Canım teşekkür ederim iyi dileklerin için,inşallah tutarda rabbim bize de 42 yaşında anne olmayı nasip eder.Ben de hep umutlu baktım,öyle veya böyle birgün bizimde peşimizden anne diye tutan veletller olacak.Rabbim isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.pes etmek yok denemeye devam.
Şimdi benimleler mi bilmiyorum ama onları seviyorum,onlarla konuşuyorum,bu duyguyu yaşamak bile güzel,vücudunda senden bir parça taşıyorsun.İnşallah güzel haberleri alırım da sevincim yarım kalmaz.Ne olur dua edin,hepinizi seviyorum,sevgiler
transferin olmuş, inşallah yüzünü güldürek bir sonuç alıp hepimizi mutlu edeceksin.
bugun doktora gıttım lucrıni 5ml cektı ve menegon verdı 5 toz 2 su 5 gun boyunca vuracagım kalcadan pazartesı yumurtalarınla gel dedı:) ınsallah canlarım dua edın 2-3 hatta bır mucıze olsun 4 yumurta olsun.. ak mı kara mı pazartesı cıkacak ortaya ılaclara 500 tl bayıldım sımdılık tabı pazartesı hersey yolunda gıderse devam edecegım ınsallah kalıtelı en az 2 yumurtam olur lutfen Allahım duysun sesımızı... rahım cok ıyı dedı doktor mıyom ve polıp alındıktan sonra kız gıbı rahımın var dedı:) neyse kızlar ınsallah hersey yolunda gıdecek ncurt kacıncı gun bugun ne hıssedıyorsun ne bıleyım ıste ıcındekı ses ne dıyor bu arada 42 yasında cok guzel anneler olacagız ınsallah hep bırlıkte:) akıdecık amelıyat sonrası normal yolla kalırsın ınsallah canım ama tüpü ihmal etme canım
inşallah güzel yumurtaların güzel embriyolara dönüşecek. haberdar et bizi.
Belki hatirlarsin, 38 yas ustu forumuna yazmistim; Ocak basinda negatif sonuc aldim. Simdi ara verdim, Cin ilaclari iciyorum, DHEA kullaniyorum falan... Benim hormon degerlerimde pek bir sorun yok fakat yumurta rezervi ve kalitesi az. 4 kere tup denedim 2010 basindan beri. Hepsinde 3'er yumurta toplandi, 1'er adet transfer yapildi, fakat her seferinde negatif sonuc aldim Tutunmuyorlar bir turlu. En sinirimi bozan da, her doktorun 'bir kere daha dene sonra donasyon' demesi. Ne sinir bozucu. Bunu her duydugumda sanki ilk duyuyormusum gibi uzuluyorum ve merkez degistiriyorum. Ama aslinda soyle hastasini devamli takip eden, sonuna kadar giden bir yer olsa...Bir de kilo vermeye calisiyorum. Keske bu isi dusunurken kalori kaybedilseydi, incecik olurdum kesin. Iste tedavim bu seviyelerde :)
Sana cok bol sans diliyorum.
valla sana yazacakken karıştırdım ben 9 mu yaptım 10 mu diye düştüğüm duruma bak :))))) benim merkez son yumurtaya kadar takip eden bir yer ama bende 9 denemede başaramadım ancak bunun merkezden değil benim rahimden yada yumurtadan olduğunu düşündüğüm için içim rahat, herkes değiştir desede ısrarla aynı yere gidiyorum çünkü biliyorum ki doktorumda en az benim kadar bu bebeği istiyor. Herhangi yerde sıradan olmaktansa, benim merkezde el üstünde tutulan bir hastayım. 6. denemede tuttu devamı gelmedi, tüm kliniğin sevinç çığlıkları doktorumla kucaklaşmam hala gözümün önünde. inşallah o sahne birkez daha tekrarlanacak ve bu sefer devam edecek.
akidecik, inşallah senden de güzel haberler duyacağımız gün yakındır
Son düzenleme: