• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiracı olmaktan nefret edıyorum

nurbanu7

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
9.163
6.540
398
35
istanbul
meraba kızlar yaklaşık 8 aydır kıracıyım ev sahıpımız bıraz pimpirikli üst katımızda oturuyor ve sürekli bana yok balkonunu yıka yok giderler tıkanıyor parayı bız verıyoruz yok öyle yok böyle yok camını sil kocam görünce kızıyor falan dıyor kadın tam 60 yaşında geçen gun gene kapıya dayandı ben temızlıkçı tutucam apartmana dedi ben dedım benı ilğilendırmez ben temızlıkçıye para veremem kusura bakma kendı katını sildir süpür dedim o da bana çıkıştı tabı hiç katımı silmiyormuşum süpürmüyormuşum falan filan bende delirsim kapadım kapaıyı yüzüne gözüme uyku girmedi sabah kalktık eşimle ev bulduk kıralık gene 2 oda bır salon yatak odası çok buyuk tamam ama salon ancak koltukları ve lcdyı alır eşimde eşyaları paketler o küçük odaya atarız ben nasılsa askere gıdıcem dedı bu evımın kırası daha ucuz 230ytl şuanki durduğum evse 280 benım sorum şu kızlar sızce o eve geçmelımıyım ?? huzurum olsun dıye yoksa bu rahat genış ev sahıbı dırdırı çekilen evde mı kalmalıyım ???​

Merhaba, ben hiç kirada oturmadım, evlenince kirada olucam o yüzden dikkatimi çekti konu.
Çok sinir bozucu bi durum ama diğer taraftaki ev sahibinin nasıl olacağınıda bilmiyosun :50:
hakkında hayırlısı olsun...

Peki yeni evinde böyle sorunlar olmayacağı kesin mi? Evsahibini filan tanıdın mı yani?

çok ilginç ya camından, kapından balkonundan ona ne sonuçta orda para vererek oturuyosun tabiki eve zarar vermek ayrı neyse bence hemen çık ayyyyyyyyyy hiç çekemem böle ya

a a ne kadar uygunmuş kiranız. nerde oturuyosunuz?
rahatsızsanız çıkın tabii, katlanmanız gereken bir durum yoksa. sabret sabret nereye kadar...

Merhaba, ben hiç kirada oturmadım, evlenince kirada olucam o yüzden dikkatimi çekti konu.
Çok sinir bozucu bi durum ama diğer taraftaki ev sahibinin nasıl olacağınıda bilmiyosun :50:
hakkında hayırlısı olsun...

canım bu mustakıl 2 katlı ev alt katta kımse oturmuyor boş ustte oturucam ev sahıbımız istanbulda olacak

Öncelikle konunun ev sahibi ya da kiracı olmakla ilgisi yok,
malesef aynı sorunu bende yaşıyorum,kendi evimde oturduğum halde.
Ruh hastası insanlar her aptmanda var arkadaşım.
Ama senin bir şansın var evini değiştirebilirsin.
Ev sahibinin bir evi varsa kiracının bin evi var yani.
Bence taşın,yerinde olsam hiç durmam.
Eşinde askere gidecekmiş,tek başına kalınca daha çok yüklenir bunlar sana.
Bir oda küçük olsun ama huzurun olsun.
Ev sahibi diye camını silip silmemenede mi karışıcak.
Çık bence,hiç bir şeyin garantisi yok belki yine bir sorun çıkacak ama,
en azından bu sorunlardan uzaklaşmış olucaksın.

a a ne kadar uygunmuş kiranız. nerde oturuyosunuz?
rahatsızsanız çıkın tabii, katlanmanız gereken bir durum yoksa. sabret sabret nereye kadar...

canım ben duzcedeyım :) burada kiralar hep uygun en pahlı kıra 500 dur hepsi denızı görüyor maaşşallahı var yanı bende çıkayım diyorum ALLAHım tez zamanda kurtarsın benı

çok ilginç ya camından, kapından balkonundan ona ne sonuçta orda para vererek oturuyosun tabiki eve zarar vermek ayrı neyse bence hemen çık ayyyyyyyyyy hiç çekemem böle ya

o kadar çok dişimi sıkıyorum kı kadın hem ALLAHtan bahsedıyor hemde laf sokuyor arada gelıp gidip balkon yıkayacağız zaten balkonlarda ufak birşey değil yanı evde 4 tane balkon var düşün artık

ewlerimiz yıllardır kirada annem olsun babam olsun yok gideyim de teftiş edeyim bakıyim demez ay ne saçma camından ona ne huzur vermez böyle insan zaten sana

Öncelikle konunun ev sahibi ya da kiracı olmakla ilgisi yok,
malesef aynı sorunu bende yaşıyorum,kendi evimde oturduğum halde.
Ruh hastası insanlar her aptmanda var arkadaşım.
Ama senin bir şansın var evini değiştirebilirsin.
Ev sahibinin bir evi varsa kiracının bin evi var yani.
Bence taşın,yerinde olsam hiç durmam.
Eşinde askere gidecekmiş,tek başına kalınca daha çok yüklenir bunlar sana.
Bir oda küçük olsun ama huzurun olsun.
Ev sahibi diye camını silip silmemenede mi karışıcak.
Çık bence,hiç bir şeyin garantisi yok belki yine bir sorun çıkacak ama,
en azından bu sorunlardan uzaklaşmış olucaksın.

zaten dokunsalar aglıcam bırde bunların yüklerı lafları kaldıramam haklısın canım ayın 17sı kıra gunum o zmana kadar çıkmam lazım inşallah ALLAhım utandırmaz da sag salım çıkarım şurdan

ewlerimiz yıllardır kirada annem olsun babam olsun yok gideyim de teftiş edeyim bakıyim demez ay ne saçma camından ona ne huzur vermez böyle insan zaten sana

dimi yok kocası tıtızmış töbe ya kocan benımle mı evlı dıcektım ona ne en sonunda kapıyı bam dıye yuzune çarpıcam geçen gun dedikodumu yapıyorlardı kızıyla seslerı gelıyordu:5:

dimi yok kocası tıtızmış töbe ya kocan benımle mı evlı dıcektım ona ne en sonunda kapıyı bam dıye yuzune çarpıcam geçen gun dedikodumu yapıyorlardı kızıyla seslerı gelıyordu:5:

hele bizim bi kiracımız var inanır mısın adam kira vermiyo çıkmıyo da....

meraba kızlar yaklaşık 8 aydır kıracıyım ev sahıpımız bıraz pimpirikli üst katımızda oturuyor ve sürekli bana yok balkonunu yıka yok giderler tıkanıyor parayı bız verıyoruz yok öyle yok böyle yok camını sil kocam görünce kızıyor falan dıyor kadın tam 60 yaşında geçen gun gene kapıya dayandı ben temızlıkçı tutucam apartmana dedi ben dedım benı ilğilendırmez ben temızlıkçıye para veremem kusura bakma kendı katını sildir süpür dedim o da bana çıkıştı tabı hiç katımı silmiyormuşum süpürmüyormuşum falan filan bende delirsim kapadım kapaıyı yüzüne gözüme uyku girmedi sabah kalktık eşimle ev bulduk kıralık gene 2 oda bır salon yatak odası çok buyuk tamam ama salon ancak koltukları ve lcdyı alır eşimde eşyaları paketler o küçük odaya atarız ben nasılsa askere gıdıcem dedı bu evımın kırası daha ucuz 230ytl şuanki durduğum evse 280 benım sorum şu kızlar sızce o eve geçmelımıyım ?? huzurum olsun dıye yoksa bu rahat genış ev sahıbı dırdırı çekilen evde mı kalmalıyım ???​

senin camına kapına, balkonuna karışması çok yanlış.. ama merdivenler konusunda ki senin tutumunda bi o kadar yanlış bence.. insna evinde nasıl olursa olsun ortak olanları temiz kullanmalı ve temizliğine katılmalı.. temizlikçi tutulacaksa katılmak lazım bence... yada temizliğe katılmak lazım.ben aynı sıkıntıları kendi apartmanımda yaşıyorum çünkü, temizlikçi ayarlarsın para vermezler katılmazlar, kendi sıraları gelincede temizlemezler..
.eğer öbür tarafta kafan rahat olacaksa fazla para ver bişey olmaz, huzur önemli

senin camına kapına, balkonuna karışması çok yanlış.. ama merdivenler konusunda ki senin tutumunda bi o kadar yanlış bence.. insna evinde nasıl olursa olsun ortak olanları temiz kullanmalı ve temizliğine katılmalı.. temizlikçi tutulacaksa katılmak lazım bence... yada temizliğe katılmak lazım.ben aynı sıkıntıları kendi apartmanımda yaşıyorum çünkü, temizlikçi ayarlarsın para vermezler katılmazlar, kendi sıraları gelincede temizlemezler..
.eğer öbür tarafta kafan rahat olacaksa fazla para ver bişey olmaz, huzur önemli

ALLAH için ben süpürüm silerimde herkes kendı katını zaten sılıyor ben sıldım süpürdüm 2 gun sonra kızı bagırdı hiç silinmiyor diye ben daha napayım yalancı bıle oldum yanı

Back