topiği,bundan sonra daha sık girerim inşallah.Timur Gürgan benim doktorum,Ankara 'da Çankaya'da tüp bebek kliniği var,Gürgan klinik.Ben iki tedavimi de orada oldum,ikisin dede negatif sonuç aldım ama takdiri ilahi işte .Ben doktoruma çok güveniyorum,onlar ellerinden geleni yaptılar.Yeniden denersem yine oraya giderim.İİlk görüşmede Timur Hocayı görüyorsunuz,sonra Aygül Hoca var o yürütüyor tedaviyi,kontrolleri.Ama herşeye Timur Hoca karar veriyor,dosyayı inceleyip kullandığınız ilaca dozuna kadar.Elemanlar çok iyi,saygılı,sevecen.Ben kendimi orada çok rahat hissettim.Paradan hiç bahsedilmiyor,sorunca cevap alıyorsunuz.İlk denemenizden sonraki denemeleriniz de indirim yapıyorlar.Benim embriyomu dondurdular para da almadılar...Beğeniler görecelidir,ben tavsiye ederim.Ayrıca Timur Hoca bu alanda ilklerden ve en eskilerden biri,ben de tavsiye üzerine gittim,ayrıca çok tatlı ve pozitif.
Ben aradım,yüz yüze görüşmek istedim,o kadar dolular ki ancak mayısın dördüne randevu alabildim,ama daha erkene çekme ihtimali var.Görüşmeden sonra tabiki sonucu yazarım,bakalım ne diyecek.İnşallah bizler gibi yaş problemi olanlara umut olur.Umarım sizi aydınlatabilmişimdir,sevgiler...

İnşallah uygulanır ve olumlu sonuç alırsın arkadaşım.doktor görüşmenden sonra yazarsan çok sevinirim.sanırım Ankara da bu doktor.acaba istanbuldada yapan var mı?zaman içinde heralde diğer tüp bebek merkezleride yapar. :)

Randevum mayısın dördünde,tabiki paylaşırım söylediklerini,inşallah hepimize umut olur.Ankara Çankaya'da Gürgan klinik.İyi dileklerin için sağol.İsteyen herkese nasip etsin rabbim inşallah,sevgiler...

LENOVACIĞIM,Canımmmmmmmmmmm,nerelerdesin,seni göremiyorum buralarda ne kadar hayırsızım değil mi bir türlü arayamadım seni,ama hep aklımdasın.Gündüz iş saati diye,gece acaba eşi rahatsız olur mu diye arayamadım.Ama bir öğle arası ararım artık,kendine iyi bak,kocaman öptüm seni,sevgiler...

canım bende senı merak edıyorum ben ıyıyım ıste ofıs hıstereskopıyı oldum canım oldukca yandı ama atlattım cok sukur
hıc bırsey yapmıyorum bıtkısel olarak yanı aklıma geldıkce dhea ıcıyorum dun 2 gun once regl oldum dun gıdıp fsh baktırdım ınanmayacaksın ama 4 ay once 20 olan fsh 14 dusmus yarın yenı doktoruma gıdecegım bakalım ne dıyecek cok sevınemıyorum fsh 14 olsada yumurta olacak kalıtelı olacak dollenecek ve tutunacak cok asama var yanı hayırlısı artık ne dıyebılırım kı sen ne yaptın anlatsana gıttın mı doktora
cok optum senı kendıne ıyı bak

LENOVACIĞIM,Canımmmmmmmmmmm,nerelerdesin,seni göremiyorum buralarda ne kadar hayırsızım değil mi bir türlü arayamadım seni,ama hep aklımdasın.Gündüz iş saati diye,gece acaba eşi rahatsız olur mu diye arayamadım.Ama bir öğle arası ararım artık,kendine iyi bak,kocaman öptüm seni,sevgiler...

yeniden devam edeyim,yazdığım herşey silindi,nereye bastım bilmiyorum,gözyaşlarımdan hiçbirşey görmüyorum,aralık ayında tekrar tüp bebek tedavisine başladık.İki yumurta gelişti ama biri ilerledi,tek yumurtayı topladılar,gayet güzel a kalite bir embriyo oluştu,ama transfer yapılacağı haberi gelene kadar ben neler yaşadım bir allah bilir,30 aralık perşembe günü yani 3.gün sekiz hücreli bir embriyo transfer yapıldı,o zamana kadar ben eşime hep biz 2011'e üç kişi gireceğiz diyordum,öyle de oldu,,.31Aralık akşamı eşim bana engüzel hediyeyi verdin dedi,çok mutlu ve umutluyduk.Kesin olacak gözüyle bakıyorduk,öyleki eşim herkese benim hamile olduğumu söylemiş,telefonlarımız hiç susmadı,herkes tebrik için arıyordu.Son ana kadar herşey iyi gitti,bebeğimle hep konuştum,evde rapor alıp dinlendim,eşimin eli uyurken bile karnımdaydı,ne kadar dua ettim,etrafımdaki herkes seferber oldu çok güzel sorunsuz bir 12 gün geçirdim,bu aradasürekli siteyi takip ediyor,kendimde hamilelik belirtileri arıyordum.11Ocakta gebelik testi yaptırdık,eşimin telefondaki ses tonundan anladım,dünya başıma yıkıldı,sonuç negatif değerim 1.8 çıkmış.Ama doktor yine de belli olmaz üç gün sonra testi tekrarlayalım belki yeni tutunmuştur deyince yeniden bir umut doğdu bize.Eşim o akşam gelirken bir tane kırmızı gül almış,iyice duygulandım,lütfen ağlama,biliyorum bir gün mutlakabizim bebeğimiz olacak dedi.Neyse bir umut cumayı bekledik,tabi sonuç yine negatif değerim 0.7 ye düşmüş.Ne kadar ağladım hatırlamıyorum,o kadar kötüydüm ki eşime istersen ayrılalım sana çocuk doğuracak biriyle evlen dedim,bana çok kızdı.İşte böyle,bu gün klinikten tekrar aradılar,tutunamama sebebi büyük ihtimalle rahim dokusuna uyum sağlayamaması olabilirmiş,onun da çözümü varmış.Bilemiyorum,çok umut verici konuştular,tabi yaşım da dezavantaj.bu sitede bakıyorum yaşlar çok genç birde hep 20-30 yumurtadan bahsediliyor,benim gibi kimse yok herhalde ben yazayım belki birileri çıkar düşüncesiyle sizinle paylaşmaya karar verdim.Lütfen varsa cevap yazsın bana çünkü çok ihtiyacım var beni ancak bu yazdıklarımı yaşayanlar anlayabilir.Artık ağlamak istemiyorum,eşim başkalarının bebeklerini sevip onlarla oynarken içim acıyor,hamile ve bebek doğuran kimse görmek istemiyorum.Ben böyle değildim,bana ne oldu anlamıyorum,aslında çok pozitif bir insanım,şimdi saçma davranıyor,herşeye alınıyor ve en ufak şeylerde ağlıyorum,yaşımla kafayı bozdum. Ne olur bu yaşlarda hamile kalan varsa cevap yazsın,bana birbirimize umut olalım.Allah herkese muradını hayırlısı ile versin.Sevgiler

bu siteyi kullanamıyorum sizinle konuşmak istedim ama beceremedim

canım hoşgeldin.(38 yaş üstü genç hanımlar buraya)diye yazan bölüme gel arkadaşım,ordaki dostlarımız daha tecrübeli bu konuda ve sanada yardımcı olacaklarına eminim.

bana yardımcı olabilir misiniz ben güncel yazıları bulamıyorum eski yazılar çıkıyor karşıma oysa şu an online burada olan kişilerle konuşmak istiyorum ama nasıl bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim

bana yardımcı olabilir misiniz ben güncel yazıları bulamıyorum eski yazılar çıkıyor karşıma oysa şu an online burada olan kişilerle konuşmak istiyorum ama nasıl bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim

canım sayfa numaralarının oradaki en son numaraya tıkladınmı günceller orda oluyor.bende yeni sayılırım.inşallah diğer arkadaşlarda yardımcı olurlar.

Kızlar merhaba uzun bir aradan sonra tekrar döndüm,pek kimse uğramamış bakıyorum ben de dahil,ben de durumlar aynı,yazacak pek birşey yok,sadece girip bakıyorum kim ne yapmış diye.Benn bıraktım bu işin peşini yaş olmuş 43 bundan sonra küçücük bir ümidin peşine takılıp geri kalan ömrümü heba etmek istemiyorum,tabi bu benim düşüncem.Bunda da vardır bir hayır diyoruz bakalım,biz böyle de mutluyuz.Rabbim inşallah isteyen herkese verir,yine de bu sitenin takipçisiyim,burası benim sığınağım.Burada o kadar güzel dostluklar kurduğumuz insanlar oldu ki,ben de şimdi onları takip edeceğim,inşallah rabbim onların yüzünü en kısa sürede güldürür,AMİN,sevgiler hepinizi öpüyorum.

Kızlar merhaba uzun bir aradan sonra tekrar döndüm,pek kimse uğramamış bakıyorum ben de dahil,ben de durumlar aynı,yazacak pek birşey yok,sadece girip bakıyorum kim ne yapmış diye.Benn bıraktım bu işin peşini yaş olmuş 43 bundan sonra küçücük bir ümidin peşine takılıp geri kalan ömrümü heba etmek istemiyorum,tabi bu benim düşüncem.Bunda da vardır bir hayır diyoruz bakalım,biz böyle de mutluyuz.Rabbim inşallah isteyen herkese verir,yine de bu sitenin takipçisiyim,burası benim sığınağım.Burada o kadar güzel dostluklar kurduğumuz insanlar oldu ki,ben de şimdi onları takip edeceğim,inşallah rabbim onların yüzünü en kısa sürede güldürür,AMİN,sevgiler hepinizi öpüyorum.

nckurt, yaşıtız. :) 69 aralık doğumlu olduğum için doğumgünüme kadar 42'yim demek sanki beni rahatlatıyor. Geçen hafta olumsuz bir tedavi daha geçirdim. Bu hafta hep içimden haykırarak ağlamak geliyor. 12 yıldır uğraş veriyorum, sonuç yok. Kolay elde eden ve kıymet bilmeyenlerden nefret ediyorum. Bizi ancak biz anlarız. Kısmetimizde varsa bu iş olacaktır. Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin.
"38 yaş üstü..." başlığında 44 yaşında Alkan adlı arkadaş başardı, darısı bizlere olsun.

Son düzenleme:
Back