Tekrar merhaba,kimsecikler yok ama ben yaşadıklarımı sizinle paylaşmadan duramayacağım.Baştan başlayayım,ben arkadaşımın düğünü için Manisa'ya gidip oradan da Ankara'ya dönecektim,Ankara'ya gelmişken tatil öncesi doktorumla görüşeyim,durumum ne olacak,tamam mı devam mı,ne yapalım diye,hem kontrollerimi yaptırır hem de fikir alırım diye düşünerek ayın 13'ü çarşamba gününe randevu aldım.Daha sonra düğüne gittim,Ankara'ya döndüm eşim de geldi Ankara'ya ama tutturdu düğünden sonra hemen dönelim işim var diye,ben bir türlü razı olmadım,nedendir bilmem elim bir türlü telefona gitmedi,randevuyu iptal etmedim.Sonunda eşime ben kontrole gitmek istiyorum istersen sen git dedim tabi o da gitmekten vazgeçti .Çarşamba günü gittim doktora ,tabi ben fsh takılmışım,doktorun söyleyeceği olumsuz şeyleri kafamda kuruyorum,hatta eşime evlat edinelim bile dedim.Neyse görüşmeden önce muayene olacaksınız dediler,muayene başladı ,doktorum bak sen burda ne var falan diyor,ben ne olduğunu anlamaya çalışırken süper iki tane folükül var,biri 21 diğeri 15 mm hem de sağlam görünüyorlar demez mi.Ben sevinçten havalara uçtum,hiç ilaç almadan kendiliğinden gelişen iki folükül hem de bana göre herşeyin bittiği anda,hem de iyi durumda.Masadan nasıl kalktım anlatamam,tabi bu çok basit gibi gelebilir ama benim gibi fsh 54 olan birisi için bu bile mucize.Doktorum hemen tahlil istedi,yarın büyük ihtimalle bunları toplarız ona göre gel dedi.Ertesi gün kliniğe gittim beni hemen opuya aldılar,taklillerim iyi çıkmış,fsh 33'e düşmüş,iki folükül toplandı biris küçük olduğu için boş çıktı diğeri iyi durumdaydı.Doktorum bunu donduralım önümüzdeki ay tekrar bakarız,bir tane daha bulur iki transfer yaparız şansın biraz daha fazla olur dedi,bize de mantıklı geldi.Şükürler olsun o bir tane yumoş döllendi ve sekiz hücreliyken bugün donduruldu.Evettttt şimdi benimde bir adet dondurulmuşum var,işte böyle.Doktorum bu durum senin yumurtalıklarında halen hareket olduğunu ,yavaş da olsa çalıştığını gösterir ,kendiliğinden bile hamile kalma şansın var,olumsuz olma çünkü olumsuz düşünecek bir durumun yok dedi.Nasıl rahatladım anlatamam,her şerde bir hayır vardır,ya diyorum eşimi dinleyip randevuyu iptal etseydim.İşte böyle,biraz uzun yazdım ama her ayrıntıyı sizinle paylaşmak istedim.gerçekten de umutsuz olmamak gerekiyormuş,herşey bitti dediğim bir anda böyle bir durumla karşılaştım,inşallah hayırlı olur.Bu arada yumoşun döllendiği gün kandildi,o kadar çok dua ettim ki herkes için,kendim için.Şimdi coraspin kullanmaya başladım,bir de dhea'yı sordum doktoruma,sende biraz tedbirli davranmalıyım ama istersen düşük doz kullanabilirsin dedi,bugün dhea'ya da başladım günde bir adet,on gün sonra iki kullanacağım,bir sonraki adet dönemini atlattıktan sonra tekrar gidececeğim,bu arada da kontrollerimi yaptıracağım,belki bir sürpriz daha yaşarız diye,Ama bütün umutsuzluğum karamsarlığım gitti,ben gerçekten inandım ki bizlerin çocukları olacak,bu kadar istemeye rabbim de bizi tabi ki mağdur etmeyecek.Bu arada yaşadığım bu gelişmeyi kullandığım ilaca da bağlıyorum,on günde fsh 54'den 33'e düştü,Bilemiyorum o kadar mutluyuz ki eşim de ben de,bizim de artık bir tane de olsa dondurulmuşumuz var,bu bir şans demek,allahın izniyle inşallah biz de kucağımıza bebişimizi alırız,rabbim hepimizin gönlüne göre versin sevgiler...