Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgili gülbahar,
aramıza hoşgeldin. sanırım seninle aynı gün transfer olmuşuz. ben de memorialde yaptırdım ve o olumsuz sonucu ben de 8 haziran da aldım. benim memorialde 2. denemem. 41 yaşındayım. ilkini Eylül 2010'da yaptım. ve ilikinde hamile kaldım ancak 7 haftalıkken kaybettim. başka yere de gitsen bir farkı olmayacak diye düşünüyorum. başka yerlerde deneyen bir sürü çift de memorila geliyor. lütfen umudunu kaybetme..
sevgiler...
Arkadaşım merhaba,aramıza hoşgeldin,sana da geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede hepimiz bebişlerimize kavuşuruz,sevgiler
Kızlar herkese merhaba,lenovacığım ben Ankara'da oturmuyorum ama bize en yakın yer Ankara olduğu ve GÜRGAN clinik'in adı çok geçtiği için oraya gittim.İlk denememi de Anatolia'da Bülent TRAŞ ile yapmıştım.Şimdi tekrar GÜRGAN clinik'e gideceğim çünkü diğerlerine göre daha iyi buldum her açıdan.
Kızlar ya ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum,dün doktora gittim test yaptı tabi negatif,farkında olmadan ne kadar ümitlenmişim,eşim arayıp sonuç negatif doktor ilaç verdi demesine rağmen akşam eşim eve gelene kadar inanamadım,sanki bana bir sürpriz yapacak gibi geldi,ne bileyim işte.Ağladım ağladım ağladım...
Geçen gün çok sevdiğim ama gerçekten çok değer verdiğim bir arkadaşım aradı,yeni evlendi o da 37 yaşında .Hamile şimdi 3 haftalık,hem de hemen oldu.Çok sevindim bir yandan da içimi tuhaf bir his sardı üzüldüm sanki neden ben de aynı duyguları yaşayamıyorum diye,yaşsa onun da yaşı var.Sonra böyle düşündüğüm için kendimi çok suçladım,arkadaşımın yüzüne bakamadım,sanki ona karşı ikiyüzlülük yapıyormuşum gibi geldi.
Aslında bu kıskanma değil,ama bilmiyorum halen gel gitler yaşıyorum,sabrımda kalmadı artık,düm doktora gittim,bir görseniz herkes hamile,Allahım benim bunlardan neyim eksik,benim suçum ne dedim,sonrada söylediklerim için pişman oldum.İşte böyle bunları kimseyle paylaşamıyorum,bir öyle bir böyle ,ruh halim berbat.
Eşim de çok üzgün bana belli etmiyor ama dün oda büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.Bende daha çok üzüldüm,eşimden ayrılmayı bile düşünüyorum,çünkü o bebekleri çok seviyor,benim buna hakkım yok,onu bebeksiz bir hayata mahkum edemem.İşte böyle gerçekten çok kötüyüm,ağlamaktan bir hal oldum artık ağlamak istemiyorum,iyiki sizler varsınız,çünkü başkalarıyla bunları paylaşmam mümkün değil,sevgiler,hepinizi öpüyorum
kızlar size güzel bir haber vereyim,hani yaşı 40 olupta hamiş kalan var mı ya topicinizin adı,evet var 40 lık çıtırlarben...41 yaşında daha yakın zamanda olan üç doğal gebelik ve maalesef düşükten sonra 4. kez hamişim...tüp bebek tedavisi diye başlayıp yumurta sayım yeterli olmadığı için aşılamaya evrilen tedavimin neticesinde 610 gibi müthiş bir değerle tekrar hamiş olduğumu daha 3 gün önce öğrendim...hiç moralinizi bozmayın ben hepimizin bebişi olacağına canı gönülden inanıyorum,yeterki mücadele etmekten vazgeçmeyelim...öpüyorum sizleri...
Kızlar herkese merhaba,lenovacığım ben Ankara'da oturmuyorum ama bize en yakın yer Ankara olduğu ve GÜRGAN clinik'in adı çok geçtiği için oraya gittim.İlk denememi de Anatolia'da Bülent TRAŞ ile yapmıştım.Şimdi tekrar GÜRGAN clinik'e gideceğim çünkü diğerlerine göre daha iyi buldum her açıdan.
Kızlar ya ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum,dün doktora gittim test yaptı tabi negatif,farkında olmadan ne kadar ümitlenmişim,eşim arayıp sonuç negatif doktor ilaç verdi demesine rağmen akşam eşim eve gelene kadar inanamadım,sanki bana bir sürpriz yapacak gibi geldi,ne bileyim işte.Ağladım ağladım ağladım...
Geçen gün çok sevdiğim ama gerçekten çok değer verdiğim bir arkadaşım aradı,yeni evlendi o da 37 yaşında .Hamile şimdi 3 haftalık,hem de hemen oldu.Çok sevindim bir yandan da içimi tuhaf bir his sardı üzüldüm sanki neden ben de aynı duyguları yaşayamıyorum diye,yaşsa onun da yaşı var.Sonra böyle düşündüğüm için kendimi çok suçladım,arkadaşımın yüzüne bakamadım,sanki ona karşı ikiyüzlülük yapıyormuşum gibi geldi.
Aslında bu kıskanma değil,ama bilmiyorum halen gel gitler yaşıyorum,sabrımda kalmadı artık,düm doktora gittim,bir görseniz herkes hamile,Allahım benim bunlardan neyim eksik,benim suçum ne dedim,sonrada söylediklerim için pişman oldum.İşte böyle bunları kimseyle paylaşamıyorum,bir öyle bir böyle ,ruh halim berbat.
Eşim de çok üzgün bana belli etmiyor ama dün oda büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.Bende daha çok üzüldüm,eşimden ayrılmayı bile düşünüyorum,çünkü o bebekleri çok seviyor,benim buna hakkım yok,onu bebeksiz bir hayata mahkum edemem.İşte böyle gerçekten çok kötüyüm,ağlamaktan bir hal oldum artık ağlamak istemiyorum,iyiki sizler varsınız,çünkü başkalarıyla bunları paylaşmam mümkün değil,sevgiler,hepinizi öpüyorum
kızlar size güzel bir haber vereyim,hani yaşı 40 olupta hamiş kalan var mı ya topicinizin adı,evet var 40 lık çıtırlarben...41 yaşında daha yakın zamanda olan üç doğal gebelik ve maalesef düşükten sonra 4. kez hamişim...tüp bebek tedavisi diye başlayıp yumurta sayım yeterli olmadığı için aşılamaya evrilen tedavimin neticesinde 610 gibi müthiş bir değerle tekrar hamiş olduğumu daha 3 gün önce öğrendim...hiç moralinizi bozmayın ben hepimizin bebişi olacağına canı gönülden inanıyorum,yeterki mücadele etmekten vazgeçmeyelim...öpüyorum sizleri...
canım emin ol aynı duygularla milyon kere kavga etmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum..ancak hayat her an ters köşeye savurabilir seni ve birde bakarsın hamilesin..bence kendini üzmek yerine gelecekle ilgili planları tazelemeye başlasan daha iyi edersin..bu bebek işleri biraz karışık mevzuular...ama bakıyorumda topiclerde bebişini benim gibi arayanlar günün birinde sevinçle haykrıyorlar hamileyim diye,kimsenin kucağı boş kalmıyor inan ki...ben üç düşük yaptım ve her birinden daha da güçlenerek daha da inatla çıktım...yumurtaların varolduğu sürece bebek kavganı her an kazanabilirsin..daha bir kaç gün önce meğer yerleşme kanamasıymış çok az kanamam olunca dedim ki hay allah menapooza giriyorum herhalde...dediğim gibi yumurta varsa umut vardır..yola devammmmm![]()
selam kızlar, nckurt'cum senı cok ama cok ıyı anlıyorum aynı duygular ıcındeyım. Doktorum 2 gün önce beni yıktı aglamaktan gozlerım yerinden cıkacak.
6 aydır benı takıp edıyor en basta mıyomun var bı tane ama sorun degıl tüp bebek ıcın demıstı. Tüp bebek tedavısıne 2 kez basladık ve yumurta gelısmedıgı ıcın 2 sı de yarıda kesıldı. 3. tüp bebek tedavısı ıcın 2 gun once gıttım. Bu sefer bana mıyom cok buyumus biz bu tür buyuk mıyomları sevmeyız asırı hızlı buyumus amelıyat ıle almak gerekır ama rahmınde gıdebılır dedı. tabı yıkıldım. Son kez deneyelım dedı ama sonra bır daha deneyemeyız amelıyat olman gerekır dedı.(buda cocuk işini kapatmam demek) son bır umut pekı dedım 5 gun ıgnelerını yap ve bana gel dedı kısmet bakalım yumurta olursa devam, olmaz ıse yıne ıptal..(zaten bu moralle yumurta falanda gelişmez bunu biliyorum) sonra benı ne beklıyor bılmıyorum ama cok ama cok üzgünüm.Eşimde cok uzgun sen ıyı ol dıyor saglık olsun dıyor ama biliyorum onunda ne kadar cocuk istediğini... bu yüzden bende artık ayrılıgı düşünüyorum çünkü eşime bunu yaşatmaya hakkım olmadıgını düşünüyorum. En dogal hakkı baba olmak ama benım elımden gelen bırsey yok maalesef..Cocuksuz bir evlilik meyvesiz ağaç gibi bence kendimi çıplak gibi hissediyorum kimseyi kıskanmıyorum ama yaşı ileri olan ve hamile kalanlara gıpta ile bakıyorum ve eksikliğimi hissediyorum yüreğim acıyor yanı durumlar kötü.. bunlar ancak sizlerle paylaşabılıyorum..iyiki varsınız..
selam kızlar, nckurt'cum senı cok ama cok ıyı anlıyorum aynı duygular ıcındeyım. Doktorum 2 gün önce beni yıktı aglamaktan gozlerım yerinden cıkacak.
6 aydır benı takıp edıyor en basta mıyomun var bı tane ama sorun degıl tüp bebek ıcın demıstı. Tüp bebek tedavısıne 2 kez basladık ve yumurta gelısmedıgı ıcın 2 sı de yarıda kesıldı. 3. tüp bebek tedavısı ıcın 2 gun once gıttım. Bu sefer bana mıyom cok buyumus biz bu tür buyuk mıyomları sevmeyız asırı hızlı buyumus amelıyat ıle almak gerekır ama rahmınde gıdebılır dedı. tabı yıkıldım. Son kez deneyelım dedı ama sonra bır daha deneyemeyız amelıyat olman gerekır dedı.(buda cocuk işini kapatmam demek) son bır umut pekı dedım 5 gun ıgnelerını yap ve bana gel dedı kısmet bakalım yumurta olursa devam, olmaz ıse yıne ıptal..(zaten bu moralle yumurta falanda gelişmez bunu biliyorum) sonra benı ne beklıyor bılmıyorum ama cok ama cok üzgünüm.Eşimde cok uzgun sen ıyı ol dıyor saglık olsun dıyor ama biliyorum onunda ne kadar cocuk istediğini... bu yüzden bende artık ayrılıgı düşünüyorum çünkü eşime bunu yaşatmaya hakkım olmadıgını düşünüyorum. En dogal hakkı baba olmak ama benım elımden gelen bırsey yok maalesef..Cocuksuz bir evlilik meyvesiz ağaç gibi bence kendimi çıplak gibi hissediyorum kimseyi kıskanmıyorum ama yaşı ileri olan ve hamile kalanlara gıpta ile bakıyorum ve eksikliğimi hissediyorum yüreğim acıyor yanı durumlar kötü.. bunlar ancak sizlerle paylaşabılıyorum..iyiki varsınız..
sevgili arkadaşım seni okuyunca çok duygulandım.. Lütfen dayanıklı ol biliyorum çok zor ancak yapmak mecburiyetindeyiz. bu acıalrı ancak yaşayan bilir. Eşin konusunda söylediklerini düşünüyorumda aynı duyguları bende yaşıyorum ve eşime söylüyorum bana çok kızıyor.... ya benim olmasaydı sen beni bırakırmıydın diyor. olmasa da sen benim karımsın hep yanındayım diyor. bence her eş böyle düşünmeli eminim senin eşinde düşünüyordur. üzerinden bu yükü at kendine haksızlık etme.. sen mi istedin seninmi seçimin hayırrrrrrr... yaşamını tamamen kapatma eşinle birlikte mutluluklar diliyorum.. inşallah en kısa sürede evlat hasretin diner. son olarak bir arkadaşımdan abhsetmek istiyorum.. onun da sorunu vardrı yıllarda tedavi gördü fakat hep olumsuz sonuçlandı.. 5 tüp bebek denemesi vs.. artık bıktım diyordu ... harcadıkalrı para haddi hesabı yok.. doktoru artık gelme diyordu olmuyor. o derece yanii.. ama o son bir kez daha denemek istiyorum dedi ve son denemesinde rabbimin mucizesi oldu.. ikiz kızları var şimdi 4 yaşlarında... Rabbim sanada ve her isteyene nasip etsin.. sevgiyle kalın
Mutlaka gidiyorsun da birde başka doktora git, çünkü gerçekten bazı doktorların tarzları çok yanlış. Evet kullandığımız ilaçlar miyomları büyütecek hormonlar ama ameliyat olmak yerine birkaç ay yumurtlaman baskılansa ve miyomun büyümesi durdurulsa. Şöyle düşün miyomlar menopozla birlikte küçülür çünkü vücütta beslenecekleri hormon yoktur o hesap yumurtalaman baskılanırsa belki büyüklüğü normal seviyeye düşer en azından tüpe engel durum kalmaz.
Birde ne demek boşanacağım falan eşin evet çocuk istiyordur seviyordur ama senin çocuğunu, senle olan çocuğu. O yüzden lütfen aklına böyle şeyler getirme. Eşinden hiç sperm çıkmasaydı onu boşar mıydın ? Kendine haksızlık etme ve hormon dengeni bozma.
canım benım çok haklısın eşim zaten çok kızıyor ben seninle çocuk için evlenmedim.Benim için sensin önemli olan diyor.Başka doktor konusunda haklısın saplandım kaldım bır doktora hatta bu arada biraz önce bir arkadaşımın tavsıyesı ile baska bır doktora gıttım. doktorun senı cok korkutmuş evet mıyom var sag yumurtalıgının uzerıne yapısmıs ve büyükçe ama rahmın alınacak kadar degıl dedı:) dünyaları verdı sankı adamı kalkıp öptüm:) ben amelıyatını yaparım ve kesinlikle rahmıne falanda dokunmam ayrıca dedı doktorun temelı düzeltmeden yumurta rezervını cogaltmaya calısıyor ama hamıle kaldın dıyelım ama cocuk 2 ay sonra düşer dedi yanı yanlıs yolda gozukuyorsun. bekleyelım tedavını bıtır bakalım yumurta olusacak mı dedı(kaldı kı cok umıtlı degıl) Sonra tekrar sıfırdan degerlendırme yapar karar verırız dedı. Yasın geregı evet anne olman ve saglıklı bebek dunyaya getırmen %8-10 gibi ama bu da olmayacak diye birşey yok dedi. yanı bırazda olsa bır ışık sızdı yüregime ben hepimiz için dua ediyorum. Sizlerde beni eksik etmeyin dualarınızdan...hepnızı seviyorum:)