• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

salı günü amelıyat oldum

2-3 doktora gıttım hepsı amelıyat olmamda fayda olacagını soyledı. Amelıyatın ıyı gectıgı soyledı doktorum her seyı duzelttık dedı:) patalojı sonucu 1 hafta sonra carsamba aksamı cıktım hastaneden ancak cektıgım acıyı bır ben bılırım bır allah bugun esım laptopu yatagıma getırdı 30 dk musade ettı gırmeme ınanın ıkı buklum olarak sadece tuvalete gıdebılıyorum 20 gun raporluyum 10 gun sonra doktor kontrolum var agrı kesıcı antıbıyotık bırde rahım ıcının ıyılesmesı ıcın bır ılac ıcıyorum. umarım allah bu cektıgım acıların meyvesını verır ve yüzüme bakar bende durumlar boyle agrılarım cok fazla cok yazamıyorum su an
ama sızlerı merak edıyorum ne durumdasının alkan59 nasıl gıdıyor kıstler ıcın ne yapıyorsun ne zaman doktora gıdıyorsun tekrar beskerebes sen nasılsın? ve tayf, ncurt,topraksu,maiumut, kısacası hepınız nasılsınız hadı yazın bakalım merakla beklıyorum haberlerınızı

Ameliyatından haberim yoktu,yazdıysanda anlayamamışım.Kaç gündür merak ediyor ^'lenova nerelerdesiiiin^' diye seslenip duruyordum buralarda:)))Neyse afferim sana bak halletmişsin.Bu demektir ki bir aşamayı başarıyla geçmişsin.Yat uyu,dinlen,iyileş.Yakınlarımda olsaydın sana kek yapar getirirdim,birde bol bol dergi kitap.Okunacak bir dolu kitap birikti ama ben artık sadece internet okur oldum.Sen bu zamanı böylece okuyarak değerlendir.Başkaca da ne diim arkadaşım ya...Allah bir an önce sağlığına kavuştursun sonra da bebeklerine.Bu acı ve üzüntülerin mükafatı ennnn az ikiz olmalı diyorum başkada bi şey demiyorum:)))Ben haftaya cumartesi kontrole gidicem.Durumu ilerleyen haftada görücez.Hiç bir şey yapmıyorum.Sadece sabah okula gitmeden önce aç karnıma bir kaşık bal polen yiyorum bir de akşamları elevit ile deha hepsi bu.Neyse canım yeniden çoook geçmiş olsun.Kendine dikkat et ayaklarını sıcak tut,üşütme.Görüşmek üzere öpüyorum...

salı günü amelıyat oldum

2-3 doktora gıttım hepsı amelıyat olmamda fayda olacagını soyledı. Amelıyatın ıyı gectıgı soyledı doktorum her seyı duzelttık dedı:) patalojı sonucu 1 hafta sonra carsamba aksamı cıktım hastaneden ancak cektıgım acıyı bır ben bılırım bır allah bugun esım laptopu yatagıma getırdı 30 dk musade ettı gırmeme ınanın ıkı buklum olarak sadece tuvalete gıdebılıyorum 20 gun raporluyum 10 gun sonra doktor kontrolum var agrı kesıcı antıbıyotık bırde rahım ıcının ıyılesmesı ıcın bır ılac ıcıyorum. umarım allah bu cektıgım acıların meyvesını verır ve yüzüme bakar bende durumlar boyle agrılarım cok fazla cok yazamıyorum su an
ama sızlerı merak edıyorum ne durumdasının alkan59 nasıl gıdıyor kıstler ıcın ne yapıyorsun ne zaman doktora gıdıyorsun tekrar beskerebes sen nasılsın? ve tayf, ncurt,topraksu,maiumut, kısacası hepınız nasılsınız hadı yazın bakalım merakla beklıyorum haberlerınızı
hadi geçmiş olsun işallah bundan sonra bbeğin gelir.

salı günü amelıyat oldum

Canım çok geçmiş olsun inşallah bu acılar sevinçlere vesile olur da unutursun çabucak. yazmasam da sürekli takip ediyorum topiği.Bu aralar pek fırsatım olmuyor,bahsetmiştim,benim okul değişti,bir de idareci olunca hem de pansiyonda eve gelmem 21'i buluyor.Ondan sonra da zaten pek birşeylere halim kalmıyor,uyuyup kalıyorum kanepede.Hayat aynı işte,evde bir sessizlik,senin önceki yazılarını okuyunca bak dedim böyle düşünen sadece sen değilsin,daha önce demiştim,herşeyin peşini bıraktım kendimi işe verdim deli gibi çalışıyorum.İyi de oluyor,düşünmeye fırsatım kalmıyor.Canım eve gitmek istemiyor valla,işte ben bu durumdayım.Bu ayın sonunda regl olunca arayıp gideceğim bakalım ne olacak,umurumda da değil artık.Aynen dediğiniz gibi,rabbim verecekse verir,vermeyecekse de biz kendimizi paralasak da olmaz,bende herşeyi oluruna bıraktım,olursa olur olmazsa da dünyanın sonu değil valla,hayatta hiçbirşey bizden daha önemli değil diye düşünüyorum.Dünyaya bir daha mı geleceğiz,gezip tozup eğlenmeme bakacağım,çok sıkıldım artık acabalardan.Sen de oluruna bırak arkadaşım,biz elimizden geleni fazlasıyla yaptık gerisi rabbimin takdiri.
Bu arada ben de kilo vermeye çalışıyorum,tedaviler sonucu hayatımda ilk defa 57 kiloyu gördüm,şimdi 54 kiloya düştüm hedefim 50 olmak.Hiç veremiyordum ama bu yoğunluk işe yaradı,bir de ilaçları bıraktım ondan herhalde.Etkisi oldu mu bilmiyorum ama sabahları aç karnına bir bardak sıcak suyun içine elma sirkesi ve bal koyup onu içtim,bu karışım metabolizmayı hızlandırıyormuş.Şimdilik bu kadar,kendine iyi bak,sevgiler

Ankara da değilim ama tedavimi gürgan clinikte yaptırıyorum,ilk denemem aralıkta orada olmuştu,memnun kaldım,gene oraya gideceğim bu ayın sonunda,sen Ankara da mısın?

evet ben ankaradayım, bende kasımda 2.ci tüp bebeği düşünüyorum, merkez araştırıyorum. orada toplam 6 merkez gezdim görüştüm. HRS ve başkent hulusi bey arasında kararsız kaldım. yanlış bir seçim yapmak istemiyorum, yaş nedeni ile buna lüksüm yok. benim 3 tane doğal yoldan gebelik kaybım var . bunu yanında 3 tane negatif aşılama ve 1 negatif bir tüp bebek deneyimim var. tedavilerim başarısız oluyor, doğal yoldan kalıncada devamı gelmiyor.en son 2 ay önce kürtaj oldum. onun kafam karışık neresi konusunda.

bugun amelıyat tarıhınden tam 9 gun gectı agrılarım ılk hafta gıbı degıl ama yıne de agrım var sanırım 1 hafta sonra daha ıyı olurum bugun doktora gıttım kontrola hersey yolundaymıs rahım ıyı dedı tertemız sımdı ıctıgım bır ılac var rahmın kendını toparlaması ıcınmıs bıtınce 1 hafta ıcınde regl olucam sonra reglının 7 veya 8 gunu kontrola gıdıcem sanırım sonra 1 reglı donemı daha bekleyıp aralık veya ocak gıbı baslayacaz tedavıye doktorumda bende umıtlıyız yıne bır tane yumurta yakalarsak bu sefer olacak dıyoruz. umarım oyle olur bu arada vıtex dıye bır karısım aldım ona baslayacam arısutu bal polen devam.. bu donemde ne yapmam gerekıyorsa yapıcam tedavıye baslamadan once yumurta rezervını artırıcı ya da yumurta kalıtesını artıran ne varsa bakıcam artık..

eee hadı sesınız cıksın sızler ne yapıyorsunuz ne durumdasınız?

bugun amelıyat tarıhınden tam 9 gun gectı agrılarım ılk hafta gıbı degıl ama yıne de agrım var sanırım 1 hafta sonra daha ıyı olurum bugun doktora gıttım kontrola hersey yolundaymıs rahım ıyı dedı tertemız sımdı ıctıgım bır ılac var rahmın kendını toparlaması ıcınmıs bıtınce 1 hafta ıcınde regl olucam sonra reglının 7 veya 8 gunu kontrola gıdıcem sanırım sonra 1 reglı donemı daha bekleyıp aralık veya ocak gıbı baslayacaz tedavıye doktorumda bende umıtlıyız yıne bır tane yumurta yakalarsak bu sefer olacak dıyoruz. umarım oyle olur bu arada vıtex dıye bır karısım aldım ona baslayacam arısutu bal polen devam.. bu donemde ne yapmam gerekıyorsa yapıcam tedavıye baslamadan once yumurta rezervını artırıcı ya da yumurta kalıtesını artıran ne varsa bakıcam artık..

lenova canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim.inşallah tedavinde böyle başlar ve devam eder.

eee hadı sesınız cıksın sızler ne yapıyorsunuz ne durumdasınız?[/QUOTEl
Lenova cım daha iyi olmana çok sevindim.Ben her gece girip bakıyorum senden haber var mı diye.Bebek mebek değil inan önemli olan senin sağlığın ve iyi olman.Benim en çok korktuğum şeyler hastalıklar ameliyatlardır.Ailede birisi hastalandığı zaman en hızlı hareket eden ben olurum.Durum acilse ciyak ciyak bağırır yardım ister telefonlara saldırır ambulanslar çağırır ya da arabama atar hastaneye ulaştırırım ve orda benim pilim biter.Ondan sonra artık manyak manyak insanların yüzüne bakarım.Daha az önce sireni öten ambulans gibi ortalarda koşturan ben gider, yerine uyuşuk aptallaşmış ben gelirim.Bu hep böyle olur.Meslek hayatımda da aynı.Çocuklarımdan birine bi şey olsa,az düşüp kafayı kırsalar, beni çocuğu sırtlamış sağlıkocağına koşarken hayal mayal görebilirler.çünkü jet hızıyla hareket ederim çocuğu doktora atar sonra odadan çıkar anasına babasına haber verir bi kenara çökerim.Sonraki saatlerde benden kimse hayır beklemesin artık.Hayatım boyunca aile içinde yaşadığımız çok acı tecrübelerden bana miras kalan bir durum hali bu.
Seninle her gün yazışırken birgün kayboldun neden bilmem içime kurt düştü lenova lenova diye seslenip durdum burdan.Sonra bir gece gelip ameliyat oldum dedim bende film koptuÖncesini de bilmiyordum hiç haberim yoktu..Anlıyacağın benim için artık ne tedaviye başlaman ne rezervin ne de başka şeyler hiç önemli değil canım.Umarım herşey dediğin gibi olur. hatta bukadar çileye artık mutlaka olur ama asıl olan senin sağlığın ve biran önce iyileşip ağrı sızı hiç bir şey duymaman.Kendine iyi bak,sakın üşüme,en yakın zamanda görüşmek üzere çok öpüyorum iyi geceler...

iyi olmana sevindim. bu arada da bari ek birşeyler yap. ben 2 aydır ek takviyeler yaptım ve 2.günü gittiğim kontrolde son 1,5 yıldır gördüğüm en fazla yumurta sayısını gördük. bu yaptıkalrımın etkisi olduğunu düşünüyorum. bende kasım yada aralık gibi başlayacağım o zamana kadar da devam edeceğim, aslında sayı artsın diye bir derdim yok, tüp bebek deneyimimde kalite sorunu oldu onun için umarım sayıdan ziyade kalite artar.

maşallah diyelim lenovacım,bak ameliyatını atlattın ne güzel,iyileşiyorsunda hayırlısıyla,bu sefer önünde engel kalmadan olacaksın tedavini...yumoşların bol olsun inşallahhhhhh,stresten uzak dur gerisi kolay inan...
Lenova cım daha iyi olmana çok sevindim.Ben her gece girip bakıyorum senden haber var mı diye.Bebek mebek değil inan önemli olan senin sağlığın ve iyi olman.Benim en çok korktuğum şeyler hastalıklar ameliyatlardır.Ailede birisi hastalandığı zaman en hızlı hareket eden ben olurum.Durum acilse ciyak ciyak bağırır yardım ister telefonlara saldırır ambulanslar çağırır ya da arabama atar hastaneye ulaştırırım ve orda benim pilim biter.Ondan sonra artık manyak manyak insanların yüzüne bakarım.Daha az önce sireni öten ambulans gibi ortalarda koşturan ben gider, yerine uyuşuk aptallaşmış ben gelirim.Bu hep böyle olur.Meslek hayatımda da aynı.Çocuklarımdan birine bi şey olsa,az düşüp kafayı kırsalar, beni çocuğu sırtlamış sağlıkocağına koşarken hayal mayal görebilirler.çünkü jet hızıyla hareket ederim çocuğu doktora atar sonra odadan çıkar anasına babasına haber verir bi kenara çökerim.Sonraki saatlerde benden kimse hayır beklemesin artık.Hayatım boyunca aile içinde yaşadığımız çok acı tecrübelerden bana miras kalan bir durum hali bu.
Seninle her gün yazışırken birgün kayboldun neden bilmem içime kurt düştü lenova lenova diye seslenip durdum burdan.Sonra bir gece gelip ameliyat oldum dedim bende film koptuÖncesini de bilmiyordum hiç haberim yoktu..Anlıyacağın benim için artık ne tedaviye başlaman ne rezervin ne de başka şeyler hiç önemli değil canım.Umarım herşey dediğin gibi olur. hatta bukadar çileye artık mutlaka olur ama asıl olan senin sağlığın ve biran önce iyileşip ağrı sızı hiç bir şey duymaman.Kendine iyi bak,sakın üşüme,en yakın zamanda görüşmek üzere çok öpüyorum iyi geceler...

çok haklısın alkan en önemlisi sağlık gerçekten ,insan sağlıklı ve afiyette olsun yeter ki o zaman herşey çok kolay...

herkese günaydın cumanız hayırlı olsun sağlığınız yerinde olsun inşallah
seninde maimmmmm.....

iyi olmana sevindim. bu arada da bari ek birşeyler yap. ben 2 aydır ek takviyeler yaptım ve 2.günü gittiğim kontrolde son 1,5 yıldır gördüğüm en fazla yumurta sayısını gördük. bu yaptıkalrımın etkisi olduğunu düşünüyorum. bende kasım yada aralık gibi başlayacağım o zamana kadar da devam edeceğim, aslında sayı artsın diye bir derdim yok, tüp bebek deneyimimde kalite sorunu oldu onun için umarım sayıdan ziyade kalite artar.
maşallah maşallah :nazar::nazar:..ne güzel yumoş sayın artmış inşallah süpppper kalite yumoşların olacak...kalitesi için beslenmene dikkat et ve arı sütü bal polen eğer allerjin yoksa mutlaka ye derim..benimde 3 düşükten sonra geldi bebişler,sanırım arı sütü bal polen ve düzgün beslenmek yumoş kalitemi arttırdı..çünkü düşükler için sebep yoktu aslında geriye yumoş kalitesi ile ilgili soru işaretleri kalmıştı...canım inşallah çoğalan yumoşların bebek olarak geri dönsün sana...

canım cok tsk ederım. ek olarak ne yaptın sen bana da soylermısın. takvıye olarak ne yapmamı onerırsın?

eee hadı sesınız cıksın sızler ne yapıyorsunuz ne durumdasınız?[/QUOTEl

canım benım cok tsk ederım ılgıne evet cok haklısın herseyın bası saglık bundan sonra kendımı harap etmeyecegım olursa olur eger olmazsa da ben elımden gelenı yaptım dıyecegım ve ALLAHIM yazmamıs deyıp kabullenecegım.. yanı stress yok artık ne yapalım bız elımızden gelenı yapıyoruz bundan sonrası Allahın takdırı..
sen ne durumdasın ne yaptın son durum ne?

canım benım cok tsk ederım ılgıne evet cok haklısın herseyın bası saglık bundan sonra kendımı harap etmeyecegım olursa olur eger olmazsa da ben elımden gelenı yaptım dıyecegım ve ALLAHIM yazmamıs deyıp kabullenecegım.. yanı stress yok artık ne yapalım bız elımızden gelenı yapıyoruz bundan sonrası Allahın takdırı..
sen ne durumdasın ne yaptın son durum ne?

Bu topik çok sessiz ama ben yine de ara sıra girip bakıyor ve birşeyler yazmaya çalışıyorum.En çok 38 yaş üstü topiğine giriyorum çünkü ordaki arkadaşların geçmişlerini zaman buldukça okuyor ümitleniyorum işte kendimce.Lenova cım iyi olmana sevindim.Kendine çok dikkat et özellikle de üşütme sakın.Ben pazartesi günü okulda nöbetçiydim.Çok soğuk olmasına rağmen kaloriferler yanmıyordu.Kazanda problem varmış.Koridorlarda açık camlardan çok üşüdüm.Bu gün okul sıcaktı ama iş işten geçti şifayı kapmışım artık.Bi de tedavimin 4.günü üstelik.Umarım problem olmaz.Boğazım acıyo burnum tıkalı.Yarın ultrosonla bakılacak.İnşallah yumoşlar vardır da boşuna uğraşmıyoruzdur.Daha kalçadan 4 iğne oldum ama sanki oturacak yer kalmamış popoda.Öyle acıyor yani.Neyse durum şimdilik bu.Soğuk enerjimi düşürüyor.Ev sıcak bile olsa dışarısının soğuk olması canımı sıkıyor.Belki de bişeye takmak lazım ben de havaya taktım.Gözünü seveyim yaz mevsiminin.Emekli olayım çoluğu çocuğu toplayıp güneye gidip yerleşecem:)))Kızlar sizide beklerim.Herkese sevgiler...

canım cok tsk ederım. ek olarak ne yaptın sen bana da soylermısın. takvıye olarak ne yapmamı onerırsın?

ağustos ayından beri birşeyler yapmaya başladım. umarım etkisi olur, gecede rüyamda yumurtalarım toplanıyor ama hepsi kalitesiz çıkıyor, kabus gibiydi.

incir kürü yaptım 21 gün+7 gün ara +21 gün şeklinde. şimdi de kür şeklinde değilde günde 2-3 tane yiyorum.

böğürtlen kökü içtim bunu 3 aydır yapıyorum reglimle beraber başlıyor,12.-13. güne kadar içiyorum.

sabahları bal tarçın çörek otu ilk 12 gün.

şimdi de ek olarak arısütü+bal+polen+propolis karışımı akşamları yatarken. bunu sürekli yapmayı düşünüyorum.

Hergün 2-3 tane ceviz yiyorum omega almak için, piyasada hap şeklinde de çok var ama önyargım var bu tarz sağlık bakanlığı onayı olmayıp tarım bakanlığı onayı olan haplara karşı.

bu reglimde de soğan kürüne başladım. ben soğan kürü mucizesine inanıyorum. hem 2 hafta içinde 3 kistimden kurtuldum bu kürle tesadüf mü bilmiyorum ama son 2 hamileliğimde soğan kürü sonrası oldu.

civanperçemi aslanpençesi hayıt içiyorum. hergün düzenli değil ama 2 günde bir içmeye çalışıyorum.

birde düzenli ACE PLUS selenyum, B vitamini kompleksi, folik asit ve çinko alıyorum.

bunların yanında beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. et yememeye çalışıyorum. hergün süt içerim. ne bileyim işte aklıma ne gelse yapıyorum. umarım faydasını görürüm. rüyamdaki gibi kabus olmaz.

Back