• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

merhaba ulusoy,
ben hiç as aşamasına gelemediğim için tabi yaptıramadım o testleri, yani ıkı denemede de 8, 9 haftalıkken kalbi durup veya zaten yavaş atıp kürtajla sonuçlandı.

valla dediğin doğru artık herkes bu testi yaptırıyor, vede yaptırmalı da,
ben açıkçası kendim için yaptırırım çünkü yaş ve yumurta kalitesi ile de çok orantılı birşey, inşallah bu test aşamasına geliriz vede inşallah başarı ile geçeriz ne diyim

sevgili nazenin merhaba,

tedaviye başlamışsın çok sevindim. başlayabildiğine göre problem kalmamış. merak ediyorum seni. gelişmelerden haberdar edersen mutlu olurum. sana özel mesaj atmaya çalıştım ama kabul etmiyor sistem.

umarım herşey yolunda gider

sevgilerimle

yeniden devam edeyim,yazdığım herşey silindi,nereye bastım bilmiyorum,gözyaşlarımdan hiçbirşey görmüyorum,aralık ayında tekrar tüp bebek tedavisine başladık.İki yumurta gelişti ama biri ilerledi,tek yumurtayı topladılar,gayet güzel a kalite bir embriyo oluştu,ama transfer yapılacağı haberi gelene kadar ben neler yaşadım bir allah bilir,30 aralık perşembe günü yani 3.gün sekiz hücreli bir embriyo transfer yapıldı,o zamana kadar ben eşime hep biz 2011'e üç kişi gireceğiz diyordum,öyle de oldu,,.31Aralık akşamı eşim bana engüzel hediyeyi verdin dedi,çok mutlu ve umutluyduk.Kesin olacak gözüyle bakıyorduk,öyleki eşim herkese benim hamile olduğumu söylemiş,telefonlarımız hiç susmadı,herkes tebrik için arıyordu.Son ana kadar herşey iyi gitti,bebeğimle hep konuştum,evde rapor alıp dinlendim,eşimin eli uyurken bile karnımdaydı,ne kadar dua ettim,etrafımdaki herkes seferber oldu çok güzel sorunsuz bir 12 gün geçirdim,bu aradasürekli siteyi takip ediyor,kendimde hamilelik belirtileri arıyordum.11Ocakta gebelik testi yaptırdık,eşimin telefondaki ses tonundan anladım,dünya başıma yıkıldı,sonuç negatif değerim 1.8 çıkmış.Ama doktor yine de belli olmaz üç gün sonra testi tekrarlayalım belki yeni tutunmuştur deyince yeniden bir umut doğdu bize.Eşim o akşam gelirken bir tane kırmızı gül almış,iyice duygulandım,lütfen ağlama,biliyorum bir gün mutlakabizim bebeğimiz olacak dedi.Neyse bir umut cumayı bekledik,tabi sonuç yine negatif değerim 0.7 ye düşmüş.Ne kadar ağladım hatırlamıyorum,o kadar kötüydüm ki eşime istersen ayrılalım sana çocuk doğuracak biriyle evlen dedim,bana çok kızdı.İşte böyle,bu gün klinikten tekrar aradılar,tutunamama sebebi büyük ihtimalle rahim dokusuna uyum sağlayamaması olabilirmiş,onun da çözümü varmış.Bilemiyorum,çok umut verici konuştular,tabi yaşım da dezavantaj.bu sitede bakıyorum yaşlar çok genç birde hep 20-30 yumurtadan bahsediliyor,benim gibi kimse yok herhalde ben yazayım belki birileri çıkar düşüncesiyle sizinle paylaşmaya karar verdim.Lütfen varsa cevap yazsın bana çünkü çok ihtiyacım var beni ancak bu yazdıklarımı yaşayanlar anlayabilir.Artık ağlamak istemiyorum,eşim başkalarının bebeklerini sevip onlarla oynarken içim acıyor,hamile ve bebek doğuran kimse görmek istemiyorum.Ben böyle değildim,bana ne oldu anlamıyorum,aslında çok pozitif bir insanım,şimdi saçma davranıyor,herşeye alınıyor ve en ufak şeylerde ağlıyorum,yaşımla kafayı bozdum. Ne olur bu yaşlarda hamile kalan varsa cevap yazsın,bana birbirimize umut olalım.Allah herkese muradını hayırlısı ile versin.Sevgiler

Rabbim herşeye kadir, sadece O'nun herşeye gücü yeter, hep böyle dua et canım, benim annemin de iki arkadaşı 50 yaşlarında doğum yaptı, arkadaşımın teyzesi de 39 yaşında bebek sahibi oldu.

selam kızlarrr,

yıldızcım, benım ıste hep sana demek ıstedıgım konu buydu, bak dilerken bile benim ve butunun hayrı için dilemek gerekiyor, sadece bana değil, aile için, çevre için dünya için hayırlı ve hep sağlıklı olacaksa olsun allahım demek gerekiyor,

tabi bu inanılmaz zor bir durum hem aile için hem çocuk için, bak aynı şey banada olur, çok saplantı yaptıığım ağladığım zamanlarda neden neden dediğim zamanlarda birşekilde karşıma hep böyle engelli çocuklarla ilgili haber yada görüntüler gelir, bende derim acaba bu mesaj mı diye, sonra dualarımı ve dilek şeklimi değiştirdim, tabi genede bilemeyiz, hele bizim gibi 40 yaş üstü felan dahada riskli oluyor engelli çocuk doğurma konusu,
mesela çok enteresan, amh testi yaptırmak için klinipe gitmiştim yazın, tabi üzgün ve ağlamaklıyım ya, çıkınca şimi beklemek için hastanenin karşısındaki çay bahçesinde oturdum bekliyordumki, bir süre sonra eşim yanında bir hastası ile geldi, ama bir garip kadının yanında 15 yaşında oğlu var , ama çocuk down sendromlu sayılan bir hastalık taşıyor çok farklı bir şeydi, yanı pat diye o gun karşıma çıkması, allahtan cok zengın aıle bakıcısı herseyı var, cocugun ama bak ıste, kadın çok zengın ama neyle ugrasıyor, anne ama , ya bunlar tabı cok hassas konular, işte hep deneyım ve dersler yanı,
belkıde dedıgın doğru çok tırmalamamak lazım bılemıyorum, ama genede denıyoruz ıste ..hayırlısını ve sağlıklısını istemek dilemek artık gerisi bizim kader planımıza bağlı yaşamamaız gerekıyorsa yaşayacağızdır ,

bende başladım tedavıye bakalım nasıl ılerlıycez allahtan hayırlısını diliyorum kızlar kendıme ve hepimize,
çok sevgilerrrrrrrrrrrrr,

merhaba canım,tedaviye başlamışsın,hayırlı olsun,inşallah herşey dilediğin gibi olur,hakkımızda hayırlısı hepimizin,bakalım simdi sırada kim var?

Rabbim herşeye kadir, sadece O'nun herşeye gücü yeter, hep böyle dua et canım, benim annemin de iki arkadaşı 50 yaşlarında doğum yaptı, arkadaşımın teyzesi de 39 yaşında bebek sahibi oldu.

Sağol canım,ben de hep dua ediyorum sağlıklı ve hayırlı bir bebek versin allahım her isteyene,kısmet artık,sabretmek gerekiyor işte

nckurt teşekkürler ..Bizde 6 aydır tüp bebek tedavisi için uğraşıyoruz.2 kez yapıldı 9 haftalıkken düşükle sonuçlandı.Ocak ayında küretaj yapıldı.3. tedaviyi düşünüyoruz.Umarım düşük olmaz.Bende endometriozis var.Sanırım dioxin içeren gıdalardan uzak durmak gerekiyormuş.İnternetten öğrendim.vejeteryan oldum.Bakalım ne olacak..

Kızlar merhaba,nerelerdesiniz ne yapıyorsunuz bakalım,uzun süredir kimse uğramamış buralara,topic bayağı arkalara düşmüş .Tedaviye başlayan var mı?Ben martta gidecektim ama olmadı herhalde nisan mayıs gibi başlarız.Hepinizi öptüm,sevgiler

nazenin74 ,tedavin nasıl gidiyor canım,umarım herşey yolundadır,gelişmelerden haber verirsen sevinirim

Kızlar merhaba,nerelerdesiniz ne yapıyorsunuz bakalım,uzun süredir kimse uğramamış buralara,topic bayağı arkalara düşmüş .Tedaviye başlayan var mı?Ben martta gidecektim ama olmadı herhalde nisan mayıs gibi başlarız.Hepinizi öptüm,sevgiler

slm nckurt,

Allah kısmet ederse ben de mayıs ortasında başlayacağım. umarım herşey yolunda gider. sen nasılsın. keyfin nasıl..nazenin74'ü de merak ediyorum. hiç sesi çıkmıyor. kendisiyle görüşen var mı acaba..bilgi verirseniz memnun oluruz.

sevgiler

üzerinden cok gecmıs ama yazmak ıstedım
cok yakın tanıdıgımız
42 yasında hamıle kalıp dogurdu suan 3.5 yasında bır kızı var

kızlar selam, rozaline bende seni merak ediyordum girmedin epeydir,nckurt tatlım başladım tedaviye ama,
yarın görecek tekrar dr, epeydir puregon ve femara kullandım hemde 450 dos puregon ama, benım yumurtalarda kıpırdama yok pek, üstelik ilaç fiyatıda 1900 tl tuttu sadece iğneler femara olmuş 230 tl,
offfffff ki ne offffffffffff, sanırım artık benden çıkmıyor yumurta, yani bukadar doza, bukadar bitkisele baksana, hala daha biri bile istenilen mm ye ulaşmadı, yarın ne dıycek ne yapacak dr çok merak ediyorum.

yani benden çok umut yok gibi bu ay ,m belli olmaz tabi ama bakıcaz işte,

öpüyorum herkesi

kızlar selam, rozaline bende seni merak ediyordum girmedin epeydir,nckurt tatlım başladım tedaviye ama,
yarın görecek tekrar dr, epeydir puregon ve femara kullandım hemde 450 dos puregon ama, benım yumurtalarda kıpırdama yok pek, üstelik ilaç fiyatıda 1900 tl tuttu sadece iğneler femara olmuş 230 tl,
offfffff ki ne offffffffffff, sanırım artık benden çıkmıyor yumurta, yani bukadar doza, bukadar bitkisele baksana, hala daha biri bile istenilen mm ye ulaşmadı, yarın ne dıycek ne yapacak dr çok merak ediyorum.

yani benden çok umut yok gibi bu ay ,m belli olmaz tabi ama bakıcaz işte,

öpüyorum herkesi

nazenincim senden haber almak çok güzel, umarım herşey yolunda gider..yavaş yavaş büyürler işte fena mı;-)) ben sıkıntılı bir durum olacağını sanmıyorum canım..bebeğin olacak inşallah..

ben uzun zamandır giremedim. çok sıkıntılı durumlarım oldu ama atlattım. artık daha iyiyim..

habersiz bırakma bizi..sana özel mesaj atmaya çalıştım anacak buradaki mesaj sayım yeterli değilmiş özel mesaj için...

kendine iyi bak..

sevgiler

teşekkürederim rozaline cnm,
yarın görcek dr , ama son 4 gunde acaba 2şer mm ilerleme yaparsa ancak belki bir adet elde ederiz, ancak bilemiyorum rozaline zor yani, kastırmaya gerek yok , ancak eşime üzülüyorum ya, dünya para o da merakla ümitle bekliyor amnnnnn beeeee valla nediyimki, ne garip dünyasa bu:)))),

sende yaz cok cok da atalım özelden mesaj allahlaaha yaaa:)))

teşekkürederim rozaline cnm,
yarın görcek dr , ama son 4 gunde acaba 2şer mm ilerleme yaparsa ancak belki bir adet elde ederiz, ancak bilemiyorum rozaline zor yani, kastırmaya gerek yok , ancak eşime üzülüyorum ya, dünya para o da merakla ümitle bekliyor amnnnnn beeeee valla nediyimki, ne garip dünyasa bu:)))),

sende yaz cok cok da atalım özelden mesaj allahlaaha yaaa:)))

bende de aynısı olmuştu. son anda hızlandı. 1 tane zaten yeterli hamile kalman için...Allah emeklerinizi boşa çevirmesin..sen çok yol katettin. bize de umut oluyorsun..sana iyi şanslar diliyorum..herşey çok güzel olacak..

sevgiler

bende nisan başında başlayacagım tedavıye
ilk tüp bebek denemem tek yumurta olması nedenıyle yarıda kesmişti doktorum
geçen ay gittim kist vardı 2 tane dogum kontrol hapı verdı 21 gun iç sonra regl ılk günü gel dedi bakalım 28-29 Mart gibi gideceğim tekrar umarım o 2 kist yok olmustur ve tedavım tekrar baslar ve tabı yumurtamda birden fazla olur:))
hepimiz için dua ediyorum tüm dualarım sizlerle Allah yüzümüze baksın ve hepimizin dileği olan evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

sevgiler

bende nisan başında başlayacagım tedavıye
ilk tüp bebek denemem tek yumurta olması nedenıyle yarıda kesmişti doktorum
geçen ay gittim kist vardı 2 tane dogum kontrol hapı verdı 21 gun iç sonra regl ılk günü gel dedi bakalım 28-29 Mart gibi gideceğim tekrar umarım o 2 kist yok olmustur ve tedavım tekrar baslar ve tabı yumurtamda birden fazla olur:))
hepimiz için dua ediyorum tüm dualarım sizlerle Allah yüzümüze baksın ve hepimizin dileği olan evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

sevgiler

lenovacım merhaba,

senden haber almk güzel...umarım herşey istediğin gibi olur...nazenin74 başladı tedaviye...sizler bana umut olacaksınız...ben de mayıs ortası başlayacağım Allah kısmet ederse...walla benim yumurtam kaldı mı onu da bilmiyorum..nisan sonunda gidip muayene olacağım. uygun olursa mayıs ortası başlayacağız bakalım...

hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz..

lenovacım merhaba,

senden haber almk güzel...umarım herşey istediğin gibi olur...nazenin74 başladı tedaviye...sizler bana umut olacaksınız...ben de mayıs ortası başlayacağım Allah kısmet ederse...walla benim yumurtam kaldı mı onu da bilmiyorum..nisan sonunda gidip muayene olacağım. uygun olursa mayıs ortası başlayacağız bakalım...

hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz..

ben hep dua edıyorum senınde benımde nazenın74'ün de hatta ısteyen herkesın bebişi olacak bahar gelıyor yenı heyecanlar yenı kıpırtılar Allah bizi de hep birlikte güldürecek İNŞALLAH:)

ben hep dua edıyorum senınde benımde nazenın74'ün de hatta ısteyen herkesın bebişi olacak bahar gelıyor yenı heyecanlar yenı kıpırtılar Allah bizi de hep birlikte güldürecek İNŞALLAH:)

amin inşallah...o kadar çok istiyorum ki buradan birinin hamileyim haberini duymayı....

Back