kiradayken yatırımlık ev almak

Biz de bu aralar ev arıyoruz bankalarla görüşüyoruz. Bizim görüştüklerimiz yüzde 50 veya 60 ını alabilirsiniz dediler.

Bence de istanbuldan almayın Allah korusun ama büyük İstanbul depremi bekleniyor. Ankara deprem tehlikesi düşük bir şehir, memur olup ev kiralayan çok bulunuyor. Memura kiralatarak her ay düzenli gelir elde edersiniz.

Bence düşünmeden alın,dediğiniz gibi taksit sayıları enflasyona uğrayacak zaten.1-2 sene zorlanırsınız sonra zaten taksitler enflasyona uğradığı için rahat edersiniz.Geleceğiniz için 1-2 sene dişinizi sıkmak gerek. Pendik kurtköy ve tuzla civarı güzel yerler.2500 e rahatlıkla alırsınız zaten.Ev her zaman kazandırır

yorumunun hiçbir kelimesine katılmıyorum.
noktasına, virgülüne bile katılmıyorum.
bi alışmışız halkın sokağa inmesi muhabbetine. yahu neden sokağa insin?
sokağa inip ne yapacak halk? burası suriye mi? isyan mı çıkarsın ortalığı ateşe mi versin insanlar?
onu yaptıkları zaman ekonomi düzelecek mi?
bu işin çözümü vatandaşın sokağa inip birbirini yemesi hep birlikte saraya yürümesi falan değil
bu işin çözümü seçim zamanı sandıkta verilen oylarda yatıyor.
ve son seçimlerin sonuçları çok şey anlatıyor, anlamayı bilene.
pandemiden sonra insanlar artık kendi değerinin daha fazla farkına varmaya başladı
bu ülkede akıllı insan sayısı hiç de az değil ve saydığın yaşama razı olacak insan sayısı da sandığın kadar çok değil.
böyle bir mantık yok çok yanlış düşünüyorsun. hiç gerçekçi bir senaryo değil.
en kötü ihtimalle insanlar normal maaşlı işlerden vazgeçerler, borsaydı coindi bilmem neydi falan derken farklı işlere girerler, gelişen meslekleri tercih ederler, yurt dışı ile çalışırlar, imkanı ve cesareti olan kendi girişimini hayata geçirir ama yine de bahsettiğin tarzda hayatı kabul etmeyecek çok sayıda insan var bu ülkede.
bahsettiğin tarihte memurlar çok özür dilerim ama epey zavallı bir durumdaydı
öğrenciler örneğine girmiyorum bile, o da toplumun en alt kesimlerinden.
bu 90lar kafasından çıkalım, önümüze bakalım bence.
kesinlikle aynı fikirde değilim seninle bu konu özelinde şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…