Kırgınım, kızgınım, üzgünüm.

Zamanla ilk acısı kalmıyor, geçiyor, unutuluyor ama zor hazmediliyor. Ara ara aklına geliyor sonra. Boşver diyorsun, düşünmemeye çalışıyorsun.

Doğru haklısınız aynen ben de öyle düşünmüştüm. Gerçi konuyu açalı 3,5 yıl olmuş, aştım bazı konuları. Artık çok umursamıyorum. Yorumunuz için teşekkürler

Size zerre kadar hak vermedim.Sormussunuz adam da dürüstçe anlatmış.
Bununla ilgili duygularinizdan siz sorumlusunuz.
Herkesin geçmişinde utanç duyduğu keşke dediği şeyler vardır kimse kimseyi yargilayamaz.
İnanciniz var anladığım kadarıyla bizleri Allah yargilayabilir sadece.
Siz eşinizi kendi mahkemenizde yargilamissiniz bile.

Ayrıca diğer konuya gelince insanız hepimiz her şeye ozenmeye hakkımız var.
Melek değiliz hatalarimizla gunahlarimizla sevabimizla insanız.
Mesela ben de gençliğimde keşke daha çok sevisseydim daha fazla sevgilim olsaydı diyorum.
Ne yapayım yani içimden geçen bu kendimi duygularımı inkâr mi edeyim ?

Bence bu çok garip bir takıntı.
Ben cinselliğin neden tabu olduğunu anlayamayanlardanım.
Ha kaldı ki kerhane dediğimiz yer hijyenik ya da temiz olmayabilir ama oradaki insanlar işçi.
Beğenir ya da beğenmeyiz.
Ve cinsellik bir güdü.
Güdüsü olan, otokontrolü olmayan ya da merakı olan insanların toplumdaki kadınlara kerkinmeo yerine gidebildiği bir yer.
Kızmaya hakkınız olduğunu düşünüyorum çünkü bu olay sizden önce olmuş.
Kıskanma olabilir ama manasız bu durum.
Eskiden birini çok sevip soğumuş da olabilirdi.
O daha kıskanılası olurdu bence.
Böyle sağlıksız şeyleri hele ki ortada aldatma vs yokken 20 yıl sonra kafaya takmak gereksiz.
Eşiniz ilk cinsel birlikteliğiniz olmasaydı yani bu duygusu bilseydiniz emin olun böyle düşünmeyecektiniz.
İlk sevgilinizi ya da hoşlanmanızı düşünün, ne ifade ediyor ki şimdi size..
Bence özgüvensiz gözükmeye gerek yok.

19 tıl oncekı seye nıye takılıosunuz.Ahmet gezıp tozan hayatı eglencelı yasayan bırı ıse ozenebılır.Bende hıc bır seyı umursamayan borcun ıcınde ama hıc takmayan ınsanlara ozenıorum .Cunku benım gelecek kaygım cok fazla .Mutlu yuvanıza kotuluk sokmayın .O yaslarda erkek cocugu ole seylere cok meraklı oluyomuş .Etgenlık deyın gecın .

Ayrıca sen de ılerı gıtmeden yasamışın .Pak mısın şimdi ?Sevısmedın dıye temız mı oldun ?

Ayrıca sen de ılerı gıtmeden yasamışın .Pak mısın şimdi ?Sevısmedın dıye temız mı oldun ?Kımsenın hayatına kımse karısamaz.Her sevısende kotu deıl .Sevıp sevısenlere saygı duyuyorum herkesle sevısenlere saygı duymuorum o ayrı .Ama benı gercekten ılgılendırmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…