herkese merhaba.artık çok bunaldığımı yazmak istiyorum.artık çocukta istemediğimi.birden olmuyor karar vermek.zaman içinde olgunlaşıyor.yumurta takibii ,aşılama,
tüp bebek. olmadı ,olmuyor.ihtimali arttıran yeni bişey var mı tıpta?tekrar başa dön yaptıklarını iç yapmamış gibi aynı heyecanla tekrar yap.yok yok olmuyor.belki bir sürpriz olacak ama büyük ihtimal bu gün olduğum yerde olucam.yıkılmış bi şekilde.hem bugün hamile kalsam 40 yaşında doğurucam.eşim 46 olacak.o okula başlarken biz daha da yaşlanacağız.o liseye giderken daha da.belki evlendiğini bile göremiyceğiz.en büyük korkumda hayatta onu tek başına bırakıp gitmek.çünkü kalabalık bir aile değiliz.sadece bir tane kuzeni olacak ki o da 14 yaş büyük.belki o kol kanat gerecek Ona.torunlarımı görme ihtimalım daha doğmamış çocuğumu görme ihtimalimden de az.en iyisi boş ver .sene de bi kaç kere tatile çık.gece istediğinde yat.istediğinde kalk.iki kişinin işlerini yap üç kişinin değil.eve iş getirdiğide sıkıntıya girme çünkü sorumlulukların daha az.ha belki yanında çocuğunun gece uyuyamadığında ,hastalandığından,hangi yemekleri sevip sevmediğinden bahsedilecek.o zamanda sessizce dinle.çaydan bir yudum daha al ve konuyu değiştirmelerini bekle.eğer yeni biriyle de tanışırsan en başta o sormadan çocuğum yok de.böylece sizin kaç çocuğunuz var sorusu daha az acıtsın.işte böyle ben artık çocuk falan istemiyorum.ama umarım Allah isteyen herkese hayırlısını verir.iyi bayramlar.sevgiler