dhea dıye bır hap var doktoruma sordum biz tıp doktorları ınanmıyoruz ama sen ıstıyorsan ıc dedı.
içipte fayda gören var mı acaba?
Kızlar merhaba,herkes nasıl,neler yapıyorsunuz?Kimse uğramıyor topiğe ,ben de dahilYazdıklarınızı okudum,rabbim umarım hepimizin gönlüne göre verir,rozalin tedavin nasıl gidiyor?Nazenin senin adına çok sevindim,inşallah bebişlerin sana tutunur ve hiç bırakmaz.Tatil kararı almakla çok iyi etmişsin,dinlenmiş bir beyin ve vücutla herşey daha yolunda gider.
Benim durumumda bir değişme yok,halen regl olmadım,doktora da gitmedim ne olursa olsun artık canım hiçbir şey yapmak istemiyor,öyle bekliyorum işte,amannn çok sıkıldım yaaaaa,kafamı dinlemek istiyorum,bu arada Mersin de seminerimiz vardı eşimle oraya gidip geldik,bundan sonra hayatımı yaşamaya karar verdim,hiç birşey düşünmek istemiyorum,benden bu kadar ,hepinizi çok seviyorum sevgiler
nckurt bende hazıran15 de doktora son kez gıdıp bu konuyu kapatacagım artık bende senin gibi birşey düşünmek istemiyorum.. hayat anlamsız gelıyor tatile ve kafamı boşaltmaya ihtiyacım var .. sevgiler
lenova, bunu becerebilirsen ne mutlu sana ama halen isterken bunu kafadan atmak zor gibi. Tatil diyor ya herkes, tatile gitmek istemiyorum ki, bende de böyle acayip bir hal var. Cumartesi tam gün olmak üzere haftada 6 gün çalışıyorum. Eskiden offf derdim şimdi demiyorum bile Cumartesi olmasaydı 2 gün nasıl vakit geçerdi iyiki Cumartesi işteyim diyorum.
ama yapma bu kadar hırpalama kendını lüyfennnn, tatıl kafa boşaltmak içim birerbir , yazık bu gunlere birdaha gerı gelmezzzkii,
bak bugun 5.gun transferde arkadaşımın, ama sabah kocası ağlattı manyak, neymıs arabanın vergı borcunu öğrenmemiş de son gunmusde, sonra adamda uzulmus karşılıklı ağlamıslar,
hiç belirti yok bu üzüntüyle bişrey nasıl olcak diyor, ne denirki???
ya haklısında keşke o dengeyi kurabilsem. Çocukluk arkadaşım bir tatil yöresinde yaşıyor. ben 2 yıldır gitmiyorum sanırken 4 yıl olmuş (tabi o 2-3 ayda bir geliyor o ayrı) o değişiklik bile beni kesmiyor vallahi
e negüzel be canım işte git biraz eğlen vucudun seratonın salgılasın , buda önemli biliyorsun, gerçekten hayatla biraz dalga geçmek gerekiyor inanki , gülerek bakmak gerekiyor zaman zaman hepimzi unuyutoruz yada vazgeciyoruz yoruluyoruz ama yapmamak lazımmm:)) stress herseyın başı maalesef, hadi git valla yaa deniz güneş kumm ohh bundan güzeli varmı, dedokudu sohbet kahveler , çaylar, negüzel gelir sana :)
kızlar nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz? ses verin :)
ben buralardayım canım, home offıce calışıyorum biliyorsunuz, :), seçimden sonra tatile çıkıcam yaşasın heyooooo:)),
kızlar nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz? ses verin :)
Merhaba canım,bildiğin gibi,herşey aynı,yoğun bir çalışma temposu,koşuşturmaca.Temmuz ayı bizim de tatil ayımız ama ondan önce bir Ankara yapacağız,haziran 20 için gürgan clinikten randevu aldım,görüşmeye gideceğiz.Eğer herşey yolunda giderse araya bir tedavi sıkıştırabilirim yok eğer olumsuzluklar olursa herhalde bir daha açmamak üzere bu sayfayı kapatıp hayatımı yaşamayı ve ağustos sonuna kadar tatilime devam etmeyi düşünüyorum,bakalım hayırlısı.Bu arada bebek işini ikinci plana atmak zorunda kaldım,benim için bir kurum değişikliği söz konusu,onunla uğraşıyorum.inşallah herşey yolunda gider.
Bu yüzden siteye pek giremiyorum,ama bakıyorum başka kimseler de uğramıyor,haydi kızlar burayı canlandıralım biraz,havalarla beraber rahavet çöktü diyeceğim ama rehavet çökecek kadar bir sıcak da yaşamadık,hepinizi öptüm,sevgiler
kızlar merhaba,
kendimi ancak toplayabildim. ben ikinci denememi yaptım. maalesef ki hamile kalamadım. 2 adet grade 1 3. gün embriyosu transfer edildi. ancak olmadı. tabi denemeye devam diyorum. herhalde ekim gibi 3. denememi yaparım. artık bir dördüncü olmasın diyorum. bu son olsun. üzüldüm ancak her zaman dediğimiz gibi Allah sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin. sizlerle paylaşmak istedim. isterdim ki güzel şeyler paylaşableyim, hamilelik haberi verebileyim. ancak olmadı. benim durumum sizi demoralize etmesin. bende hem rezerv azlığı hem ileri yaş sorunu var. eşimde de morfoloji sorunu. morfoloji %0. napalım kısmet değilmiş.
herkese selamlar sevgiler..
geçmiş olsun rozaline. grade 13. gün embriyosu ne demek.kusura bakma ne olur.her gün yeni şeyler duyuyorum.her deneme negatif sonuçlanınca mecburen acaba ne yapsak diyorum.sevgiler
Merhabalar arkadaslar,
iki gunden beri takip ediyorum bu topic'i. Kimi zaman beni aglattiniz, kimi zamanda umut verdiniz bana.Hepimiz bu zor asamalardan geciyoruz, hem bedenen hemde de ruhhen. Sizleri okudukca...kendi hislerimi soze getirmis oldunuz...
Esimle testler yaptirdik, hersey yolunda... nedeni billinmeyen kisirlik.. birde benim yumurtalarim azalmis...
herhalde anlamissinizdir bende 40 yasindayim ve ilk IVF mayis ayin'da yaptirdim....... 4 folikul toplandi ve 3 adet embrio olustu... 2 tanesi transfer olmustu 27 mayis'da. Ben yurtdisinda yasiyorum ve Memorial'da yaptirdim...sonuc 8 haziran idi.... ve negatif:-(...cok uzuldum ama ben biliyordum gibi sanki.... hic bir seyler hissetmedim, pek'de umudum yokdu.
Hastanede bile doktor pek umut vermedi bana yasimdan dolayi.... ya ne var sanki biz hayatimizin sonuna gelmis gibiyiz! Biraz daha umut verici olsalar ! tam tersi kendimi tam simdi hazir hissediyorum anne olmak icin...
Bir parantez olarak soyluyorum, benim annem kucuk kardesimi 40 yasinda dogurdu be anne annem'de dayimi 40 da dogurdu... bizde 2 senedir deniyoruz ama hic bir sonuc alamadik.
Ama pes etmiyoruz esim cok pozitif birisi ve ikimizde cok mucadeleciyiz. .. ve beni surekli motive ediyor... ve inaniyoruzki biz basaracagiz... neler astik beraber.... bunuda basaracagiz!
Bende tekrar denecegim, kendi genlerimden cocugum olsun istiyorum...benim gibi resim yapmayi, kitap okumayi sevsin, esim gibi uzun boylu ve yakisikli olsun)
Su an donasyonu dusunemiyorum, herhalde biraz zaman istiyor...
Gabrielle beni cok umutlandirdin, tebrikler... sihhatli, bahti guzel bir evlat diliyorum sana.
Darisi butun benim gibi.... Nazenin, ve butun buraya yazan ve cocuk isteyen arkadaslara... bizler cocuk sahibi olamiyoruz, burada 14 yasinda anne olup'ta bakima veriyorlar !!!!!
Eylul'de tekrar Turkiyeye gelip yaptirmak istiyorum, ama bilmiyorum tekrar memorial'da mi yaptirsam yoksa baska bir kliniktemi? nereyi onerirsiniz?
Cunku Memorial aynen fabrika gibi olmus hic bir kisiye ozel bir servis yok! hemsireler gunde 50 hasta goruyorlar, cok yogun bir servis. Ben istiyorumki bana bir numarayimisim gibi degil ama ismimle hitap edilsin ( yani mesela yumurta toplaminda sonra doktorum gelsin bana anlatsin, vs....) ama ancak kagit uzerinde hemsireler veriyor!
Birde psikolog'la gorusse ciftler hic fena olmaz bence ama Dr hic bir sey degistirmiyor dedi!
bende bu hayit 'i ve bogurtlen kokunu denemek istiyorum. O ankaradaki Mstafa bey yurtdisina gonderiyormuki karismlarini, bilginiz varmi?
Arkadaslar herseyden once moral onemli, pozitif dusunme, ben alternatif tip, reiki, yoga gibi seylere de inaniyorum, bunlarin faydasi oluyor. bende inaniyorumki hayata tesaduf yok ve herseyin bir anlami ve zamani var.
Moralimizi yuksek tutalim ve insallah en kisa zamanda hepimiz hedefimize ulasir anne olma mutlulugunu tatmis oluruz.
kendinize iyi bakin sevgile
kızlar merhaba,
kendimi ancak toplayabildim. ben ikinci denememi yaptım. maalesef ki hamile kalamadım. 2 adet grade 1 3. gün embriyosu transfer edildi. ancak olmadı. tabi denemeye devam diyorum. herhalde ekim gibi 3. denememi yaparım. artık bir dördüncü olmasın diyorum. bu son olsun. üzüldüm ancak her zaman dediğimiz gibi Allah sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin. sizlerle paylaşmak istedim. isterdim ki güzel şeyler paylaşableyim, hamilelik haberi verebileyim. ancak olmadı. benim durumum sizi demoralize etmesin. bende hem rezerv azlığı hem ileri yaş sorunu var. eşimde de morfoloji sorunu. morfoloji %0. napalım kısmet değilmiş.
herkese selamlar sevgiler..
Arkadaşım merhaba,aramıza hoşgeldin,sana da geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede hepimiz bebişlerimize kavuşuruz,sevgilerMerhabalar arkadaslar,
iki gunden beri takip ediyorum bu topic'i. Kimi zaman beni aglattiniz, kimi zamanda umut verdiniz bana.Hepimiz bu zor asamalardan geciyoruz, hem bedenen hemde de ruhhen. Sizleri okudukca...kendi hislerimi soze getirmis oldunuz...
Esimle testler yaptirdik, hersey yolunda... nedeni billinmeyen kisirlik.. birde benim yumurtalarim azalmis...
herhalde anlamissinizdir bende 40 yasindayim ve ilk IVF mayis ayin'da yaptirdim....... 4 folikul toplandi ve 3 adet embrio olustu... 2 tanesi transfer olmustu 27 mayis'da. Ben yurtdisinda yasiyorum ve Memorial'da yaptirdim...sonuc 8 haziran idi.... ve negatif:-(...cok uzuldum ama ben biliyordum gibi sanki.... hic bir seyler hissetmedim, pek'de umudum yokdu.
Hastanede bile doktor pek umut vermedi bana yasimdan dolayi.... ya ne var sanki biz hayatimizin sonuna gelmis gibiyiz! Biraz daha umut verici olsalar ! tam tersi kendimi tam simdi hazir hissediyorum anne olmak icin...
Bir parantez olarak soyluyorum, benim annem kucuk kardesimi 40 yasinda dogurdu be anne annem'de dayimi 40 da dogurdu... bizde 2 senedir deniyoruz ama hic bir sonuc alamadik.
Ama pes etmiyoruz esim cok pozitif birisi ve ikimizde cok mucadeleciyiz. .. ve beni surekli motive ediyor... ve inaniyoruzki biz basaracagiz... neler astik beraber.... bunuda basaracagiz!
Bende tekrar denecegim, kendi genlerimden cocugum olsun istiyorum...benim gibi resim yapmayi, kitap okumayi sevsin, esim gibi uzun boylu ve yakisikli olsun)
Su an donasyonu dusunemiyorum, herhalde biraz zaman istiyor...
Gabrielle beni cok umutlandirdin, tebrikler... sihhatli, bahti guzel bir evlat diliyorum sana.
Darisi butun benim gibi.... Nazenin, ve butun buraya yazan ve cocuk isteyen arkadaslara... bizler cocuk sahibi olamiyoruz, burada 14 yasinda anne olup'ta bakima veriyorlar !!!!!
Eylul'de tekrar Turkiyeye gelip yaptirmak istiyorum, ama bilmiyorum tekrar memorial'da mi yaptirsam yoksa baska bir kliniktemi? nereyi onerirsiniz?
Cunku Memorial aynen fabrika gibi olmus hic bir kisiye ozel bir servis yok! hemsireler gunde 50 hasta goruyorlar, cok yogun bir servis. Ben istiyorumki bana bir numarayimisim gibi degil ama ismimle hitap edilsin ( yani mesela yumurta toplaminda sonra doktorum gelsin bana anlatsin, vs....) ama ancak kagit uzerinde hemsireler veriyor!
Birde psikolog'la gorusse ciftler hic fena olmaz bence ama Dr hic bir sey degistirmiyor dedi!
bende bu hayit 'i ve bogurtlen kokunu denemek istiyorum. O ankaradaki Mstafa bey yurtdisina gonderiyormuki karismlarini, bilginiz varmi?
Arkadaslar herseyden once moral onemli, pozitif dusunme, ben alternatif tip, reiki, yoga gibi seylere de inaniyorum, bunlarin faydasi oluyor. bende inaniyorumki hayata tesaduf yok ve herseyin bir anlami ve zamani var.
Moralimizi yuksek tutalim ve insallah en kisa zamanda hepimiz hedefimize ulasir anne olma mutlulugunu tatmis oluruz.
kendinize iyi bakin sevgiler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?