Sorun yok arkadaşım dedim ya ben de alınganlık yapmış olabilirim,edebiyatçıyız ya kelimelere takıldım sadece ,burada kimsenin amacının kötü olmadığını biliyorum,sağlık olsun,sorun yok
güzel arkadaşım,topici açan kişi olarak duygularının nedenini çok iyi anlıyorum...şunu bilmeni isterim,bu topicten bana ilk söz eden yağmursesi olmuştu ve daha o zamanlar tüp tedavime başlamak üzere idim,o günlerde de çok sık girip çıktım topice ama ne yazıkki acil soru cevap yapmak mümkün olmadı topicin trafiği yüzünden..yine o günlerde 38 yaş topicinede yazıyordum ve inan ki hamile kalmama orada ki arkadaşların ilgisi,bilgisi,verdikleri moral çok etki etti..bizler 40 yaş civarı olduğumuz için birbirimizden en azından tedavi süreçleri boyunca anında görüntü alabilmek çok önemli çünkü zamanla yarışıyoruz hepimiz..ben hamile kaldığım halde ve diğer arkadaşlarımın pek çoğu artık bebeklerini büyüttükleri halde hemen hergün topice girip yeni arkadaşların sorularına sıkılmadan cavap vermeye devam ediyoruz,hoş gerçi ben bunu çok sıklıkla yapamıyorum ikizler biraz ağır geldi bünyeye ve günde 5 saatlik mesaiden sonra evde hep yatar pozisyondayım...38 yaş topicinde bebeğini 11 kez tüp denedikten sonra kucağına alandan,defalarca denemeden sonra olmayıpta 43 yaşında doğal yolla alana kadar pek çok 40 yaş üstü çokkkk deneyimli arkadaşlar var,bu reklam yapmak diil elbet,aynı dertten muzdarip bir insanı sorularına en hızlı çözüm bulabileceği bir kaynağa yönlendirmekti niyetim,eğer seni kırdı isem çok çok çok özür dilerim...şunu da bilmeni isterim ki bu topic sık kullanılanlarımda kayıtlı ve hemen hergün girip bakıyorum,bakma sebebim ise sadece lenova ve seni merak ettiğim içindir,dualarımıda eksik etmemişimdir üzerinizden...aslına bakarsan topic kavgası yapmaktan çok ortak buluşma alanlarımızı en hızlı ve en kestirme yoldan bulmak 40 yaşında,yorucu ve oldukça pahalı tüp denemeleri yaptığımız sırada gerçekten çok değerli..zazuyu 38 yaş topicine yönlendirmemin asıl sebebine gelince,denizbulut ve onun yoğun tecrübeleridir,onunla tanışmasını ve onun deneyimlerinden faydalanmasını istememdir...bende tedavi adına fazla tecrübe yok ne yazık ki...dolayısı ile fazlaca yardımcı olamayacağımı düşünmüştüm...hepsi bu...umarım son dediğin tedavi gerçekten sonn olur ve bebeğine bu kez kavuşursun ...dualarım seninle...