merhaba, senden haber almak güzel. öncelikle donasyonu filan çıkar aklından. zikretme bile. neyi düşünürsen o olur. senin çocuğun olacak. göreceksin bak.
evet tabii ki git görüş, derdini sorununu anlat. el elden üstün derler, belki farklı ve etkin bir yol söyler. zor olacağını söyler. ama yapmamız gereken şu der. sakın pes etme.
ben o kadını çok sevdim mert bir kadın. dalyan gibi bastığı yeri inletiyor walla. ümit vermez. yapmanız gerekeni sebeplerini ve izleyeceği yolu söyler. ikna olursan, ben sizin için buraya geldim ve beni sizin takip etmenizi istiyorum dersin. ve şartını koyarsın.
bitki çayı derken, yumurta üretimini artıran çaylar mı. hangileri mesela önerin var mı?
sevgilerimle.
canım valla kan çekti seni :)) ne güzel birisiyle bunları konuşabilmek ohh be dünya varmış, evet inş anne olacağız hepimiz inanıyorum , çok moral verdin sen bana yaaa süpersin,
bak şimdi, ben epeydir bütün aktarcı , bahartcı, marankisi, saracoğlusu hepsini araştırdım, aksu vitale baktım, yani epey bir efro sarfettim bu konuda, en son rahmetli annemin telefon defterinde bana yıllar evvelinden ankaradan bir baharatcıdan özel yaptırdığı ama benim ozamanlar gençlikten bunlara itibat etmediğim den ötürü hiç ilgilenmediğim bir telefon nosu gördüm. ankara da istanbul baharat diye bir yer,webden araştırdım, sonra tanıdıklara sordum, oranın sahibi yıllarını bu ilme adamış kitaplar yazmış şu anda 70 yaşlarında bir bey, oğulları sanıyorum işletiyor ama mustafa amca bakıp hazırlıyor kürleri,
epey bir hastalıpa yarar sağlamışlar, birisinin ses telindeki nodül küçülmüş, miyomu küçülmiş, bebek işinde özellikle yaptığı özel karışımlar ile çoğu kişi hamile kalmış,
tabi bende yumurta kapıya dayandıya allahhh deyip hemen aradaım, benden tahlil istediler, fsh amh , felan onları gönderdim sonyapılanı ve durumumu anlattım,
herkese özel farklı şeyler yapılıyor bundan emin olabilirsin,
bana özel bir karışım geldi, kaçkar balından ve pekmezlerden yapılan, arı sutu polen ve mustafa amcanın özel tohumları yumrtalık kalitesi ve rezervi için
ayrıca bak yaz bunları,
civan perçemi yaprağı, lavanta çiçeği, biberiye yaprağı, hayıt tohumu, meyan kökü, sarı kantaron çiçeği, kırk kilit otu, adaçayı, böğürtlen yaprağı, çay olarak geldi ufak paketlerde,bunların hepsini bir kapta karıştır ve günde 3 öğün tok karna, bir fincan için , bir tutamı al kaynamış suya at dedi, adam yazmış tek tek ne yapılacağını anlatmış.
regl döneminde bitki çayı içmeyeceksin kanamayı artırır dedi, macunu bebek olduğunda da devam edeceksin aç karna dedi,
şimdi valla deniyorum, sende şu çayları en azından iç canım ya ne çıkar denemekten,
birde bak son zamanlarda hep bitkisele döndü olay, yeşil çay da içebilirsin, kollaı gazlı birşey içme demiş, çay yani sonuçta , herşey doğadan, şamanlar paganlar hep bitgisel ilaç yapmışlar ya:)
hadiii güzel haberlerimizi yazcaz inş burada, canımmm çok sevgilerrr