• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

topraksu canım iyi olmana sevindim.İlk üç ayı dinlenerek geçir sonra düşme olasılığı düşüyor.Benim içimede kızın olacak gibi doğdu.Seni üzmedi annesi tüpe başlamadan kendiliğinden geldi.Darısı başımıza.Ben de birazdan yürüyüşe çıkacağım herzamanki gibi.
Görüşmek üzere...

çok iyi yapıyorsun düzenli yürüyorsun, bana yürüyüş bir spor merkezine gitmekten daha iyi geliyordu ama üşeniyordum bir yürüyordum bir ara evriyordum diğerine mecburen gidiyordum.dinlenmeye çalışıyorum. benim gerçi bebeklerimin hiçbiri düşmedi hep farklı endenlerden sonlandı. ama gene yatıyorum birde lekelenmem falan olunca korktumda. biliyorsunuz ne süprizler görüyoruz kime ne zaman vuracağıda belli olmuyor onun için herzaman umutlu olmak gerekir.

canım bıesterona basladım ayın 19'da cumartesı 1 hafta olacak. Sankı bıraz cıldımı kuruttu çene kısmımdakı akneleri harekete gecırdı. Ama olsun yumoslara faydası olsunda onemlı degıl. Bakalım regl olana kadar ıcececgım.

Allah umarım bu yoldakı emeklerımızı bosa cıkartmaz.. sen nasılsın ne durumdasın?

hiç kür yapmayan ve inanmayan ben, alt alta yazınca 7-8 kalemi bulan şey yapıyorum. Çok yakın arkadaşım, "elalem bunları yapsa hemen etkileşimleri nasıl bilmiyoruz yapma derdin, şimdi sen yapıyorsun az yavaş git" dese de :) Tam gaz devam, sanırım 9. için atağa kalktım.

Bugün şirkette 2 arkadasımın hamıle oldugunu öğrendim. Cok tuhaf oldum onların adına cok sevındım ama diğer yandan içim burkuldu..Asla kıskanclık degıl bunun adı gıpta etme sanırım. Çok özendim..:( Her ıkısı de Allah sana da nasıp etsın dıye dua ettı. ama emınım cok guzel bır duygu her ıkısınınde gozlerının ıcı guluyordu.
bırı 32 dıgerı 34 yasında tabı yaş faktoru cok onemlı . Ben 40 yasındayım umarım Allah ısteyen herkese ve bana da nasıp eder dıye dua etmekten baska bırsey gelmıyor elımden..

sevgıler

hiç kür yapmayan ve inanmayan ben, alt alta yazınca 7-8 kalemi bulan şey yapıyorum. Çok yakın arkadaşım, "elalem bunları yapsa hemen etkileşimleri nasıl bilmiyoruz yapma derdin, şimdi sen yapıyorsun az yavaş git" dese de :) Tam gaz devam, sanırım 9. için atağa kalktım.

Karamelito neler yapıyorsun 7-8 kalem dediğin nedir?Hayırlı olsun.Topraksunu dediği gibi umutlu olmak gerekiyor.2012 bizlere uğurlu ve göbüşler bebeklerle dolacak Allahın izniyle.
Ben de ateş takibi ve ovulasyon kiti servikal mukus ile ovulasyon gününü tespit etmeye çalışıyorum.Bugün adetin 11 günü ovulasyon kitinde daha açık renkli ikinci çizgi çıktı ama sanırım benim aadetlerim 28 günde bir olur.13 veya 14 gün diye tahmin ediyorum.Soğan kürüne de devam ediyorum.Hayırlısı artık.Tüpe gerek kalmadan bir gelse.

Herkeslere iyi akşamlar...
Kızlar ara ara girip bakıyorum kimseleri göremiyorum.Lenova ve maiumut canlı görünüyorsunuz.Mai cim sana diğer topikten yazdım teline de mesaj attım.Duacınım biliyorsun canım.Allah inşallah güzel yüzünü sana bebişlerinle gösterecek.
Lenova canım nasılsın. bEnde durum aynı.Bu ay böyle geçti adetim yaklaştı.Şubat gibi başlarım bende tedaviye herhalde.Diğer arkadaşlar sizlerde umarım iyisinizdir.Herkeslere sevgiler...

Kızlaaaaaaaaaaaaaar,merhaba,ben geldim,hepinizi çok özledim.Bu aralar yine o kadar yoğundum ki bir türlü fırsat bulup giremedim nete.Ama hep aklımdasınız.Yazdıklarınızı okumaya fırsatım olmadı,umarım herkes iyidir.Ben de sonunda doktorumu aradım,hala regl olmadığımı söyledim, o da triseguens diye bir ilaç verdi,bunu geçen sefer de kullanmıştım,galiba fsh düşsün diye,regl olunca arayacağım ve gideceğim.Duruma göre bir tane daha yumoş bulursa iki,bulamazsa dondurulmuş olan bir taneyi transfer edecekler.Tahminim aralık 20 gibi başlar tedavi.Garip bir tesadüf en son denemem de aralıkta olmuştu,zaman ne çabuk geçiyor.Şimdi bu ilaç dışında kendi kararımla dhea aldım günde bir tane içiyorum ama galiba iki tane içeceğim belki de üç olur,folik asit içiyorum,coraspin kullanıyorum günde bir tane.Bal arı sütü polen karışımı aldım günde bir kaşık onu yiyorum.Sizin anlayacağınız çoştum ben yine,artık bu son olacak dedim ya,ne olursa olsun diyorum.Hormon değerlerim ne durumda bilmiyorum ama FSH yüksek herhalde regl olamadığıma göre.Artık ilaçsız regl olamıyorum ya,menepoza giriyorum herhalde.Bu durumda ne olur bilmiyorum.Kafam çok karışık ya.Acaba hayıt suyu falan alıp içsem faydası olur mu,en son ölçtürdüğüm de fsh 33 çıkmıştı,şimdi kesin tavan yapmıştır.Menepoza girmek için aslında erken daha ama,neden böyle oluyor anlamadım.Benim durumum bu kızlar,inşallah herkes emeğinin karşılığını alır tabi ben de.Bundan sonra daha sık girmeye çalışacağım,hepinizi öpüyorum,birbirimizi habersiz bırakmayalım,sevgiler

canım bıesterona basladım ayın 19'da cumartesı 1 hafta olacak. Sankı bıraz cıldımı kuruttu çene kısmımdakı akneleri harekete gecırdı. Ama olsun yumoslara faydası olsunda onemlı degıl. Bakalım regl olana kadar ıcececgım.

Allah umarım bu yoldakı emeklerımızı bosa cıkartmaz..

sen nasılsın ne durumdasın?
Alkan'cım ya sen ne durumdasın neler yapıyorsun?

Topraksu bol bol yat dınlen canım bızı de habersız bırakma kendınede minik melegımıze de ıyı bak (ay sankı kızın olacakiçime dogdu:)) tabı once elıyuzu duzgun saglıklı bır bebıs olsun..:))

Canım merhaba,nasılsın,aynı dönemde başlamışız ilaca,inşallah bir an önce hayırlısı ile kavuşuruz hepimiz bebişlerimize.İlaca başladıktan sonra ben de şişme oldu,ne güzel kilo vermiştim ama sanki bir haftada geri aldım kendimi çok şişkin hissediyorum sende de var mı böyle bir durum?öptüm

Herkeslere iyi akşamlar...
Kızlar ara ara girip bakıyorum kimseleri göremiyorum.Lenova ve maiumut canlı görünüyorsunuz.Mai cim sana diğer topikten yazdım teline de mesaj attım.Duacınım biliyorsun canım.Allah inşallah güzel yüzünü sana bebişlerinle gösterecek.
Lenova canım nasılsın. bEnde durum aynı.Bu ay böyle geçti adetim yaklaştı.Şubat gibi başlarım bende tedaviye herhalde.Diğer arkadaşlar sizlerde umarım iyisinizdir.Herkeslere sevgiler...

Alkancığım merhaba,nasılsın,umarım herşey yolundadır,neden şubatı bekliyorsun merak ettim.Sevgiler...

Alkancığım merhaba,nasılsın,umarım herşey yolundadır,neden şubatı bekliyorsun merak ettim.Sevgiler...

Canım,ben geçen ay tüp denemesi yaptım 2 yumurta vardı biri döllenmedi diğeri de anomali bir şekilde döllenmiş.Transfer olmadı yani.Ama çok yüksek doz ilaçlar verdiler bana.Dinlenmem lazım,merkezi ve doktoru değiştirmem lazım.Bir de öğretmen olduğum için yarı yıl tatiline denk gelsin diyorum.Hayıt suyunu mutlaka iç derim ben.FSH ve diğer hormonlar için iyi olduğunu biliyorum.Benim 13 tü 8 e düştü.Çok düzenli içtim ama.Sabah akşam çeyrek çay bardağı.Bir çok arkadaş tohumunu kullanmış.Hangisi kolayına gelirse artık.Senin yaşın kaç.Ben 43 yaşımdayım.Bende umut az ki ne az:(((Neyse Allahın bileceği iş aslında, olur mu olur belli olmaz.Umudumuzu kaybetmiyelim.Sen de öyle yap sevgiler...

Canım,ben geçen ay tüp denemesi yaptım 2 yumurta vardı biri döllenmedi diğeri de anomali bir şekilde döllenmiş.Transfer olmadı yani.Ama çok yüksek doz ilaçlar verdiler bana.Dinlenmem lazım,merkezi ve doktoru değiştirmem lazım.Bir de öğretmen olduğum için yarı yıl tatiline denk gelsin diyorum.Hayıt suyunu mutlaka iç derim ben.FSH ve diğer hormonlar için iyi olduğunu biliyorum.Benim 13 tü 8 e düştü.Çok düzenli içtim ama.Sabah akşam çeyrek çay bardağı.Bir çok arkadaş tohumunu kullanmış.Hangisi kolayına gelirse artık.Senin yaşın kaç.Ben 43 yaşımdayım.Bende umut az ki ne az:(((Neyse Allahın bileceği iş aslında, olur mu olur belli olmaz.Umudumuzu kaybetmiyelim.Sen de öyle yap sevgiler...

Canım senin fsh iyi benim en son 33'tü.Şimdi kaç bilmiyorum,hayıt suyu içtim bir ara ama tadı iğrenç ya.Ben de 42 yaşındayım ve öğretmenim,umut yok denecek kadar az,temmuzda bir embriyo dondurulmuştu,ilaçsız gelişen yumoşu alıp dondurmuşlardı.İki regl dönemi geçince gel dedi ama ben gitmedim.Şimdi başladım işte,ara ara geliyorlar bana gene atağa kalktı duygularım.Ama bu son bunda da olmazsa bir daha denemeyi düşünmüyorum.Zaten reglim çok düzensiz,tedaviler beni mahvetti.Önceden günüm hiç şaşmazken tedavilerden sonra berbat oldu.Son dönemde de ilaç kullanmadan olmuyor,ben de menepoza girdiğimi düşünüyorum.İşte böyle arkadaşım inşallah hepimiz için hayırlısı olur,sevgiler....

yeni tedavinde başarılar diliyorum,bu kez olucak hissediyorum,sen yeter ki rahat ve huzurlu ol tedavini....biz neler gördük neler okuduk bu topiclerde imkansızın ötesinde olmayacak şeyler oldu,kısmet bu tedavine imiş diyelim ve dualarımızı eksik etmeyelim...olucak olucak,inanıyorum buna...

yeni tedavinde başarılar diliyorum,bu kez olucak hissediyorum,sen yeter ki rahat ve huzurlu ol tedavini....biz neler gördük neler okuduk bu topiclerde imkansızın ötesinde olmayacak şeyler oldu,kısmet bu tedavine imiş diyelim ve dualarımızı eksik etmeyelim...olucak olucak,inanıyorum buna...

Canım inşallah ben de öyle umut ediyorum sanki sona yaklaştık gibi,inşallah umutlarımız boşa çıkmaz,rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün sizler gibi,dualarınızı eksik etmeyin ne olur.Bu sefer kendimi daha rahat hissediyorum bir boşvermişlik var ben de ne olursa olsun diyorum sonu hayırlı olur umarım,sevgiler...

olucak olucak sen hiç merak etme,bugüne kadar olucak bu iş deyipte çocuğunu almayan olmadı kucağına,inan hepsini bildim,yeter ki inanalım,sadece inanalım...hem bebek dediğin ne ki ayol bi yumurta bi sperm,buluşup kaynaşsınlar yeter...gerisi bizim yürek gücümüze kalıyor inan,biz kadınlar taktık mı kafaya altından kalkamayacağımız şey yok,savuluunnn layyyyn demiştim tüp tedavim başladığında,düşün ne kadar kaptırdıysam kendimi :))) iki tane birden dayandı kapıma...unutma bir yumurta bir sperm yeter...

Bugün yogadan geldim strese karşı çok etkili.Kendimi daha dinç sağlıklı hissediyorum.Arada da yürüyüş yapmaya çalışıyorum.Bir de yediklerime dikkat ediyorum.Doğal sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.Hayırlısı artık.Biz elimizden geleni yapalımda gerisi Allaha kalmış.Olacak olacak zamanı geldiğinde.Hemide ikişer üçer:))Tayf da tecrübelerini B ve C planlarını daha detaylı yazar artık.2012 nin çok büyük enerjiyle gelecek.
Benimde arlıkta kontrolüm var.Ocak başı gibi evi taşıyacağız.Ocak adetim dede başlarız tedaviye diye düşünüyoruz.
Topraksu canım nasıl gidiyor umarım yolunda dır herşey.Herhalde bol bol dinleniyorsundur.
nckurt seninle aynı yerde tedavi görüyoruz..gürganda

ben yatıyorum kızlar o nedenle yazamıyorum. kanamam oldu. dr yemek ve tuvalet dışında kalkmayacaksın dedi. şimdi uyku öncesi kaçamak 2 dk yazayım dedim.

ben yatıyorum kızlar o nedenle yazamıyorum. kanamam oldu. dr yemek ve tuvalet dışında kalkmayacaksın dedi. şimdi uyku öncesi kaçamak 2 dk yazayım dedim.

ilk üç ay benimde kanamalarım oldu,aman yat dinlen ve ilaçlarını düzenli kullan ihmal etme..ayrıcada teleş yapma geçiyor,sonra unutuyorsun bile...gerçi hala her tuvalette kontrol etmekten kendimi alamıyorum ama :)..hamilelik demek pimpirikli olmak demekmiş meğer...

KIZLAR MERHABAAAA

bende ignelere gene basladimm ikigun oldu ama daha goguslerim acimadi bakalim ne olacak insallah yarim kalmam gene herkese kocaman sevgiler kocaman umutlarrrrrr

akideciknane tedavin hayırlı uğurlu olsun heyecanlısındır ama bebişe bir adım yaklaşmak güzel bir duygu.Nerde tedaviye başladın?

akideciknane tedavin hayırlı uğurlu olsun heyecanlısındır ama bebişe bir adım yaklaşmak güzel bir duygu.Nerde tedaviye başladın?
Canim cok tesekkur ederim heyecan yok isin aslina bakarsan korku var temmuzda yarim kalan tedavim var gene yumurtlayamiyacagim diye.ben belcikada yasiyorum cnm belciada basladimm

Lenova sana canlı canlı günaydın.Naber neler yapıyorsun.?Topiğe girip bakıyorum kimseler yok ve kimse de birşey yazmamış.Umarım herkes iyidir.

Back