Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

canım,inan ben de aynı düşünüyorum,geç evlenince bazı şeylere de hazırlıklı olmak gerekiyor.Ama sen de dikkat etmişsindir,tedavi sürecinde bakıyorsun 20 yaşında da kadın geliyor,öte yandan 45 yaşında kadın normal yoldan hamile kalıyor.Allahın takdiri işte,o ol demeyince olmuyor,bize de bekleyip sabretmek düşüyor.Bunları hep biliyoruz aslında ama ben kendi adıma çok yorulduğumu hissediyorum,oluruna bıraktım artık,bir daha denemek için görüşeceğim ,olursa olur olmazsa olmaz takdir-i ilahi deyip köşeme çekileceğim.Elimizden geleni yaptık demek ki bunda da vardır bir hayır demeyi bilmek gerekiyor belkide.MEVLANA ne güzel söylemiş:"İstediğin birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da olmaması gerektiği için olmuyordur"Ayrıca mucizelere de inanırım,Rabbimden umudu kesmemek gerekiyor.Rabbim bizim için ne hayırlı ise bizi o yola yönlendirsin.
İnşallah tedavinde herşey yolunda gider emeklerin boşa çıkmaz,belki pozitif olmak,teslim olmak gerekiyor.Hakkımızda hayırlısı arkadaşım,biz elimizden geleni yapıyoruz,gerisi rabbimin bileceği iş,sevgiler

haklısın..Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin...

selam bakıyorum hamıle kalan varmı ....ınş bu yıl bereketlı olur ınş sıra sıra gelır bebısler.....ben de üçüzlerımı kırk yasımda dogurdum dr pek umıtlı degıldı ama uç emrıyoda tutundu .....darısı tum ısteyenlere ınşş ..yolunuz acık olsun

selam kızlar..

yağmursesim gelmiyo topice anladığım kadarı ile...bende tam 41 yaşındayım ve iğnelere dün başladım..bakalım gelicekmi bebiş...bu yolda uğraş veren herkese bol şans diliyorum,kendime de tabii:82:

selam canım, cumartesı regl oldum doktora gıttım maalesef mınık bır kist olması nedenıyle yıne tedavı baslayamadı gıttı bır ay daha dogum kontrol hapı verdı 21 gun sonra tekrar gel dedı regli olunca.. bu arada bol sıvı al ve haraket et dedı. ben dogum kontrol hapı ıcmek ıstemedıgımı soyledım cunku gecen aylarda da yıne kıstler yüzünden dogum kontrol hapı ıcmıstım tedavıye femare ıle basladı 5 gun sabah aksam ıctım kontrole gıttıgımde yumurta hıc yoktu..( doktorumda evet mantıgın dogru hap yumurtaları baskılıyor ama kıst ıle tedavıye baslayamayız dedı. Ayrıca gecen ay hıc yumurta olmadı dıye yenı uygulayacagım protokolda olmayacak dıye bırsey yok maalesef sızın gıbı yumurta rezervı az hastalarımda deneme yanılma yolu ıle sansımızı denemek zorundayız dedı..yanı canım ıstemesemde ıcmeye basladım hapı. bu arada dhea hapını sordum cogu doktorun ınanmadıgını bu bıtkısel hapa kendısıde dahıl ama zararı olmadıgı ıstersen alabılecegımı soyledı. bende kararsız kaldım acıkcası bılemıyorum artık 15 hazıran gıbı regl olucam eger bır aksılık olmazsa tedavıye baslarım yok olursa tatıle cıkıcam belkı eylul gıbı tekrar denerım. Ama 40 yasında evlenınce dedıgın gıbı bu tür seylerı yasamayı da kabullenmelıyız.. Hersey kader kısmet Allah alnımıza kaderimize evlat sabıbı olmayı yazdı ise mutlaka er yada gec basaracagız ama olmuyorsa da elımızden gelenı yaptık dıyecegız..

sevgiler

canım, evet öyle bunları bilerek yola çıkmalıyız. kimse bize pembe tablo çizemez. çizse de biz inanmayalım. ama olmayacak diye brşey yok. umut olmazsa insan yaşayabilir mi. doktorumun bana söylediği lafı hep hatırlıyoruz. "çok umutlanma ama umutsuz da kalma." ben de öyle yapıyorum. doktorun verdiği ilacı iç..içmeden o kistlerden kurtulamazsın. bana sorarsan tedavini erteleme..tatile her zaman çıkarsın. 40 yaştan sonra 1 ay bile çok önemli bizim için. her ay farklı oluyor rezerv..bak ilk denememde 6 ay önce 3 tane olgun yumurtam vardı..şimdi 2 tane..yarın Allah kısmet ederse OPU'ya giricem. bakalım 2 tane çıkacak mı yumurta...bu sefer ilaç dozu çok oldu...gün geçtikçe de yumurtalar eski dozlara tepki vermiyor hep daha fazlası gerekiyor. çıkmamış candan ümit kesilmezmiş..bak gabriel nasıl da kendiliğinden hamile kaldı..bu arada gabrielden ses çıkmıyor hiç. haberi olan var mı acaba..olmazsa da dünyanın sonu değil. bu bebek meselelerine kafayı çok takıp, eşinden yuvasından olan kadınlar var. kendimizi kaybetmeyelim. eşlerimizin bize ihtiyacı var. Allah'ım bize yardım etsin..

sevgiler

inşallah kaliteli yumurtaların olsun, sayı bizim yaşlarda önemli değil önemli olan kalite. güzel haberlerini bekliyoruz

canım merhaba...
ben gabrielle nickim değişmişti . gayet iyi gidiyor hamilelik ama sağlık olarak pek iyi değilim. o yüzden yazamıyorum.
söylediklerine canı yürekten katılıyorum. ben tek bir folikülüm varken ve üstelik doktor bu ay takibi bırakalım yumurtan büyümemiş dediği ay hamile kaldım. mucizeydi gerçekten. ama mücadeleyi hiç bırakmadım. yedim içtim ben size yazacağım detaylarıyla ama kendimi bir toparlayamadımki.
işallah bu son tedavin olur. rabbim hepimizin yanında olsun...

sevgili yağmursesi,

neden sağlık olarak iyi değilsin...umarım 40 yaş sonrasının problemleri olmamıştır sende..Allah sana ve bebeğine şifa versin...cidden bizi habersiz bırakma...hepimizin tecrübelerimize ihtiyacı var..

dediğin gibi umarım bu son tedavim olur..ama yine de diyorum. Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...geçenlerde denize düşen helikopter haberi vardı. okumuşsunuzdur. orada babasıyla birlikte ölen çocuk tüp bebekmiş..8 seneden sonra sahip olabilmişler o yavruya...insan yüreği cız ediyor. o kadar üzüldüm ki...

Allah herkesin yawrusunu anasına babasına bağışlasın...

bu arada ben nazenini de merak ediyorum onun da hiç sesi çıkmıyor..

habersiz bırakmayalım birbirimizi.

sevgiler

inşallah kaliteli yumurtaların olsun, sayı bizim yaşlarda önemli değil önemli olan kalite. güzel haberlerini bekliyoruz

sevgili karamelito,

iyi dileklerin için teşekkür ederim.

umarım hayırlı sağlıklı olsun...tekrar kürtaj olma fikri beni mahvediyor...Allah yardım etsin,

sevgili lenova daha iyicesindir umarım

canım iyi olmayıp ne yapacagız kı mecbur hayat devam edıyor bende artık akışa bıraktım herşeyi.. cok yıpratıyorum kendımı hazıranın 15'de doktora gıdıcem bakalım ne olacak su an DK hapını ıcıyorum ama ınan hıc ıstemeden yıne tedavıde yumurta olmayacak dıye cok korkuyorum.Zaten ınsanın korktugu basına gelır derler heralde bastan boyle dusunerek bu savası kaybedıcem..(
sevgıler

Canlarim merhabaaa,
Kisaca bi haber vereyim denim size. Ben islemlere ara verdim dondurduk yumlari ,sonbaharda basliycam bu nazi rah at gecirmek istedim cok bunalmistim hem tattled yapmak istiyorum oyuzden bu karari aldim
Herkese boll sans ve cokcok sevgilerrrrr

Kızlar merhaba,herkes nasıl,neler yapıyorsunuz?Kimse uğramıyor topiğe ,ben de dahilYazdıklarınızı okudum,rabbim umarım hepimizin gönlüne göre verir,rozalin tedavin nasıl gidiyor?Nazenin senin adına çok sevindim,inşallah bebişlerin sana tutunur ve hiç bırakmaz.Tatil kararı almakla çok iyi etmişsin,dinlenmiş bir beyin ve vücutla herşey daha yolunda gider.
Benim durumumda bir değişme yok,halen regl olmadım,doktora da gitmedim ne olursa olsun artık canım hiçbir şey yapmak istemiyor,öyle bekliyorum işte,amannn çok sıkıldım yaaaaa,kafamı dinlemek istiyorum,bu arada Mersin de seminerimiz vardı eşimle oraya gidip geldik,bundan sonra hayatımı yaşamaya karar verdim,hiç birşey düşünmek istemiyorum,benden bu kadar ,hepinizi çok seviyorum sevgiler

karşı komşum 41 yaşında sezaryanla oğlunu doğurdu
bebek oğlumla yaşıt ve gayet sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…