Birde şöyle birşey ilave edeyim , Nazenin hatırladığım senin yüksek dozla tek yumurta çıktı (yanılıyorsam kusura bakma) o zaman ilaçsız dene her ay dene hem ilaç masrafın olmaz hemde bekleme süren olmaz. Tabiki bu birazda iki parmağın oynamasına bakar ama sadece bir öneri.
karamelitooooo ve yıldızzzz her ıkınıze de cevap yazmak istiyorum ama iki yerden alıntı yapmayı beceremedim

şimdi ikinizde beni çok güzel aydınlattınız gerçekten minnettarım ve iyiki burayı bulmuşum:), dedikleriniz çok doğru 12 haftaya kadar kalbin durması embrionun kalitesinden kaynaklanıyor, daha ileri aylarda olsa zaten ultrasonda görüp derlerdi miyom baskılıyor yada büyümüş diye,
o nedenle ben şu an için miyom ameliyatı olmamaya karar verdim, ancak dr histereskopı ıle bir bakalım iyice emin olalım derse onu yaptırırım ( bu zahmetli ve acı veren birşeymi nedir bu )?,
bunun dışında, kızlar ben birtane ile kaldım hamile ama o da kalbı durarak gıttı biliyorsunuz, o yüzden bu sefer onu donduryorsak donduralım dedik, ve önümüzdeki ay, ilaçsız regl gunu zaten nekadar var yumurta belli oluyor , ona göre bakıp düşük doz ilaç veya ılaçsız takıp ile bir iki tane alırsak onları dondurmadan diğerinide çözerek elimzide olanalrın pgt sine bakarak karar verelim diyoruz.
hem ben bu bir ayda biraz daha kılo veririm, hem bitkisellere devam ederim, hem de histereskopı ıle aklım iyice net olur , belkiii eğer laparoskopı derse hani iyileşme 2 ayda oluyor diye olabilirim ama onda bile illaki zarar oluyor değil mi rahme?, o sebeple birkaç gün içinde netleşir durum,
ben zaten biliyorum bendeki sorun sanırım hem yaşdan hemde, çok yıllar evvel geçirdiğim kist ameliyatından dolayı kalite düşüklüğü , hal böyle olunca iş mucizelere kalıyor, bende kaldısya birtane iyi yumurta onu yakalama peşindeyim:),
biraz rahatladım saolunnn