Lenovacim, ne desem bilmiyorum bisey demeye de gerek yok, alkan ve yagmursesi cok cok guzel anlatmislar, aciklamislar... Ben doktora ilk kontrolum icin gittigimde koca koca iki yumurtam vardi bu nadir gorulen bir seydi, normalde tek yumurta oluormus tedavisiz, ve esimden kaynakli bir sorun oldugu icin mecburen mikro yaptirdim, doktorum cok umitli olmasina ragmen en az 7-8 tane olgun beklemesine verilen onca igneye onca ilaca ragmen benden sadece 4 olgun yumurta ekde edebildik onlarin da sadece ikisi dollendi ama tutunma olmadi, tabii ki ben de yikildim... O zaman doktorum asiri stressli oldugum icin az yumurta olustugunu soyledi hakliydi da asiri stressliydim, hala daha oyleyim... Su an maddi durumum elverse ve esimin sorunu cozulebilse ben alkanin dedigini dusunmeden yaparim, yikilip, uzulup ahla vahla kaybetcek zamanim yok cunku ben de 36 ya girmek uzereyim ve yumurtalik rezervlerim alarm zillerini caliyor?...
Senin durumunu cok asupiri derecede icsellestirmistim, neden bilmem seni seviyorum, senin bebegin tutunsa acayip sevincektim, hatta kendimce lenova hamile kalirsa gidip bakkaldan 7 tane cikolata alayim, ordaki cocuklara dagitayim diye niyetlendim. Ama yine de yapcam insaallah... Su anda benim de gozyaslarim akiyor... Senden hic tanimadigin bir kardesin olarak rica ediyorum, nolursun yikilip kendini birakma. Artik olmuyo nasilsa deme bu isin pesini birakma... Allah tan hicbir zaman umuidimi kesmedim, sen de oylesin biliyorum... O zaman bizim yikilip umudumuzu kesmek gibi bi durumumuz olamaz... Allah yardimcin olsun, en kisa bir zamanda en hayirlisindan saglikli bir evlat nasip etsin... Hepimize ve oncelikle de bu yas kaygisi yasayan bizlere... Maalesef burda biraz bencilim, once bize ver yarabbim diyorum... Seni cok seviyorum, Allah baska uzuntu yasatnmasin. Daha da bisey diyemiyorum
Senin durumunu cok asupiri derecede icsellestirmistim, neden bilmem seni seviyorum, senin bebegin tutunsa acayip sevincektim, hatta kendimce lenova hamile kalirsa gidip bakkaldan 7 tane cikolata alayim, ordaki cocuklara dagitayim diye niyetlendim. Ama yine de yapcam insaallah... Su anda benim de gozyaslarim akiyor... Senden hic tanimadigin bir kardesin olarak rica ediyorum, nolursun yikilip kendini birakma. Artik olmuyo nasilsa deme bu isin pesini birakma... Allah tan hicbir zaman umuidimi kesmedim, sen de oylesin biliyorum... O zaman bizim yikilip umudumuzu kesmek gibi bi durumumuz olamaz... Allah yardimcin olsun, en kisa bir zamanda en hayirlisindan saglikli bir evlat nasip etsin... Hepimize ve oncelikle de bu yas kaygisi yasayan bizlere... Maalesef burda biraz bencilim, once bize ver yarabbim diyorum... Seni cok seviyorum, Allah baska uzuntu yasatnmasin. Daha da bisey diyemiyorum