Kırgınım, kızgınım, üzgünüm.

Eşinizin yaptığını 18 yaşına gelince erkeklerin %95'i yapıyordur. Erkeklerin bu şeyleri allandıra ballandıra anlatması ister istemez vay bu neler yaşamış şeklinde bir özentiye sebep olmuştur.Benimki de arkadaşkken sormuştum gitmişti,kızarkadaşı ile,belki daha fazlası... Ama benden önceydi beni ilgilendirmez. O zamanlar gençlik ateşi, merak...

Sizinde erkek arkadaşlarınız olmuş inanın bekaret toplumumuzda önemli olmasa sizde o zamanlar herşeyi yapmıştınız belki. Üstelik eşiniz biliyor mu sizin seviştiğinizi erkek arkadaşlarınızla? Sordu mu siz ona bunları anlatacak kadar dürüst cesur musunuz?

Ben evliliği de ciddi aldatıldım. Sanalda yazışmalar gördüm. Affettim içten içine affetmedim, unutmadım ama. Eşim der hep evliliğin ilk yıllarıydı. Sanalda yazarken içkiliydim sadece heyecan olsun, eğlenelim diye yazdım. Ama benim farklı sorunlarım da var. İlişkinin çivisi çıkmış benim açımdan. Anlaşmalı ya ikna ettim gibi. Ama hala seni seviyorum sizinle yaşamak istiyorum diyorum. Ama ben şimdi annemdeyim gidince o protokölü yazdırıp tatlı dille ona imzaları kurtulacağım inşallah. Bu arada bende öpretmenim:)

Bence siz eşinize sıkı sıkı sarılın. Öncesini sorgulamayın.Eşiniz ve çocuklarınızla beraber mutluluklar dilerim.

Çok teşekkürler cevabınız için.
Eşim geçmişimi ayrıntılı şekilde bilmiyor. Sadece geçmişimde bir kaç erkek arkadaşım olduğunu biliyor. Onu bile ben anlatmıştım. Hiç sormadı ne yaşadın, kimler girdi hayatına diye. Hiç öğrenmek istemedi. O duruma da ayrı afallıyorum. İnsan karısının geçmişini hiç mi merak etmez diye.
Gerçi sorsa da her şeyi anlatmam bu bir gerçek. O kadar dürüst olamam ben.
Sizin durumunuz için de gerçekten üzüldüm. İnşallah hakkınızda her şeyin en hayırlısı olur bundan sonra.

Ee sizde yapmışsınız.
Tam olmadi diye masum olmuyorsunuz ( sizin anlatımınıza göre)
Belki eşiniz bilse oda üzgün, kırgın, kızgın olacak .
Konuyu kapatın adamıda darlamayın .

Cevabını kaldiramayacaginiz sorular sormayın. Ayrıca sizden öncesi sizi bağlamaz. Kaldı ki o yaşlar hata yapmaya çok uygun. Bu arada sizde olay geçmiş bitmiş ama diğer genç kızlara tavsiye, koca kaçıyormuş gibi yarim yamalak tanıdığınız adamlarla lap diye evlenmeyin.

Allah aşkına önceden ne yaptığı sizde dahil hiç kimseyi ilgilendirmez.
Çok tuhafsınız dertsiz başınıza dert arıyorsunuz resmen.
Ayrica kimseyi yargılamak size düşmez Allah bile affediyor da size noluyor yani ?

Keske sormasaymissiniz. Gecmisi sizi ilgilendirmiyor ki. Kafaya takmaktan vazgecin kendinizi darlamayin artik

Uff ne alaka
Böyle insanlar var adamı da kendini darlayan..
18 yaşnda diyorsun adam 37 yaşına gelmiş.
Hala genelev hayali kurmuyor ya.
Erkekler merak eder ergenken boyle seyleri.
Çok geri duşuncelisiniz
Sanki sizken geneleve gitti gibi tepki vermissiniz
Erkeklere de acıyorum bazen

Herkes kendi evinin kapisini supursun..
Siz gecmisinizle sorgulanmamissiniz ama esinizi sorguluyorsunuz.
Kirmak istemem ama size dusmez 18 yasindaki ergenin hatasi/ nefsini sorgulamak, esiniz dahi olsa.
Duymaya katlanamayacaginiz seyleri de desmeyin ayrica.
18 yasindaki ergen oyle boyle merak etmis, bundan dogal ne olabilir ki?
Kerhaneye gitmeseymis iyiymis ama sonucta kimseyle rizasi disinda iliski kurmamis.
Zamaninda buna milli olmak denirdi, belkide arkadaslarinin gazina gelip milli olayim bari dedi.
Neyse ne, adamin sizden onceki cinsel hayati bana gore yoruma kapalidir.

En ince detayina kadar anlattirmak nedir ya?
Kusura bakmayin kasinmissiniz ve hatta adamin aklina hic yoktan karpuz dusurmussunuz.

Offf çok gereksiz çok saçma. Evlenmeden hatta eşlerimiz ile tanışmadan önceki yaşadıklarımız ile ilgili konular İçin üzmeyin ve üzülmeyin. Mümkünse merak etmeyin.

Evlenmeden önce eşimle çok harika 2 dosttuk, bundan 2005 senesinde üni başlarında yabancı uyruklu bir kız arkadaşı olmuş ,sevmişte yani şartlardan dolayı ayrılmışlar. Ailesinin evine götürüp aynı odada da kalmışlar.. Ben o zaman da çok saygı duymuştum şimdide duyuyorum
Ha ama şimdi öyle bir yaklaşım eğilim olsa farklı yaklaşır kırılır kızar incinirdim acaba ben mi anormalim

Ciddi misiniz?
Adama soruyorsunuz, doğruyu söyle kızmayacağım diyorsunuz. Adam da dürüstçe anlatıyor. Sonrası ver tribi meselesi oluyor.
Madem kaldıramayacaksınız neden soruyorsunuz.
Siz de bir şeyler yaşamışsınız. Cinsel birlikteliğinizin tam anlamıyla olmaması sizin masum olduğunuzu göstermez.
Evlenmeden önce olanlar geçmişte kaldı ve bitti.
Niye karıştırıp duruyorsunuz anlamıyorum.

neden illa ilk olma takıntınız var ki???? bir erkeğin bakire değil diye bir kadına yaptığı kötü muamelenin aynısını siz şimdi sizinle evlenirken bakir değil diye eşinize yapıyorsunuz , ergenlik tavan yapmış adam kendini keşfetmek için gitmiş para ile ilişkiye karşı olsamda en azından başkasının ırzına geçmemiş, kız arkadaşını kandırıp sevişmemiş, büyütülecek mevzu değil...
benim tek dert edeceğim acaba hastalık vs kapmış mıdır kısmı olurdu paralı bir ilişki için...

Sormuyor olmasi bence cok normal. Yani ben yasadiysam o da yasamistir diyor. Ama illa dizilerdeki gibi surekli bir drama mi olsun istiyorsunuz hayatinizda? Sorsa olay cikarsa ve siz yalan soyleseniz sonra o yalan ortaya cikacak diye heyecanlanmalar vs arkasi yarin. Esiniz cok olgunmus valla. Bu sizi sevmedigini de gostermez sadece size saygi duygdugunu gosterir. Keske esinizi baska yerlere de eksek de hasat zamani gani gani dagitsak :))

Evlenmeden önce bu durum aklımın ucundan bile geçmemişti. 3 gün önce neden sordum bilmiyorum. Birden şeytan dürttü ve onun ağzından duymak istedim sadece.
Adami durust olmasi konusunda ikna edip agzindan lafi aldiktan sonra pisman etmissiniz.insani yalana itmek bu cok yanlis.ustelik gencmis size ne.dertmi ariyorsunuz kendinize anlamadimki.

Ay çok hoşsunuz ya :) Gerçekten mantığımla düşününce haklısınız tabiki. Ben de farkındayım yanlış düşündüğümün. Ama duygularım öyle söylemedi, kötü hissettim işte. Her yorumu alıntılayamadım ama genel olarak yazılanları okumak iyi geldi. Şimdi çok daha iyiyim. Daha mantıklı bakabiliyorum duruma. Çok teşekkürler herkese.

evlenmişsiniz hem de 8 yıllık evlisiniz evliliğiniz boyunca eşinizden eminsiniz güven problemi yok ne diye geçmişi soruyorsunuz ki? bazı şeyleri bilmemek iyidir.siz ısrarla sormuşsunuz o da anlatmış.ve hepsi sizden önce olan şeyler.bence abartıyorsunuz.her erkek gitmiştir demeyeceğim ama birçok erkeğin o yaşlarda cinsellikle ilgili deneyim yaşamak için gittiği söyleniyor ne kadar doğru bilemem.ayrıca siz de ufak tefek şeyler yaşamışsınız ufak tefek de olsa eşinize anlatabilir misiniz bunları ve onun nasıl tepki verebileceğini tahmin edebiliyor musunuz? 18 yaşında yaptığı şeyden dolayı eşinizden tiksinir gibi bahsetmeyin unutun bence.

Bundan sonra kocanızdan dürüst cevaplar beklemeyin. Adamı doğru söylemeye ikna edip yan çizmişsiniz. Kaldıramayacaktınız madem ki sormayacaktınız da.
Ayrıca karşınızdaki robot mu nefsi var diye şaşırıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…