Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

kızlar selam,
benim evde tadilat var, bu ara pek giremiycem, tedaviye başladım gene, bu ay sonuna doğru bakalım belli olacak, durum, artık bu son ben oyle karar verdim yeterrr, olursa olcak artık nediyim :))

kızlar selam,
benim evde tadilat var, bu ara pek giremiycem, tedaviye başladım gene, bu ay sonuna doğru bakalım belli olacak, durum, artık bu son ben oyle karar verdim yeterrr, olursa olcak artık nediyim :))

hayırlısı olsun inşallah...nazenincim bişi sorucam. ilaçlar kilo yaptı mı sende..

kızlar selam,

canım tedavin hayırlı olsun inşallah olgun kaliteli istediğin kadar yumurta çıkar.canım bende bu gün başladım tedaviye femara kullandım 450 likte menegonla başladık bakalım hayırlısı geçen ay iptal olmuştu şimdi hiç bitkisel kullanmıyorum dr yasakladı.bu ayın sonu uğur getirsin bize inşallahhhhhh ayrıca GABRİEL DUŞ DİĞER HAMİLELERE ÇOK SEVİNDİM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN 40 LI YAŞLAR HAMİLE PATLAMASI OLSUN BU TOPİKTE İNŞALLAHHHHHHHHHHHH (AMİİİİİİİİİİİİN)SEVGİLERİMLE.... NOT NAZENİNCİM TABİKİ SON OLACAK ÇÜNKÜ HAMİLE KALACAKSIN.

Son düzenleme:

sevimli canımmm, insallah o şekılde son olur valla,
aynı sankı ılaçlarımız ama bende arada puregon da var, bıraz uzun surcekmıs bu sefer du bakalımmm gorcezzz,
senınde hayırlı olur umarım tedavinnnn:)

hayırlısı olsun inşallah...nazenincim bişi sorucam. ilaçlar kilo yaptı mı sende..

e yaptı tabi yapmazmı bitkisellerde o macunda , yani iştah açıyor yada psikolojik olarak ben çok tatlı yedım pasta cıkolata su an son favorım eti browni intense ya süper birseyyyy:)

e yaptı tabi yapmazmı bitkisellerde o macunda , yani iştah açıyor yada psikolojik olarak ben çok tatlı yedım pasta cıkolata su an son favorım eti browni intense ya süper birseyyyy:)

kızlar selam,

Canım tedavin hayırlı olsun inşallah son olur,hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın,ben de mayısta tekrar gitmeyi düşünüyorum,nisanda gidecektik ama fırsat olmadı,mayıs ayının başında gidip görüşeceğim,olursa olur olmazsa (gerçi bu yanı düşünmek istemiyorum)bir daha denemeyi düşünmüyorum.Belli mi olur vazgeçince belki kendiliğinden gelir,iyi düşünelim,iyi olsun,öptüm hepinizi sevgiler

Nazenine sormuşsun ama ben cevap verdim,ilaçlar bende kilo yaptı,son tedaviden sonra tam üç kilo aldım,ama ben çok yiyen bir insan değilim,tatlı,abur cubur pek sevmem,hep dikkat ederim,son üç haftadır deli gibi yürüyorum ama ibre bir gram oynamadı,ben de acaba sadece bende mi oluyor diye merak ediyordum,aynı sorunu yaşayan birini görünce hemen cevap yazayım dedim,bir de bölgesel kilo aldım,sanki aldığım kilonun hepsi basen ve göbekte toplandı,vücut ilaçlardan en az altı ayda temizleniyormuş,bakalım bekleyip göreceğiz.

Canım ben hem soğan kürünü hem de incir kürünü denedim ama bir etkisini görmedim,geçen tekrar incir kürü yapayım dedim,kilo alınca bıraktım,ama bünyeden bünyeye fark eder bence denemekte fayda var,Hüseyin Hoca kim,hangi kanalda veriyor tarifi,yumurtalık rezervini arttırmak mümkün değil,ancak yumurta kalitesi arttırılabilir diye biliyorum ben ama hayırlısı inşallah emeklerimizin karşılığını alırız sevgiler

ya nckurt'cum duyhgularıma tercüman oldun. ben ilk tedavimi aylülde yapmıştım...5 kilo aldım..gitmiyor...çıldıracam, karın ve mide oldu....deliriyorum...bir de bende tedaviden sonra başladı, bilmiyorum hormon ilaçlarından mı ama ben artık cilt allerjisi oluyorum aranızda olan var mı...egzema türü döküntü ve kaşıntılarım oluyor...bir de eklemlerimde kısa süreli gezinen ağrılarım var...aynı sorunu yaşayan var mı

canımmm ben senin mesajını yeni görüyorum kusura bakma. teşekkür ederim güzel dileklerin için. darısı tez zamanda sizlere olsun işallahhh.benim bebek mucize bebek cidden biz bile halen inanamıyoruz.
görüşürüz canım

hadi bakalım arkadaşım kolay gelsin. işallah son tedavin olur.rabbim bebeğine kavuştursun işallahhh...

Kızlar merhaba,nerelerdesiniz ben de günlerdir giremedim topiğe,bir bakayım dedim kimseler uğramamış kaç gündür,neler yapıyorsunuz,NAZENİN tedavin ne durumda,diğer arkadaşlardan tedaviye başlayan oldu mu?haydi paylaşmaya...

selam kızlar,
benım işlerim çok yoğun, ev tadilat hem kendi işlerim çok vakit bulamadım bu ara,
tedavi iyi gidiyor, bu sefer uzun tutuyor hoca, perşembe kontrole gidiyorum gene, inş yolunda olur hersey:)
sevgiler herkese

şekerimmmm nasılsınnn bu sefer bebeğinle döneceksin ben inanıyorum bebeklerimizden söz edicez burda işallahhh

Slm kızlar geçen bir makalede okumuştum 40 yaşında doğum yapan kadınların bebekleri daha sağlıklı oluyor diye araştırma ingiltere'de yapılmış artık bilmiyorum nüfusu çoğaltmaya yönelik mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…