How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

Canım teşekkür ederim iyi dileklerin için,inşallah tutarda rabbim bize de 42 yaşında anne olmayı nasip eder.Ben de hep umutlu baktım,öyle veya böyle birgün bizimde peşimizden anne diye tutan veletller olacak.Rabbim isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.pes etmek yok denemeye devam.
Şimdi benimleler mi bilmiyorum ama onları seviyorum,onlarla konuşuyorum,bu duyguyu yaşamak bile güzel,vücudunda senden bir parça taşıyorsun.İnşallah güzel haberleri alırım da sevincim yarım kalmaz.Ne olur dua edin,hepinizi seviyorum,sevgiler

transferin olmuş, inşallah yüzünü güldürek bir sonuç alıp hepimizi mutlu edeceksin.

bugun doktora gıttım lucrıni 5ml cektı ve menegon verdı 5 toz 2 su 5 gun boyunca vuracagım kalcadan pazartesı yumurtalarınla gel dedı:) ınsallah canlarım dua edın 2-3 hatta bır mucıze olsun 4 yumurta olsun.. ak mı kara mı pazartesı cıkacak ortaya ılaclara 500 tl bayıldım sımdılık tabı pazartesı hersey yolunda gıderse devam edecegım ınsallah kalıtelı en az 2 yumurtam olur lutfen Allahım duysun sesımızı... rahım cok ıyı dedı doktor mıyom ve polıp alındıktan sonra kız gıbı rahımın var dedı:) neyse kızlar ınsallah hersey yolunda gıdecek ncurt kacıncı gun bugun ne hıssedıyorsun ne bıleyım ıste ıcındekı ses ne dıyor bu arada 42 yasında cok guzel anneler olacagız ınsallah hep bırlıkte:) akıdecık amelıyat sonrası normal yolla kalırsın ınsallah canım ama tüpü ihmal etme canım

inşallah güzel yumurtaların güzel embriyolara dönüşecek. haberdar et bizi.

Belki hatirlarsin, 38 yas ustu forumuna yazmistim; Ocak basinda negatif sonuc aldim. Simdi ara verdim, Cin ilaclari iciyorum, DHEA kullaniyorum falan... Benim hormon degerlerimde pek bir sorun yok fakat yumurta rezervi ve kalitesi az. 4 kere tup denedim 2010 basindan beri. Hepsinde 3'er yumurta toplandi, 1'er adet transfer yapildi, fakat her seferinde negatif sonuc aldim :( Tutunmuyorlar bir turlu. En sinirimi bozan da, her doktorun 'bir kere daha dene sonra donasyon' demesi. Ne sinir bozucu. Bunu her duydugumda sanki ilk duyuyormusum gibi uzuluyorum ve merkez degistiriyorum. Ama aslinda soyle hastasini devamli takip eden, sonuna kadar giden bir yer olsa...Bir de kilo vermeye calisiyorum. Keske bu isi dusunurken kalori kaybedilseydi, incecik olurdum kesin. Iste tedavim bu seviyelerde :)
Sana cok bol sans diliyorum.

valla sana yazacakken karıştırdım ben 9 mu yaptım 10 mu diye düştüğüm duruma bak :))))) benim merkez son yumurtaya kadar takip eden bir yer ama bende 9 denemede başaramadım ancak bunun merkezden değil benim rahimden yada yumurtadan olduğunu düşündüğüm için içim rahat, herkes değiştir desede ısrarla aynı yere gidiyorum çünkü biliyorum ki doktorumda en az benim kadar bu bebeği istiyor. Herhangi yerde sıradan olmaktansa, benim merkezde el üstünde tutulan bir hastayım. 6. denemede tuttu devamı gelmedi, tüm kliniğin sevinç çığlıkları doktorumla kucaklaşmam hala gözümün önünde. inşallah o sahne birkez daha tekrarlanacak ve bu sefer devam edecek.

akidecik, inşallah senden de güzel haberler duyacağımız gün yakındır

Son düzenleme:
nckurt, lenova,akideciknane,kampa ismini hatırlayamadığım arkadaşlar varsa affola....

allah hepimizin yolunu açık etsin..ben çok inanıyorum, hepimiz başaracağız, hayırlısıyla..

Kampa;lenova;hayatkavunici butun kizlar burdaa kader birligi yapmisiz bakin ne diyecegimm cok zor bir yol bu yol ben gec evlendimm bekle bekle bakdim olmuyorr esime yalvar yalvar dr icin 2 yil gecdi ilk dr a gittigimde madam cok yumurtluyor dendi arkadan zorla rahim filmi cekdirdimki tupler tikali cikdi 1 sene gobek catlattim tedavi tedavi ensonunda gecen sene zorla basladik ilk denemede 4 yumurta 3 embriyo sonuc negatiff arkadan gene deneme az yumurta tedavi iptal 3 ay sonra gene tek yumurta oda bosss ve umitler bitti,gecen ay dr boyle ugrasmada donasyon teklif etti biz reddettik bu arada tuplerimin acilma imkani sifir esim dr ensonunda bir laparoskopi yapalim dedi ama ben Allah biliyor ya tupleri alacaklarini dusunuyordum ama o kadar agladimki yalvardim Allaha icim cok acidi ama mucize oldu ameliyatda tuplerim acildi inanamadim 24 gun oldu ameliyat olali.bakalim belki bir mucize daha olur kendiliginden gelir ama bu arada dr randevum 1 subatta ben asilama istiyecegimm burda bu sene temmuza kadar bedava tup bebek tedavim sinirsiz;Bu foruma gireli epey oldu burda cok iyi dostlar edindim cogunu yurekden sevdim herkes ayni yolda cok kisiye kalbimden dua ettim ama oyle insanlarda varki gercekden beni demorize etti sanalda olsa dostluk onemli hepimizin amaci hisleri ayni ve yuregim sizlere hep duaci kocaman opuyorumm

transferin olmuş, inşallah yüzünü güldürek bir sonuç alıp hepimizi mutlu edeceksin.

inşallah güzel yumurtaların güzel embriyolara dönüşecek. haberdar et bizi.

valla sana yazacakken karıştırdım ben 9 mu yaptım 10 mu diye düştüğüm duruma bak :))))) benim merkez son yumurtaya kadar takip eden bir yer ama bende 9 denemede başaramadım ancak bunun merkezden değil benim rahimden yada yumurtadan olduğunu düşündüğüm için içim rahat, herkes değiştir desede ısrarla aynı yere gidiyorum çünkü biliyorum ki doktorumda en az benim kadar bu bebeği istiyor. Herhangi yerde sıradan olmaktansa, benim merkezde el üstünde tutulan bir hastayım. 6. denemede tuttu devamı gelmedi, tüm kliniğin sevinç çığlıkları doktorumla kucaklaşmam hala gözümün önünde. inşallah o sahne birkez daha tekrarlanacak ve bu sefer devam edecek.

kuzummmm cokk tesekkur ederim ama kalbimm hepimizin ani anada bagirmasi hamileyimmmmmmm diyerekkk cok opuyorumm

Kampa;lenova;hayatkavunici butun kizlar burdaa kader birligi yapmisiz bakin ne diyecegimm cok zor bir yol bu yol ben gec evlendimm bekle bekle bakdim olmuyorr esime yalvar yalvar dr icin 2 yil gecdi ilk dr a gittigimde madam cok yumurtluyor dendi arkadan zorla rahim filmi cekdirdimki tupler tikali cikdi 1 sene gobek catlattim tedavi tedavi ensonunda gecen sene zorla basladik ilk denemede 4 yumurta 3 embriyo sonuc negatiff arkadan gene deneme az yumurta tedavi iptal 3 ay sonra gene tek yumurta oda bosss ve umitler bitti,gecen ay dr boyle ugrasmada donasyon teklif etti biz reddettik bu arada tuplerimin acilma imkani sifir esim dr ensonunda bir laparoskopi yapalim dedi ama ben Allah biliyor ya tupleri alacaklarini dusunuyordum ama o kadar agladimki yalvardim Allaha icim cok acidi ama mucize oldu ameliyatda tuplerim acildi inanamadim 24 gun oldu ameliyat olali.bakalim belki bir mucize daha olur kendiliginden gelir ama bu arada dr randevum 1 subatta ben asilama istiyecegimm burda bu sene temmuza kadar bedava tup bebek tedavim sinirsiz;Bu foruma gireli epey oldu burda cok iyi dostlar edindim cogunu yurekden sevdim herkes ayni yolda cok kisiye kalbimden dua ettim ama oyle insanlarda varki gercekden beni demorize etti sanalda olsa dostluk onemli hepimizin amaci hisleri ayni ve yuregim sizlere hep duaci kocaman opuyorumm

canım merak etme kalbını ferah tut olacaksın sen anne ben emınım.. bu yolda verılen emeklerı kurban oldugum Allahım bosa cıkartmayacak.. bende ıgnelerımı oluyorum popom cok acıyo:) ama hıc umrum degıl ne acılar cektım buralara gelene kadar amelıyat sonrası 15 gun kalkamadım yataktan yuruyemedım oksuremedım cok canım yandı ama atlattım. pazartesı gunu ınsallah 2-3 yumosum olacak (umarım) yola devam edıp super kalıtelı embrıyolarım da olacak ve transferden 12 gun sonra bende ınsallah buradan hamıleyım dıye yazabılecem. Hayatta en cok kurmak ıstedıgım cumle umarım Allahım bıze de bu cumleyı kurdurur..

sevgıler

Supermis, gercekten doktorun seni sonuna kadar takip ettigini bilmek cok iyi bir duygu olmali. Hangi merkezde tedavi oluyordun? Insallah bir dahaki sefer tamamina erecek :)

Bilmiyordum ben hikayeni, mucize gibi olmus :) Bunlari duymak insana umut veriyor. Bu doktorlar da fazla umutlandirmamak icinmi boyle moral bozucu konusuyor ne? Ben ne zaman biriyle konussam omuzlarim cokuyor resmen. Neyse ama haklisin, ayni yas grubu, ayni hislerde insanlarin birarada olmasi cok onemli. Esin de daha umutlumu simdi, sana destek oluyormu?

canım merak etme kalbını ferah tut olacaksın sen anne ben emınım.. bu yolda verılen emeklerı kurban oldugum Allahım bosa cıkartmayacak.. bende ıgnelerımı oluyorum popom cok acıyo:) ama hıc umrum degıl ne acılar cektım buralara gelene kadar amelıyat sonrası 15 gun kalkamadım yataktan yuruyemedım oksuremedım cok canım yandı ama atlattım. pazartesı gunu ınsallah 2-3 yumosum olacak (umarım) yola devam edıp super kalıtelı embrıyolarım da olacak ve transferden 12 gun sonra bende ınsallah buradan hamıleyım dıye yazabılecem. Hayatta en cok kurmak ıstedıgım cumle umarım Allahım bıze de bu cumleyı kurdurur..

sevgıler
Acisiz mutluluk yoook... Lenova insallah bu sefer basarili olacak, bana da umut olacaksin! Gercekten bizim yasimiz, sorunumuz cok benziyor. Moral cok onemli, iyi bir haftasonu gecir, bol bol gul, keyif yap. Buldunmu sana iyi gelen, enerjini artiran birseyler?

Ah kizlar ah bende bir es varki evlere senlik KOC burcuuu ayy cok yorucu bana destekmi dersen bir bakarsin destek bir bakarsin kostek onun icin olsada olur olmasadaa ama ben cok istiyorumm herseyi goze aldimm;;her dr cikisi ben salya sumuk oda asabi modlarda her basarisizlik arkasi bizde bir purtelas dr arayislari oda gaza geliyor iki uc gun sonra geciyor hadii gene umursamaz tavirlar;valla ben adet oldugum surece denerimm olmazsaa donasyon bile dusunmuyor degilimm off ne zor allahimm kafayi yememek elde degilll.ben simdi dhea viyola folic asit kullaniyorummm bakalim ne olacakkk

dualarınızı eksık etmeyın sabah doktora gıdıcem 5 gunudr menegon oluyorum yarın yumos varsa devam tedavıye yoksa yıne bana husran yıne bana esmer günler:( ama ıcımdekı hıs yumosum olacak gıbı hemı de 3 yada 4 tane:)) keske keske keske...
sevgıler

dualarınızı eksık etmeyın sabah doktora gıdıcem 5 gunudr menegon oluyorum yarın yumos varsa devam tedavıye yoksa yıne bana husran yıne bana esmer günler:( ama ıcımdekı hıs yumosum olacak gıbı hemı de 3 yada 4 tane:)) keske keske keske...
sevgıler

Canım merak ettim seni durumlar nasıl.hadi bakalım beraber doğuracağız seninle dualarım seninle ve bu yolda uğraşan herkesle,haber verirsen sevinirim,herkese sevgiler.
Beni sormuşsun,inan hiçbirşey hissetmiyorum,sanki benimleler gibi,bu sefer daha umutluyum,biri olmazsa öbürü diyorum kısmet bakalım,rabbimden yine de hayırlısını diliyorum,hepimiz için.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,emeklerimizi boşa çıkarmasın,AMİN....

kizlar nasilsinizzzzzz lenova nerdesin senii cok merak ediyorummm bende yumurtlama gunlerindeyim sanirim belim kasiklarim adet olacakmisim gibi agriryorrrrr ayin 13 une daha cok var en son adet 13 ocakkyoksa tutunuyormu bebiss optum sizlerii

dun doktora gıttım durumlar her zaman kı gıbı yanı 2 senedır 2 üzeri yumurta goremedık. Bu sefer dhea kullanmıstım 2 ay ama pek bır faydası oldugunu dusunmuyorum. bırı sagda bırı solda 8mm yumurtam var 3 daha ıgnemı vurulup persembe doktora gıdecegım. bakacak yumurtalar normalde 13/14 mm olması gerekırmıs eger o cıvardaysa cumartesı yıne gıdecegım ve takıbe devam edecek. tabıbu yumoslarım toplama ıslemıne gelır ve sonrasında da kalıtelı olabılırse ve sperm ıle dollenırse buyuk asamaları atlatmıs olacagım.Tabı sonrasında 12 gunluk heyecanlı bekleyıs.. neyse kızlar ınsallha transfer asamasına gelır her ıkı yumurtam da cunku tek yumurta transferı %30-35 şans demek ama ıkı tane olursa sansım daha yukselecek.. dua edın kızlar ozellıkle hamıle olan arkadaslarımın duaları tutar derler.. Ncurt sende dahılsın buna cunku bılıyorum bebıslerın senınle...:)bugun kacıncı gunun ne zaman test yaptıracaksın?

akıdecık senı moralli gormek benı cok mutlu ettı ayrıca ınan sende yakında hamıleyım dıye bıze duyuracaksın. Icımdekı ses oyle dıyor..
herseyın hayırlısı kızlar
hepınızı optum

Canım merak ettim seni durumlar nasıl.hadi bakalım beraber doğuracağız seninle dualarım seninle ve bu yolda uğraşan herkesle,haber verirsen sevinirim,herkese sevgiler.
Beni sormuşsun,inan hiçbirşey hissetmiyorum,sanki benimleler gibi,bu sefer daha umutluyum,biri olmazsa öbürü diyorum kısmet bakalım,rabbimden yine de hayırlısını diliyorum,hepimiz için.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,emeklerimizi boşa çıkarmasın,AMİN....

canım inşallah allah yüzünü güldürür,inşallah dolu dolu hamileyim dersin.....

kizlar nasilsinizzzzzz lenova nerdesin senii cok merak ediyorummm bende yumurtlama gunlerindeyim sanirim belim kasiklarim adet olacakmisim gibi agriryorrrrr ayin 13 une daha cok var en son adet 13 ocakkyoksa tutunuyormu bebiss optum sizlerii

akidecik, tam yol ileri,başaracağız.....

dun doktora gıttım durumlar her zaman kı gıbı yanı 2 senedır 2 üzeri yumurta goremedık. Bu sefer dhea kullanmıstım 2 ay ama pek bır faydası oldugunu dusunmuyorum. bırı sagda bırı solda 8mm yumurtam var 3 daha ıgnemı vurulup persembe doktora gıdecegım. bakacak yumurtalar normalde 13/14 mm olması gerekırmıs eger o cıvardaysa cumartesı yıne gıdecegım ve takıbe devam edecek. tabıbu yumoslarım toplama ıslemıne gelır ve sonrasında da kalıtelı olabılırse ve sperm ıle dollenırse buyuk asamaları atlatmıs olacagım.Tabı sonrasında 12 gunluk heyecanlı bekleyıs.. neyse kızlar ınsallha transfer asamasına gelır her ıkı yumurtam da cunku tek yumurta transferı %30-35 şans demek ama ıkı tane olursa sansım daha yukselecek.. dua edın kızlar ozellıkle hamıle olan arkadaslarımın duaları tutar derler.. Ncurt sende dahılsın buna cunku bılıyorum bebıslerın senınle...:)bugun kacıncı gunun ne zaman test yaptıracaksın?

akıdecık senı moralli gormek benı cok mutlu ettı ayrıca ınan sende yakında hamıleyım dıye bıze duyuracaksın. Icımdekı ses oyle dıyor..
herseyın hayırlısı kızlar
hepınızı optum

inşallah lenovacığım, kaliteli yumurtaların olacak, bir spermle döllenecek ve sana bebeğin merhaba anne diyecek......dualarım seninle canım......yüksek moral, güzel hayaller

Öncelikle Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlat versin. Yazdıklarınızı gözlerim dolu dolu okudum. Lütfen ümitsizliğe kapılmayın. Ben 24yasindayim annem bana 40yasinda gebe kalmış. Üstelik hamile olma ihtimali bile kendinde görmediği ici. Hastayim diye röntgene bile girmiş. En sonunda bir jinekologa gitmiş ve öyle anlaşılmış gebe olduğu ve kesin bir sakatlığı olur ben röntgene girdim demiş ve doktor hiç bir sıkıntı yok demiş. Sonuc Nur topu gibi bir kız cocuğu ayıptır söylemesi şimdi gözbebekleriyim ;) ablam... Ablam Tam 10 yıl uğraştığı gebe kalmak için ne esinde ne kendisinde bir sorun bulunamadı uygulanmayın yöntem girilmedik doktor kalmadı. Çektiği sıkıntıları yaşadıkları strese yakinen tanık oldum. Ama yılmak yok Tüp bebek yönteminin 2.si tuttu ve suan ikilerimiz var. İki tane süpürgeli cadımız var... Lütfen cok fazla sıkıntıya girmeyin ve lütfen dualarınızı asla bırakmayın. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin ins. Sizleri nacizane dualarıma eklicemi bilmenizi isterim. Güzel haberlerinizi almak dileğiyle.....

Kizlarrr nasilsinizzz ayy ben cok usuyorum yahuu lenovam ck sevindim 2 tane olsun bebek olsun zaten normalde tek yumurta degilmi gereken yahuu,benimde dr var yarin gene zirlaya zirlaya cikarim ordan ne zaman gitsem olan bu tabii ameliyat gunu haric o hastahaneden ilk defa sevinerek cikmisdim.bu arada benim bugun isdeyken bir basim dondu anlatamam size birde ter bosaldi eve geldim tansiyonum normal ya hamile kalmis olsam hemen bas donmezki degilmi en son adetim 13 ocakk ayy rabbim mucize olsun yaaa sevgiler hepinize sizden ne var ne yok

Selam Kızlar,biraz önce kan verdim öğleden sonra belli olacak,çok korkuyorum lütfen dua edin bebişlerim beni bırakmamış olsun
Lenovacığım canım arkadaşım hiç merak etme,benim de durumum aynı biliyorsun ama bir tane yumoş yetiyor bize, hadi ama umutsuzluk yok beraber doğuracağız dedim sana ,dualarım hepimiz için ,sevgiler

Kizlarrr nasilsinizzz ayy ben cok usuyorum yahuu lenovam ck sevindim 2 tane olsun bebek olsun zaten normalde tek yumurta degilmi gereken yahuu,benimde dr var yarin gene zirlaya zirlaya cikarim ordan ne zaman gitsem olan bu tabii ameliyat gunu haric o hastahaneden ilk defa sevinerek cikmisdim.bu arada benim bugun isdeyken bir basim dondu anlatamam size birde ter bosaldi eve geldim tansiyonum normal ya hamile kalmis olsam hemen bas donmezki degilmi en son adetim 13 ocakk ayy rabbim mucize olsun yaaa sevgiler hepinize sizden ne var ne yok

Canım inşallah hamilesindir,ne güzel bir sürpriz olur değil mi.Rabbim hepimizin gönlündeki muradı en kısa sürede versin inşallah.

Yağmur sesi ne haber,nasılsın nasıl gidiyor annelik,yoğun olduğunu tahmin edebiliyorum,bebiş nasıl.İkinizi de kocaman öptüm,sevgiler

canım inşallah allah yüzünü güldürür,inşallah dolu dolu hamileyim dersin.....

akidecik, tam yol ileri,başaracağız.....

inşallah lenovacığım, kaliteli yumurtaların olacak, bir spermle döllenecek ve sana bebeğin merhaba anne diyecek......dualarım seninle canım......yüksek moral, güzel hayaller

Canım iyi dileklerin için teşekkürler,inşallah rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürür,sevgiler

Kızlar merhaba maalesef sonuç negatif koca bir 0,ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum,bütün bedenim dondu sanki,daha sonra tekrar yazarım sevgiler

Back