• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

gabriele canim sana ozelden mesaj atmaya calistim ama beceremedim canim ben yurt disinda yasiyorum ama hayit kapsulu turkiyedede var tv de reklamini gormustum internetten arastir istersen birde kalcanin arkasina yani kuyruksokumu denen yerin biraz ustune gunluk masaj yap yumos kalitesini artiriyor terapistim tarif etti yapanlar hep hamile demisti pek inanmamistim ama umut bende yapmistim sende dene bende ise yaradi 41 yasinda hamileyim

donor isine bende sicak bakmayanlardanim ama herkesin kendi secimi evlat hasreti okadar buyukki herkes bir care ariyor donor yerine evlat edinmeyi tercih ederim
RABBIM yar ve yardimciniz olsun INSAALLAH yavrulariniza en kisa zamanda kavusursunuz

Son düzenleme:
pek iyi haber yok tek yumurta varmış bakalım bidahaki ay bişiler değişebilecek mi?:59:

Canım, sıkma canını. Gittiğin güvendiğin bir dr. ise onun söylediklerine itimat et.
Demesi kolay biliyorum ama mümkün olduğunca stres yapma. Biliyorsun stres en büyük düşmanımız. Buradaki bütün arkadaşlarla birlikte sanada dua ediyorum.
Sevgilerimle...

topiği ilk açan arkadaş adına da ben yanıt vereyim söylemesi ne kadar kolay değilmi? ama bizlerin elbette son çaresi o olurda bunu sindirmek bile ne zor sen bilemezsinki bunu.kendi genlerini taşıyan bir evladı olamamak ne çok zor bişi.

Çok ilginçsiniz Ben bilemem değil mi? Herkes hekes hakkında ne çabuk düşünüp karar veriyor. Ben bilemeseydim donore karşı olurdum değil mi sayın ters mantık arkadaşım Ben sizidüşünüyorum yeter ki mutlu olsun herkes diyorum seçim sizin Yaşam biçimi sizin İster evlat edinin ister donor bulun ister de acılarınızla başbaşa kalıp yaşayın . Herkes neye inanıyorsa o kadar olabiliyor bu hayatta

Cumartesi regl oldum ve büyük bir heyecan ile doktoruma gittim ama malesef 2 adet minik kist oldugunu bu nedenle tedaviye baslayamayacagımızı söyledı. Ve Ginera adında dogum kontrol hapı verdi kistleri eritmek için..Çok kötü bir psikoloji bu yaaa hamile kalmaya çabalarken neden dogum kontrol hapı içiyorum anlamadım ki :( Ama doktorum bu şart bana güven dedi., kendisine güveniyorum ama bir yandan da düşünmeden edemiyorum. Bol sıvı al ve bol haraket et dedi.

hayırlısı artık ne diyebilirim ki 21 gün sonra bakalım ne olacak...

sevgiler

Mevcut kistin ay içerinde kendi kendine yok olacak doğum kontrol hapıda yeni yumurta oluşumunu engellediği için yeni kistin olmayacak. Genel kabul gören kist yaklaşımı dk hapı kullanmak o yüzden sakın endişe etme. "DK hapı kisti eritmez kistler kendi kendine kaybolur" doktorumun verdiği bilgi buydu.

Son düzenleme:
arkadaşlar selam,

gabriel hayıt hapı, vitex diye geçiyor, internetten bak bulursun, iöinde hem hayıt var hem de o senin dediğin dong guaı :),

diğer bir konu, 39 yaşında , 41 yaşında anne olmak ne güzel ümit veriyor bize, ama donör yada evlatlık almak konusunda, arkadaşlar bu kişilerin hayata, olaylara bakış açısı ile ilgili,

ben neden olmasın diyenlerdenim mesela, %50 eşinin dna sı, ve %50 gene sen çünkü, o kalbin atışı, o ruhun beslenmesi senin içinde oluyor, yapılan araştırmalar çok ilginç ki donor alanalrın çocukları doğduktan sonra doğuran anneye benzemiş hem fiziklsel hem ruhsal, bu da allahın bir işi dir ,

hiç bir şeye kesin bakıp ta, birilerini yargılama yada yadırgama hakkına bizler sahip değiliz, Tanrı bile bize özgür irade ile seçimlerimizi yapma hakkı vermişken, biz kimi ki onu bunu yaptığı seçimlerden dolayı eleştirebilelim değil mi?,

anne olanlara ne mutlu, bu yolda mücadele verenlere önce sabır, güçlü bir prsikoloji ve maddi anlamda da kazanç diliyorum Tanrım dan,

herkes mutlu olacağı hayatı yaşasın , öyle yada böyle anne olmak çok güzel olsa gerek,

sevgiler,

topiği ilkk açan arkadaş için yazayım 39 yaşında anne oldum 2 düşükten sonra Herşey kısmet işi ama ben olsam donasyona başvuururdum Hepimiz insan ırkıyız sonuçta

topiği ilk açan arkadaş adına da ben yanıt vereyim söylemesi ne kadar kolay değilmi? ama bizlerin elbette son çaresi o olurda bunu sindirmek bile ne zor sen bilemezsinki bunu.kendi genlerini taşıyan bir evladı olamamak ne çok zor bişi.

Çok ilginçsiniz Ben bilemem değil mi? Herkes hekes hakkında ne çabuk düşünüp karar veriyor. Ben bilemeseydim donore karşı olurdum değil mi sayın ters mantık arkadaşım Ben sizidüşünüyorum yeter ki mutlu olsun herkes diyorum seçim sizin Yaşam biçimi sizin İster evlat edinin ister donor bulun ister de acılarınızla başbaşa kalıp yaşayın . Herkes neye inanıyorsa o kadar olabiliyor bu hayatta

Valla kendi adıma birşey yazmak gereği hissettim. Donasyon benim karşı olduğum bir konu değil bu şekilde bebek sahibi olanlara saygı duyarım hep derim hayatımda biri olmasaydı sperm bankasına bile giderdim.

Ancak uğraşan birilerine anne olduktan sonra olamasaydım da donasyona başvururdum demek empati yeteneğinden yoksunluk gibi geliyor. Bu "benim olmadı donasyon yaptırdım sizde deneyin" demekle aynı şeyler değil.

Hasbelkader allah herkese bir akıl vermiş, sizin bu yazdıklarınızı buradaki nsanlar düşünemiyorlar mı ? Görende donasyon yeni birşeyde kimsenin haberi yok sanacak. Zaten dr.lar bir şekilde bunu telaffuz ediyorlarlar yaşınız olduğuna göre muhtemel size de önerdiler. Ama insanlar uğraşmaya devam edip bebek sahibi oluyorlar.

Keşke böyle damdan düşer gibi bunları yazmak yerine. Arkadaşlar 39 la 40 ın ne farkı var bakın ben başardım sizde başarabilirdiniz sabretmek, umut etmek lazım gibi insani birşeyler söyleseydiniz.

merhaba ben bu siteyi iki yıldır takip ediyorum fakat yeni üye oldum hikayemi paylaşmak istedim sizlerle.umarım benim gibi olanlar vardır.ben 6.5 yllık evliyim.okuldu kariyerdi derken ve beyaz atlı prensi beklerken yaş oldu 34 ve ben 34 yaşında mutluluğu yakaladım.ilk başta hiç bebek düşünmedim çünkü korkuyordum.ben annemi küçük yaşta kaybettim yaşım ilerledi ya benim çocuğumda annesiz kalırsa diye.ama beklenmedik zamanda bir şok yaşadım.evliliğimin üçüncü ayında ara kanamam oldu,ne olduğunu öğrenmek için doktora gittim.herhalde hamile olduğunu ama düşük yaptığını aynı anda öğrenen nadir insanlardan biriyim.çok üzüldüm tabi ama yapacak birşey yok.vücudum bebeği bir haftada kendiliğinden attı.doktorum üzülmememi en azından bebek sahibi olabildiğimi yeniden hamile kalabileceğimi söyledi.herkesten aynı lafı duyunca tabi bende pek takmadım kafama nasıl olsa yeniden hamile kalabilirdim.üç ay bekledik,tekrar doktora gittim,bir problem yok herşey yolunda ama yaş ilerlemeden bebek düşünüyorsanız beklemeyin dedi,biz de çalışmalara başladık,bana kalsa biraz daha beklerdim ama eşim o zaman 40 yaşındaydı vetam bir bebek tutkunu.obir an önce olsun dedi.ilk ay geçti yok,üzerinden altı ay geçti yok.ben iyice stres olmaya başladım.doktora gittik rahim filmi,eşimin ve benim tahlillerim herşey temiz çıktı.rahim düzgün,düzenli adet oluyorum ama nafile,doktorum sebebi bilinmeyen infertilite dedi,tam bir şok biz ne düşünürken ne yaşadık.ama yine çok üzülmedim,hani bir tane olduya biz hep umutluyduk kendiliğinden olur diye.doktorum tüp bebek deneyin dedi,eşim hayır ben kendiliğinden olsun istiyorum bekleyelim dedi.neyse uzatmayayım ilk tüp bebek denememizi evliliğimizin 4.yılında yaptık yani 2008 de.bu arada boş durmadık 3 kez aşılama yaptırdık sonuç negatif.buraya yazarken kolay ama ben bilirim neler yaşadığımı o testte her defasında tek çizgi görmeyi,eşime yok demenin ezikliğini,şu an bile yazarken ağlıyorum.bu yaşadıklarım beni o kadar olumsuz etkiledi ki ilk tüp bebek denememiz de vücut ilaca rağmen hiç yumurta geliştirmedi ve tedavi iptal edildi.ben doktorun yanından çıktıktan sonra tam üç saat caddelerde ağlayaredenimde kalucıak dolaştım.eşim sağolsun bana çok destek oldu ama onun beni üzmemek için metin göründüğünü aslında gözyaşlarını içine akıttığını biliyordum ve bu beni dahada üzüyordu.altı ay sonra tekrar denedik bu sefer 3 yumurta oluştu sadece biri gelişti.doktorum bile anlam veremedi bu duruma,basit haplarla bile 5 yumurta geliştirebilen ben o kadar ilaca cevap veremiyordum.stresten denildi,tek yumurtayla devam kararı alındı ama yine kısmet olmadı,yumurta toplama işleminden bir gün önce olan tek yumurtamda kendiliğinden çatladı,tedavi yine sonlandı.artık iyice umudumu kaybetmiştim,kendimden çok eşim için üzülüyor,ona çocuk veremediğim için kendimi suçluyordum.yeniden deneriz derken ilaçlar ben de yan etki yaptı,beyin omurilik sıvım yükseldi,geçici görme problemi yaşadım,bir hafta hastahanede yattım,bir yıl ilaçla tedavi gördüm.defalarca iğneyle belimden sıvı aldılar,doktorum bu şartlarda hormon ilacı kullanamayacağımı aksi halde bedenimde kalıcı hasarlar oluşacağını söyledi.mecburen bekledik,bu arada tesadüfen kontrole gittiğimde doktorum 3 tane yumurta olduğunu istersem ilaç kullanmadan aşılama yapılabileceğini söyledi,yaptırdık,sonuç gene hüzün.iyileşme sürecim 2010 a kadar sürdü,ilaç kullanmayı bıraktım,ama yaşım kırk oldu,

kayınvalidem 40 yasında doğurdu suan 6 yasında kaynım var bi gaza gelse bıdaha yapcak:)

ya papatya40 bir dk kafam karıştı mesajlarına baktımda çünkü yazdıktan sonra farkettim 38'e yazan bir papatya vardı aynı kişi misin yoksa karıştırıyorum diye o senmişin hangi ara bebek oldu hayırlı olsun.

Son düzenleme:
merhaba bende birşeyler yazma gereği duydum, öncelikle belirteyim ben donasyona karşı değilim, hatta son çare olarak hep düşüncemde ama... aması şu... önce sonuna kadar mücadele...
bana bundan 2 yıl önce dedilerki artık çaren kalmadı sen ancak dönor ile anne olursun.
neden mi? kısaca anlatayım, bir ahmak doktorun yanlış tedavisi sonucu kistim patladı ve yumurtalığımla birlikte alındı. üzüldüm ama çabuk atlattım çünkü sapasağlam bir yumurtalığım vardı ve fazlasıyla yumurtam çıkıyordu, ama tüp denemesinde dış gebelik oldu ve bir tüpümü aldılar, fakat bu sırada tüpümü alan öküz o esnada tek yumurtalığıma zarar vermiş. hiç yumurta üretemez oldum. ameliyattan hemen sonra durumumu bilmeden tüp yapmaya koştum 1. ay yumurta yok 2. ay yok 3. ay yok 4. ay 5. ay 6. ay yok yok ve doktorun sözleri artık donöre başvurmalısınız oldu. hayal kırıklığım sonsuzdu........... ama hemen donör olayına koşmadım, 1. aydan itibaren hep araştırdım araştırdım hayıt suyu ot mot derken ... herşeyi denedim denedim yılmadım ve 9. ayın sonunda 1 yumurta doktorun deyimi bir mucizeydi , 10. ayda 2 oldu, 1 yılın sonunda 4-5-6 yı buldu .. kendi mucizemi kendim yarattım ben...... şimdi her seferinde 5-6 ... yumurtam oluyor üstelik hepsi dölleniyor, şimdi aynı azimle rahim kalınlığı problemini aşmayı hedefledim........ ben sorunumun üzerine gidiyorum araştırıyorum... kendinize güvenin...... çareyi siz yaratın... çare doktorlarda değil, onlar istatistiklerin dışında hareket edemeyen söyleyecek sözü olmayanlar... çare sizin azminizde........ ben o salak doktorun lafına baksaydım, çoktan kendi defterimi kapatmıştım, bu arada yıldız 1980 kardeşim, ben 35 yaşa merdiven dayadım. çıtır değilim yani :34: belki pek çoğunuzdan daha ümitsiz bir vakayım operasyonlarımın sayısını unuttum, her operasyondan ağır darbeler aldım ama ne vazgeçtim nede kolayı seçtim. önce kendinize güvenin, sonra diğer çözümleride benim gibi en son çare olarak düşünün derim şunuda söyliyim bu donör olayı göründüğü kadar basit bir olayda değil, hadi gittim aldım yumurtayı oldu bitti yok, o zamanlar bunuda araştırdım ve gördümki bu işide ticarete dökmüşler, hep donmuş yumurta veriliyormuş, üstelik fahiş fiyatlara, alacağın yumurta kimin nesidir belli değil, her ay yumurta bağışlayanlar varmış... düşünün kaç kardeşli bir bebeğe sahip olucaz... özellikle öğrenciler bu işten para kazanıyorlarmış, %100 olacak diye garantide vermiyorlar zaten. şansınız %50 deyip çıkıyorlar. bu konuyu araştırmak beni soğutmuştu. sonrada yasa çıktı zaten birde bu var.......
yine diyorum yine diyorum kendinize gü-ve-nin.......... i-na-nın....... bunun güzel bir örneği olduğuma inanıyorum. henüz kucağıma almayı başaramamış olabilirim ama şunuda biliyorumki bu savaşta yer alacak kadar hala gücüm var. haaaa herşeyin bittiğine inandığım noktada donör olayını düşünebilirim, ama bunuda kalbimin beynimin tam anlamıyla istemesi ve sindirmesi şartıyla.
hadi kimse moralini bozmasın, herkesin düşüncelerine saygılıyım, çünkü her düşüncede bir fayda saklıdır mantığı güdenlerdenim.

Son düzenleme:
merhaba bende birşeyler yazma gereği duydum, öncelikle belirteyim ben donasyona karşı değilim, hatta son çare olarak hep düşüncemde ama... Aması şu... önce sonuna kadar mücadele...
Bana bundan 2 yıl önce dedilerki artık çaren kalmadı sen ancak dönor ile anne olursun.
Neden mi? Kısaca anlatayım, bir ahmak doktorun yanlış tedavisi sonucu kistim patladı ve yumurtalığımla birlikte alındı. üzüldüm ama çabuk atlattım çünkü sapasağlam bir yumurtalığım vardı ve fazlasıyla yumurtam çıkıyordu, ama tüp denemesinde dış gebelik oldu ve bir tüpümü aldılar, fakat bu sırada tüpümü alan öküz o esnada tek yumurtalığıma zarar vermiş. Hiç yumurta üretemez oldum. Ameliyattan hemen sonra durumumu bilmeden tüp yapmaya koştum 1. Ay yumurta yok 2. Ay yok 3. Ay yok 4. Ay 5. Ay 6. Ay yok yok ve doktorun sözleri artık donöre başvurmalısınız oldu. Hayal kırıklığım sonsuzdu........... Ama hemen donör olayına koşmadım, 1. Aydan itibaren hep araştırdım araştırdım hayıt suyu ot mot derken ... Herşeyi denedim denedim yılmadım ve 9. Ayın sonunda 1 yumurta doktorun deyimi bir mucizeydi , 10. Ayda 2 oldu, 1 yılın sonunda 4-5-6 yı buldu .. Kendi mucizemi kendim yarattım ben...... şimdi her seferinde 5-6 ... Yumurtam oluyor üstelik hepsi dölleniyor, şimdi aynı azimle rahim kalınlığı problemini aşmayı hedefledim........ Ben sorunumun üzerine gidiyorum araştırıyorum... Kendinize güvenin...... çareyi siz yaratın... çare doktorlarda değil, onlar istatistiklerin dışında hareket edemeyen söyleyecek sözü olmayanlar... çare sizin azminizde........ Ben o salak doktorun lafına baksaydım, çoktan kendi defterimi kapatmıştım, bu arada yıldız 1980 kardeşim, ben 35 yaşa merdiven dayadım. çıtır değilim yani :34: Belki pek çoğunuzdan daha ümitsiz bir vakayım operasyonlarımın sayısını unuttum, her operasyondan ağır darbeler aldım ama ne vazgeçtim nede kolayı seçtim. önce kendinize güvenin, sonra diğer çözümleride benim gibi en son çare olarak düşünün derim şunuda söyliyim bu donör olayı göründüğü kadar basit bir olayda değil, hadi gittim aldım yumurtayı oldu bitti yok, o zamanlar bunuda araştırdım ve gördümki bu işide ticarete dökmüşler, hep donmuş yumurta veriliyormuş, üstelik fahiş fiyatlara, alacağın yumurta kimin nesidir belli değil, her ay yumurta bağışlayanlar varmış... Düşünün kaç kardeşli bir bebeğe sahip olucaz... özellikle öğrenciler bu işten para kazanıyorlarmış, %100 olacak diye garantide vermiyorlar zaten. şansınız %50 deyip çıkıyorlar. Bu konuyu araştırmak beni soğutmuştu. Sonrada yasa çıktı zaten birde bu var.......
Yine diyorum yine diyorum kendinize gü-ve-nin.......... I-na-nın....... Bunun güzel bir örneği olduğuma inanıyorum. Henüz kucağıma almayı başaramamış olabilirim ama şunuda biliyorumki bu savaşta yer alacak kadar hala gücüm var. Haaaa herşeyin bittiğine inandığım noktada donör olayını düşünebilirim, ama bunuda kalbimin beynimin tam anlamıyla istemesi ve sindirmesi şartıyla.
Hadi kimse moralini bozmasın, herkesin düşüncelerine saygılıyım, çünkü her düşüncede bir fayda saklıdır mantığı güdenlerdenim.

azmine hayran kaldım.haklısın moralımızı bozmadan ınanmak ve yolumuza devam etmemız gerekır umarım allah bu cabalarımızın karsılıgını verır ve hepımız evlatlarımıza kavusuruz..

Sevgiler

Valla kendi adıma birşey yazmak gereği hissettim. Donasyon benim karşı olduğum bir konu değil bu şekilde bebek sahibi olanlara saygı duyarım hep derim hayatımda biri olmasaydı sperm bankasına bile giderdim.

Ancak uğraşan birilerine anne olduktan sonra olamasaydım da donasyona başvururdum demek empati yeteneğinden yoksunluk gibi geliyor. Bu "benim olmadı donasyon yaptırdım sizde deneyin" demekle aynı şeyler değil.

Hasbelkader allah herkese bir akıl vermiş, sizin bu yazdıklarınızı buradaki nsanlar düşünemiyorlar mı ? Görende donasyon yeni birşeyde kimsenin haberi yok sanacak. Zaten dr.lar bir şekilde bunu telaffuz ediyorlarlar yaşınız olduğuna göre muhtemel size de önerdiler. Ama insanlar uğraşmaya devam edip bebek sahibi oluyorlar.

Keşke böyle damdan düşer gibi bunları yazmak yerine. Arkadaşlar 39 la 40 ın ne farkı var bakın ben başardım sizde başarabilirdiniz sabretmek, umut etmek lazım gibi insani birşeyler söyleseydiniz.

Zaten amacım sizlere umut vermekti. Ama bana böyle hucüm edileceğini hesaplamamaıştım. Hele anneyim diye saldırıya uğrayacağım aklıma gelmemeişti. Donasyon değil mi konu başlığı ya da ben damdan düşer gibi giridğim konu hani! Ben önermedim ki ilk donasyonu var olan bir tartışmaya dahil oldum sadece Keşke olmasaymısım yine de beni anlayan arkadaşlar olduğunu görüyorum Empatisizilikle suçlamanızı hiç anlayamadım Benim de iki düşüğüm ve 3 yıl boyunca her ay ağlamışlığım var Tüm bunlar olmasa bile ben derhal anne olmuş olsaydım bile empatisizlikle suçlamalrınız haklı değil sevgili arkadaşım .Ben yine de bu uzun yolda hepinize başarılar diliyorum Sadece dediğim gibi herkes mutlu olduğu şekilde yapsın Yargılama hakkınız hiç mi hiç yok Benden bu kadar

Zaten amacım sizlere umut vermekti. Ama bana böyle hucüm edileceğini hesaplamamaıştım. Hele anneyim diye saldırıya uğrayacağım aklıma gelmemeişti. Donasyon değil mi konu başlığı ya da ben damdan düşer gibi giridğim konu hani! Ben önermedim ki ilk donasyonu var olan bir tartışmaya dahil oldum sadece Keşke olmasaymısım yine de beni anlayan arkadaşlar olduğunu görüyorum Empatisizilikle suçlamanızı hiç anlayamadım Benim de iki düşüğüm ve 3 yıl boyunca her ay ağlamışlığım var Tüm bunlar olmasa bile ben derhal anne olmuş olsaydım bile empatisizlikle suçlamalrınız haklı değil sevgili arkadaşım .Ben yine de bu uzun yolda hepinize başarılar diliyorum Sadece dediğim gibi herkes mutlu olduğu şekilde yapsın Yargılama hakkınız hiç mi hiç yok Benden bu kadar

üç yıl boyunca ağlamış ve sonunda evladına kavumuş biri olarak keşke "arkadaşlar mücadeleden yılmayın ben 39 yaşımda kavuştum" deseydinde moral olsaydın keşke. bizim akıla değil morala ihtiyacımız var özetle.zira son çarelerin bizde farkındayız ... selametle...

Öncelikle konu başlığı donasyon değil. Önce konu başlığını bir okuyun isterseniz. Sonra dr.lar öneri getirsede herkes insan ırkı olsa da kimse donasyonun değil kendi çocuğunun peşinde. Ayrıca bravo o yazıdan anne oldığu için saldırıya uğramak gibi birşey algılandığına göre ne denirse boş. A desekte B anlayacaksınız.

ay ne kadar tatsızlaşmış bu topic böyle, çok üzüldüm:((,

ya arladaşlar hiç gereği yok bu polemiklerin, yazı dili bazen yanlış anlaşılır, eminim ki ben papatya böyle demek istememiştir, hem dese de o da özgürce fikrini demiş diyelim,

herkes herşeyi istediği yapar , yaşar, önemli olan eşlerin buna birlikte karar vermesidir, ya boşverin lütfen bu gereksiz tartışmaları , üzmeyin ve topiğe negatif enerji vermeyelim,

tanrı herkes için ayrı bir plan oluşturuyor zaten, herkesin planı, kaderi, hayatı ayrı derslerden ibaret , o yüzden , birbiirmizi hırpalamayalım boşyere,

güzel haberler alalım lütfen, çok ihtiyacımız var buna:),

hello hanımlar,

nckurt canıkom kafaya takma şimdi sen olmamayı, bazı aylar oluyor böyle, gecende ben öyleydim biliyosun,

bende de ufak ufak heyeceanlar başladı, ginera bitti, sanırım yarın felan olucam gibi geliyor regl, karnım ağrımaya başladı , gerçi belli olmaz sarkar belki biraz,

gidicez bakalım dr a 2. veya 3. gün , artık ya herro ya merro derlerya, :))))),
ben birkaç gün yazamayabilirim, ama sonra illaki durumu bildiririm , bana dua edin, olumlu düşünen herkese her düşünceye ihtiyacım var,:)

çok ama çokk sevgiler,
Canım benim inşallah herşey iyi olur ki ben de senin adına iyi olacağına inanıyorum,herşeyin hayırlısı,güzel haberlerini bekliyoruz

pek iyi haber yok tek yumurta varmış bakalım bidahaki ay bişiler değişebilecek mi?:59:

Canım ya bu da iyi haber en azından yumurta oluşuyor bu da bir şans,senin için herşey iyi olur umarım,tek yumurta lazım değil mi hamilelik için.Benim doktorum yumurta ve sperm olduğu sürece her an hamilelik mümkün demişti.İyi düşün iyi olsun sevgiler canım öptüm,herşey iyi olacak sakın endişe etme inan bana

topiği ilkk açan arkadaş için yazayım 39 yaşında anne oldum 2 düşükten sonra Herşey kısmet işi ama ben olsam donasyona başvuururdum Hepimiz insan ırkıyız sonuçta

Arkadaşım önerine teşekkür ederim ama ben donasyona hiç sıcak bakmadım bakmıyorum da,tabi sizin fikriniz bu saygı duyuyorum ama bir şeyi merak ettim acaba anne olmasaydınız bu kadar rahatlıkla kendinize de bu öneriyi getirebilir miydiniz?Çünkü bana bu kelimeyi teleffuz etmek bile çok ağır geliyor.Allahım herkesin gönlüne göre versin,ama ben hepimizin en kısa sürede kendi çocuğunu kucağına alacağına inanıyorum,dediğiniz gibi herşey kısmet işi

Canım ya bu da iyi haber en azından yumurta oluşuyor bu da bir şans,senin için herşey iyi olur umarım,tek yumurta lazım değil mi hamilelik için.Benim doktorum yumurta ve sperm olduğu sürece her an hamilelik mümkün demişti.İyi düşün iyi olsun sevgiler canım öptüm,herşey iyi olacak sakın endişe etme inan bana
daha bi sene önce 7- 8 yumurta var olduğunu düşünürsek durum pek içaçıcı değil ama nebilim işte görcez bakalım ne olacak...

Back