Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

Biraz önce aradı nasıl mutlu oldum anlatamam oda bu yolda epey emek harcayanlardan. Darısı tüm isteyenlere inşallah.

karamelito,bluestar ve gabriele arkadaşlarım,rabbim saağlıklı,hayırlı bir hamilelik geçirip,yavrularınıza kavuşmayı nasib eder inşallah

Canııım.... Haberini alınca inan o kadar çok mutlu oldum ki anlatamam. Şu anda iki gözüm iki çeşme. Acayip duygu yüklüyüm. Kelimelerle anlatamam sana. Senin için o kadar çok sevindim ki.
Allahım sağlıkla, sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.
Kötü şeyler düşünme. Dinlenmene bak. Kötü alışkanlıklarını bırak. Allahın izniyle ve hepimizin dualarıyla kucağına alacaksın canım. İçini ferah tut. Bizler içinde sen dua et lütfen. Bizde senin şu an yaşadığın mutluluğu yaşayalım inşallah.
Seni çok çok öpüyorum.
Sevgilerimle,

Merhaba arkadaşalar;
yağmursesi nickimi bir sorundan ötürü iptal etmiştiım. anca daha sonra sisteme geri dönmek istediğimde bu nickimi kullanmam münkün olmamıştı. ben de Gabrielle ile üye oldum. ancak birsüre sonra baktım bu nickim aktif olmuş ben de diğerini silip bununla devam etmeye karar verdim sevgiler...

nicki nasıl değiştiriyorsunuz

merhaba ekincim Ben Gabrielle;
güzel temennilerin için cidden teşekkür ederim.Ben neler yaşadım şu cuma günü anlatsam cidden şaşarsın. gözlerime inanamadım çokta ağladım. allahımdan diliyorum isteyen herkese nasip eder işallah. çok korkuyorum devam etmez diye. allahım yüzümü güldürsün diye dua ediyorum.
hepiniz dualarımdasınız cidden .yuvalarımızı evlatlarımızla şenlendirmesini diliyorum yüce rabbimden öptüm.

tekrar tebrikler,yalnız bu kadar heyecan yaparsan,negatif etki edebilir,inşallah bu defa sorun olmicak,öyle düşünmelisin ve bu topicde okuduğum bi arkadaşın yazısıydı,elinde olmayan şeyler için strese girmiceksin.çünkü stres en kötü,en fena şey bizim için

gabriellllll, canımmmmm, canımmmm,
ben de hem çok şaşırdım hem de çok sevindim , anlatırken sen gözlerim doldu duygulandım, bu duyguyu yaşaayan bilemez, neler hissettiğini okadar iyi anlıyorumki, ama bak oldu üstelik ssen hiçç beklemezken, süper süper birşey bu,
allah sesini duydu ve vaktı geldi demekk, ya diyecek kelime yok vallaha, ama sen gerçekten süper bir umut ve ümit oldun bu topic içinde, üstelikte normal yolla kalarak,

şimdii sakin ol ve keyfini çıkart, şımar, kapris yap ne yapsan yeridir, valla bu günlerin keyfini çıkart, kutla bunu, ve sakin ol kalbıde duyacaksın o artık geliyor karar vermiş gelmeye canımm,

allah tamamına erdirsin tekrar çok tebrikler canımmm, dualarını benden de esirgeme nolur bakalım bende su an regl oldum ve salı gunu gıdıcem tekrar,
allah benide ve diğer güzel arkadaşlarımı da duyar umarım,
çok sevindim , seni seviyorum fıstıkkkkkk:))))))

canımmm sen de bana teselli oldun. bu sefer olacak dimi?
inanki dualarımdasınız . alalhım işalla kabul ederr işallah . hepimizin duasını kabul edip yuvalarımızı şenlendirir işallahh...

haklısın canım ama elimde değilki. allahımmm bu sefer kolalarımı boş bırakma ne olurusun...

gabrıella hayırlı olsun bebisin cok sevindim mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Selam kızlar

Bende sogan kürüne basladım(regl zamanı doktora gıttıgımde kist falan olmaması için) ayrıca bogurtlen koku cayı ıcıyorum Üsküdar'da Hüseyin Ermiş diye bir aktar var oradan aldım ayrıca hüseyin hoca sürekli sabah programlarında yumurtalık rezervini artırıcı özel bır karısım verıyor, yogurtla gunde bırkez karıstırarak yenıyor.(tadı cok kötü ama olsun bebiş için değer:) Valla Hüseyin hoca Allahın ıznıyle kesinliklikle fayda görürsün dedi. cok ornek varmış gelıp buraya müjdeyi veren dıyor cok ıddıalı arastırın derım. Belkı faydası olur. Birde incir kürünü deneyip te fayda gören var mı? onu da sogan suyundan sonra yapmayı planlıyorum.

ayrıca hamıle olan tüm arkadaslarımızı tebırık edıyorum. Allah tamamına erdırsın..Darısı basımıza:))
sevgıler..

Gabrielle hamileeeee hem de doğal yoldan. İnşallah sağlıkla devamı gelecek delüüü kızın hamileliğinin.

Ya nasıl mutlu oldum anlatamam,canım benim herşey güzel olacak inan allah hayırlı ve sağlıklı evlat versin inşallah,bak her şeyin bir vakti saati varmış,demek ki zamanı geldi,,keyfini çıkar,asla olumsuz düşünme, unutma nasıl düşünürsen öyle yaşarsın,inan çok mutlu oldum çok
kızlar, ben size demedim mi bu topik bize uğur getirdi diye bak üçüncü hamile haberini aldık ne güzel,gabrielle bize bu yaşlarda da hamile olabileceğimizi hem de doğal yoldan ne güzel gösterdi,herkes bize umut oldu,YAŞASINne güzel,darısı bizim de başımıza,önceki yazımda bakalım sırada kim var demiştim,gabrielle oldu sıradaki,bakalım şimdi sıra kimde ,haydi kızlar nisan ayı bize uğur getirdi,patlama yaşandı,DARISI BİZİM BAŞIMIZA,sevgiler

kızlar haydii sıraya girin bakalım...ben mayısta tedaviye başlayacağım Allah'ın izniyle...ne kadar mutluyum anlatamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…