- 4 Ağustos 2024
- 15
- 20
-
- Konu Sahibi marivenya04
En son ihtimal satmak zorunda kalacağız. Hiç mahkeme dava işleriyle uğraşmak istemiyoruz. Ama çok üzülüyorum. Ev içime o kadar sinmişti ki, çok uyguna da almıştıkKiracılı ev alarak hata yapmışsınız. Mecbur bekleyeceksiniz artık ne zaman çıkarsa ya da mahkemeyle uğraşacaksınız
Noterden ihtarname çekin. Evi siz kiraya vermediniz. Gitsin dava açsın asla kazanamaz. Siz de kiracısınız ve evinizde oturmak en doğal hakkınız. Ya da kiracıya diyin ki kardeş benim ev kiram 20 bin ya bana 20 bin verir oturmaya devam edersin ya da evimden çıkın. Emlaköıya da güvenmeyin. Dürzü kiracı ile iş birliği içinde gibi geldi. Siz kendi oturduğunuz evin kirasını kiracıdan isteyin. Ama hemen ihtar name çekin. Baktınız çıkmıyor ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ yanlış hatırlamıyorsam dilekçe verin evimden çıkmıyor mağduruz diye.LÜTFEN TAM OKUYUN, ÇOK BUNALDIM
Merhaba hanımlar. Biz eşimle 6 ay önce ev satın aldık. Ev sahibi olduk. Kirada oturuyorduk. Başka evimiz yok. Evin içerisinde zaten oturan bir kiracı vardı. Aile büyüklerimiz bize dediler içinde kiracı var bu evin, çıkmazlar, işiniz zor diye. Bizde olumlu tarafından baktık ve emlakçımızın da güvence vermesiyle evi aldık. Emlakçımız bize dedi ki, 1 aya kalkmadan evi boşaltacaklar merak etmeyin, tamam dedik. 1 ay geçti hiç ses seda yok, kiracı eşimi aradı, çocuğu için yaz tatiline kadar birkaç ay mühlet istedi, tatil olur olmaz evden çıkacağız dedi. Garipsedik başta, emlakçımızla konuştuk, bize sakın ses etmeyin, suyuna gidin yoksa evden çıkmaz, bir dava açsa 3 yıl oturur evinizde dedi. Sustuk tamam dedik. Okullar tatil oldu, sonra dediler ki, bayram sebepli 1 ay kadar daha izin verin, tamam dedik, sonra dediler ev bulamadık, tamam dedik, en sonda dediler ki, ev bulduk ama içinde kiracı var, birkaç aya anca çıkacak, müsade edin. Ve dediği zamana da 2 hafta falan kaldı, ses yok seda yok. Ayrıca kiracımız çok cüzi bir miktara kalıyor. 2000 3000₺ gibi komik bir fiyat. Bizim kiramızın yarısından az.
Anlayacağınız bizim iş arap saçına döndü. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Malımızla rezil oluyoruz. Nolur ne yapmamız lazım, yardım edin, daha önce böyle bir durum yaşayanlardan tavsiyeler istiyorum
Siz evi alınca ihtar çekicektiniz 6 ayda çıkmak zorundalar çünkü ev satılmış. İhtar çekmediğiniz için artık işiniz zor. Gidip size o aklı veren emlakçının ensesine çökün ve bir avukatla görüşünBu hafta içinde bir kez de ben kiracı ile konuşmaya çalışacağım. Şimdiye kadar hep eşim konuştu. Kadın kadına konuşacağım, ama hem eşim hemde ben çok yumuşak insanlar olduğumuz için birileriyle çatışmaya giremiyoruz.
Başka evleri yoksa bu zaman kaybı olur ihtarı hemen çekip ihbar süresini başlatmaları lazımNoterden ihtarname çekin. Evi siz kiraya vermediniz. Gitsin dava açsın asla kazanamaz. Siz de kiracısınız ve evinizde oturmak en doğal hakkınız. Ya da kiracıya diyin ki kardeş benim ev kiram 20 bin ya bana 20 bin verir oturmaya devam edersin ya da evimden çıkın. Emlaköıya da güvenmeyin. Dürzü kiracı ile iş birliği içinde gibi geldi. Siz kendi oturduğunuz evin kirasını kiracıdan isteyin. Ama hemen ihtar name çekin. Baktınız çıkmıyor ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ yanlış hatırlamıyorsam dilekçe verin evimden çıkmıyor mağduruz diye.
Emlakçıya güvenilir mi hiç. Keşke bir avukata danışsaydınız. Noterden tahliye taahhüdü almış olsanız . Yıllarca beklemeden çıkartırdınız.Hayır. Emlakçımız gerek olmadığını söyledi. Emlakçıya güvendik.
Zamanı var mı ihtarın bilmiyordum bunu. Ama yok geçen bizim abi çekti. İçindeki hemen boşalttı evi gerçi ikiside devlet memuruydu belki ondandır. BilemedimSiz evi alınca ihtar çekicektiniz 6 ayda çıkmak zorundalar çünkü ev satılmış. İhtar çekmediğiniz için artık işiniz zor. Gidip size o aklı veren emlakçının ensesine çökün ve bir avukatla görüşün
Hiç öyle olmuyor maalesef. Aynısını bir yakınım yaşadı ihtarname çekmemiş o da güvenip 2 sene oldu evden çıkaramıyor mahkeme süreci devam ediyor. Kadın ev aldım diye ölçü aldırıp dolap vs yaptırdı kiracı çıkınca taktıracaktı 2 senedir ortalıkta sürünmekten mahvoldu eşyaları. İşin kötüsü onu da ev sahibi çıkarmak istiyor onun ev sahibi de mağdur oldu. 1 senelik kirasını ve nakliye masrafı ödemeyi teklif etti yine de çıkaramadı.Noterden ihtarname çekin. Evi siz kiraya vermediniz. Gitsin dava açsın asla kazanamaz. Siz de kiracısınız ve evinizde oturmak en doğal hakkınız. Ya da kiracıya diyin ki kardeş benim ev kiram 20 bin ya bana 20 bin verir oturmaya devam edersin ya da evimden çıkın. Emlaköıya da güvenmeyin. Dürzü kiracı ile iş birliği içinde gibi geldi. Siz kendi oturduğunuz evin kirasını kiracıdan isteyin. Ama hemen ihtar name çekin. Baktınız çıkmıyor ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ yanlış hatırlamıyorsam dilekçe verin evimden çıkmıyor mağduruz diye.
Evi satın alınca 1 ay içinde ihtarname çekilmek zorunda eğer çekmezsen sözleşme devam etmiş hükmünde sayılıyor.Zamanı var mı ihtarın bilmiyordum bunu. Ama yok geçen bizim abi çekti. İçindeki hemen boşalttı evi gerçi ikiside devlet memuruydu belki ondandır. Bilemedim
O işler dediğiniz gibi olmuyor. Kiracı hiç bir dava açmak zorunda değil. Yeni ev sahibi olarak ihtiyaç bedeni ile tahliye ihtarı süresini kaçırdılar. Öyle deyin , ödesin versin demekle olmuyor. İstanbul’un bazı adliyelerinde 1 yıl sonrasına ilk duruşma günü veriliyor. Ayrıca asliye hukuk değil , sulh hukukda açılacak dava. Konu sahibi olmadık insanlara güvenip hareket etmiş zaten. Bundan sonra avukattan yardım alsın.Noterden ihtarname çekin. Evi siz kiraya vermediniz. Gitsin dava açsın asla kazanamaz. Siz de kiracısınız ve evinizde oturmak en doğal hakkınız. Ya da kiracıya diyin ki kardeş benim ev kiram 20 bin ya bana 20 bin verir oturmaya devam edersin ya da evimden çıkın. Emlaköıya da güvenmeyin. Dürzü kiracı ile iş birliği içinde gibi geldi. Siz kendi oturduğunuz evin kirasını kiracıdan isteyin. Ama hemen ihtar name çekin. Baktınız çıkmıyor ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ yanlış hatırlamıyorsam dilekçe verin evimden çıkmıyor mağduruz diye.
Çok uyguna almanızın nedeni zaten kiracı olması. Artık kimse kiracılı ev almak istemiyor. Siz de satarken kiracı olması sorun olacak.En son ihtimal satmak zorunda kalacağız. Hiç mahkeme dava işleriyle uğraşmak istemiyoruz. Ama çok üzülüyorum. Ev içime o kadar sinmişti ki, çok uyguna da almıştık
İsterse babanızın oğlu olsun, yanlış yönlendirmiş mi sizi yönlendirmiş. Hala da güveniyorsunuz sanırım buna rağmenEmlakçıya güvenme sebebimiz, aile dostu olmamız
Hıh şimdi belli olduEn son ihtimal satmak zorunda kalacağız. Hiç mahkeme dava işleriyle uğraşmak istemiyoruz. Ama çok üzülüyorum. Ev içime o kadar sinmişti ki, çok uyguna da almıştık
Bu işten en karlı çıkan emlakçı oldu. Şimdi bi de satarsa komisyon alacak oh miss ellerini ovuşturup oturuyordurHıh şimdi belli olduhiç şüphelenmediniz mi neden ucuza alıyorum diye muhtemelen sizden önce satan ev sahibi de bu yüzden sattı
Merhaba. Aynı durumu yaşadık biz de. Aslında evi aldığınız ilk ay 30 gün içerisinde ihtar çekmeniz gerekiyordu. Sonrasında çıkmak için 6 ay süresi oluyordu kiracının.LÜTFEN TAM OKUYUN, ÇOK BUNALDIM
Merhaba hanımlar. Biz eşimle 6 ay önce ev satın aldık. Ev sahibi olduk. Kirada oturuyorduk. Başka evimiz yok. Evin içerisinde zaten oturan bir kiracı vardı. Aile büyüklerimiz bize dediler içinde kiracı var bu evin, çıkmazlar, işiniz zor diye. Bizde olumlu tarafından baktık ve emlakçımızın da güvence vermesiyle evi aldık. Emlakçımız bize dedi ki, 1 aya kalkmadan evi boşaltacaklar merak etmeyin, tamam dedik. 1 ay geçti hiç ses seda yok, kiracı eşimi aradı, çocuğu için yaz tatiline kadar birkaç ay mühlet istedi, tatil olur olmaz evden çıkacağız dedi. Garipsedik başta, emlakçımızla konuştuk, bize sakın ses etmeyin, suyuna gidin yoksa evden çıkmaz, bir dava açsa 3 yıl oturur evinizde dedi. Sustuk tamam dedik. Okullar tatil oldu, sonra dediler ki, bayram sebepli 1 ay kadar daha izin verin, tamam dedik, sonra dediler ev bulamadık, tamam dedik, en sonda dediler ki, ev bulduk ama içinde kiracı var, birkaç aya anca çıkacak, müsade edin. Ve dediği zamana da 2 hafta falan kaldı, ses yok seda yok. Ayrıca kiracımız çok cüzi bir miktara kalıyor. 2000 3000₺ gibi komik bir fiyat. Bizim kiramızın yarısından az.
Anlayacağınız bizim iş arap saçına döndü. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Malımızla rezil oluyoruz. Nolur ne yapmamız lazım, yardım edin, daha önce böyle bir durum yaşayanlardan tavsiyeler istiyorum.
Adamın şu an tahliye taahhüdü imzalaması için bi gerekçesi yok ki. Adam zaten evde oturuyoEvi alır almaz ihtarname çekmeniz lazımdı ihtarname süresi geçti şimdi işiniz çok zor… kiracıyla görüşüp tahliye taahhütnamesi imzalatın
Aynen ama çıkmayacağım da demiyormuş o yüzden belki de imzalarAdamın şu an tahliye taahhüdü imzalaması için bi gerekçesi yok ki. Adam zaten evde oturuyo
Belli bir süreden sonra ihtar oluyormu bilmiyorum ama oluyorsa çek, bir avukatla çalış.Ayrıca kiracımız çok cüzi bir miktara kalıyor. 2000 3000₺ gibi komik bir fiyat. Bizim kiramızın yarısından az.