kiracıyla ilgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşım bak yine söylüyorum insanlar senin kötülüğün için yazmadi sana. Senin imkanların çocuk sahibi olmak için uygun değil, biraz daha beklemen hem senin hemde çocuğun için daha iyi olur. Tecrübeli bir anne olarak, en samimi halimle yazıyorum bunu. Yarın mama alamazsan, ihtiyaçlarını karşılayamazsan en çok sen üzülürsün. Annelik böyle bişey değil, anne olayım da nasıl olursa olsun diyemezsin. Annelik hasretini anlıyorum, 11 yıldır kimbilir hangi yollardan geçtin ki bu şekilde her imkanın peşinden gitmeye çalışıyorsun ama dur biraz daha mantıklı düşünmeye calis.
lütfen rıca ediyorum yeter

Sonsuz inancın yok. İslam hoşgörü dini değil mi? Neler dedin bana hakkımı helal etmiyorum. Sadece kulaktan dolma bilgilerle Müslüman olunmaz.
eyer ben sana sen bana agir konusmadıgın sürece birsey dediysem Allah senın butun gunahlarını bana yazsın ama sen benim sana takılarak makara yaptıgım bir konun üzerine yazdım diye gelip bna beddualar ettin bana hakaretler ettin ve ben bugun ne kadar s ana birsey demedem sadece bugun yazdım oda sen telear gelip bana satastın diye ama sende benim durduk yere uzerime geldin beddu ettin diyorum sen haklıysan Allah gunahını bana yassın ama sen haksızsan benim gunahımıda sana yazsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X