Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

Nickurt once sana yazmak istedimm lutfenn hicccccc uzulmeeeee her uzulusss inan hep sevinc getiriyor inan uzulmee ben ne acilar ckdim geceleri gunduzleri bagira bagira agladim sonun bittig yerdeyim dedimm rabbim yardim etmeye basladi duydu sesimi senide duyacakk buna inaniyorumm bilmem bende belki hamileyim ama size sunu soyliyeyim bugun dr um vardi tikali tuplerimin tikali yerlerini cikarmis yuurtaliklarimi dondurup yeniden baglamis ben bu kadar zor bir ameliyat gecirmisimm simdilik onlar normal ama yumurtlamam lazim kisaca yeni tedaviye basliyorumaz ilac la asilamayla basliyacagiz sayet hamile degilsemm Rabbim bir kapiyi kapatir bir kapiyi acarr bunu unutmaaa Kalbini temiz tut ki Rabbim sevincini tabikide devamini getirsin hepimize duaciyimm opuldunuzz

canım ınan cok uzuldum. kafamdan asagıya kaynar sular döküldü sanki.. her sey kadar kısmet canım bızler elımızden gelenı yapıyoruz ama olmuyorsa Allah'ın bıldıgı bırsey vardır.Neler hıssettıgını neler yasadıgını cok ıyı anlıyorum. ama toparla canım kendını bıran once yumurtan oldugun surece devam et canım mucadelene senı sevıyorum arkadasım...

Canım çok teşekkür ederim,elbette bunda da vardır bir hayır diyorum ama çok zor kabullenmek,inşallah hayırlısı olur.
Sana da çok geçmiş olsun arkadaşım evet çok zor bir durum inşallah kendiliğinden gelir bebişin fazla uğraşmazsın.
Umarım rabbim sesimizi duyar hepimizin de muradımızı verir,sevgiler

Kızlar merhaba maalesef sonuç negatif koca bir 0,ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum,bütün bedenim dondu sanki,daha sonra tekrar yazarım sevgiler

arkadaşım,diğer topikte de yazdım sana....lütfen umudunu kaybetme, allah mutlaka sana güzel bir kapı açacaktır...

Canım teşekkür ederim desteğin için.İçim acıyor,bunu tarif etmem imkansız,beni ancak sizler anlarsınız.Tükendiğimi
hissediyorum.Dün o kadar çok ağladım ki...Elimden birşey gelmiyor,etrafımdaki herkes dün test günüm olduğunu bildikleri için aradı,onlara yok demek öyle içimi ezdi ki...Aslında üzülen ama olsun üzülme diye teselli eden sesler,ooffffffff çok zor arkadaşım.Eşim,can yoldaşım,hele onun sırf ben daha çok üzülmeyeyim diye gözyaşlarını içine akıttığını,aslında ne kadar canının yandığını bilmek beni kahrediyor.Dün eşime hem ağladım hem de senin benim için adak adadığını anlattım,canım arkadaşım iyi ki varsınız.Sizlerle paylaşmak o kadar rahatlatıyor ki beni.Birbirimizi tanımasak bile tanıdığım pek çok insandan daha yakınsın bana.
dün clinikten aradılar,vücut reddediyormuş embriyoyu,neden belli değil.Bir ay sonra kontrole çağırdılar,gider miyim bilmiyorum.Artık tükendiğimi hissediyorum,bir kez daha bunlara katlanabilir miyim onu da bilmiyorum.Tüp bebek tedavilerinden sonra ilk üç ay içinde kendiliğinden hamilelikler yaşanabilirmiş,dün onu söyledi doktorum,dikkatli ol dedi.Ama nerde bende o şans,hiç ümidim kalmadı.Eşim bir kez daha denemeyi düşünmüyor,herkes çocuk sahibi olacak diye bir kural yok,biz de hayatımıza böyle devam ederiz diyor.Çocukları o kadar seven bir insan ki onun böyle söylemesi daha çok üzüyor beni.Benim daha fazla yıpranmamı,sağlığımın bozulmasını istemiyormuş.Ben şu an ne düşüneceğimi bilmiyorum ama bir kez daha denemem herhalde.Buna gücüm yok.Kader deyip köşemize çekileceğiz.
Dün ben sonucu beklerken bir yakınımızın kızının hamile olduğunu öğrendim,bir yıldır korunuyordu bu ay korunmayı bırakmış ve hemen hamile kaldı.Allahım dedim tokat gibi yaaa,benim ne suçum var,ben sana ne yaptım.İsyan etmek istemiyorum,inancıma sığındım ve her şeyde vardır bir hayır dedim.Gün doğmadan neler doğar diye düşündüm.Bir taraftan bunları düşünürken içimden bir ses avut bakalım kendini,bunlara ancak sen inanırsın diyor.Allahım dedim sen benim aklımı inancımı koru...
İşte böyle arkadaşım,kısacası berbat bir haldeyim.Yaşımdan dolayı diyorum,bizim okulda bir arkadaş 39 yaşında istemeden hamile kaldı,şimdi doğuracak.Kısacası nereye tutunmaya çalışsam elimde kalıyor.Neden ben demek istemiyorum ama elde değil işte.
Kendi derdimden seni soramadım tedavin nasıl gidiyor,inşallah sen yaşarsın bu mutluluğu,inan benim olmuş kadar sevinirim,bana umut olursun.Hadi bakalım,beraber doğuracağız dedim ama bana kısmet değilmiş,inşallah sana kısmet olur canım arkadaşım.Ben de seni çoooooook seviyorum,öptüm,sevgiler...

hayatkavunici ,canım sen bildiğim kadar GÜRGAN clinikte tedavi oluyordun,farklı bir merkeze mi geçtin?Biliyorsun ben de tedavimi iki seferdir gürganda yaptırıyorum.Neden değiştirdin merkezi.Paylaşırsan sevinirim.

hayatkavunici ,canım sen bildiğim kadar gürgan clinikte tedavi oluyordun,farklı bir merkeze mi geçtin?biliyorsun ben de tedavimi iki seferdir gürganda yaptırıyorum.neden değiştirdin merkezi.paylaşırsan sevinirim.

canım benim ilk tedavim .....ankaradayım ben, başkent hulusi beye gidiyorum...
Gürgan kliniğe sanırım nihal arkadaş gidiyordu...
Inan ben hiç merkez araştırmadım,hem de hiç.....
Sadece hulusi beyin bu konuda iyi olduğunu duymuştum,
evime de yakın, hem de her hastalığımızda gittiğim bir hastane,
kendimi de yormam,strese de girmem diye, direk ben artık beklemek istemiyorum hocam,tüp yapalım dedim....startı vericez önümüzdeki günlerde inşallah...
Ben her zaman, merkezlerin bahane olduğunu düşündüm,elbet de çok aleni bişey olmadığı sürece, (bazı dr ve merkezlerin isimleri sadece para için diye anılıyor ya) olacaksa a merkezde de olur, b merkezde de olur diye düşünüyorum.....

Ve allah şimdiye kadar isteseydi bana da verirdi diye düşünüyorum, ne benim ne eşimin öyle çok kritik durumlarımız yok,benim yaş haricinde.....
Canım benim sen de toparlan,yumurtladığın sürece her zaman bir umut vardır...belki de kendiliğinden gelir..inşallah allahım inşallah sana bir sürpriz yapar da gelir......her sabah derin derin nefesler al,taa içerilere kadar gitsin nefesin....hayatı çek içine...güne daha mutlu ve umutlu başlarsın canım, nacizane tavsiyem...

Kızlar merhaba maalesef sonuç negatif koca bir 0,ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum,bütün bedenim dondu sanki,daha sonra tekrar yazarım sevgiler
ah bitanem ben de seni merak ederek girdim. arada bakıyordum zaten tedavin hangi süreçte diye. biliyorsun ben de 2 tüp yaptırdım ama olmamıştı. rabbimin ne zaman yüzünü güldüreceği belli olmaz umudunu kaybetme.sen elinden geleni yapmaya devam et lütfen .sonuç üzücü elbette ama neolur yılma. sevgiler...

canım benım

yazdıklarını okurken hıckıra hıckıra iş yerınde aglıyorum o kadar aynı kı kaderımız ınanamazsın. .Aynen nereye tutunsam tepe taklak dusuyorum. Ama kendı kendıme sunu dıyorum ben 42 yıllık yasantım boyunca herseyı cok zor elde ettım. ama er yada gec elde ettım. sevgılı esımı 39 yasında tanıdım ve evlendım. Bazı seylerı degıstırmemız mumkun olamıyor ben kadercıyımdır. Kaderımızde alnımızda ne yazıyorsa onu yaşıyoruz. Tedavım sımdılık ıyı gıdıyor ama bılıyorsun o kadar cok asama varkı daha yumurtalar gelısecek kalıtelı olacak dollenecek ve vucut embrıyoyı kabul edıp yavrum gelecek... duygularım su an karmakarısık eger olmazsa sanırım bende senın gıbı bu işten artık vazgeceğim. Yarın kandıl bol bol dua edecegım senın ıcın kendım ıcın ve buradakı tum arkadaslarım ıcın.. Allahtan baska sıgınacagım kımse yok bu konuda mucızeyı o yaratacak doktorlar aracı olacak..
lutfen sende uzmemeye calıs kendını dua edıyorum senın de benımde cok anlayıslı eşleri olduguna.. İkimizede çok destek oluyorlar ve emınım kı ıclerı kan ağlasada..
Sen bana umut olacaktın hamılelık haberını vererek.. umarım ben sana umut olurum canım benım..
kendıne ıyı bak canım
sevgıler

Canim benim cok uzuldum. Yazdiklarinin hepsini icimde hissettim. Haklisin kimi istemeden hemen hamile kaliyor yasi kac olursa olsun. Bizde de ugras ugras, nafile. Ama sonuc alanlar cok, en umutsuz zamanlarda birden bire. Amaaan bosver nckurt. Simdi demesi cok kolay diyeceksin ama... Biraz hayati rahat, basit tarafindan al. Su sira kimseye dert anlatmadan kendini simart biraz. Sagliklisin, yaninda seni seven bir kocan var, bilmiyorum daha neler, iyileri altalta koy, bak ne kadar guzel hersey.
Biz esimin eski kiz arkadasi ile ayni arkadas cevresindeyiz hala. Benim 3. negatifimi aldigim gun, esimin eski kiz arkadasinin hamile oldugunu gormustuk, 4. negatifimi aldigimda da dogurdu zaten. Muhtemelen esimin hic aklina gelmemistir ama ben hemen 'onunla evlenseydi simdi cocugu olurdu' diye kendimi yedim, esime uzuldum. Bayaa bi bozulmustum. Ama ne yapalim, herkesin bir kaderi var, biz yine de ugrasacagiz, ama kaderde bunlar varsa, ne yapalim yani.
Hic isyan etme. Ne trajediler var hayatta, Allah korusun. Bizim derdimiz de bu, ne yapalim. Olumden baska herseye care var. Felaketlerden bahsetmek istemiyorum ama Allah beterinden saklasin de, mutlu olmaya calis. Biraz bekleyin tekrar denersiniz. Benim hic hazir olmadigim bir konu ama yine de arastirma yapmadan duramiyorum: olmadi donor denersiniz. Zor bir karar ama olmaz degil yani. Insallah yakinda rahatlarsin biraz. Sevgiler.

Canım ya,sen yazınca hatırladım evet gürgana giden knihal arkadaşımızdı.Kafam o kadar karışık ki.Doğru söylüyorsun,rabbim ol dedikten sonra herşey bahane.Bizim de benim yaşım haricinde bie sorunumuz yok.Allahım inşallah bebişlerimiz bizi daha fazla uğraştırmadan kendiliğinden gelir.Rabbim herkesin gönlündeki muradı versin,sevgiler...

Canım teşekkür ederim desteğin için,inan bana sen benim umut kaynağımsın.Ne zaman pes desem sen aklıma geliyorsun.Belki diyorum benim de mucizem gerçekleşir senin gibi.Bebiş iyidir umarım.Seni ve o tatlı mucizeni öpüyorum.Kendine iyi bak,allaha emanet olun,sevgiler...

Canım teşekkür ederim ,hepiniz öyle iyisiniz ki.İnan sizlerin sayesinde kendime geldim.Dediklerin çok doğru,ben de şimdi aynı şekilde düşünüyorum.Bardağın dolu tarafını görmeye çalışıyorum.Allaha şükür bebek dışında hiç bir derdimiz yok,rabbim nazarlardan saklasın,dünya tatlısı bir eşim,güzel bir işim,etrafımda beni seven değer veren bir çevrem,iyi bir yaşantım var.Tek eksiğimiz bebek.Dün dedim ki kendi kendime bu dünyada herkesin bir imtihanı var,herkes birşeylerle uğraşıyor rahat dünyası değil sonuçta.Bizim de imtihanımız bu,rabbim daha farklı acılarla imtihan etmesin diyerek hem şükrettim hem de sabır diledim katlanabilmek için.Gerçekten çok zor,ama bunları düşününce kendimi daha iyi hissediyorum.İnşallah en kısa sürede bizde yaşarız bu mutluluğu,sevgiler...

Canım arkadaşım yaaaa,birbirimize ne kadar benziyoruz,cümlelerimiz bile benziyor.Bir an ben mi yazdım diye düşündüm.Aynen ben de herşeyi çok zor elde ettim,ama sonuç hep güzel oldu,önceleri neden dediğim herşeye sonra iyi ki öyle olmuş dedim.İnşallah bunda da öyle olur.Dualarım seninle,inşallah sen bana umut olursun.İnan kendim kadar sevinirim. Bügün mübarek kandil.Bol bol dua edeceğim,hepimiz için.Rabbim yine de hayırlısını versin,bizim için hayırlısı neyse o olsun.İnşallah tedavin olumlu sonuç verir,kendini rahat bırak ,biliyorsun biz ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor.Daha öncede yazdım,bu tedavimde hiç tedaviyi düşünenedim,işlerim o kadar yoğundu ki ne olacak diye düşünecek zamanım olmadı.Ama herşey o kadar iyi ve hızlı gelişti ki.Beyin çok önemli,stres vücudu olumsuz etkiliyor.Bunların hepsini sen de biliyorsun aslında.Biliyorum çok zor ama takılma lütfen.Ben de kaderciyim biraz sonunda bizim elimizde olmayan şeyler var.Kaderimizde varsa evlat sahibi oluruz,yoksa da boyun bükeriz ne yapalım.Üzülme der Mevlana:Çok istediğin birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da olmaması gerektiği için olmuyordur.Çok severim bu sözü,gerçekten de çok üzüldüğüm neden olmadı diye kahrettiğim pek çok şeye daha sonra iyi ki olmamış diye sevindim.İnşallah rabbim bu mübarek gece yüzü hürmetine bizim de sesimizi duyar ve bizim için hayırlısı neyse onu verir .Biz elimizden geleni yapıyoruz sonuçta.Bu sürecin en iyi tarafı ne oldu biliyor musun,içsel yolculuklarım arttı,maneviyatım gelişti,inancım pekişti,kişisel anlamda olgunlaştım,kendimi geliştirdim.Bu da iyi yönler işte.İnanıyorum ki pek çoğumuz bunları geliştirdik.Bir yerde okumuştum,Allah sevdiği kuluna beni unutmasın hep hatırlasın diye acı verirmiş,biz de naçizane Rabbimin sevgili kıllarıyız demek ki... Dualarım seninle,kendine iyi bak öptüm...(biliyor musun seni tanımayı çok isterdim...)

Bügün mübarek kandil,herkesin kandili mübarek olsun...Rabbim herkesin muradını versin,hayırlısı ile...sevgiler.

canım bende senı tanımayı cok ısterım.cok yakın dostlarım arkadaslarım olmasına ragmen benımle aynı kaderı paylasan herkesı kendıme daha yakın goruyorum sana ozelden maıl adresımı yazacagım. oradan konusalım sonrada ınsallah bır gun tanırısırız bende cok ısterım.
bugun doktora gıttım yumurtalardan bırı 16 olmus dıgerı 12 haftasonu devam edecegım ıgnelere bakalım pazartesı ne kadar buyuyecekler ama aşmam gereken cok sey var onumde toplanacak kalıtelı olacak dollenecek bolunecek vs vs.. kısmer canım hersey elımden gelenı yapıyorum..

kocaman optum senı

bu sabah doktora gıttım maalesef 2 yumurtam tek yumurtaya dusmus ama tek yumurtam 18,7mm olmuş guzel gozukuyor dedı doktorum.
Carsamba alacaklar ınsallah mucızem olacak o tek yumosum.. Pozıtıf dusunup stress olmamaya calısıyorum. Tabı ne kadar becerebılırsem.

zor bır hafta olacak benım ıcın dualarınızı eksık etmeyın benden..
sevgıler

bu arada doktorum 69 dogumlu bır hastasından dun 15 tane yumurta toplamıs ve 10 tanesı dollenmıs:) Kurban oldugum Allahım ısteyen herkese bu bollukta yumurta versın...

arkadaşım,ben 43 yaşındayım, 2sene evvel doğal yolla hamile kaldım ama 2,5 aylıkken düşük oldu.sonra geçen sen yine hamile kaldım herşey iyi gidiyordu yaştan dolayı dr amniyosentez istedi.2li 3lü bütün testlerim normaldi.eşim hiç istemedi ama dr yapalım risk 300 de 1 dedi.bizde yaptırdık.5.günü kanama ve su kaybıyla hastaneye yattım.15 yattım hergün azar kanama ve su geldi bebişim mücadele veriyordu ama 15.gün dayanamadı kalbi durdu.bütün kontrollerde kız çıkan bebeğim erkek olarak doğdu.melekler kadar güzeldi.bütün dünyam yıkıldı.şimdi tedaviye devam ama yumurta rezervim azalmış.geçen ay biri 18cm diğeri21cm yumurtam oldu.gonalf ve ovitrel çatlatma iğnesi yapıldı.ama olmadı.eşim bu olaydan sonra tıbba inanmıyor.olursa kendiğinden olur diyor.durumumuzda yok tekrar gonal f kullanıp aşılama yapalım diyor dr.ilaçlarda çok pahalı.allah razı olsun topraksu_arkadaşım bir kutu gönderecekmiş bana bakalım bir kutuya daha ihtiyacım var .inşallah onuda bulurum.bu arada balıkyağı, zinko tab içiyorum ot çöp ne bulduysam çayını içiyorum.dilerim seninde tutar yumoşların.çok zor hele beklemek dahada zor.yaşdan dolayı vakit yok ama ne yapalım rabbim büyük bizimde sesimizi duyar inşallah.bu siteye sizlere tşk ederim dertlerimizi paylaşıp bi nebze azalttığı için.

Canimm bende GONAL F le asilamaya gidiyorum ancak daha hastalanmadimm belkide hastalanmam belkide kendiliginden bebisim gelirrrr ama size soz veriyorumm eger hamile kalirsamm 2 kisiye yetecek kadar elimde belkide 3 kisiye ilac var bagislayacagimm hepinize duaciyimm cunku bende DUA m icin ugrasiyorumm eger bir kizim olursa adinida DUA koyucamm oyle karar aldimm optumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…