salı günü amelıyat oldum
2-3 doktora gıttım hepsı amelıyat olmamda fayda olacagını soyledı. Amelıyatın ıyı gectıgı soyledı doktorum her seyı duzelttık dedı:) patalojı sonucu 1 hafta sonra carsamba aksamı cıktım hastaneden ancak cektıgım acıyı bır ben bılırım bır allah bugun esım laptopu yatagıma getırdı 30 dk musade ettı gırmeme ınanın ıkı buklum olarak sadece tuvalete gıdebılıyorum 20 gun raporluyum 10 gun sonra doktor kontrolum var agrı kesıcı antıbıyotık bırde rahım ıcının ıyılesmesı ıcın bır ılac ıcıyorum. umarım allah bu cektıgım acıların meyvesını verır ve yüzüme bakar bende durumlar boyle agrılarım cok fazla cok yazamıyorum su an
ama sızlerı merak edıyorum ne durumdasının alkan59 nasıl gıdıyor kıstler ıcın ne yapıyorsun ne zaman doktora gıdıyorsun tekrar beskerebes sen nasılsın? ve tayf, ncurt,topraksu,maiumut, kısacası hepınız nasılsınız hadı yazın bakalım merakla beklıyorum haberlerınızı
Ameliyatından haberim yoktu,yazdıysanda anlayamamışım.Kaç gündür merak ediyor ^'lenova nerelerdesiiiin^' diye seslenip duruyordum buralarda:)))Neyse afferim sana bak halletmişsin.Bu demektir ki bir aşamayı başarıyla geçmişsin.Yat uyu,dinlen,iyileş.Yakınlarımda olsaydın sana kek yapar getirirdim,birde bol bol dergi kitap.Okunacak bir dolu kitap birikti ama ben artık sadece internet okur oldum.Sen bu zamanı böylece okuyarak değerlendir.Başkaca da ne diim arkadaşım ya...Allah bir an önce sağlığına kavuştursun sonra da bebeklerine.Bu acı ve üzüntülerin mükafatı ennnn az ikiz olmalı diyorum başkada bi şey demiyorum:)))Ben haftaya cumartesi kontrole gidicem.Durumu ilerleyen haftada görücez.Hiç bir şey yapmıyorum.Sadece sabah okula gitmeden önce aç karnıma bir kaşık bal polen yiyorum bir de akşamları elevit ile deha hepsi bu.Neyse canım yeniden çoook geçmiş olsun.Kendine dikkat et ayaklarını sıcak tut,üşütme.Görüşmek üzere öpüyorum...