• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiracı olmaktan nefret edıyorum

bence taşının.
eşin askere gidince seni daha çok üzerler gibi geliyorr bana.
annenlerde kalsan bile katın temizliği yapılmıyor diyecekler.
3 yıldır bende kiracıyım. bu 4. evim. hiç böyle bir sorun yaşamadım, umarım yaşamam da.
kiracılık zor vesselam :2:

öle canın ya gerçekten zor ALLAH kendımıze ev nasip etsın ınşallah

ayyy, allah sabır versin vallahi o ne öyle, hiç çekemem ben de.
ben yeni evliyim, 1 yıl olmadı daha , kiracıyız biz de ; bundan önce de üniveristede 3 yıl yalnız küçük bi çatı katnda kiracıydım. o zamanki ev sahibim alt katımda oturuyordu, allah var hiç birşeyime karışmazlardı. hatta hep ilgilenirlerdi. şimdiki ev sahibimi de sadece kombim değişeceği zaman 1 kez gördüm, uzakta oturuyolar, aydan aya hesaptan kirayı havale ederiz, o kadar. eksik çıkınca telefon ederiz, hemen bi adam gönderir yaptırır. çok şükür bizde öyle sorunlar yok.
bence sen de evini değiştir canım, sinir olurum ben öyle insanlara

ayyy, allah sabır versin vallahi o ne öyle, hiç çekemem ben de.
ben yeni evliyim, 1 yıl olmadı daha , kiracıyız biz de ; bundan önce de üniveristede 3 yıl yalnız küçük bi çatı katnda kiracıydım. o zamanki ev sahibim alt katımda oturuyordu, allah var hiç birşeyime karışmazlardı. hatta hep ilgilenirlerdi. şimdiki ev sahibimi de sadece kombim değişeceği zaman 1 kez gördüm, uzakta oturuyolar, aydan aya hesaptan kirayı havale ederiz, o kadar. eksik çıkınca telefon ederiz, hemen bi adam gönderir yaptırır. çok şükür bizde öyle sorunlar yok.
bence sen de evini değiştir canım, sinir olurum ben öyle insanlara

çok fena ya evımde kafam rahat değil sürekli elimde bez temızlık !! çıkıçam ALLAH ızın verırse ALLAh ev sahıbını bile hayırlısını çıkartsın inşallah

canım benım ev sahıbım çok pimpirikli sürekli balkonu yıka camını sil diyor bende yıkamaktan bıktım su faturası kabarıyor evın her tarfı balkon 4 tane balkonum var düşün

cok fena ev sahibin be Allah nazardan saklasin benim ev sahibim cok iyi birisi eside oyle zaten kadinla arkadas gibiyiz hemde daha 3ay oldu buraya tasinmamiz ama malesef yine cikacaz bizim yakinimizda deri sanayisi var ve aksamlari cok kotu kokuyor biktim kokudan camlari acaamiyoruz gece yazi zaten hic dusnemiyorum bile ozaman tasinmak kaliyor sana galiba esin gelince yada o gelmeden guzel bir ev tutarsinizda nakliyeciler cok masrafli

geçen yıl benimde ev sahibim çok fenaydıı,,,ama kurtuldum çok şükür,,,kafam rahat,öyle pimpirikli ev sahibi Allah düşmanıma vermesin,çok zor,,tutacağınız evin ev sahibi inşh öle değildir,,,

cok fena ev sahibin be Allah nazardan saklasin benim ev sahibim cok iyi birisi eside oyle zaten kadinla arkadas gibiyiz hemde daha 3ay oldu buraya tasinmamiz ama malesef yine cikacaz bizim yakinimizda deri sanayisi var ve aksamlari cok kotu kokuyor biktim kokudan camlari acaamiyoruz gece yazi zaten hic dusnemiyorum bile ozaman tasinmak kaliyor sana galiba esin gelince yada o gelmeden guzel bir ev tutarsinizda nakliyeciler cok masrafli

evt canım masraf masraf :( hayırlısıyla çıkıcam kurtulcam umarım sende kurtulursun derı çok fena kokar ya iyi duruyorsunuz benım başım felaket agrır İNŞ guzel bır ev bulur sızde kurtulursunuz:16:

geçen yıl benimde ev sahibim çok fenaydıı,,,ama kurtuldum çok şükür,,,kafam rahat,öyle pimpirikli ev sahibi Allah düşmanıma vermesin,çok zor,,tutacağınız evin ev sahibi inşh öle değildir,,,

ay inş. değildir sonradan yuzlerı çıkıyor meydana :((((

canım bence de çıkın o evden, eşin askere gittiğinde daha da dayanılmaz olur senin için kadının dırdırı, sığmayıversin eşyaların; ama huzurun olsun..

Benim suandaki evimde kücük 90m2 felan aman huzurun olsun..
Çabuk temizleniyoo:1:
İşim hemencik bitiveriyoo

Eşiniz askere gidecekse, ev değiştirme konusunu çok ciddi değerlendirmeniz gerek.
Güvenilir midir şu anki eviniz, ailenize, eşe dosta yakın mıdır?
Bunlar da önemli eşi askere gidecek genç bir hanım için.

Back