şimdi ben önceden söylesem oluyor yani.kontratıda okudum ev sahibi çıkaramaz kiracıyı yazıyor sözleşme bitmeden.ama kiracıda 1 yıldan önce çıkamaz diye bi şart yazmıyor.ev sahibim huysuz umarım sorun çıkarmaz.olmadı depozitoyu vermesse kiraya saysın dimi.sonuçta bu ev ağır geliyor kaldıramıyoruz giriş katı ve doğru dürüst ne temizlk yapabiliyorm ne çamaşır asıyorm.bidfe yeni evliyim korkuyorm gece yatarken.umarm yolunda gider herşey.
Uygulamada çok fazla rastlamadım bu duruma. Genelde Depozitonu alırsın lanet bir ev sahibin yoksa.
Kiranı düzenli ödemezsen noter aracılığıyla sana ihtarname çekerse kanuni olarak sözleşme bitimine kadar olan kiraları talep etme hakkı var.
sonuç olarak ev sahibin iyiyse halden anlıyorsa sana problem çıkarmayacaktır.
En kötü kirayı vermeden oturursun depozito bittiğindede çıkarsın.
yok kirayı gününden önce bile verdiğim oluyor gününü hiç geçmedi.ama zor geliyor kiram fazla ağır geliyor.dediğiniz gibi depozitide vermem derse kirayada sayamam derse depoziti yapcak bişey yok zorla tutamaz ya bizi.vermem kira oturum 1 ay zaten 1 ayı bulcak taşınmam.en iisi öyle.çıkıp konuşcaz bakalım önce tatlı dille baktım olmuyor vermem kira mira çıkar giderm
işte herkesin derdi başka...boş marshall kutusu....ne desem bilemedim
benim eski ev sahibi depoziti vermediği gibi elindeki teminat senedini de vermek istemedi bir ton sorun çıkardı allahından bulsun ev aldığımıza sevinememiştik bile o gün..sonra aldık gerçi senedi ama haram olsun o depozit ona diyorumm..ah ettim o ev hala boş duruyor :) daha çok boş kalacak
D: ay napim çıkcam eve ne 200 lira para verip boyuyım ki.ama buldum teysemde varmış hehehhe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?