- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
Sildin mı merdiveni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle anneme anlattım konuyu sakın komşuya bırakma çocuğu olmaz öyle şey annem 50 yasında çok üstüne gelmesinler gerekirse ben gelir silerim kardeşin gelir kadın bulana kadar sen böyle şeyleri dert etmiyorsun diyor çocuk emziriyorum annem bir süre ebelik yaptığı için sinirlilik hali bile sütünün artmasına engel olduğunu söylüyor .. Gerekirse damat silsin şu durum içine seni sokmaması gerekiyor dedi ama eşim silmez üstteki kadın çok garip ve pişkin Bilad söyler diye çekiniyor sanırım yoksa eşim evde her işi yapar eşini merdivenden gördüğümde selam vermiyorım ben o benim Eşimi çevirip su almış 1.2 tane su değil bu arada aldığı su 90 tane var kutuda üst sırayı almış hey allahım Annemde böyle olmaz her dışarı çıktığında hesap ses gürültü bide yetmezmiş gibi çocuğu her gördüklerinde üstlerine atlıyorlar ki çocuğuma ben elimi yıkamadan dokunmuyorum ev bakalım biraz sabrette diyor .Yanlış anlamayın ama alttaki 70 yaşında da olsa orda kimsenin anası babası değil , kimse hayrına onun silmediği para vermediği merdiveni silmek zorunda değil bunu bile kabul etmeniz hata kaldı ki 47 yaşında kadın gaayeet merdiven silebilir abartmasın Allah aşkına.
kızkardeşinize eziyet etmeyin. Geri adım atmış oluyorsunuz böyle, ki atmayın haklısınız bence. Herkesi toplayın “sen yaşlıysan benim de çocuğum var belim ağrıyor silemem kusura bakmasın kimse 5 dk uyusam kar sayıyoum siz merdiven diyorsunuz. Silemem hiç bişey para toplayalım dedim buna da yanaşmıyorsanız kim rahatsızsa o silsin merdiveni benim yapabileceğim bişey yok” diyin. Onlar komşu değil ENAYİ arıyor herhalde
Yok illa silinecek derlerse tamam benim kapımın önünü silmeyin kardeşim istemiyorum katılmıyorum ben bu işe de. Çocuk da bu devirde kimseye emanet edilmez deli mi ne insanlar, sabah sabah sinirlendim elin adamının evine bırakıcakmışım öyle mi daha 2 kere görüştüğüm adama? Amcasına dayısına bile şüpheyle bakılması gereken bi devirde.. tövbe est
Ayrıca üst kattaki genç fesat sildi mi hiç merdivenleri? Siz gelmeden napılıyormuş?
Eşinize de sağlam bi ayar gerekiyo sanırım bence geciktirmeyin. Hayır 1 kerelik iş olsa neyse her hafta her hafta canınızı çıkarır o merdivenler sizin. Bide elin kadınına su vermek falan ne oluyor ben onların kocasıyla muhattap oluyor muyum? su istiyor muyum milletin kocasından? sen hayırdır diye gir sağlam bi kavgayla bitir o konuyu bidaha konuşmasın.
Hayır bi bana mı garip geliyor milletin kocasına “aaa su mu aldın bana da versene” demek? Bu ne samimiyet komşusun sen sadece nesin yani
Bugunde özellikle beni gördüler bebeğimi aşıya götürürken bana hiç bişey diyemiyorlar eşime resmen şikayet etmişler beni evet bana deselerya ah ah .. çıkarken nereye gene felan dedi umursamadım dönerkende bebeğim uyumuştu laf söylemeye çalıştı kucağımı göstererek görmüyormusun dedim sustu ..dert edecek bir durum yok bence. Ev sahibine üst komşu nasıl ulaştıysa siz de ulaşın. Ayrıca eşinizle konuşmak nedir şikayet eder gibi. Şu şu katlar hiç silmiyor ben de kendi haftamı şu şekilde çözücem deyin. Ben olsam bir çare bulunmasını beklemezdim. Siz kendi haftanızı birini tutup halledin. Gerisi onların sorunu. Komşular ve ev sahibinin de her hareketi falso yani. Boş masraf, eşe şikayet etmeler, bebeği bırak demeler. Kim oluyorsunuz yahu siz?
Öncelikle anneme anlattım konuyu sakın komşuya bırakma çocuğu olmaz öyle şey annem 50 yasında çok üstüne gelmesinler gerekirse ben gelir silerim kardeşin gelir kadın bulana kadar sen böyle şeyleri dert etmiyorsun diyor çocuk emziriyorum annem bir süre ebelik yaptığı için sinirlilik hali bile sütünün artmasına engel olduğunu söylüyor .. Gerekirse damat silsin şu durum içine seni sokmaması gerekiyor dedi ama eşim silmez üstteki kadın çok garip ve pişkin Bilad söyler diye çekiniyor sanırım yoksa eşim evde her işi yapar eşini merdivenden gördüğümde selam vermiyorım ben o benim Eşimi çevirip su almış 1.2 tane su değil bu arada aldığı su 90 tane var kutuda üst sırayı almış hey allahım Annemde böyle olmaz her dışarı çıktığında hesap ses gürültü bide yetmezmiş gibi çocuğu her gördüklerinde üstlerine atlıyorlar ki çocuğuma ben elimi yıkamadan dokunmuyorum ev bakalım biraz sabrette diyor .
tabiykide silmedim ben merdiveni silmeyi geçin bebeğimi merdiven silerken bırakamam onlara bebeğimide evde tek koyamam annem 50 yasında anlattım gerekirse ben silerim alttaki yaşlıyız silemiyorım diyenlerin gözüne soka soka sen sıkma canını kadın arıcam ben dedi fazla tanıdığımda yok burda .Sildin mı merdiveni
Sorun kesinlikle 3 kuruşluk su değil torbalara bakıp yüz versem açıp incelemek istemeleri herkes silse bu kadar dert etmem zaten ama kadında doğumumdan önce apartmanın küçüğüsün artık merdivenler sende diyince şaka yapıyor sandım ( değilmiş)Ne merdivenmis arkadaş en ufak sorun merdiven ama burada. Vıcık, densiz komşular Allah kimseye vermesin. Hiç sevmem laubali insan. Bizim apartman da küçük. Bir yardımcı var her hafta siler biz aidat veririz. Suyu da kapının önüne koyarız halleder. Nöbetlese silme durumu akıl karı değil. Hepsi toplanmış size yığmaya çalışıyorlar. Herkes kendi haftasında siliyor mu? Kimse ellemiyorsa siz de yaptimayin. Eşinizi de sert şekilde uyarın muhatap olmasın duyulmuş şey değil elin torbasına bakıp almak. Su mu içmemiş ömründe de milletten bu şekilde alıyor utanç verici. Bu ufacık şeye tenezzül eden insandan her şeyi beklerim.
Tabi ki sorun su değil. Mesele kişisel alana saldırı burada. O torba çöp dolu da olsa size özel bir şey. Çok çok ayıp yani. Hem ne olmuş kucukseniz. Ananiz değil baciniz değil size ne. Büyükse de edebiyle otursun yani. İnsanı büyük eden de yaşı değil edebidir hem.Sorun kesinlikle 3 kuruşluk su değil torbalara bakıp yüz versem açıp incelemek istemeleri herkes silse bu kadar dert etmem zaten ama kadında doğumumdan önce apartmanın küçüğüsün artık merdivenler sende diyince şaka yapıyor sandım ( değilmiş)
Çoçuk görmeye geldiklerinde bana bırak diyen kadın çocuğum gaz sancısı çekerken birden aldı ben oturmaya kalmadan çocuğu yatırıp ayaklarından tutup sallayarak takla attırdı çocuğu nasıl kaptığımı bilmiyorum elinden ne yapıyorsun biz böyle şeyler yapmıyorz kalça çıkığı olur çocuk öyle tutulmaz vs dedim çocuk daha çok ağlamaya başladı suratı düştü baya kadının bide çocuğumu bırakıcakmışım 2 saniye gözümğ ayırdım bunu yaptı hala kucağına verdiğimin bunu yaptırdığımın pişmanlığını yaşıyorum benPardon siz milletin hizmetçisi misiniz ? Eşinize çok kızdım şuan silmeye yanaşma merdivenciye para vermeye yanaşma eee kim silcek siz mi ? Kesinlikle silmeyin!! 2 aylık bebeği de kimseye bırakmayın..A gerizekalılar...
Kafayı yemişler sanırım.Sorun kesinlikle 3 kuruşluk su değil torbalara bakıp yüz versem açıp incelemek istemeleri herkes silse bu kadar dert etmem zaten ama kadında doğumumdan önce apartmanın küçüğüsün artık merdivenler sende diyince şaka yapıyor sandım ( değilmiş)
tabiykide silmedim ben merdiveni silmeyi geçin bebeğimi merdiven silerken bırakamam onlara bebeğimide evde tek koyamam annem 50 yasında anlattım gerekirse ben silerim alttaki yaşlıyız silemiyorım diyenlerin gözüne soka soka sen sıkma canını kadın arıcam ben dedi fazla tanıdığımda yok burda .
..
Ben aşşağıya herkesi çağırıp konuşmak istedim akşam üstü eşimde hemen böyle yapma nolucak silsen gibi cümleler kurdu ..
Eşim normalde evde her işe yardım eder aslında bunda da çok istekliysen hazırlıyım kovayı sil çocuk durmuyor dedim yok kapıda kadınlar var yok olmazmış bahane bahane ..eşiniz silsin
şart mı sizin silmeniz, yazgı mı sanki