lenova merhaba,
dolaşırken gördüm topiğinizi, okudum seni canımm, benim geçirdiğim evreleri yaşıyorsun, bende eşime demiştim ayrılalım istersen diye, sonra bana kardeşim çok kızdı sen manyakmısın ne diye diyorsun bunları diye, evet haklı biz çocuk için evlenmedik ki, napalım olacaksa olur olmazsa da olmaz dedik,
bak bende de miyomlar var iki tane gerci ufak diyorlar ama artık ben cok kafa yormuyorum canım, burada önemli olan doğru doktor, doktorun hastayı iyi okuması gerekiyor, dr un kim bilmiyorum ama sana iyi gelmediği kesin,
arkadaşların önerdiği isimler çok iyi isimler sadece semra hn cok yoğun ben ona da gitmiştim muayeneye ama kendi dedi bana beni her gelişte bulamazsın asıstanlarım var kabul edersen başlayalım diye, bende istemedim, ve gitmedim,
tekzen çamlıbel i de öneririm sana, bak o da eski ve alanında çok iyi bir dr, ayrıca ümit özekici de iyi , birde benim kendi dr um Birgül sarıkamış , cok tatlı bir bayan, femina kadın sağlığında ayrıca jinekolog bülent faka var, Birgul hn tüp bebekci, bülent bey normal op jinekolog ama ikisi aynı yerde ve cok koordineli çalışıyorlar, cok rahat edersin, fulyada yerleri, hani istersen bir randevu al git fikir al, ama karalar baglama,
biraz tevekkel olmak lazım bu hayatta , ben 9 yıldır uğraşıyorum, düşükler, yaşadım, kalp durmaları yaşadım, hiç daha 8. haftadan ileri gidemedim bunca yıldır, şimdi allahın izniyle bakalım ilk ultrasonı bekliyoruz, yasım da 41 hani, az bir yaş değil, o yüzden, ümidi ve umudu yitirmeden devam et ama doğru dr ile,
bendeki sorun hiç bir zaman bilinemedi, hersey okadar normaldiki, ne rezevr ne eşimde sorun, ne tup ne rahim, ama olmadı işte , şimdi bu son umudum , ümitle heyecanla bekliyorum bakalım allah inşallah bu sefer nasip eder, hayırlısı ile diyorum, 9 yıldır sen benim neler çektiğimi bir bilsen , kendininki az kalır valla, :), o yüzden sakın ağlama, kendini iyice strese sokma, hersey olacagına varıyor illaki, :),
naçizane yorum yaptım umarım seni üzmemişimdir canım,