Kirgizistan Paylasim Alani (Tanisma)

merhaba ben kırgızistanlıyım. aynakg sen kırgız mısın?

Son düzenleme:
benim yazdıklarımı okudungun zaman cevap yazarsan sevinirim

merhaba tanışmak tabiiki isterim kırgıztanlıları çok severim nasılsınız iyisinizdir inş görüşmek üzere cvb bekliyorum

merhAba hevvam. nasılsın? ben kırgızım burda ogrenciyim. tanıştığımıza menun oldum. kırgızistan ya da kırgızlar hakkında sormak istediğin ya da öğrenmek istediğin bir şey varsa yardımcı olurum:)

slm zuzi bende tatarım. Van Ercişde bulunduğum süre içinde kırgızlarla tanışmıştım. Biz aynı dili konuşuyoruz. caksı kal

Son düzenleme:
slm zuzi bende tatarım. Van Ercişde bulunduğum süre içinde kırgızlarla tanışmıştım. Biz aynı dili konuşuyoruz. caksı kal

slm. evet bizim dilde de cakshi kal diyoruz:) sen kaç senedir türkiyedesin ya da türkiyeli tatarlardan mısın?

Ben burada doğdum. dedemler buraya balkan savaşında gelmişler. Aslen Eskişehirliyim ama Amasyada oturuyorum burada kırgız ve kazak arkadaşım var. üçümüz bir olup geziyoruz. herkes japon turistlere bakın diyorlar.CADIARZU sen aslen kırgızistan mı yoksam afgan kırgızlarından mısın. vandaki tanıştığım kırgızlar afganistandan gelen kırgızlardı.caksı kal.:teytey:

Son düzenleme:
Ben burada doğdum. dedemler buraya balkan savaşında gelmişler. Aslen Eskişehirliyim ama Amasyada oturuyorum burada kırgız ve kazak arkadaşım var. üçümüz bir olup geziyoruz. herkes japon turistlere bakın diyorlar.CADIARZU sen aslen kırgızistan mı yoksam afgan kırgızlarından mısın. vandaki tanıştığım kırgızlar afganistandan gelen kırgızlardı.caksı kal.:teytey:

ben kırgızistanlıyım, türkiyede üçüncü senem. yüksek lisans yapmaya gelmiştim. şu an doktora yapıyorum. eşim de kırgızistanlı ve o da burda istanbul universitesinde Y.L. öğrencisi. Aynı durumu biz de yaşıyoruz herkes ya japon ya çin diyor:1no2: Senin çocuğun var mı? ben iki buçuk ay önce doğum yaptım küçük kızım var:teytey:

allah bağışlasın canım. benimde 13 yaşında bir kızım var. Allah kolaylık versin zor oluyordur hem bebek hem okumak. Aşağıdaki resim sanırım kızın olucak çok sevimli. benim kızımda çekik gözlü. Ama büyüyünce gözleri biraz değişti. Cengiz hanın hayatını alatan bir sinemada şöyle demişti cengiz hanın babası cengiz hana '' gelin seçerken bacakları çok kuvvetli, gözleri çekik bir gelin seçmelisin, gözleri küçük olmalı ki içine şeytan girmesin'' savlukman kal (sağlıkla kal)

allah bağışlasın canım. benimde 13 yaşında bir kızım var. Allah kolaylık versin zor oluyordur hem bebek hem okumak. Aşağıdaki resim sanırım kızın olucak çok sevimli. benim kızımda çekik gözlü. Ama büyüyünce gözleri biraz değişti. Cengiz hanın hayatını alatan bir sinemada şöyle demişti cengiz hanın babası cengiz hana '' gelin seçerken bacakları çok kuvvetli, gözleri çekik bir gelin seçmelisin, gözleri küçük olmalı ki içine şeytan girmesin'' savlukman kal (sağlıkla kal)

senin kızın büyümüş kocaman kız olmuş:) benimki daha çok ufak:) sağol senin kzını da allah bağışlasın. evet aşağıdaki resim benim kızımın. evet o filmi ben de syretmiştim. ben seni arkadaş listeme ekledim kabul et istersen. cakshi kal.

slm zuzi izinde olduğum için internete giremedim epeydir. inş. her şey yolundadır. bu sene kırgızistana gidebildin mi. İnsan memeleketini özlüyor. bende 2 senedir eskişehire gidemiyordum epey özlemişim hiç canım dönmek istemedi. kızını öptüm yanaklarından. cakshi kal.

X