canım ınan cok uzuldum. kafamdan asagıya kaynar sular döküldü sanki.. her sey kadar kısmet canım bızler elımızden gelenı yapıyoruz ama olmuyorsa Allah'ın bıldıgı bırsey vardır.Neler hıssettıgını neler yasadıgını cok ıyı anlıyorum. ama toparla canım kendını bıran once yumurtan oldugun surece devam et canım mucadelene senı sevıyorum arkadasım...
Canım teşekkür ederim desteğin için.İçim acıyor,bunu tarif etmem imkansız,beni ancak sizler anlarsınız.Tükendiğimi
hissediyorum.Dün o kadar çok ağladım ki...Elimden birşey gelmiyor,etrafımdaki herkes dün test günüm olduğunu bildikleri için aradı,onlara yok demek öyle içimi ezdi ki...Aslında üzülen ama olsun üzülme diye teselli eden sesler,ooffffffff çok zor arkadaşım.Eşim,can yoldaşım,hele onun sırf ben daha çok üzülmeyeyim diye gözyaşlarını içine akıttığını,aslında ne kadar canının yandığını bilmek beni kahrediyor.Dün eşime hem ağladım hem de senin benim için adak adadığını anlattım,canım arkadaşım iyi ki varsınız.Sizlerle paylaşmak o kadar rahatlatıyor ki beni.Birbirimizi tanımasak bile tanıdığım pek çok insandan daha yakınsın bana.
dün clinikten aradılar,vücut reddediyormuş embriyoyu,neden belli değil.Bir ay sonra kontrole çağırdılar,gider miyim bilmiyorum.Artık tükendiğimi hissediyorum,bir kez daha bunlara katlanabilir miyim onu da bilmiyorum.
Tüp bebek tedavilerinden sonra ilk üç ay içinde kendiliğinden hamilelikler yaşanabilirmiş,dün onu söyledi doktorum,dikkatli ol dedi.Ama nerde bende o şans,hiç ümidim kalmadı.Eşim bir kez daha denemeyi düşünmüyor,herkes çocuk sahibi olacak diye bir kural yok,biz de hayatımıza böyle devam ederiz diyor.Çocukları o kadar seven bir insan ki onun böyle söylemesi daha çok üzüyor beni.Benim daha fazla yıpranmamı,sağlığımın bozulmasını istemiyormuş.Ben şu an ne düşüneceğimi bilmiyorum ama bir kez daha denemem herhalde.Buna gücüm yok.Kader deyip köşemize çekileceğiz.
Dün ben sonucu beklerken bir yakınımızın kızının hamile olduğunu öğrendim,bir yıldır korunuyordu bu ay korunmayı bırakmış ve hemen hamile kaldı.Allahım dedim tokat gibi yaaa,benim ne suçum var,ben sana ne yaptım.İsyan etmek istemiyorum,inancıma sığındım ve her şeyde vardır bir hayır dedim.Gün doğmadan neler doğar diye düşündüm.Bir taraftan bunları düşünürken içimden bir ses avut bakalım kendini,bunlara ancak sen inanırsın diyor.Allahım dedim sen benim aklımı inancımı koru...
İşte böyle arkadaşım,kısacası berbat bir haldeyim.Yaşımdan dolayı diyorum,bizim okulda bir arkadaş 39 yaşında istemeden hamile kaldı,şimdi doğuracak.Kısacası nereye tutunmaya çalışsam elimde kalıyor.Neden ben demek istemiyorum ama elde değil işte.
Kendi derdimden seni soramadım tedavin nasıl gidiyor,inşallah sen yaşarsın bu mutluluğu,inan benim olmuş kadar sevinirim,bana umut olursun.Hadi bakalım,beraber doğuracağız dedim ama bana kısmet değilmiş,inşallah sana kısmet olur canım arkadaşım.Ben de seni çoooooook seviyorum,öptüm,sevgiler...