arkadaşım,ben 43 yaşındayım, 2sene evvel doğal yolla hamile kaldım ama 2,5 aylıkken düşük oldu.sonra geçen sen yine hamile kaldım herşey iyi gidiyordu yaştan dolayı dr amniyosentez istedi.2li 3lü bütün testlerim normaldi.eşim hiç istemedi ama dr yapalım risk 300 de 1 dedi.bizde yaptırdık.5.günü kanama ve su kaybıyla hastaneye yattım.15 yattım hergün azar kanama ve su geldi bebişim mücadele veriyordu ama 15.gün dayanamadı kalbi durdu.bütün kontrollerde kız çıkan bebeğim erkek olarak doğdu.melekler kadar güzeldi.bütün dünyam yıkıldı.şimdi tedaviye devam ama yumurta rezervim azalmış.geçen ay biri 18cm diğeri21cm yumurtam oldu.gonalf ve ovitrel çatlatma iğnesi yapıldı.ama olmadı.eşim bu olaydan sonra tıbba inanmıyor.olursa kendiğinden olur diyor.durumumuzda yok tekrar gonal f kullanıp aşılama yapalım diyor dr.ilaçlarda çok pahalı.allah razı olsun topraksu_arkadaşım bir kutu gönderecekmiş bana bakalım bir kutuya daha ihtiyacım var .inşallah onuda bulurum.bu arada balıkyağı, zinko tab içiyorum ot çöp ne bulduysam çayını içiyorum.dilerim seninde tutar yumoşların.çok zor hele beklemek dahada zor.yaşdan dolayı vakit yok ama ne yapalım rabbim büyük bizimde sesimizi duyar inşallah.bu siteye sizlere tşk ederim dertlerimizi paylaşıp bi nebze azalttığı için.
Canım allah sabır versin,kolay değil yaşadıkların,inşallah bebişin diğerleri gibi bekletmeden gelir seni uğraştırmaz,sağlıkla kucağına alırsın,sevgiler