Kiracı derdi

Sözleşme yok akrabamız. Ve demek istediğim ona böyle vereceğim parayla neden ev almayalım imkanımız da varken. Lütfen doğru okuyup yorum yaparsanız sevinirim.
Doğru okudum. Ev sahibini elestirmissiniz hakkı değilmiş gibi. Makyaj malzemesi ve kıyafete harcadığı için zam yapmasını garip bulmuşsunuz vs. Ev alın tabii ki durumunuz varsa

Doğru okudum. Ev sahibini elestirmissiniz hakkı değilmiş gibi. Makyaj malzemesi ve kıyafete harcadığı için zam yapmasını garip bulmuşsunuz vs. Ev alın tabii ki durumunuz varsa
Evet konu açmıştım ev alsak mı diye şuan ki durumlar şartlar krediler uygun mu diye. İsterseniz sizi yoruma etiket yapayım, durumuma bir göz atın ve sizde yorumuzunu bırakın

Evet konu açmıştım ev alsak mı diye şuan ki durumlar şartlar krediler uygun mu diye. İsterseniz sizi yoruma etiket yapayım, durumuma bir göz atın ve sizde yorumuzunu bırakın
Konunuzu görmüştüm ama krediler ve ev fiyatları konusunda çok da bilgim yok. Biz de yatırımlık ev alıp kiraya vermiştik kendimiz de kiradayiz. Bu sene sattık kredisi devam ederken başka yatırım aracına yatırdık. Yani tek diyebileceğim ev yatirim amaçlı çok da iyi değilmiş kiracının da iyi çıkacağı meçhul. Ama oturmak için alınmalı. Biz de bir gün düşünüyoruz ama oturmalik ev almak için de güzel muhit olmalı ee öyle olunca da evler pahalı oluyor. Yani zor görünüyor bize:)

Evet bizde kira vs yatırım amaçlı değil de kendi evimiz olsun eşyalarımız orda dursun kira vermeyelim. Eğer kısmet olursa da otururuz diye bakınıyoruz

Naçizane tavsiyem ne imiş, evde birlikte yaşayacak olan karı-kocayı sözleşmeye birlikte kiracı vasfı ile taraf olarak yazmalarını tavsiye etmek. İkisi birlikte oturacak sonuçta sakıncası nedir?

Elinde olmayan sebepler ile ödeyemeyen ile kirasını aksatmayan özel sektör çalışanı için zor ve zan altında kalmalık durum yok.

"Akli selim" *tavsiyenizi alıntı yapmadan da verebilirdiniz.
Neyse sevgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…