canım benim yaşım 40 41 doğru gidiyoruz. fsh ım hep 9-10 civarıydı ama bu tedavide 5.22 ile başladık tedaviye.cnm çok üzüldümm...ne denir bilmiyorum..Allah en kısa zamanda nasip etsin inş...cnm senn yaşn kaçtı ve kaç fsh la tedaviye bşladın.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim yaşım 40 41 doğru gidiyoruz. fsh ım hep 9-10 civarıydı ama bu tedavide 5.22 ile başladık tedaviye.cnm çok üzüldümm...ne denir bilmiyorum..Allah en kısa zamanda nasip etsin inş...cnm senn yaşn kaçtı ve kaç fsh la tedaviye bşladın.....
ay selam tatlım,
valla diet fena değil ama hafta sonu biraz kaçırdım tiramisu yedimmm:)),
ya nedendir hava bozduya bir tembellik geldi spora gidemedim , bugünde çıkamadım bir yere, pazartesi hep böyle oluyor ama, toparlarım gene,
canıkom ginerayı kullanıyorum , benim hesabıma göre martın ilk haftası regl olmam gerekiyor inşallah 2. gün gideceğim bakalım kist felan yoksa başlarız demişti dr, inşallahhhhhh:))),
onun dışında, çayları ve macunu yiyorum ama, macunu yemek artık çok ozr geliyor valla ne yalan diim:),
tanrım inşallah benimle olur muayene günü ve sonrası:))) senden naber fıstık?
yok arkadaşım yok bu seferde olmadı karaları bağladım oturuyorum. 7.denemede fos çıktı .olmayacak artık gibi geliyor . bilmiyorum ne yapacağım ama daha iyiyim önceki denemelerde aldığım negatif sonuçlarına göre... ama denicem 8.yi gerekirse 9 gerekirse 10 .....
günaydın hanımlar;
metaboliks diye bişi varmış. Embriyonun kaliteli olup olmadığını tesbit ediyorlarmış. Hiç uygulayan var mı?
şimdi bir arkadaşım aradım...42 yaşında hamileymiş......39 yaşında 1,ye şimdide 2,ye hamile.....gecen konuştuğumuzda 2, yi istiyoruz demişti...hemen hamile kalmış.....ben anlayamıyorum...moralim bozuldu.....bizim neden olmuyor....
kaldım canım 3. denememde ama şanssızlık oldu ve 21 haftalık kaybettim şimdi yine uğraşıyoruz bakalım vardır bir saati gelir inşallah bebeğim...sevgili buluestar,
eğer kaçırdıysam beni bağışla, buradaki tüm yazışmaları okuyorum ama kaçırmış olabilirim. hiç hamile kalmadın mı bugüne kadar.
şimdi bir arkadaşım aradım...42 yaşında hamileymiş......39 yaşında 1,ye şimdide 2,ye hamile.....gecen konuştuğumuzda 2, yi istiyoruz demişti...hemen hamile kalmış.....ben anlayamıyorum...moralim bozuldu.....bizim neden olmuyor....
Umarım beni yanlış anlamazsın. Yada ben seni yanlış anladım bu satırları yazıyorum.
Bizim neden olmuyor yada çok uğraşıyoruz diye üzülelim, allah bize niye vermiyor diye kahrolalım kabul. Ama lütfen arkadaş dediğin biri için bu hisler içinden geçmesin. Bu hisler seni çok yorar. Ne güzel istenmeyen bir bebek değil ki isteniyormuş o yaşta oldu, bende o yaştayım bu bana bile umut oldu niye sana umut olmasın.
Ya nasıl anlatayım, bebek isteği bizim en masumhane duygularımızı yok etmemeli diye düşünüyorum.
kızlarrrr, bir başka topicde nil yazmıştı bunu , kullandım ve hamile kaldım diye, bende aradım taradım nihayet buldum, eczanemiz.com sitesinde, herşekilde ödeme yapılıyor, peşin, taksitli, havale, nasıl isterseniz, kapıda bile ödeyebiliyorsunuz,
stokları sınırlıymış,
fiyatı 52 tl, ilgilenenler için siteden alıntı yaptım:))))))))))
bu Viola tablet ovaryum içindir. (kutusu dışı yeşil renkte, )Rahimde oluşan ovaryosalpenjit (yumurtalık ve fallop tüpü iltihaları), ovarit (yumurtalık enfeksiyonları), salpenjit (fallop tüpü enfeksiyonları), kistlerde, özellikle sık sık tekrarlayan enfeksiyonlarda, lokore (beyaz akıntı), dismenore (sancılı menstürasyonda) ve ovulasyon yetersizliğinde tavsiye edilir. Özellikle infertilite (kısırlıkta) kullanılması önerilir. Sindirim sisteminde 8-12 dakika içinde çözünür.
Kullanışı: Tok karnına günde 3 defa 2’şer tablet.
İçindekiler: 1 TABLET İÇİNDE
40 mg Civan Perçemi
15 mg Ada Çayı
30 mg Hercai Menekşe
30 mg Ebegümeci
15 mg Aynısafa Çiçeği
40 mg Çin Geveni
15 mg Kedi Nanesi
15 mg Sinirli Ot
15 mg Sarı Yoğurt Otu
15 mg Ekinazeya
20 mg Kabarcıklı Alg
5 mg Magnezyum streain
245 mg Serbitol
yok arkadaşım yok bu seferde olmadı karaları bağladım oturuyorum. 7.denemede fos çıktı .olmayacak artık gibi geliyor . bilmiyorum ne yapacağım ama daha iyiyim önceki denemelerde aldığım negatif sonuçlarına göre... ama denicem 8.yi gerekirse 9 gerekirse 10 .....
canım bi doktora git istersen nazenin de öyle olmuştu kisttenmiş. bir an önce önlemini almış olursunYa kızlar ben hala regl olmadım tam altı gün geçti,test yaptım tabiki tek çizgi (ne görmeyi bekliyorsam işte) ne yapacağım,doktor yüzü görmek istemiyorum,offffffff ya
aslında onun neden oldu diye kıskanmak değil de . "bak onun bile oldu benim olmuyor"diye duyulan bir hüzün.cnm kesinlikle karşıdaki için değil o düşüncelerim.....Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin....kastetmek istediğim ben kaç senedir uğraşıyorum bizlerinde en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımııza alması cnm....
Canım merhaba,paylaşımın için sağol,bu ilacın yan etkisi olabilir mi ,nasıl öğrenebilirim ki?
Umarım beni yanlış anlamazsın. Yada ben seni yanlış anladım bu satırları yazıyorum.
Bizim neden olmuyor yada çok uğraşıyoruz diye üzülelim, allah bize niye vermiyor diye kahrolalım kabul. Ama lütfen arkadaş dediğin biri için bu hisler içinden geçmesin. Bu hisler seni çok yorar. Ne güzel istenmeyen bir bebek değil ki isteniyormuş o yaşta oldu, bende o yaştayım bu bana bile umut oldu niye sana umut olmasın.
Ya nasıl anlatayım, bebek isteği bizim en masumhane duygularımızı yok etmemeli diye düşünüyorum.