lenovacım ben de öyle diyorum, yüce Allah herşeyin en iyisini bilir. cidden üzülmüyorum, ben bu iş için geç kaldım. 40 yaşında evlenince bunlarla karşılaşınca şaşırmamak lazım. ilk denememde çok üzüldüm çok ağladım..artık güçlü olmalıyım...ne yapabilirim ki...değiştirecek birşey yok. Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin, hakkımızda hayırlı olana da gönlümüzü razı eylesin...
sevgiler...
canım,inan ben de aynı düşünüyorum,geç evlenince bazı şeylere de hazırlıklı olmak gerekiyor.Ama sen de dikkat etmişsindir,tedavi sürecinde bakıyorsun 20 yaşında da kadın geliyor,öte yandan 45 yaşında kadın normal yoldan hamile kalıyor.Allahın takdiri işte,o ol demeyince olmuyor,bize de bekleyip sabretmek düşüyor.Bunları hep biliyoruz aslında ama ben kendi adıma çok yorulduğumu hissediyorum,oluruna bıraktım artık,bir daha denemek için görüşeceğim ,olursa olur olmazsa olmaz takdir-i ilahi deyip köşeme çekileceğim.Elimizden geleni yaptık demek ki bunda da vardır bir hayır demeyi bilmek gerekiyor belkide.MEVLANA ne güzel söylemiş:"İstediğin birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da olmaması gerektiği için olmuyordur"Ayrıca mucizelere de inanırım,Rabbimden umudu kesmemek gerekiyor.Rabbim bizim için ne hayırlı ise bizi o yola yönlendirsin.
İnşallah tedavinde herşey yolunda gider emeklerin boşa çıkmaz,belki pozitif olmak,teslim olmak gerekiyor.Hakkımızda hayırlısı arkadaşım,biz elimizden geleni yapıyoruz,gerisi rabbimin bileceği iş,sevgiler