Kiracı olmaktan nefret edıyorum

biraz daha araştırsanız daha uygun bi ev bulunur belki. sonuçta taşınmak da kolay iş değil kaç kere taşıncaksın, eşin de askerden geldikten sonra da oturabileceğiniz bi ev olsa iyi olur ama ev sahibin de gerçekten terbiyesiz ve de hadsizmiş. sonuçta sen o evde misafir değilsin kiracısın, ne hakla karışıyo ki camına pencerene..

canım bunun kiracılıkla alakası yok.ben ev sahibiyim ama bizim apartmandakiler de herşeye burun sokuyorlar.penceremin önüne kuşlara ekmek atıyorum kızıyorlar,çamaşırımı geç topluyormuşum ne alakaysa ona bile laf söylüyorlar.posta kutumdakileri meraktan açıp okuyorlar,faturalar ne kadar gelmiş ,k.kartı ne kadar gelmiş diye,en son posta kutumu kırdılar.yani alakası yok kiracılıkla falan.ben de Allah nasip ederse başka ev alıp çıkacağım inşallah oradaki komşularım bunlar gibi manyak çıkmaz.

bu evı bu fıyata bulmamız bıle bızı şaşırttı genlde 280den aşağı kirada ev yok hep 300 350 falan diye gıdıo eşimle konuştuk küçük odamıza mobılyaların bazılarını pakatleyıp istif yapıcaz iptal olacak o oda çünkü eşyalar sığmaz 280 mılyon oraya vereceğime 230 mılyon verırım hem eşyalarım kalır :)

AY ALLAHIm daha neler varmış vallahı üzüldüm bune ya dunyanın çivisi çıkmış kaç kurtul sende canım

Ev sahibide olayı fazla abartmış onaneki senin evinin içinden yaa eve kapıya cama vs.zarar versen tamam haklıdır karışır ama balkonunu temizlemişsin camını silmemişsin ona ne ki bundan Abartmış saçmalamış resmen.Bence yeni bulduğunuz o eve geçmelisin madem eşin askere gidecek o dönene kadar hem kirası daha uygun bir evde oturmuş olursun hemde kafan rahat olur eşin askerden geldikten sonrada isterseniz daha geniş bir ev bakarsınız.

hemen çok bence canım..
yeni bulduğunuz ev daha iiyi olacaktır..
azıcık aşım ağrısız başım hesabı..
bende kiracıyım ev ararken özellikle ev sahibinin uzakta oldugu evleri tercih ediorum..
kavgacı adamım yaa nemelazım

pes vallahi pes sizin komşularınızaen iyisi gitmek sizin için

ona neymiski ya yikarsin yikamazsin parasini oduyorsun artik sen karar verirsin evinin camina balkonuna benim anlamadigim oburu baktiginiz ev kucukmusya baska ev baksaniz olmuyormu yani kirada olsa rahat etmen gerek genis guzel ve tabiki normal ev sahibi olan bir ev bakin bence yoksa birmuddet sonra ordanda sikila bilirsin benim basima geldigi icin biliyorum

duygularıma tercuman olmuşsun canım bogasım gelıyor o bırşey söleyınce :S insanı kırarak konuşuyor azıcık aşım agrısız başım eşyalarımı parçalayıp küçük odaya yıgmam lazım :)

canım benım eşim askerde olacağı için ev genelde boş kalacak sadece eşyalar otaracak yenı bır depo gıbı kullanıcam evı arada sırada gıderım sadece

ayy ev sahıplerı ne kötüymüş ya annemlerde ev sahıbı annem bırgun gıdıp karışmaz kıradan kıraya burdakı mıllet kudurmuş ne sanıyorsa kendını KÖŞK sanki

yeni evin yatak odası büyük demişsin orayı salon yapsan yatak odası biraz sıkışık olur ne fark ederki gerçi etrafı kapalıysa bişey diyemem ama çık görmemişin evi olmuş....

yeni evin yatak odası büyük demişsin orayı salon yapsan yatak odası biraz sıkışık olur ne fark ederki gerçi etrafı kapalıysa bişey diyemem ama çık görmemişin evi olmuş....

evt salonda hemen gırışte yanı grış yatak odası olmaz kı guler mıllet çıkıçam ALLAHım izin verırse saol canım benım tutsun bır yerını koparsın

komik olurmuş o zaman oturmaya gelen hoppadanak yatağa girip uyumaya başlar
boşver çık ordan başka ev bakın ya da yenisinde idare edin yoksa paranla rezil olursun resmen,
benim ev sahibide üstte oturuyo ama çok iyi her kirayı verdiğimde bir sürü dua eder sende ev sahibi ol inş. felan diye ..misafiri gürültü yapınca kusura bakma diyo.. nerdeyse ben kadına eziyet ediyorum

Bence huzur herşeyden önemli o evsahibi neymiş öyle annemlerinde 2 kiracısı var kadının yaptığı büyük terbiyesizlik annem ile kıyaslayınca ! Görmemişin şeyi olmuş diye bir lafı var.... Ev sahibin betermiş!kendini ne sanıyor o,seni sürekli rahatsız edemez ,bence çık morel çok önemli ama evi hotel gibi kullanıyorsan çıkma yani geç vakit işten geliyorsan ,seçim senin

Son düzenleme:

bızım ev sahıbıde ıyıydı sonradan şaşırdı değişti yanı yaşlılıktan mıdır nedendır

çıkıcam canım 280 mılyon kıra verıyorum huzur yok ne yapayım huzur olmayan bır evı ne dıcek dıye beklıyorum sureklı ordan laff burdan laf of kafam of

canım benım eşim askerde olacağı için ev genelde boş kalacak sadece eşyalar otaracak yenı bır depo gıbı kullanıcam evı arada sırada gıderım sadece

ozaman hic kimildama bence eger annenlerde kalicaksan niye masraf yapiyorsunki esin geldikten sonra tasinirsin genis guzel bir eve cikarsiniz ay bu aralar bende tasinma olayindayim zorya off

bence taşının.
eşin askere gidince seni daha çok üzerler gibi geliyorr bana.
annenlerde kalsan bile katın temizliği yapılmıyor diyecekler.
3 yıldır bende kiracıyım. bu 4. evim. hiç böyle bir sorun yaşamadım, umarım yaşamam da.
kiracılık zor vesselam :2:

ozaman hic kimildama bence eger annenlerde kalicaksan niye masraf yapiyorsunki esin geldikten sonra tasinirsin genis guzel bir eve cikarsiniz ay bu aralar bende tasinma olayindayim zorya off

canım benım ev sahıbım çok pimpirikli sürekli balkonu yıka camını sil diyor bende yıkamaktan bıktım su faturası kabarıyor evın her tarfı balkon 4 tane balkonum var düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…