Kızlaaaaaaaaaaaaaar,merhaba,ben geldim,hepinizi çok özledim.Bu aralar yine o kadar yoğundum ki bir türlü fırsat bulup giremedim nete.Ama hep aklımdasınız.Yazdıklarınızı okumaya fırsatım olmadı,umarım herkes iyidir.Ben de sonunda doktorumu aradım,hala regl olmadığımı söyledim, o da triseguens diye bir ilaç verdi,bunu geçen sefer de kullanmıştım,galiba fsh düşsün diye,regl olunca arayacağım ve gideceğim.Duruma göre bir tane daha yumoş bulursa iki,bulamazsa dondurulmuş olan bir taneyi transfer edecekler.Tahminim aralık 20 gibi başlar tedavi.Garip bir tesadüf en son denemem de aralıkta olmuştu,zaman ne çabuk geçiyor.Şimdi bu ilaç dışında kendi kararımla dhea aldım günde bir tane içiyorum ama galiba iki tane içeceğim belki de üç olur,folik asit içiyorum,coraspin kullanıyorum günde bir tane.Bal arı sütü polen karışımı aldım günde bir kaşık onu yiyorum.Sizin anlayacağınız çoştum ben yine,artık bu son olacak dedim ya,ne olursa olsun diyorum.Hormon değerlerim ne durumda bilmiyorum ama FSH yüksek herhalde regl olamadığıma göre.Artık ilaçsız regl olamıyorum ya,menepoza giriyorum herhalde.Bu durumda ne olur bilmiyorum.Kafam çok karışık ya.Acaba hayıt suyu falan alıp içsem faydası olur mu,en son ölçtürdüğüm de fsh 33 çıkmıştı,şimdi kesin tavan yapmıştır.Menepoza girmek için aslında erken daha ama,neden böyle oluyor anlamadım.Benim durumum bu kızlar,inşallah herkes emeğinin karşılığını alır tabi ben de.Bundan sonra daha sık girmeye çalışacağım,hepinizi öpüyorum,birbirimizi habersiz bırakmayalım,sevgiler